Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Πρόληψη & Αντιμετώπιση Βλαβών Εμβολίων και χημικών

Η σκληρότητα προς τα μωρά δεν αρχίζει κατά τη γέννηση αλλα ξεκινά πολύ πριν από τη γέννηση, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Ανατρέξτε και σε παλαιότερα άρθρα σχετικά με τους εμβολιασμούς. Πολλοί γονείς έχουν ακούσει ιστορίες φρίκης,  και έχουν σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με τον εμβολιασμό. Κάποιοι τις έχουν ζήσει και ολας.(Η άμεση σχέση με το νοσοκομείο με κάνει να εχω δει και να εχω ακούσει παρά πολλά)

Ακόμα και ότι η πρώτη ένεση βιταμίνης Κ δεν είναι χωρίς ρίσκο και κίνδυνο!!
 Αυτό το κεφάλαιο είναι για τους γονείς στην περίπτωση που αναγκάζονται  για έναν από τους πολλούς λόγους  να εμβολιάζουν τα παιδιά τους..

Συχνά ο ένας γονέας είναι κατά του εμβολιασμόυ. Στο πλαίσιο της  Παιδιατρικής συνιστάται έντονα να αποφύγετε εντελώς τα εμβόλια, έτσι ώστε να αποφευχθεί η απειλή στο οικοδόμημα της ιατρικής και της υγείας επιπλοκές που μπορεί να προέρχονται από αυτά. Θα πρέπει να είναι προφανές για τους ανθρώπους ανάμεσά μας,να αποφεύγαν ένα είδος πόνου που δεν πρέπει να ευχόμαστε ούτε στους εχθρούς μας -  να αντιμετωπίσουν ποτε ένα εμβόλιο-κατεστραμμένο που μπορεί να τύχει σε καποια παρτίδα


Αυτό το κεφάλαιο είναι, επίσης, για τους ενήλικες που μπορεί να χρειαστούν να λάβουν ενα εμβολιασμό για να ταξιδέψουν ή του νοσηλευτικού προσωπικού που δουλεύει  στα νοσοκομεία και άλλους στο στρατό που δεν τους δίνουν  καμία επιλογή, αν θέλουν να εμβολιαστούν η όχι.

Όλοι πρέπει να κατανοήσουν και να γνωρίζουν τι μπορεί να γίνει πριν, κατά και μετά τον εμβολιασμό για τον περιορισμό και τις  παράπλευρες απώλειες , οι οποίες μερικές φορές είναι πολύ σοβαρές και πολύ πιο συχνές ούτε οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι υγείας θέλουν να ξέρεις την αλήθεια. Πολλοί γονείς έχουν εκφράσει φόβο για το παιδί τους μην γίνει αυτιστικό, ελαττωματικό ή πάθει νευρολογική βλάβη.

Κανείς δεν θέλει να βάλει το παιδί του στο δρόμο αυτό. Αλλά τα  ισχυρά φαρμακευτικά συμφέροντα έχουν τον απόλυτο έλεγχο των μέσων ενημέρωσης και είναι σε θέση  κυριολεκτικά να κάνουν κοπάδι τους το 90 τοις εκατό του πληθυσμού στις κλινικές εμβολιασμού. Είδατε τη έγινε με το εμβόλιο της γρίπης τον χοίρων οχι μονο κανείς δεν επωφελήθηκε απο αυτο αλλα το ακύρωσε ο ιδιος ο παρασκευαστής τους σε συνέντευξη που έπνιξαν τα κανάλια γιατί άραγε;;

Με το ετήσιο εμβόλιο της γρίπης, τα ποσοστά είναι πολύ λιγότερα και υπάρχουν όλο και αντίσταση στην επιμονή του, από τους ιατρικους ηγεμόνες που κρέμονται οι εικόνες τους στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ).


Σίγουρα κανένας γονέας δεν θέλει να δει το παιδί του απο υγιείς να έχει σωματικά ή πνευματικά μειονέκτημα σε  θέμα μηνών. Και σίγουρα κανείς δεν θέλει να είναι στη θέση  ενός γονέα που το παιδί γίνεται μπλε στα χέρια τους και πεθάνει ώρες μετά τη λήψη πολλαπλών εμβολιασμών. (έχει συμβεί και αυτό)Οποιαδήποτε βλάβη που υπέστη από τα εμβόλια είναι μια σκληρότητα στην καρδιά, το σώμα, το μυαλό και την ψυχή. Πρόκειται για μια επίθεση  βαρβαρότητας και αλαζονείας ενεθεί απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος με βελόνες χάλυβα από ανθρώπους με λευκές ποδιές που θα αντιδράσουν αρκετά βίαια αν αρνείστε τα εμβόλιά τους. Έχω ένα όνομα για αυτή τη διαδικασία - βιασμόυ - βιασμός χημικής ατόμου ή της ευαισθησίας του παιδιού.

Λίγες ανεξάρτητες μελέτες έχουν διεξαχθεί σε μακροπρόθεσμες παρενέργειες των εμβολίων που χορηγούνται στα παιδιά μας σημερα. Η κυβέρνηση λέει ότι είναι ασφαλή, αλλά δεν το γνωρίζουμε πραγματικά αυτό....
 Είναι ακριβώς αυτό που λένε;;
 Είναι ακριβώς αυτό που λένε και εμείς υποτίθεται ότι πρέπει να τους πιστέψουμε;;;;

 Οι πληροφορίες είναι εκεί έξω, ειδικά στον τομέα της ιατρικής και της δημόσιας υγείας, που σαφώς αποδεικνύει ότι αυτοί οι άνθρωποι στους οποίους έχουμε θέσει την εμπιστοσύνη μας δεν μπορούν και δεν πρέπει να είναι αξιόπιστοι. Η θεσμοθετημένη ιατρική δεν είναι πια για την ιατρική, είναι για το χρήμα και την εξουσία και πλήττει όλο και περισσότερους ανθρώπους από ό, τι βοηθάει.

Η εσκεμμένη ένεση δηλητηρίων σε ανθρώπους, με εντολή των αρχών δημόσιας υγείας και ιατρικών οργανώσεων που εκτελούνται από όλους τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που τους ακολουθούν, είναι απάνθρωπο και ανήθικο.

Πολλές τοξίνες, συμπεριλαμβανομένων του υδραργύρου και του αλουμινίου, είναι τα πιο συχνά που μας χορηγούνται με τα  εμβόλια. Μερικοί γιατροί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και υπάρχει μια χορωδία προειδοποιήσεων που μας δηλώνουν ότι οι ζημίες των εμβολίων μπορεί να οδηγήσουν σε περιπτώσεις αυτισμού, σκλήρυνση κατά πλάκας, σύνδρομο Guillain-Barré, macrophagic myofasciitis, εγκεφαλίτιδα, παράλυση και νευροπάθειες. Η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών του ιατρικού τομέα, όμως, απορρίπτει την έννοια της κάθε πιθανή τοξικότητα σε εμβόλια ειναι ελεύθερη να  περάσει στα παιδιά κι δεν έχει σημασία ποια θα είναι η συνέπεια.

Ο καρκίνος θεωρείται από μερικούς  οτι περιστασιακά θα ξεκινήσει στα παιδιά από τα εμβόλια, ακόμη και απο χορήγηση βιταμίνης Κ  κατά τη γέννηση, πιστεύεται ότι είναι περιττή και επικίνδυνη από αυτή την άποψη. Η British Journal of Cancer δημοσίευσε μια έκθεση με τίτλο «Παράγοντες που σχετίζονται με τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας" από τον J. Golding, το 1990, η οποία ανέφερε ότι παγκοσμίως χορηγούνται IM ενέσεις βιταμίνης Κ όπου αυξάνουν σημαντικά τις πιθανότητες στα παιδιά μας την ανάπτυξη καρκίνου της παιδικής ηλικίας.

Η δηλητηρίαση και η καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος ξεκινά από τις πρώτες ώρες της ζωής, ακόμα και πριν τρυπήσουν τα παιδιά με το επικίνδυνο εμβόλιο για την ηπατίτιδα Β αρκετές ώρες αργότερα. Στη Βραζιλία, για παράδειγμα,  το εμβόλιο έχει μεγάλη δόση του thimerosal  αυτό όπως είναι και το ετήσιο εμβόλιο της γρίπης που δίνεται σε όλο τον κόσμο.


Αυτό είναι σωστό σε αυτές τις ιατρικές τέρατα από την κόλαση (μπορείτε να βρείτε μια καλή συγκέντρωση τους στο ΠΟΥ) εμβολιαζόντε άνθρωποι παντού με οργανικό υδράργυρο, μία ισχυρή νευροτοξίνη και αναρωτιόμαστε γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να σκεφτούν κατ 'ευθείαν αυτές τις μέρες.(Ξεχνάς , έλλειψη αυτοσυγκεντρώσεως κ.τ.λ)Τα ψεκάζουν κιόλας να είναι σίγουροι

Μην νομίζετε ότι δεν υπάρχει τίποτα για να ανησυχούμε;
Από τις 8 Ιανουαρίου του 2010,Η VAERS είχε λάβει 7.814 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών μετά τον εμβολιασμό του 2009των μονοδύναμων Η1Ν1. Από τις εκθέσεις 7814, 477 (6%) ήταν οι εκθέσεις που είχαν ταξινομηθεί ως «σοβαρές» εκδηλώσεις για την υγεία (που ορίζεται ως απειλητική για τη ζωή ή καταλήγουν σε θάνατο). Μεταξύ των 477 εκθέσεων των σοβαρών επεισοδίων υγείας, υπήρξαν 33 εκθέσεις  θανάτου .

Το Εθνικό Κέντρο Πληροφόρησης Εμβολιασμών (NVIC) ανέφερε ότι, «Στη Νέα Υόρκη, μόνο ένας στους 40 από τα γραφεία των γιατρών (2,5%) επιβεβαίωσε ότι αναφέρε μια περίπτωση θανάτου ή τραυματισμού μετά τον εμβολιασμό. "Αυτό σημαίνει ότι 97,5% των θανάτων που σχετίζονται με το εμβόλιο και αναπηρία δεν αναφέρονται εκεί. Οι επιπτώσεις για την ακεραιότητα των επαγγελματιών υγείας (ιατροί απαιτείται από το νόμο να αναφέρουν τις σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες), τα ευρήματα αυτά υποδηλώνουν ότι οι θάνατοι μετά εμβολιασμό κάθε χρόνο μπορεί να είναι πολύ πάνω από 1.000 . "!!!!!!!!!!

Λάβετε μέτρα για να υπερασπιστείτε τους αγαπημένους σας.

Υπάρχουν βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ελαχιστοποιηθεί η ζημιά, εάν έχετε να λάβετε ή να κάνετε ένα εμβόλιο στα παιδιά σας . Αν η κυβέρνηση έχει τον τρόπο της θα σας αναγκάσει να κάνετε τα εμβόλια είτε σας αρέσει είτε όχι.

Έχει ήδη συμβεί ότι οι γονείς που αναγκάστηκαν να εμβολιάζουν τα παιδιά τους. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να κατανοήσουμε κάποιες βασικές πληροφορίες σχετικά με την προστασία των παιδιών σας .

Τα εμβόλια μπορούν να στείλουν το ανοσοποιητικό σύστημα για overdrive και να προκαλέσετε φλεγμονώδη αντίδραση του ατόμου.Στόχος μας, εν μέρει, θα πρέπει να είναι να στρέψουμε την προσοχή στην αντίδραση του ανοσοποιητικού του οργανισμού. Μετά από εμβολιασμό, τα βοηθητικά Τ-λεμφοκύτταρα, είναι, γνωστό ότι θα μειωθούν σε επίπεδα που είχαν παρατηρηθεί σε ασθενείς με AIDS ενεργά, υποδεικνύοντας ένα πολύ πραγματικό κίνδυνο της δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος μετά από μια ένεση εχθρική με χημικά απευθείας στο αίμα.

Σύμφωνα με τον Δρ Μοχάμεντ Αλ-Μπαγιάτι, " Η βλάβη στο ανοσοποιητικό σύστημα είναι ταχέως αναστρέψιμη μετά την αφαίρεση του πραγματικού προσβλητικού πράκτορα ή επεξεργασία από τις πραγματικές αιτίες. ατροφία στο λεμφικό ιστό σε άτομα που πάσχουν από υποσιτισμό έχει γίνει γνωστό από το 1925 . Ο υποσιτισμός προκαλεί σοβαρή ατροφία του θύμου αδένα και λεμφοειδή όργανα και χειροτερεύει η λειτουργία των Τ-κυττάρων. Οι αλλαγές αυτές είναι αναστρέψιμες με τη διατροφή. Το μέγεθος του θύμου αδένα σε υποσιτισμένα παιδιά αυξήθηκε από 20% της κανονικής, στο 107% της κανονικής, μετά από εννέα εβδομάδες διατροφής. "

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στην ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού συστήματος και την καταστροφή του. Ο κεντρικός παρονομαστής είναι η εισαγωγή των τοξικών χημικών ενώσεων στον οργανισμό μας μέσω των τροφίμων που δένονται με τα συντηρητικά και τα φυτοφάρμακα, ενέσεις εξαιρετικά τοξικών χημικών ουσιών με τη μορφή των εμβολίων, και μια απίστευτη επιλογή των τοξικών συνταγογραφουμενων φαρμάκων, τα οποία έχουν σοβαρές παρενέργειες, και Φυσικά αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των παράνομων φαρμάκων που λαμβάνονται καταχρηστικά. Και αυτό δεν αναφέρει τίποτα για το ιστορικό της ρύπανσης τόσο του αέρα και του νερού. Το περιβάλλον, ιδίως στις πόλεις, είναι αρκετά προσβλητικό για το σώμα μας.

Για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος βλάβης από τα εμβόλια


Η πρώτη σκέψη είναι να μην εμβολιάσουν καθόλου. Αν αποφασίσετε να εμβολιάσετε τα παιδιά σας (πιθανώς επειδή δεν έχετε άλλη επιλογή), καθυστερήστε έως ότου τα παιδιά σας πάνε δύο ετών ή για όσο το δυνατόν περισσότερο. Θηλασμός τα παιδιά σας θα γίνουν δυνατότερα λόγω το οτι τα παρασκευάσματα για βρέφη δεν μπορούν να ανταγωνιστούν  τη θρεπτική σύνθεση του γάλακτος της μητέρας. Εάν αποφασίσετε να εμβολιάσετε ποτέ μην το πράξετε, όταν το παιδί σας είναι άρρωστο. Βεβαιωθείτε ότι οι εμβολιασμοί δεν έχουν θιμεροσάλη = thimerosal = (υδράργυρος) ως συντηρητικό. Διάστημα από τα τρυπήματα και αποφυγή πολλαπλών συνδυασμών .Οχι πολυδύναμα εμβόλια Επίσης, δίνετε στο παιδί σας τα συμπληρώματα βιταμίνης C πριν και μετά τα εμβόλια: 1000 mg τέσσερις φορές την ημέρα. Αμέσως μετά την ένεση (ή το συντομότερο δυνατό), να θέσετε παγοκυστη στο σημείο της ένεσης για να εμποδίσετε την ανοσολογική αντίδραση και συνεχίστε στο σπίτι αυτό.

Σίγουρα δεν θέλουν να εμβολιάζονται όταν κάποιος πάσχει από βαριά έκθεση σε χημικές ουσίες. Όταν πολλά μέταλλα υπάρχουν στο σώμα, έχουν μια «συνεργιστική τοξικότητα." ειπε ο Δρ Μπόιντ Haley, καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Χημείας στο Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, που πραγματοποίησε μια μελέτη σε αρουραίους και διαπίστωσε ότι το ποσοστό θνησιμότητας των αρουραίων που εκτέθηκαν σε μια μικρή δόση υδραργύρου ή αλουμίνιου θανατώνονται μόνο ένας αρουραίος σε 100. Ωστόσο, όταν οι αρουραίοι εκτέθηκαν τόσο στον υδράργυρος και το αλουμίνιο, ταυτόχρονα, όλα τα ποντίκια πέθαναν 100 -. 100% ποσοστό θνησιμότητας.

Θεραπείες


Ο Δρ Archie Καλοκαιρινός , λέει, "Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μου (και αυτό είναι βασισμένο στην πολυετή εμπειρία) ότι, παρά τις συμβουλές για το αντίθετο, δεν είναι σοφό να διαχειριστουν τα εμβόλια για βρέφη  - συμπεριλαμβανομένων και των βρεφών με« κρυολόγημα ». Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, με λοιμώξεις (συμπεριλαμβανομένης του «κρυολογήματος»), ενδοτοξίνη είναι πιθανόν να παράγεται στο έντερο σε υπερβολικές ποσότητες, και οι διαδικασίες αποτοξίνωσης του ήπατος είναι πιθανό να τονιστούν. Στην αρχή ήταν μόνο μια απλή κλινική παρατήρηση. Παρατήρησα ότι πολλά βρέφη, αφού έλαβαν εμβόλια ρουτίνας, όπως του τετάνου, της διφθερίτιδας, της πολιομυελίτιδας, κοκίτη ή οτιδήποτε άλλο, αρρώστησαν. Μερικά έγιναν εξαιρετικά άρρωστα, και μάλιστα κάποια πέθαναν. Μια τρίτη παρατήρηση ήταν ότι σε ορισμένες από αυτές τις αντιδράσεις, που συνήθως έχουν οδηγήσει στο θάνατο, διαπίστωσα ότι θα μπορούσα να το είχα ανατρέψει, δίνοντας μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C ενδομυϊκά ή ενδοφλέβια .Θα περίμενε κανείς, βέβαια, ότι οι αρχές θα λάβουν το ενδιαφέρον σε αυτές τις παρατηρήσεις, που οδήγησαν σε δραματική πτώση στο ποσοστό θανάτου των βρεφών στην περιοχή υπό τον έλεγχό μου, μια πολύ δραματική πτώση. Όμως, αντί να ενδιαφέρονται, η αντίδρασή τους ήταν  ακραία εως εχθρότητα.



Όξινο ανθρακικό νάτριο (μαγειρική σόδα)



Ο μόλυβδος στα φάρμακα στο πρωτόκολλο μας για τον περιορισμό ζημιών των εμβολίων, εκτός από τη βιταμίνη C, είναι και το όξινο ανθρακικό νάτριο. Πρόκειται για ένα δωμάτιο έκτακτης ανάγκης και εντατικής ιατρικής φροντίδας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε εύκολα και φθηνά με την εφαρμογή τοπικά ή από το στόμα. Αν και το διττανθρακικό συχνά ενδείκνυται για παιδιά, στην ειδική περίπτωση του αντιμετωπίζει την επίθεση των εμβολίων, (και στην περίπτωση των αερομεταφερόμενων τοξικότητας του πετρελαίου), η μαγειρική σόδα γίνεται ο καλύτερος φίλος μας κι 'αυτό θα βοηθήσει στη ρύθμιση του pH του αίματος και έτσι το αίμα ζήτα δυναμικό, το οποίο είναι ένα μέτρο της υγείας του αίματος.

Οι Ογκολόγοι γνωρίζουν αρκετά για να δώσουν  το διττανθρακικό νάτριο, όταν το παρέχουν στους ασθενείς στη χημειοθεραπεία τους γιατί ξέρουν ότι έχει ως αποτέλεσμα την προσωρινή αποθήκευση των δηλητηρίων. Η Μαγειρική σόδα θα κάνει λιγότερο τοξικά τα δηλητήρια δηλητηριώδη έννοια ότι θα κάνουν λιγότερη ζημιά στο σώμα.


Ενυδάτωση Νερό



Ο δεύτερος πιο σημαντικός παράγοντας είναι η ενυδάτωση.

Το αίμα είναι 80% νερό, κατά συνέπεια τα επίπεδα ενυδάτωσης είναι εξαιρετικά σημαντικά στη χημεία του αίματος. Μέτρια αφυδάτωση,  3-5% μείωση του σωματικού βάρους οφείλεται στην απώλεια υγρών, αρκεί για να οδηγήσει σε σημαντική μείωση της δύναμης και της αντοχής λόγω της μείωσης στην ικανότητα μεταφοράς οξυγόνου του αίματος σηματοδοτώντας μια πτώση στο δυναμικό  παιδίατροι λενε για παραμέληση θέματα ενυδάτωσης πιο συχνά από οτιδήποτε άλλο, επειδή το νερό είναι ζωτικής σημασίας και για την εξάλειψη των τοξικών Σταδιακή συσσώρευση στο σώμα. καθαρό νερό είναι ένα φάρμακο.


Μαγνήσιο

Δεν υπάρχει τίποτα σαν το μαγνήσιο για την ανακούφιση του κυτταρικού στρες και  κρατάει τα πράγματα που εργάζονται σε αρμονία  ακόμη και όταν υπάρχει κίνδυνος προσβολών απο χημικά, όπως κάνουν όταν  ξένες χημικές ουσίες  ψεκάζεται απευθείας μέσα στο αίμα. Το μαγνήσιο πρέπει επίσης να λαμβάνετε πριν, κατά και μετά τη χειρουργική επέμβαση για τους ίδιους λόγους.  Σκληραίνει μέχρι και τις άμυνες μας εναντίον του στρες και κάθε είδους, συμπεριλαμβανομένων συναισθηματικων και διανοητικων πίεσεων. Όλες οι φυσιολογικές διεργασίες σε κίνδυνο με διατροφικές ελλείψεις και η πλειοψηφία των παιδιών και των ενηλίκων εχουν σοβαρή έλλειψη σε μαγνήσιο. Νευρολογικη παρακμή έρχεται με ελλείψεις σε μαγνήσιο και το ιώδιο, και η έγχυση τοξικών απειλων γίνονται πιο επικίνδυνα όταν αυτά τα βασικά μέταλλα (συμπεριλαμβανομένων του σελήνιο το οποίο είναι σημαντικό για να εξουδετερώσει τον υδράργυρο) είναι στο σύντομο ανεφοδιασμό.



Σούπερ Διατροφή

Ο καλύτερος τρόπος για να ασχοληθείς με τα εμβόλια και κάθε άλλη πρόκληση για το σώμα είναι να εξασφαλίζεις ότι ο οργανισμός σου έχει όλα όσα χρειάζεται θρεπτικά. Αυτές οι ανάγκες είναι πολύ ευρείες και περιλαμβάνουν 13 βιταμίνες, περισσότερα από 20 μέταλλα, 2 απαραίτητα λιπαρά οξέα, 9 απαραίτητα αμινοξέα, μια πηγή θερμίδων (περιλαμβάνει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη), πηγή των νουκλεϊκών οξέων (κυρίως του RNA), το νερό , το οξυγόνο και το φως του ήλιου. Επιπλέον, η ικανότητα του σώματος να αποτοξινώσει ανεπιθύμητες ουσιες από διάφορα μέσα, να διατηρει το κατάλληλο οξύ / αλκαλική ισορροπία, παράγει βέλτιστα ποσά της κυτταρικής ενέργειας (όπως η ATP), και διατηρεί ένα ιδιαίτερα λειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημα είναι όλοι οι κρίσιμοι παράγοντες στην παραμονή υγιής μετά από εμβόλιο θεραπείας.


Υπάρχουν πολλά τρόφιμα που βοηθούν το σώμα μας να ανέχεται τις επιπτώσεις της ρύπανσης και της τοξικής δηλητηρίασης. Τρώγοντας χαμηλότερα στην τροφική αλυσίδα ελαχιστοποιούμε τη πρόσληψη χημικών στον οργανισμό μας γενικότερα . Ισχυρές θεραπευτικές τροφές προσφέρουν πλούσια θρεπτικά συστατικά που τρέφουν βαθιά το σώμα μας και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, μας ενώ υποστηρίζουν την καρδιαγγειακή λειτουργία, δυναμώνουν το ​​γαστρεντερικό και την υγεία του πεπτικού και τη βελτίωσης του φυσικου καθαρισμού και αποτοξίνωσης.

Το μυστικό είναι να πάρει το σώμα σας, έτσι ώστε τα χημικά να
εκφορτώνονται και θρεπτικα γεμάτοι, θεραπεύομαστε.

Χρειαζόμαστε τρόφιμα που δεν μειώνονται σε θρεπτική αξία. Τα τρόφιμα χαμηλά στην τροφική αλυσίδα καταπολέμηση του υποσιτισμού που κερδίζει δύναμη στο γενικό πληθυσμό. Τα τρόφιμα αυτά τονώνουν σημαντικά τα μέρη του ανοσοποιητικού συστήματος - τα βλαστικά κύτταρα του μυελού των οστών, τα μακροφάγα, Τ-κυττάρων και των φυσικών φονικών κυττάρων, σπλήνα και θυρεοειδούς. Όλοι θα πρέπει να δείχνουν αυξημένη δραστηριότητα. Είναι σημαντικό ότι αυτά τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε χλωροφύλλη και το μαγνήσιο έχουν την ικανότητα να παράγουν νέα κύτταρα στο αίμα μας καθώς και αυξάνουν άμεσα την ικανότητα μεταφοράς οξυγόνου.

Υπάρχουν πολλά τρόφιμα αυτής της κατηγορίας με σπιρουλίνα και Chlorella κάθονται μπροστά και κέντρο στον κατάλογο. Σιτάρι, κριθάρι και μηδική λάχανα και χυμούς χτυπήνε καμπάνες επίσης ισχυρή σε αυτόν τον τομέα από τις πηγές θρεπτικών συστατικών που θα μας βοηθήσουν να επιβιώσουμε στην τρομερή εποχή της τοξικότητας που είμαστε τώρα μέσα σε Χημικες ενώσεις και ενέσεις (εμβόλια)  κάνει τα πράγματα χειρότερα γι 'αυτό χρειαζόμαστε αυτά τα τρόφιμα στη διατροφή μας..

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος έχει επιλέξει τη σπιρουλίνα ως ένα από τα βασικά τρόφιμα που πρέπει να χρησιμοποιείται σε μεγάλες διαστημικές πτήσεις. Προτείνω στους ανθρώπους που παίρνουν σπιρουλίνα, με τη μορφή ενός προϊόντος  Ανανεωθείτε επειδή δοκιμάζει τόσο καλα, είναι εύκολο να δώσουμε στα παιδιά, και περιέχει μια ολόκληρη γκάμα από υπέροχες υπερτροφές συνδυασμων. Οι χυμοί , σιτάρι και το κριθάρι που γίνεται φυσικά στο σπίτι(βιολογικό ) είναι υπέροχο και λιγότερο δαπανηρό από αυτή την άποψη και αν τα γούστα δεν είναι εύγευστα για τους ανθρώπους και τα παιδιά που δεν έχουν εγκλιματισθεί σε αυτες τους φυσικους χυμους καιρός να τα μαθαίνετε


Οι τύποι Αναζωογονηθείτε ότι συστήνω βασίζεται στην έρευνα του Δρ Benjamin Σ. Φρανκ ο οποίος έδειξε σε εκτεταμένες κλινικές δοκιμές και ερευνητικές μελέτες ότι τα νουκλεϊκά οξέα [7] είναι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά με τα οφέλη όσον αφορά την αύξηση της ανάπτυξης (κυρίως την ανάπτυξη των μυών), μεγαλύτερη αντοχής, τα θετικά αποτελέσματα στο καρδιαγγειακό σύστημα, μεγαλύτερη χωρητικότητα των πνευμόνων και ευκολότερη αναπνοή (δηλαδή, καλύτερη αξιοποίηση του οξυγόνου) και ακόμη μεγαλύτερη αντοχή σε ιούς.

Ο Δρ Φρανκ διαπίστωσε ότι τα νουκλεϊκά οξέα αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειας με τη σημαντική αύξηση της παραγωγής της "υψηλής ενέργειας" μόριο ΑΤΡ (τριφωσφορική αδενοσίνη). Το σώμα χρειάζεται την ενέργεια από το ATP για πολλούς σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων των κυτταρικών ιστών για επισκευή, το μεταβολισμό, την πέψη, την οικοδόμηση ενός ισχυρού ανοσοποιητικού συστήματος, την αποτοξίνωση, και πολλές άλλες διαδικασίες.

Ο Δρ Ράσελ Blaylock έχει μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να πει για την αποφυγή ζημιών των εμβόλιων. «Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που βρίσκονται στα συμπληρώματα ιχθυελαίου είναι ισχυρά ανοσοποιητικά κατασταλτικά. Αν παίρνετε υψηλή δόση EPA θα είναι πιο επιρρεπή σε λοιμώξεις από το EPA είναι ένα ισχυρό ανοσοποιητικό καταπιεστικο. Ωστόσο, στην περίπτωση της ανοσολογικής αντίδρασης ανοσοενισχυτικό, θέλετε να τη μειώσει. Μελέτες δείχνουν ότι αν πάρετε  ΥΠΠ μία ώρα πριν την ένεση το πολύ ισχυρό ενισχυτικό που ονομάζεται λιποπολυσακχαρίτης (LPS), θα εμποδίσει εντελώς την ικανότητα των LPS να προκαλέσουν φλεγμονή του εγκεφάλου. Πάρτε μια μέτρια δόση EPA κάθε μέρα, και περισσότερο αν χρειαστεί, να δαμάσει μια καταιγίδα κυτοκινών ».

Ο Δρ Blaylock ξερει πολύ καλά πως μια αυξημένη διατροφική σύνθεση βοηθά στη μείωση του φλεγμονώδεις κυτοκίνη . Οι φλαβονοειδή, βιταμίνες Ε, Α και C, ψευδάργυρος, μαγνήσιο, σελήνιο και μια πολυ-βιταμίνη μπορεί να βοηθήσει στην άμβλυνση αντιδράσεως του εμβολίου και σε ζημιές. Συνιστάτε, επίσης, το μαϊντανό και το σέλινο σε ένα μπλέντερ και πίνετε οκτώ φλυτζάνια αυτό το μείγμα δύο φορές την ημέρα. Ο Δρ Blaylock λέει ο μαϊντανός είναι πολύ υψηλός σε φλαβονοειδές, που ονομάζεται απιγενίνη  και το σέλινο είναι υψηλό στην luteolin. Δίνοντας  το ανανεωθείτε να παρέχετε και στα παιδιά σε μια συμπυκνωμένη μορφή σαν απλούστευση της θεραπείας.



Συμπέρασμα

Κάποιος πρέπει να γνωρίζει τη φύση της
απειλής για να λάβει τα κατάλληλα μέτρα.

Κτηνίατρικες μελέτες εμβόλιασμων είναι εξαιρετικά χρήσιμες στην προσπάθεια μας να δείτε πόσο επικίνδυνα μπορεί να είναι τα εμβόλια. Ο Δρ Larry Glickman, ο οποίος ηγήθηκε της έρευνας του Purdue πάνω στις μετά τον εμβολιασμό βιοχημικές αλλαγές των σκύλων, έγραψε: « Οι τρέχουσες μελέτες μας δείχνουν ότι τα σκυλιά μετά τον εμβολιασμό ρουτίνας, υπάρχει μια σημαντική αύξηση του επιπέδου των αντισωμάτων οπου τα σκυλιά παράγουν το δικό τους ιστούς . Μερικά από αυτά τα αντισώματα έχουν δείξει ότι προσβάλλουν τον θυρεοειδή, τον συνδετικό ιστό όπως εκείνον που βρίσκεται στις βαλβίδες της καρδιάς, τα ερυθρά αιμοσφαίρια, το DNA, κλπ. "

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να εξοικειωθούν με το πρωτόκολλο συζητήθηκαν σε αυτό το κεφάλαιο. Είναι το ίδιο βασικό πρωτόκολλο που θα πρέπει να προτείνουν (με κάποιες σημαντικές προσθήκες, όπως ενεργός άνθρακας) για να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση αερομεταφερόμενων τοξικων του πετρελαίου. Για τους λαούς του τρίτου κόσμου (των οποίων οι πληθυσμοί είναι όλο και συμπληρώνονται με την αυξανόμενους φτωχούς του πρώτου κόσμου), οι οποίοι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τις υπερτροφές, συνειδητοποιούν ότι απλά τρώγοντας τοπικά βιολογικά τρόφιμα που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία είναι τεράστια βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι μάζες που τρώνε άσπρο ρύζι, για παράδειγμα, είναι πολύ πιο ανεπάρκεις στο μαγνησιο από εκείνες που τρώνε όλο το ρύζι. Τρώτε φρούτα, ξηρους καρπους και τα φασόλια με την οργανική τους ολόκληρους κόκκους ρυζιού αντί τη σύγχρονη διατροφή μας τα επεξεργασμένα τρόφιμα θα προστατέψει όλους μας, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών μας.

Η συνήθης χορήγηση της βιταμίνης Κ σε βρέφη «όλα» δεν είναι κοντά τόσο ασφαλή όσο και ιατρικές αρχές να μας διαβεβαιώσει αν και δεν μπορεί να συγκριθεί με τη ζημία που κανει το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β είναι γνωστό  το τι προκαλεί. Η Βιταμίνη KONAKION της Roche προϊόν βιταμίνης Κ περιέχει συστατικά όπως φαινόλης (καρβολικό οξύ - μια δηλητηριώδης ουσία που αποστάζεται από πίσσα άνθρακα), προπυλενογλυκόλη (προέρχεται από το πετρέλαιο και χρησιμοποιείται ως αντιψυκτικό για τα υδραυλικά υγρά των φρένων) και οξικό οξύ (ένα στυπτικό αντιμικροβιακό παράγοντα που μπορεί να μειώσει δραστικά την ποσότητα της φυσικης βιταμίνης Κ, που θα έχουν παραχθεί με άλλο τρόπο στον πεπτικό σωλήνα). Η μελέτη ήταν μια μελέτη ελέγχου περιστατικών από 195 παιδιά με καρκίνο,που είτε γεννήθηκαν σε δύο νοσοκομεία στο Μπρίστολ, Αγγλία, σε σύγκριση με 588 υγιή παιδιά και γεννήθηκαν σε αυτά τα νοσοκομεία. Ένα νοσοκομείο έδωσε κυρίως την βιταμίνη Κ από το στόμα και το άλλο ενδομυϊκά. Οι συγγραφείς διαπίστωσαν εναν σχεδόν διπλάσιο κίνδυνο λευχαιμίας στα παιδιά που είχαν λάβει ενδομυϊκή βιταμίνη Κ. Αυτά τα ευρήματα ήταν εξαιρετικά ανησυχητικά. Η Γκόλντινγκ υπολογίζεται ότι οι επιπλέον περιπτώσεις λευχαιμίας που προκαλούνται από την ένεση βιταμίνης Κ μπορεί να είναι  980 μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτά τα αποτελέσματα υποστηρίζονται από εκθέσεις της δυνητικής καρκινογένεσης της βιταμίνης Κ από το Israels et al, το οποίο πρότεινε ότι τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης Κ στο νεογέννητο δινουν την προστασία από τον κίνδυνο μεταλλάξεων κατά την περίοδο της ταχείας ανάπτυξης των κυττάρων και τη διαίρεση. Σε σύγκριση με την ηπατίτιδα Β, η βιταμίνη Κ πλάνο είναι αρκετά αβλαβής, αλλά είναι πραγματικά ακριβώς ένα θέμα της σχετικότητας.Επιθέσεις με φαινόλη και προπυλενογλυκόλη και το άλλο με το ανασυστημένο γενετικό υλικό, αλουμίνιο, χλωριούχο νάτριο, δινάτριο φωσφορικό αφυδατώνουν, και νάτριο δισόξινο φωσφορικό νάτριο.


"Έχουμε αποδείξει την τοξικότητα του thimerosal η χρήση του φτάνει για να σκοτώσει τους νευρώνες στον πολιτισμό. Στα 50 nanomolar thimerosal έχουμε τη δολοφονία νευρώνα χωρητικότητας / η τιμή περίπου διπλασιάζεται με την προσθήκη των επιπέδων του αλουμινίου που βρίσκετε σε εμβόλια. Το αλουμίνιο και μόνο σε αυτό το επίπεδο δεν έχει αποδειχθεί ότι είναι τοξικό, έτσι ώστε να ενισχύει την τοξικότητα της θειομερσάλης. Το κάνει αυτό με την πιθανή αύξηση του ποσοστού που διασπά το thimerosal απελευθερώνοντας την ethylmercury που είναι το τοξικό υλικό "--- Μαρτυρία του καθηγητή Boyd Haley, του Πανεπιστημίου του Κεντάκι, πρόεδρου και επικεφαλής της Χημείας

Αυτισμός γίνετε απο έκθεση αλουμινίου από τα εμβόλια © www.whale.to / α / wedewer.html

Άλλες υπερτροφές  έχουν προστεσει θρεπτικά συστατικά για τους τύπους, έτσι ώστε το σώμα να διαθέτει όλες τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες υποστήριξης. Για παράδειγμα, D-ριβόζη έχει προστεθεί έτσι ώστε αυτό το κλειδί ζάχαρης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή υψηλότερων επίπεδων του RNA / DNA και το ΑΤΡ. Τα απαραίτητα λιπαρά οξέα είτε από λινάρι ή βλαστους  σπόρους Chia περιλαμβάνονται στη βελτιστοποίηση των μεμβράνων των κυττάρων. Τα διαλυτά πίτουρα ρυζιού προστεθούν για να δώσουν ένα ευρύ φάσμα των αντιοξειδωτικών. Αναζωογονηθείτε με μια πλήρη βάση στο συνένζυμο πολυβιταμίνης, υψηλες πολυφαινόλες και ένζυμα που περιέχουν τα  λαχανάκια λαχανικά, φυτικές πηγές πρωτεϊνες (ρύζι, κάνναβη, τα λάχανα), λεκιθίνη για την ενίσχυση της κυτταρικής μεμβράνης και την ηπατική λειτουργία, ένζυμα για να ενισχύσουν την πέψη των θρεπτικών συστατικών, Aloe Vera για την ενίσχυση της ανοσίας και τη λειτουργία του εντέρου, μέταλλα από τα λαχανικά της θάλασσας, ενισχυτικά γεύσης, που λειτουργούν ως πρεβιοτικά, βότανα και χόρτα, όπως το τριφύλλι και τα τεύτλα σε σκόνη χυμό ρίζα,  τζίντζερ.


Φυσικές πηγές του RNA που περιλαμβάνονται στη Chlorella, τη διατροφική μαγιά, σπιρουλίνα, Chlorella αυξητικός παράγοντας, τα εκχυλίσματα μαγιάς και του RNA. Πέραν του ότι είναι άριστες πηγές του RNA αυτά τα συστατικά έχουν και πολλές άλλες επιθυμητές ιδιότητες όπως τη δυνατότητα  1) Αποτοξινώνει χημικές ουσίες και βαρέα μέταλλα,
2) Καταστρέψτε τα ανεπιθύμητα μικρόβια, και
3) Ενίσχυση του εντέρου και τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

 Αυτόματα θα αναπτυχθούν αντισώματα εναντίον πολλών εσωτερικών βιοχημικών όπως φιμπρονεκτίνης, λαμινίνη, το DNA, η αλβουμίνη, το κυτόχρωμα C, καρδιολιπίνης και το κολλαγόνο. Τι σημαίνει αυτό και τι συγκεκριμένα έχει παρατηρηθεί είναι ότι τα εμβολιασμένα σκυλιά - "αλλά όχι τα μη εμβολιασμένα σκυλιά" - επιτίθονταν στην ίδια τη φιμπρονεκτίνης τους, η οποία εμπλέκεται στην επιδιόρθωση των ιστών, και του πολλαπλασιασμού των κυττάρων και την ανάπτυξη και διαφοροποίηση μεταξύ οργάνων και ιστών σε έμβιων οργανισμών. Τα εμβολιασμένα σκυλιά ανέπτυξαν αντισώματα επίσης για τη λαμινίνη, η οποία εμπλέκεται σε πολλές κυτταρικές λειτουργίες μεταξύ των οποίων πρόσφυση, διάχυση, διαφοροποίηση, πολλαπλασιασμός και κίνηση των κυττάρων.



Πηγες
http://www.naturalnews.com/022267.html

http://www.aidsremission.com/Pages/al-bayati.html
Δρ Mark Sircus  Διευθυντή








1 σχόλιο: