Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Αντικείμενα Μυστήριο Αποκαλύπτονται στα δακτυλίδια του Κρόνου από το Cassini διαστημικό όχημα

Κάτι τρέχει με τον Κρόνο
Εικόνες από το Cassini διαστημικό σκάφος της NASA αποκάλυψαν μισό μίλι μεγέθους (μεγέθους χιλιόμετρα) αντικείμενα διάτρησης από τα μέρη του Κρόνου »του δαχτυλιδιού F, αφήνοντας λαμπερά πίσω τους ίχνη. Αυτά τα μονοπάτια στους κρίκους, που οι επιστήμονες αποκαλούν «μίνι-πίδακες," συμπληρώνουν ένα χαμένο κρίκο στην ιστορία μας από την περίεργη συμπεριφορά του δακτυλίου F.

"Νομίζω ότι ο δακτύλιος F του Κρόνου είναι απο τα πιο περίεργα δαχτυλίδια, και τα τελευταία αποτελέσματα του Cassini πάνε να δείξουν πώς ο δακτύλιος F είναι ακόμα πιο δυναμικος από ό, τι έχουμε σκεφτεί ποτέ, »δήλωσε ο Carl Murray, μέλος της ομάδας απεικόνισης του Cassini  που βασίζονται στο Πανεπιστημίο Queen Mary  του Λονδίνου, στην Αγγλία. «Τα ευρήματα μας δείχνουν ότι η περιοχή του δακτύλιου F είναι σαν ένας πολύβουος ζωολογικός κήπος αντικειμένων από μισό μίλι [χιλιομέτρων] με φεγγάρια, όπως ο Προμηθέας από εκατό μίλια [χιλιομέτρων] σε μέγεθος, δημιουργώντας ένα μοναδικό θέαμα."

Οι επιστήμονες γνωρίζουν ότι σχετικά τα μεγάλα αντικείμενα, όπως ο Προμηθέας (όσο 92 μίλια, ή 148 χιλιόμετρα, διασχίζοντας) μπορούν να δημιουργήσουν κανάλια, κυματισμούς και χιονόμπαλες στο δαχτυλίδι F. Αλλά οι επιστήμονες δεν ήξεραν τι συνέβη σε αυτές τις χιονόμπαλες μετά αφότου δημιουργήθηκαν, δήλωσε ο Μάρεϊ. Κάποιες σίγουρα διαλύθηκαν από συγκρούσεις ή παλιρροιακές δυνάμεις στην τροχιά τους γύρω από τον Κρόνο , αλλά τώρα οι επιστήμονες έχουν αποδείξεις ότι ορισμένα από τα μικρότερα έχουν επιβιώσει, και τις διαφορετικές τροχιές τους που σημαίνει ότι πάει για να χτυπήσει μέσα από το δακτύλιο F τη δική τους.

Αυτά τα μικρά αντικείμενα φαίνονται να συγκρούονται με τον δακτύλιο F σε ήπιες ταχύτητες - κάτι της τάξης των περίπου 4 mph (2 μέτρα ανά δευτερόλεπτο). Οι συγκρούσεις σύρουν λαμπερά σωματίδια πάγου έξω από το δακτύλιο F μαζί τους, αφήνοντας ένα ίχνος που συνήθως φτανει τα 20 με 110 μίλια (40 - 180 χιλιόμετρα) μακριά.Η Ομάδα του Murray έτυχε να δεί ένα μικρό μονοπάτι σε μια εικόνα, στις 30 Ιανουαρίου, του 2009 και την παρακολουθούσαν πάνω από το οκτώ ώρες. Τα μακρά πλάνα επιβεβαίωσαν το μικρό αντικείμενο που προέρχεται από το δακτύλιο F, έτσι πήγαν πίσω μέσω του καταλόγου της εικόνας του Cassini για να δουν αν το φαινόμενο ήταν συχνό.

«Ο δακτύλιος F έχει μια περιφέρεια 550.000 μίλια [881.000 χιλιόμετρα], και αυτα τα μίνι-αεριωθούμενα αεροπλάνα είναι τόσο μικροσκοπικά που πήραν αρκετό χρόνο για να τα βρουν  δήλωσε ο Nick Attree, ένας απεικόνισης του Cassini συνεργάτης στο Queen Mary. "Εμείς ψάξαμε μέσω 20.000 εικόνων και ήμασταν στην ευχάριστη θέση να βρούμε 500 παραδείγματα αυτών των απατεώνων μόνο κατά τη διάρκεια των επτά ετών που ο Cassini ήταν στον Κρόνο."

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα αντικείμενα που ταξίδεψαν σε συσκευασίες,για τη δημιουργία μίνι-πίδακων που έμοιαζαν αρκετά εξωτικά, όπως το δόντι ενός καμακιού. Άλλες νέες εικόνες δείχνουν μεγάλη θέα και ολόκληρο το δακτύλιο F, που τις δείχνει τις στροβιλίζονται και δίνες , κυμάτωση γύρω από το δαχτυλίδι από όλα τα διαφορετικά είδη των αντικειμένων που κινούνται μέσα και γύρω από αυτό.




Γιγαντιαία μητρικά σκάφη Κοντά Κρόνου

Ενα τεράστιο πούρο αντικείμενο σε σχήμα φαίνεται καθαρά μετά από μια συγκεκριμένη πορεία σε μια τροχιά γύρω από την άκρη των δακτυλίων του Κρόνου.


εικόνα 1

εικόνα 2
Το 1996 παρουσιάζετε μια σειρά από υπέρυθρες φωτογραφίες που ελήφθησαν από δαχτυλίδια του Κρόνου. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν με το τηλεσκόπιο Hubble. Οι επιστήμονες δήλωσαν ότι από αυτές τις φωτογραφίες με τη σειρά τους έχουν ανακαλύψει νέα φεγγάρια του Κρόνου. 

Αυτό που δεν διευκρινίστηκε ήταν το αντικείμενο του που χαρακτηρίστηκε Α, Β και Γ σε τροχιά γύρω από εξωτερικό δακτύλιο του Κρόνου. Αυτά τα τεράστια πούρα σε σχήμα αντικειμένου αποδεδειγμένα μετά από μια συγκεκριμένη πορεία σε μια τροχιά κατά μήκος της άκρης του δακτυλίου. 

Θα μπορούσαν αυτα να είναι γιγάντια διαστημικά σκάφη ή μητρικά; 

Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί ότι αυτά μπορεί να είναι εξωγήινης εξόρυξης πλοία, για τη συγκομιδή κάποιου τύπου ορυκτού από το εξωτερικό δακτύλιο του Κρόνου. Ποιος ξέρει;

 Νομίζω ότι μπορούμε να αποκλείσουμε μια δυσλειτουργία στη φωτογραφία, δεδομένου ότι εμφανίζονται σε έξι από τις δέκα φωτογραφίες, και να δείξουμε καθαρά ότι κινούνται. Δήλωσε ο John Lear ο οποίος πιστεύει πως υπάρχει ένα διαστημόπλοιο σε τροχιά γύρω από ή κοντά σε δακτυλίους του Κρόνου, που μετρά 31.000 μίλια σε μάκρος και 2.400 μίλια πλάτος!

Επιβεβαιώνοντας τα δεδομένα που δημοσιεύθηκαν στο τεύχος Φεβρουαρίου του Science News (Β. 149, αρ. 5, σ. 71), το οποίο ανέφερε ότι το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble φωτογράφησε ένα μεγάλο ελλειπτικό "δορυφορικά" σε τροχιά αντικείμενο γύρω από δαχτυλίδια του Κρόνου σε μία φωτογραφία, το οποίο εξαφανίστηκε σε μια παρακολούθηση φωτογραφίας. Δύο άλλες πολύ μεγάλα και πολύ φωτεινά αντικείμενα σε τροχιά γύρω απο τον Κρόνο  φωτογραφήθηκαν στις 22 Μάη και στις 10 του Αυγούστου, του 1995, αλλά είχε εξαφανιστεί από τις 21 Νοεμ του 1995.



Εδώ είναι μερικές απο τις περισσότερες φωτογραφίες του Cassini που τράβηξε τις φωτογραφίες στις 23 Φεβρουαρίου του 2004, από απόσταση 62,9 εκατομμύρια χιλιόμετρα (39 εκατομμύρια μίλια). Παρατηρήστε τα δύο αντικείμενα επιμήκους με την ένδειξη «Α» και «Β». Αυτά δεν έχουν εξηγηθεί
ικανοποιητικά μέχρι στιγμής. 

Οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν όλα τα παρατηρηθείσα χαρακτηριστικά. Το σημερινό δίλημμα που αντιμετωπίζουν οι επιστήμονες είναι ότι ο Cassini θα ανιχνεύει τα εκτεταμένα αντικείμενα όπως αυτά που απεικονίζονται εδώ.





 Εδώ είναι ένα άλλο αντικείμενο σε σχήμα πούρου που φωτογραφίζετε από τον 
Cassini
 
κοντά στον
 Κρόνο
!



Ενα περίεργο επιμήκη αντικείμενο κοντά σε ένα από τα δαχτυλίδια.


Και τέλος, μια εικόνα από το βιβλίο του Νόρμαν Μπέργρουν, Οι Ringmakers του Κρόνου 
που λαμβάνονται από το διαστημικό σκάφος Voyager (Η μόνη διαθέσιμη εικόνα). Τα αντικείμενα σε σχήμα πούρου είναι ορατά στους κρίκους:


ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ JET ΚΟΝΤΑ SATURN

Παράξενα Ήχοι από ραδιοφωνικές εκπομπές του Κρόνου ALIEN ΟΜΙΛΙΑ;


Ο Κρόνος είναι μια πηγή έντονων ραδιοφωνικών εκπομπών,οι οποίες έχουν ελεγχθεί από το διαστημικό σκάφος Cassini. Το διαστημικό σκάφος Cassini ξεκίνησε την ανίχνευση αυτών των ραδιοφωνικών εκπομπών  τον Απρίλιο του 2002, όταν το Cassini ήταν 374 εκατομμύρια χιλιόμετρα (234 εκατομμύρια μίλια) μακριά από τον πλανήτη, χρησιμοποιώντας ο Cassini μέσου επιστήμης του πλάσμα κύματος ραδιόφωνου . Σίγουρα η NASA δεν έχει καμία εξήγηση για το SETI, επίσης, δεν ξέρω τι να υποθέσω. Τι νομίζετε εσεις;

Alien ομιλίες; Ο Κρόνος βρίσκεται στο σήμα  Ραδιόφωνου  της NASA.

Βιντεο 1 -------> Εδω
Βιντεο 2--------> Εδω   (μοτίβα ομιλίας;)

Βιντεο3-------> Εδω  (Κάτω γήπεδο στο 50% + όγκου αύξηση έως 150%)
Βιντεο4-------> Εδω (3 φορές την ταχύτητα στο 70% + βήμα 6 φορές πάνω)

Υπάρχουν πολλές ανωμαλίες πολλά παράξενα  κοντά στον Κρόνο, αλλά πιστεύω οτι πάρα πολύ αξίζει να διερευνηθουν.


Πηγη Disclose.TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου