Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

H τεράστια ηλιακή καταιγίδα που θα λούσει την Γη με ραδιενεργά σωματίδια



Ερευνητές της NASA ανακοίνωσαν ότι μια καταιγίδα έρχεται - η πιο έντονη ηλιακη μέγιστη, που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί την ηλιακή καταιγίδα του 1958. Όμως, ακριβώς  κάνουν συχνά οι τυφώνες, γίνονται πολύ πιο δυνατοί, και στη συνέχεια, αναμένεται ο καθένας.


 Υπό το φως των πρόσφατων ειδήσεων, οι ακόλουθες πληροφορίες είναι υψίστης σημασίας. Στις 14 Ιουλίου του 2010 έχουμε μάθει ότι ο ήλιος μας περναει από το διαστρικό νέφος ενέργειας, το οποία διεγείρει / ενεργοποιεί τον ήλιο.


Η NASA, μαζί με την Εθνική Ακαδημία Επιστημών και άλλων παγκοσμίου φήμης επιστήμονων ανησυχούν τόσο γι 'αυτό μέχρι και την προσεχή ηλιακή  μεγάλη καταιγίδα  στα τέλη του 2012, με αυτόν τον τρόπο πίσω στις10, Μαρτίου του 2006 η NASA εξέδωσε μια προειδοποίηση ( εγγράφως ) σχετικα με την ηλιακή καταιγίδα  για το 2012.

Τι παραλείψε να πει η NASA  το 2006 σχετικα με την  προειδοποίηση τους για την ηλιακή καταιγίδα;;;;;;;    Και τι ειναι αυτό που ώθησε τη NASA να εκδώσει την προειδοποίηση για την ηλιακή καταιγίδα του 2012 τέσσερα χρόνια πριν;;;;;;;;

Στη συνέχεια, το 2010, η NASA προειδοποιεί και πάλι το γενικό πληθυσμό για εκκρεμείς ηλιακες καταιγίδες, λέει οτι ο πληθυσμός πρεπει να ετοιμαστεί για μια ηλιακή καταιγίδα ισχυρή.


"Τι είναι σωστό και τι αληθές; Ο χρόνος θα δείξει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μια καταιγίδα έρχεται."

03.07.2012 - Μαζική ηλιακή καταιγίδα Θα κινηθει προς τη Γη. , μπορεί να χτυπήσει τις λειτουργικά συστήματα των επικοινωνιών, συστήματα πλοήγησης, ΚΛΠ.Οι ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ  λιγότερο από οκτώ ώρες. Στην πολύ χειρότερη θα μπορούσε να προκαλέσει βλαβη στις  ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ


22.01.12 - Μαζική ηλιακή καταιγίδα χτυπά τη Γη. Αερογραμμές αναγκάστηκαν να ανακατευθύνουν βόρεια τα δρομολόγια των  αεροπλάνων κατά τη διάρκεια καταιγίδας.


15.02.12 - Μια άλλη τεράστια ηλιακή καταιγίδα χτυπά την Γη και πάλι μόλις εβδομάδες αργότερα! Αερογραμμές και πάλι αναγκάζονται να ανακατευθύνουν βόρεια τα δρομολόγια των αεροπλάνων κατά τη διάρκεια καταιγίδας.

Ενημέρωση: 03.04.2012. πιθανότατα έχετε ακούσει για τη προειδοποίηση του κοινού της NASA , "για να ετοιμαστείτε για μια ηλιακή καταιγίδα". Αλλά από τότε που το δημοσίευσε για πρώτη φορά αυτή την ενημέρωση πίσω στις αρχές του 2010, πολύ περισσότερες πληροφορίες από ξετυλίγονται.


Σύντομα θα προσθέσω κάποιο επιπλέον υλικό της NASA εδώ που είναι το πολύ ανησυχητικό, που προκαλεί την NASA, ακριβώς γιατί είναι τόσο οικείο.

Επιπλέον, έχουμε κατακλυστεί και απο αλλα θέματα που κατα καιρούς λέγονται και που εκκρεμούν η αναμένονται το 2012-2013. όπως. Μετεωρίτες, καταιγίδες, η ξαφνική μετακίνηση των πόλων, Nibiru (γνωστός και ως πλανήτη-x), ακραία καιρικά φαινόμενα, σεισμοί, ηφαιστειακή δραστηριότητα και οι ωκεανοί του κόσμου να σαρώνουν με πλημμύρες σε όλη την επικράτεια του κόσμου που θα προκύπτουν από μια ξαφνική μετακίνηση των πόλων.

Όλοι μπορούμε να πούμε  ότι υπάρχουν τόσα πολλά αντιφατικά στοιχεία εκεί έξω, ότι είναι δύσκολο να ξέρουμε τι να πιστέψουμε. Αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έσπασαν  το 2011 όλες τα σύγχρονα παγκόσμια ρεκόρ, όταν πρόκειται για τις πιο πολλες φυσικές καταστροφές σε ένα χρόνο, βλέποντας μερικες απο της πιο απίστευτες θερμοκρασίες μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.Ενα απο τα πολλα παραδοξα που εγιναν στον κοσμο μας. Αυτό και μόνο λέει κάτι. Αν αυτή η τάση κλιμακωθεί σε μεγάλο βαθμό το 2012, η ​​ανθρωπότητα θα πρέπει να αρχίσει να παίρνει τα προειδοποιητικά σημάδια πολύ σοβαρά.για το 2012, 2013  Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεστε. Απλά προετοιμαστείτε όσο καλύτερα μπορείτε, και ελπίζουμε ότι τίποτα σοβαρό δεν θα συμβεί


Η ισχυρότερη ηλιακή καταιγίδα που χτύπησε ποτέ στη γη εδώ και χρόνια ερχετε. Αν η NASA, μαζί με την Εθνική Ακαδημία Επιστημών είναι σωστή, αυτή είναι μία από τις πολλές ισχυρές καταιγίδες η μεγαλύτερη που θα χτυπήσει τη γη για τους επόμενους 18 έως 24 μήνες. Μόλις η ζωντανή ηλιακή καταιγίδα διάγραμμα που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας στην φωτο χτυπά τοτε η ηλεκτρική ενέργεια παγκοσμίως υπόκειται σε αποτυχία μέσα σε 48 ώρες μετά την προειδοποίηση σβήνει



Τα παρακάτω επιστημονικά στοιχεία που αποκαλύπτονται από τον Alexei Dmitriev  υποστηρίζει περαιτέρω την αρχική προειδοποίηση της NASA που εκδόθηκε το Μάρτιο του 2006, για το 2012 και την ηλιακή καταιγίδα λέει στο ηλιακό μας σύστημα εισέρχεται ένα διαστρικό νέφος ενέργειας που θα φέρει σύντομα μια παγκόσμια καταστροφή.

Ο αστροφυσικός Alexei Dmitriev λέει ότι τόσο ο Voyager 1 και ο Voyager 2 δορυφόροι δείχνουν ότι ο ήλιος μας, καθώς και ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα, τώρα κινείται σε ένα διαστρικό νέφος ενέργειας.



Ο Opher, ένας ερευνητής της NASA Heliophysics Guest Investigator από το Πανεπιστήμιο George Mason λέει ότι αυτό το διαστρικό νέφος ενέργειας είναι ταραγμένο.
Ο Dmitriev εξηγεί ότι αυτό το σύννεφο της ενέργειας εχει ενδιαφέρων στις ατμόσφαιρες των πλανητών μας και ειδικά για τον ήλιο μας.

Δεδομένου ότι αυτή η ενέργεια το διαστρικό νέφος συνεχίζει να συναρπάζει και να προκαλεί τον ήλιος ώστε να γίνετε πιο δραστήριος, με αποτέλεσμα να εχουμε  μεγαλύτερη απόδοση από τον ήλιο. IE: Μεγαλύτερες και πιο συχνές ηλιακές καταιγίδες και το CME έχει ως αποτέλεσμα την επίδραση  Carrington . Ο Dr.Dmitriev μιλά και για την επίδραση που μπορεί να  εχει το Carrington δηλαδη νοκ άουτ ηλεκτρικού ρεύματος και για όλες τις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο για μήνες, ακόμη και χρόνια

Αυτό το διαστρικό νέφος της ηλεκτρικής ενέργειας επίσης απορροφάται από τη Γη, και οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι αυτό οδηγεί τη γη σε πιο πολλούς σεισμούς,ηφαιστειακές εκρήξεις σούπερ, μετατοπίσεις πόλο, διασχίζουν τον πλανήτη και ούτω καθεξής. Ενώ πραγματοποιεί όλες τις καιρικές συνθήκες κάνοντας τες δραματικές για μας εδώ στη γη.

 Όταν ρωτήθηκε πόσο καιρό θα πάρει ο ήλιος μας να περάσει μέσα από αυτό το διαστρικό νέφος της ενέργειας, ο Δρ Dmitriev απάντησε, "Δεν ξέρω. Αλλά αν έπρεπε να μαντέψω, θα έλεγα κάπου μεταξύ 2000 - 3000 χρόνια." Αυτό διαστρικό νέφος είναι ψιλές μπάντες  φορτισμένων σωματιδίων, μέσω των οποίων το ηλιακό μας σύστημα κινείται αργά..


Όταν ο Δρ Dmitriev ρωτήθηκε ποιες είναι οι συνέπειες όλων αυτών για τη γη, απάντησε, «Παγκόσμια καταστροφή! Όχι σε δεκάδες χρόνια από τώρα, αλλά πολυ κοντα ακομα και  του χρόνου" ... δεδομένου ότι αυτή η παγκόσμια καταστροφή είναι βασικά σωστή γύρω από τη γωνία θέτοντας τις βάσεις για την τελευταία ηλιακη προειδοποίηση για καταιγίδα απο τη  NASA για το 2012-2013.

Όταν θα συμβαίνει αυτό, η παγκόσμια αναρχία και η λεηλασίες σύντομα θα αρχίσουν η τροφική αλυσίδα θα παραλύσει ακομα και στις σύγχρονες χώρες, ενώ η λειψυδρία θα γίνει γρήγορα μια απειλή για την επιβίωσή μας επειδή η ηλεκτρική ενέργεια είναι αυτό που τρέχει τις αντλίες που παίρνουμε το νερό για τα σπίτια και γραφεία μας. Αν δεν είμαστε προετοιμασμένοι έτοιμοι γιαυτό αυτο αποτελεσματικά για ένα έως δύο χρόνια, τότε εσείς και η οικογένειά σας θα είστε στον κίνδυνο της αφυδάτωσης και της πείνα κατά τη διάρκεια ενός χρόνου, όταν το πόσιμο νερό, τρόφιμα και χαρτί τουαλέτας θα είναι πιο πολύτιμα συνέχεια  ακομα και απο το ίδιο το χρήμα


Ο Δρ Ρίτσαρντ Φίσερ, επικεφαλής της  Διεύθυνσης Heliophysics της NASA, δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι έρχεται, αλλά δεν ξέρουμε πόσο κακό πρόκειται να κανει." Ωστόσο, « το επόμενο ηλιακό μέγιστο κυμα  θα πρέπει να είναι ένα ταραγμένο », λέει ο Dikpati. Η NASA λεει ότι οι ηλιακές καταιγίδες θα είναι σε πλήρη εξέλιξη σε όλο 2012-2013, ωστόσο, η Εθνική Ακαδημία Επιστημών, λέει, «Η ηλιακή καταιγίδα θα μπορούσε να αρχίσει οποιαδήποτε ημέρα τώρα." "Το  ποτέ και πως άγνωστο, η καταιγίδα έρχεται!" λέει η NASA.


Αλλά αυτό που η NASA δεν λέει το ευρύ κοινό, είναι αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε για να προετοιμαστούμε το μόνο που μας λένε ειναι να το πράξουμε. Σε αντίθεση με τους τυφώνες και τις χιονοθύελλες, οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα τι θα μπορούσαν να κάνουν για να προετοιμαστούν για μια Τέτοιου μεγέθους ηλιακή καταιγίδα.

Μέχρι τώρα θα επρέπει να ειχαν αρχίσει να το παρατηρούν σημαντικα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, καθώς και ραδιοφωνικές συζητήσεις αλλα το μονο που κανουν ειναι να καλυπτουν αργα την ιστορία και να μην γνωριζουμε λεπτομερώς τι ακριβώς πραγματικά σημαίνει  για το κοινό η προειδοποίηση της NASA .

Αν αποδειχθεί ότι η NASA, μαζί με άλλους επιστήμονες κόσμο είναι πράγματι σωστοι, "Η οικονομική ζημία στης Ηνωμένες Πολιτείες και μόνο θα είναι είκοσι φορές μεγαλύτερη απο τοτε που ο τυφώνας Κατρίνα χτύπησε τη Νέα Ορλεάνη», λέει η NASA.

Λάβετε υπόψη σας ότι η ανθρωπότητα είναι σε αχαρτογράφητα νερά, όταν πρόκειται να γνωρίζουν με απόλυτη βεβαιότητα ποιες θα είναι οι βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις ,δηλαδή, θα πρέπει  να ειναι μια σούπερ ηλιακή καταιγίδα σε σύγκρουση με το σύγχρονο πολιτισμό


Εάν η γη στην πραγματικότητα πάρει ένα άμεσο χτύπημα από μια ηλιακή καταιγίδα x-producing κατηγορία σε ηλιακές εκλάμψεις, (στεμματικού υλικού ή CME) ... μπορεί να ακρωτηριάσει τον κόσμο με περισσότερους τρόπους τότε  μπορούμε να φανταστούμε, τι θα προκαλέσει καθως σχεδόν κάθε ηλεκτρονική συσκευή θα πάψει να λειτουργει.

Φανταστείτε δεν  λειτουργούν  τα κινητά τηλέφωνα, αυτοκίνητα, φορτηγά, αεροπλάνα, πλοία, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, συστήματα πλοήγησης, τηλεόραση, ραδιόφωνο, iPod, ή παιχνιδομηχανές, πόσο μάλλον η πιο προηγμένες ιατρικές υπηρεσίες.

Τοτε το πιο πιθανό ειναι να μην υπάρχει ηλεκτρική ενέργεια στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου για πολλούς μήνες .Καταστήματα τροφίμων σύντομα θα λεηλατηθουν στο όνομα της επιβίωσης, τα περισσότερα πρατήρια υγρών καυσίμων δεν μπορουν να αντλήσουν φυσικό αέριο για  τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που θα μπορούσαν να εξακολουθούν να λειτουργούν.

Όλες οι μορφές των ραδιοφωνικών επικοινωνιών δεν θα λειτουργούν πλέον κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, γεγονός που θα καθιστά δύσκολο αν όχι αδύνατο για τις τοπικές αρχές να επιβαλουν τον νόμο και τη διατήρηση του νόμου και της τάξης.

Σε μια τετοια περίπτωση αν ποτε δηλαδή συμβει στην χειρότερη περιπτωση του το σύστημα του νερού και της αποχέτευσης της πόλης θα σταματήσει να λειτουργεί.
Εαν προμηθεύεστε απο ηλεκτρική αντλία,χάνετε το νερό σας αμέσως, (εκτός αν είναι μια χειροκίνητη αντλία),όπου, όπως εκείνες στην πόλη μπορούν να έχουν λίγες μέρες η μια εβδομάδα  προτού να χάσουν την πίεση του νερού.

  Ακόμα χειρότερα, όσοι δεν διαθέτουν τουλάχιστον 12 με 24 μήνες εκ του ασφαλούς τροφή και νερό, η πείνα θα τους θέσει σε,κυνδυνο που σημαίνει οτι θα σκοτώσει εκατοντάδες εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, αν όχι δισεκατομμύρια (πόσο εξυπηρετεί κατι τετοιο την μύωση του πληθυσμού ώστε να το εκμεταλλευτούν κάποιοι.)

Να θυμάστε ... το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού δεν τους παρέχουν τα δικά τους τρόφιμα και το νερό τους, αλλά οι άνθρωποι τα αγοράζουν.
 Αν φορτηγά τροφίμων δεν λειτουργούν, τότε δεν μπορειτε να πάρετε το φαγητό απο τα καταστήματα. Ακόμα κι αν με κάποιο τρόπο τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά εξακολουθούν να δουλευουν, τα βενζινάδικα θα είναι χωρίς ρεύμα για μήνες και ως εκ τούτου θα αδυνατουν να αντλήσουν φυσικό αέριο.

Θα είναι ένας μεγάλος εφιάλτης, αν η γη έχει ένα άμεσο χτύπημα από ένα σούπερ CME, αλλάζοντας έτσι δισεκατομμύρια ζωές για πάντα. 

Κορυφαίοι χώρες όπως οι ΗΠΑ θα είναι χρονικά σε οπισθοδρόμηση για πάνω από εκατόν πενήντα χρόνια. Αλλά αν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούνε να κάνουνε εύκολη την επιβίωση μας στην επόμενη ηλιακή καταιγίδα,γιατι κανεις δεν μας το λεει αλλα αντίθετα μας ξεσηκώνουν για προετοιμασία;;;;;;

Ετσι οπως τα λενε θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι θα χρειαστούν χρόνια για πλήρη αποκατάσταση των ζημιών στους σταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας και στο δίκτυο και που θα προκύψουν από το άμεσο χτύπημα της μια τέλεια καταιγίδα.
 Το γεγονός ότι η NASA μας προειδοποιεί όλους πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη, αυτα που λεει για το φλας του ηλιου ιδίως αν η NASA και η Εθνική Ακαδημία Επιστημών είναι πράγματι σωστοι.

Δεν είναι τόσο ότι η ηλιακή καταιγίδα η ίδια η πραγματική απειλή, αλλα η ασιτία και την αναρχία / χάος θα είναι η μεγαλύτερη απειλή.
 Ναι, κάποιοι λένε ότι ένα άμεσο χτύπημα από μια μαζική CME θα μπορούσε να κάνει περιβαλλοντικές ζημίες καθώς και, ενδεχομένως να προκαλεσει την πλευρά της γης που θα αντιμετωπίσει τον ήλιο να αναρριχηθεί σε αδιανόητες θερμοκρασίες, πιθανώς προκαλώντας πυρκαγιές.

Παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν πολλοί άγνωστοι παράγοντες εδώ και απλά θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί, και πόσο κακό θα προκληθεί πραγματικά. Ενα καταφύγιο η μια σπηλιά κοντά σας ή υπόγειο καταφύγιο θα μπορούσε στο τέλος να είναι η καλύτερη επιλογη σας,αν θέλετε να διαλέξετε για την ασφαλή πλευρά.

 Κανείς σε επίσημο επίπεδο, όπως οι ηγέτες του κόσμου, δεν πρόκειται να κάνουν καμία ειδική ανακοίνωση για τον επικείμενο κίνδυνο για τη γη, αν το πράξουν, θα προκαλέσει άμεσα τον πανικό σε όλο τον κόσμο. Οι άνθρωποι, όπως εσείς, που μαθαίνουν για την επόμενη σούπερ ηλιακή καταιγίδα τώρα, είναι αυτοί που έχουν πραγματικές πιθανότητες για την προστασία τους και την οικογένειά τους εναντίον αυτής της πιθανής καταστροφής κώδωνα του κινδύνου που μπορεί να αρχίσει να ξεδιπλώνεται, ανά πάσα στιγμή απο τώρα.
 Όσον αφορά όλους τους άλλους; Για το μεγαλύτερο μέρος το υπόλοιπο του παγκόσμιου πληθυσμού θα είναι ανίδεοι και δεν θα έχει καμία ιδέα στην αρχή τι συμβαίνει όταν ο ηλεκτρονικός κόσμος τους θα συντριβεί  γύρω τους.

Αυτό το γεγονός μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή με λίγο ή καθόλου προειδοποίηση.
Το Heliophysics τμήματος της NASA, δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι έρχεται, αλλά δεν ξέρουμε πόσο κακό πρόκειται να είναι."

Είσαι έτοιμοι και ξέρετε τι να περιμένετε, πόσο μάλλον πώς να προετοιμαστείτε;

Ξέρετε πώς να κάνετε ένα ειδικό ασφαλή χώρο για την προστασία σας και τις οικογένειά σας αν  παρατείνει η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία του ηλιου που μπορεί να είναι θανατηφόρα;

Καταλαβαίνετε ότι πλέον οτιδήποτε ηλεκτρονικό δεν θα λειτουργει πλέον; Θα υπαρξουν επιπτώσεις σε υπολογιστές, τηλέφωνα, δορυφόρους, νοσοκομεία, ακόμα και στο ηλεκτρονικό σύστημα ανάφλεξης για αυτοκίνητα και φορτηγά.

Ξέρετε ποια μέτρα θα λάβετε για να προστατέψετε το αυτοκίνητό σας από μια από μια ισχυρή ηλιακή καταιγίδα;

Ξέρατε ότι μια σούπερ ηλιακή καταιγίδα θα χτυπήσει έξω το κόσμο με μεγάλη δύναμη για μήνες και να χρειαστούν χρόνια για να επισκευάστουν όλα, και θα κοστίζουν τρισεκατομμύρια η ζημιές σε παγκόσμιο επίπεδο;

Είστε έτοιμοι για τουλάχιστον 12-24 μήνες με τις προβλέψεις σας για τα τρόφιμα, νερό, φάρμακα και θέρμανση;



Γνωρίζετε ότι μια δολοφονική σούπερ ηλιακή καταιγίδα θα κλειδώσει σύγχρονες χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, Ευρώπη, Ασία, Καναδά και για μήνες;

Γνωρίζετε ότι χώρες όπως οι ΗΠΑ έχουν κατά νόμο συσσωρεύση που ενέργουν σε εθνικές κρίσεις;


Είστε έτοιμοι να τα βγάλετε πέρα μόνοι σας, όπως στα καταστήματα τροφίμων κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι σε λειτουργία εδώ και μήνες λόγω των κλεφτών, συμμορίες και καμία εξουσία, και ιδιαίτερα με την έλλειψη των προμηθειών τροφίμων;

Όταν και τα τρεια παρακάτω γραφήματα χτυπήσουν το  9, είναι όταν ο ήλιος έχει γίνει εξαιρετικά βίαιος και σε παγκόσμια κλίμακα, διακοπή ρεύματος μπορεί να προέρχονται.

Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο ανησυχούν τόσο για το επόμενο φλας, ηλιακή καταιγίδα, μαλιστα ορισμένες κυβερνήσεις άρχισαν να σχεδιάζουν υπόγεια καταφύγια για την ηλιακή καταιγίδα πριν από 30 χρόνια.

Αυτό που η NASA δεν λέει ανοιχτά στο κοινό για να κατανοήσει ο κοσμος με απλη, και εύκολη γλώσσα  είναι ότι ο ήλιος μας σύντομα θα ευθυγραμμιστεί με το κέντρο του Γαλαξία μας. Καθώς αυτό γίνεται, έχει συμπεράνει κανείς ότι η βαρυτική riff (ή αεροπλάνο) του Γαλαξία μας μπορεί να αρχίσει να τραβαει δηλαδη να μαγνητίζει  τον ήλιο.Ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτό θα συμβεί μέχρι και εκατομμύρια χρόνια αργότερα. Η σκέψη μου είναι ... είναι ήδη εκατομμύρια χρόνια μπροστά......

Σε κάθε περίπτωση μπορεί να είναι, η NASA και άλλοι σε όλο τον κόσμο επιστήμονες που να αναμένουνε για την ηλιακή καταιγίδα να εκραγεί. Επειδή ενδεχομένως θα υπάρξουν δύο γαλαξιακα  γεγονότα που συμβαίνουν σχεδόν ταυτόχρονα (ηλιακό μέγιστο και μια γαλαξιακή ευθυγράμμιση με το Γαλαξία μας) είναι αυτό που ορισμένους τους κανει να ανησυχούν.

 Το βίντεο αυτό εξηγεί κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα, και ως εκ τούτου, το θέμα είναι υπό συζήτηση.

Μέχρι τώρα πιθανότατα θα έχετε ακούσει για το ημερολόγιο των Μάγιας, που έρχεται σε ένα τέλος στις 21.12.2012. Το Ημερολόγιο των Μάγιας έρχεται να λήξει την ημερομηνία αυτή και δεν είναι τυχαίο, γιατί αυτή είναι η ημερομηνία κατά την οποία καθε 25.765 χρόνια μετάπτωσης των ισημεριών αρχίζει ξανά.

 Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο ήλιος μας έρχεται δήθεν σε ευθυγράμμιση με το Γαλαξία μας. Όποια και αν τα πραγματικά προβλήματα είναι ή δεν είναι, το χρονικό διάστημα μεταξύ 2012-2013 έχει κανει τόσο να ανησυχούν τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν από καιρό χτισμένα στο βάθος υπόγειες εγκαταστάσεις στο όνομα της συνέχειας της κυβέρνησης. (Διατήρηση αυτο.)
Είναι κατά την άποψή μου η περίοδος με τις μεγαλύτερες ανησυχίες για τις ηλιακές καταιγίδες θα είναι έξι μήνες έως ένα έτος σε κάθε πλευρά του ήλιου και του ηλιακόυ μέγιστου, το οποίο  θα λαμβάνει χώρα γύρω από 2012-2013.



 Πόσο θα επηρεάσει τη γη, θα δούμε για την περίοδο 2011-2013, (αν υπάρχουν καθόλου) είναι εικασία. Λάβετε υπόψη ότι πολλοί πολιτισμοί ειχαν ξαφνικά εξαφανιστεί πριν από χιλιάδες χρόνια,απο άγνωστες αιτιες η εσκεμμένα να εχει γινει απόκρυψη και το πέρασμα των χρόνων.

Μερικοί πιστεύουν ότι είναι συνδεδεμένα τα γεγονοτα με τα δύο μονά αστέρια μας . Σας ερωτώ ... θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποιες μετάπτωσεις των ισημεριών,καθε  25.765 χρόνια που επίσης  φαίνεται να συγχρονίζονται για το 2012 μαζί με το επίσης φλας του ηλιου που λαμβάνει χώρα, ώστε να προκαλέσει ένα γεγονός που να διατηρεί τον παγκόσμιο πληθυσμό επ 'αόριστον «υπό έλεγχο» για εκατομμύρια χρόνια (Ελενχο της ανθρωπότητας βλεπε πλάκες της Γεωργίας)

Είναι απλά ένα τραβηγμένο ερώτημα ή μηπως οχι;



3 σχόλια:

  1. Πόλο μετατόπιση και η ηλιακή καταστροφές καταιγίδες στο τέλος της εποχής; http://koti.phnet.fi/petripaavola/occurrencesoftheendtime.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΤΑ 8 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ[ΗΠΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ[ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ Η ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΠΙΤΙΟΥ] ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΥΒΡΥΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΑΧΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΜΙΑ CIA ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟFACEBOOK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mono o Θεός τιμωρεί,και κανένα δεν κάνει στάχτη.....ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ,αγαπάτε αλλήλους και αυτό είνα αρκετό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή