Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Μυστηριώδεις ενεργειακή ακτίνα πάνω από τη Πυραμίδα του Ήλιου στην Βοσνία


Μυστηριώδεις ενεργειακή ακτίνα πάνω από την  Πυραμίδα του Ήλιου στην Βοσνία

Μια ομάδα φυσικών εντόπισε μια δέσμη ενέργειας που προέρχοταν από την κορυφή της Πυραμίδας του Ήλιου που βρίσκετε στη Βοσνία . Η ακτίνα της δέσμης είναι 4,5 μέτρα με συχνότητα 28 kHz. Ο δοκός είναι συνεχής και η δύναμή της μεγαλώνει καθώς κινείται πάνω και μακριά από την πυραμίδα. Το φαινόμενο αυτό έρχεται σε αντίθεση με τους γνωστούς νόμους της Φυσικής και της τεχνολογίας. Αυτή είναι η πρώτη απόδειξη της μη-herzian τεχνολογίας στον πλανήτη. Φαίνεται ότι οι κατασκευαστές της πυραμίδας δημιούργησαν μια μηχανή αέναης κίνησης πριν από πολύ καιρό και αυτή η «μηχανή ενέργειας» εξακολουθεί να εργάζεται.


Στον υπόγειο λαβύρινθο, το 2010, ανακαλύψαμε τρεις αίθουσες και μια μικρή μπλε λίμνη.Ο Ελέγχος της  Ενέργειας δείχνει ότι το επίπεδο ιονισμού είναι 43 φορές υψηλότερο από το μέσο όρο έξω συγκέντρωσης που κάνει στους υπόγειους θαλάμους σε "δωμάτια θεραπείας».

Περαιτέρω ηλεκτρομαγνητική ανίχνευση του 2011 επιβεβαίωσε ότι τα επίπεδα της αρνητικής ακτινοβολίας  μέσω των δικτύων Hartman, κάρυ και  Schneider είναι ίση με μηδέν στις σήραγγες. Δεν υπήρχε κάποιος τεχνικός ακτινοβολίας (από γραμμές μεταφοράς ενέργειας / ή άλλη τεχνολογία) που βρέθηκαν μέσα στις σήραγγες και καμία κοσμική ραδιενέργεια. Τα κεραμικά γλυπτά τοποθετούνται πάνω από τα υπόγεια ρεύματα νερού και η αρνητική ενέργεια έχει μετατραπεί σε θετική.

Ο κατάλογος των θαυμάτων στην αρχαιολογία της Βοσνίας δεν τελειώνει εδώ ..Εγω σας μετέφερα ενα κομμάτι της  διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο αν θέλετε ΕΔΩ .


Ένα παρόμοιο γεγονός συνέβη το 2009...

Στις 24 Ιουνίου του 2009, μια δέσμη φωτός συνελήφθη στη φωτογραφία που βλέπετε πάνω από την Πυραμίδα του Τσίτσεν Ίτζα (στη χερσόνησο Γιουκατάν στο Μεξικό).

Οι μάρτυρες που συνέλαβαν αυτή την φωτογραφία, δεν έβλεπαν τίποτα εκεί όταν την τραβούσαν μέχρι να τις δούμε όλοι μας τις φωτογραφίες.Εδω μιλάμε για κάποιο ειδος τεχνολογία  που δεν ειναι γνωστή σε μας τους κοινούς θνητούς.

Και αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2000 και δείχνει την Πυραμίδα της Σελήνης στη Teotihuacan στο Μεξικό.Για ρίξτε μια ματιά








Πηγη piramidasunca.ba    * tercermilenio  * niburu.nl

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου