Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

"Η αλήθεια είναι εκεί έξω για τα UFO στην Βαλτική Θάλασσα"

Ανωμαλία στη Βαλτική Θάλασσα .Σουηδοι επιστήμονες σκοπεύουν να εξερευνήσουν ένα μυστήριο το οποιο άρπαξαν κατευθείαν από τα "The X-Files".

Αντί όμως για Μώλντερ και Σκάλλυ, αυτή η περιπέτεια διαθέτει Σουηδούς ερευνητές τον Πίτερ Λίντμπεργκ και την Ντένις Asberg. Και αυτοί ξέρουν ότι η αλήθεια είναι εκεί έξω, και για αυτό σχεδιάζουν να επισκεφθούν και να ερευνήσουν αυτό που αποκαλούν «Ανωμαλία της Βαλτικής».

Το περασμένο καλοκαίρι, ενώ βρίσκονταν σε ένα κυνήγι θησαυρού μεταξύ της Σουηδίας και της Φινλανδίας, η έρευνα που έκανε το ζευγάρι και οι συνεργάτες του έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, με την ανακάλυψη ενός 200πόδια ευρύ αντικείμενου αγνώστου ταυτότητας στο κάτω μέρος της Βαλτικής Θάλασσας.Τώρα μια ομάδα ωκεανογράφων, μηχανικών και  δυτών θα επιστρέψουν στην βαθιά θάλασσα την  Παρασκευή, 1 Ιουνίου σε ένα ταξίδι 6-10 ημερών.Θέλουν να μάθουν μια για πάντα αυτό που πραγματικά βρίσκετε εκεί.


"Θα πρέπει να ψάξουμε την περιοχή με διάφορους τρόπους," εξήγησε ο Λίντμπεργκ. «Θα χρησιμοποιήσουμε το σόναρ για να κάνουμε 3D εικόνες του βυθού, θα στείλουμε δύτες και ένα ρομπότ με κάμερα,θα λαμβάνουμε δείγματα από το βυθό της θάλασσας και θα κάνουμε μέτρηση για τοξικότητες και ακτινοβολία. "

Σε αυτό το σημείο,o Λίντμπεργκ είπε, ότι αυτός και οι συνεργάτες του "ξέρουν περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο τι βρίσκετε εκεί κάτω.

Αλλά αυτός είναι πρόθυμος να κάνει εικασίες ως προς τις δυνατότητες.
Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για φυσικό φαινόμενο, ή ένα αντικείμενο,"
Θα μπορούσε να είναι τα συντρίμμια σύγκρουσης από έναν μετεωρίτη, είπε o καπετάνιος του Ocean Explorer, στο FoxNews.com.
Ο συνάδελφός του, ο Dennis Asberg, συμφώνησε θα μπορούσε ακόμα να πρόκειτε για φυσικό αέριο και την ανακάλυψη του που βρίσκεται σε διεθνή ύδατα,θα μπορούσε να είναι τα ερείπια του ρωσικού πολεμικού πλοίου από τα τέλη του 19ου αιώνα.

«Δεν νομίζω όμως ότι είναι ένας συνηθισμένος σχηματισμός λίθων, ή φορτίου που χάθηκε από ένα πλοίο," δήλωσε ο Λίντμπεργκ.Μπορεί να είναι πολλά πράγματα. Εάν δεν είναι ανθρωπογενείς, και έγινε από μια άλλη μορφή νοήμονος ζωής, θα είμουν πολύ τυχερός.

«Εμείς το είδαμε στις οθόνες όταν ψάχναμε για ένα ναυάγιο από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο Αυτo το κυκλικό αντικείμενο εμφανίστηκε στην οθόνη."

Η ανακάλυψη ήταν μια παγκόσμια είδηση, που καλύφτηκε από τον δημοφιλή Τύπο, τον επιστημονικό Τύπο και στην μπλογκόσφαιρα. Πολλοί εικάζουν ότι η ανακάλυψη ήταν ενα μεγάλο χαμένο αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο (UFO), το οποίο συνετρίβη στη θάλασσα -  θυμίζει το κυνήγι εξωγήινων χαρακτήρα Ντουκόβνι σχετικά με την εκπομπή.

Άλλοι ισχυρίζονται ότι το αντικείμενο, το οποίο βρίσκεται 300 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας της Βαλτικής, μπορεί να είναι ένας φυσικός σχηματισμός, ή ακόμα και ενα αναδυόμενο ηφαίστειο .
Η Ocean Explorer περιλαμβάνει πλήρωμα απο 13 ερευνητές, συμπεριλαμβανομένου ενός εμπειρογνώμονα σόναρ, και ένα τηλεοπτικό συνεργείο από τη σουηδική τηλεόραση, η οποία θα τεκμηριώνει την εκδήλωση.Ο Lindberg είπε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Microsoft για να δούμε αν η εκδήλωση μπορεί να μεταφερθεί απευθείας στο Διαδίκτυο, από την απομακρυσμένη θέση σε διεθνή ύδατα, μέσω streaming βίντεο.
Η εξερεύνηση χρηματοδοτείται από ιδιώτες επενδυτές


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου