Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

"Δαχτυλίδι της Φωτιάς" Δακτυλιοειδής έκλειψη ηλίου της 20η Μαΐου 2012


Δακτυλιοειδής  έκλειψη του ηλίου  θα λάβει χώρα στις 20 Μαΐου του 2012 (21η Μαΐου, 2012 για την τοπική ώρα στο Ανατολικο Ημισφαίριο), με μέγεθος των 0,9439.

Τι είναι μια δακτυλιοειδής ηλιακή έκλειψη;

Μια  ηλιακή έκλειψη  συμβαίνει όταν η Σελήνη περνά ακριβώς ανάμεσα στη Γη και τον Ήλιο, έτσι όλο ή εν μέρει συσκοτίσει την εικόνα του Ήλιου για ένα τηλεθεατή απο τη Γη. Μια δακτυλιοειδής ηλιακή έκλειψη συμβαίνει όταν προκύπτει διαμετρικά η Σελήνη μικρότερη από τον Ήλιο, προκαλώντας τον Ήλιο να μοιάζει με ένα δακτύλιο (δακτύλιος), μπλοκάροντας περισσότερο από το φως του ήλιου. Μια δακτυλιοειδής έκλειψη εμφανίζεται ως μερική έκλειψη πάνω από χιλιάδες χιλιόμετρα πλάτος.

Η  δακτυλιοειδή φάση θα είναι ορατή  από την κινεζική πλευρά, η νότια της Ιαπωνίας, και το δυτικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά. Guangzhou, το Τόκιο και Albuquerque θα είναι πάνω στον κεντρικό δρόμο. Kanarraville, Γιούτα θα είναι ένα τέλειο μέρος για να δείτε τη δακτυλιοειδής αυτη φάση. Κατ 'ανώτατο όριο του θα εμφανιστεί στο Βόρειο Ειρηνικό, νότια των νήσων Aleutian για 5 λεπτά και 46,3 δευτερόλεπτα και φινίρισμα στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες.



Θα είναι η πρώτη κεντρική έκλειψη του 21ου αιώνα στην ηπειρωτική Αμερική, καθώς επίσης και η πρώτη δακτυλιοειδή έκλειψη εκεί από την ηλιακή έκλειψη της 10 ης Μαΐου,του 1994.

Η δακτυλιοειδής έκλειψη ηλίου θα περάσει στις δυτικές Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό το βίντεο είναι ένας κινούμενος χάρτης που δείχνει το μονοπάτι της έκλειψης πάνω απο το Όρεγκον, Καλιφόρνια, Νεβάδα, Γιούτα, Αριζόνα, Κολοράντο, Νέο Μεξικό και το Τέξας.


Μύθος και η προφητεία για την Δακτυλιοειδή έκλειψη ηλίου της 20η Μαΐου του 2012

Νοστράδαμος τετράστιχα Σεισμικής Μαΐου

. X 67  . Ένας ισχυρός σεισμός το μήνα Μάιο του
Κρόνου, Αιγόκερως, ο Δίας, ο Ερμής στον Ταύρο: Αφροδίτη επίσης. Καρκίνος, ο Άρης στο Nonnay (cero). Χαλάζι θα πέσει μεγαλύτερο από ένα αυγό.

. ΙΧ 83  Ήλιος εικοστό του Ταύρου η γη θα τρέμει πολύ δυνατά.
Θα καταστρέψει τη μεγάλη γεμισμένη θερμάστρα:
Για να σκουραίνουν και το πρόβλημα του αέρα, του ουρανού και της γης
Τότε ο άπιστος θα καλέσει τον Θεό και τους αγίους.




«Επιστροφή της Jaquar φίδι» - προφητεία των Μάγιας

Το Κέντρο του ουρανού - Ο Ήλιος και οι Πλειάδες σε συνδυασμό στις 20 Μαΐου (σημερινή εποχή)
Μια πιθανή Kukulcan / Quetzalcoatl εκδήλωση μεταξύ (21 Μαρτίου - 20 Μαΐου)
Η γνώση των Μάγιας προβλέπουν ότι μετά από ένα παγκόσμιο σεισμό, οι «νέοι άνδρες της γνώσης" θα επιστρέψουν στην γη για  μια παγκόσμια κυβέρνηση (Νέα Παγκόσμια Τάξη).

Ευθυγράμμιση στις 20 Μαΐου του 2012 : μια ευθυγράμμιση της γης, της σελήνης, και του Ηλίου- αλλά το Σύστημα Αστέρων Πλειάδες ευθυγραμμίζετε επίσης ταυτόχρονα από πίσω από τον Ήλιο ακριβώς την ίδια ώρα.  Βίντεο



Περικοπή Ημερομηνία Κύκλος 20η Μαΐου 2012

Κόψτε από το 16ο Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο UFO. Δίνοντας μια ερμηνεία του κύκλου των καλλιεργειών με ένα σημάδι που δείχνει ότι θα υπάρξει κάποιο είδος της εκδήλωσης (Μεσοαμερικανικό φτερωτό ερπετό "αστέρι θεός" θεότητα Quetzalcoatl ενδεχομένως να επιστρέψει) περίπου στις 20 Μαΐου του 2012. Σύμφωνα πάντα με τους μάγια.



Οράματα και προβλέψεις του Edgar Cayce

Το 1941, ο Cayce πρόβλεψε ότι ακτές τώρα ένα από τα πολλά γης θα αποτελέσουν το κρεβάτι του ωκεανού.

Ο ίδιος προειδοποίησε: Παρακολουθουσε τη Νέα Υόρκη, του Κονέκτικατ και του αρέσε. Πολλά τμήματα της ανατολικής ακτής θα διαταραχθεί, καθώς και πολλά τμήματα της δυτικής ακτής, καθώς και το κεντρικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών. Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, τα περισσότερα από όλα αυτά θα είναι μεταξύ εκείνων που θα καταστραφούν πριν από τη Νέα Υόρκη, ή Νέα Υόρκη η ίδια, θα το κύριο εξαφανίζονται. Θα είναι μια άλλη γενιά όμως, εδώ. Ενώ τα νότια τμήματα της Καρολίνα, τη Γεωργία, αυτα θα εξαφανιστούν. Αυτό θα είναι πολύ νωρίτερα. Τα νερά των Μεγάλων Λιμνών θα αδειάζουν στον Κόλπο του Μεξικού.

Θα υπάρξουν οι ανακατατάξεις στην Αρκτική και στην Ανταρκτική, που θα κάνουν για την έκρηξη των ηφαιστείων στις περιοχές καυστικα, και θα υπάρξει η μετατόπιση των πόλων.  Οράματα και προβλέψεις του Edgar Cayce




Τυχαία ευθυγράμμιση του μυστηριώδους Χ  Κόκκινου

Το κέντρο θα είναι ακριβώς πάνω από τη μυστηριώδη Google Earth  ΚΟΚΚΙΝΗ θέση Χ που υποτίθεται ότι διέρρευσαν από τη NASA πέρυσι στο αρχείο με το όνομα byss.arc.nasa 11133.kml. Το 2011. Ήταν, επίσης, «συμπτωματικά» η ακριβής θέση του  Ειρηνικού για την Άσκηση κυμάτων 11  τρυπάνι τσουνάμι το 2011.  Βίντεο : «Ο μεγάλος σεισμός»

Η έκλειψη είναι η πρώτη από τις τρεις αξιόλογες αστρονομικών γεγονότων του 2012, ακολουθούμενη από τη διέλευση της Αφροδίτης στις 6 Ιουνίου, του 2012 και μια ολική έκλειψη ηλίου στις 13 Νοεμβρίου 2012.

Πηγες eclipse.gsfc.nasa.gov  * έκλειψη-maps.com ,beforeitnews  *   MichaelZeiler    mrfairsquare





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου