Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ο δισεκατομμυριούχος Clive Palmer σχεδιάζει να κατασκευάσει τον Τιτανικό ΙΙ έως το 2016



Australian mining billionaire, Clive Palmer (EPA
Μόλις πέρασαν, 100 χρόνια από το τραγικό παρθενικό ταξίδι του «αβύθιστου» Τιτανικού Ο Clive Palmer πιστεύει ότι τώρα είναι η ώρα να φέρει το σκάφος πίσω από τα χρονικά της ιστορίας. Το πλήρες μέγεθος ρεπλίκα θα κατασκευαστεί σε ένα κινεζικό ναυπηγείο και θα βασίζεται στα πρωτότυπα σχέδια του πρώτου τιτανικού(αν και με μερικές αναβαθμίσεις), συμπεριλαμβανομένων 840 δωματίων και 9 καταστρωμάτων.

Ο κ. Palmer, ωστόσο, δεν πρόκειται να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος με τον ισχυρισμό ότι το σκάφος θα είναι αβύθιστο. "Φυσικά θα βυθιστεί αν βάλετε μια τρύπα σε αυτό», είπε. "Θα πρέπει να σχεδιαστεί ως ένα σύγχρονο πλοίο με όλες τις τεχνολογίες για να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα συμβεί τίποτα κακο. Αλλά, φυσικά, αν είστε προληπτικοί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. "

Το ομοίωμα του δύσμοιρου πλοίου θα κατασκευαστεί σε ένα κινεζικό ναυπηγείο όπως προείπαμε και θα αναχωρήσει για το παρθενικό του ταξίδι συνοδευόμενο από το κινεζικό ναυτικό. Θα πρέπει να τροφοδοτείται με πετρέλαιο αντί για άνθρακα, αλλά θα ακολουθήσουν διαφορετικά προγράμματα σχεδιασμού που έχουν εγκριθεί από την ιστορική έρευνα και την ομάδα, όπως και ο προκάτοχός του, θα έχει 840 δωμάτια και εννέα καταστρώματα

Διαβάστε όλο το σχετικό άρθρο και δείτε το βίντεο Εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου