Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Νέα Παγκόσμια Τάξη/ Αντίχριστος συστήματος

Παραστάθηκαν απειλητικοί οι βασιλείς της γης και οι άρχοντες συνεκεντρώθησαν από συμφώνου στον ίδιον τόπον εναντίον του Κυρίου και Θεού και εναντίον εκείνου, τον οποίον αυτός έχρισε προφήτην, αρχιερέα και βασιλέα. Είπαν τα αμαρτωλά αυτά έθνη και οι παράνομοι βασιλείς μεταξύ των· “ας συντρίψωμεν τους δεσμούς, που μας κρατούν υποτεταγμένους στον Κυριον και στον χριστόν αυτού και ας αποτινάξωμεν μακράν από ημάς το ζυγόν των”.  Ψαλμός 2 1:3


Τα είδωλα  λοιπόν των αθεϊστών , και των δήθεν ανθρωπιστών της γης και των φασιστο-κομμουνιστών του 20ου αιώνα επικρατούν στην εποχή μας  και πλέον γίνονται δυστυχώς  αποδεκτά από τους περισσότερους, είμαστε σε μια εποχή που τώρα κινείται σε μια μανία αντιγραφής της προπαγάνδας των Αμερικανών, κι ολα οσα μας εχει εξαπλώσει η μεγάλη βαβυλωνία κάνοντας να πέφτουμε στην λήθη τους και ξεχνώντας των πολιτισμό μας το ποιοι είμαστε και ποια τα ιδανικά μας αντιμετωπιζόμαστε ως τρομεροί αντίπαλοι  των  άθεων φιλελεύθερων κολεκτιβιστών, νεο-συντηρητικών φασιστών , της παγκοσμιοποίησης, της Νέας Εποχής της θρησκείας , του Ισλάμ και του σατανισμού.

Δεν είναι πλέον οτι απειλούμαστε σαν Έλληνες μόνο από έξω από μια ομάδα  σκληρών γραμμών τάχα κομμουνιστών - φασιστών  απειλούμαστε κι από μέσα απο τα ενδότερα της χώρας  - από μια ομάδα ευφυών, καλοντυμένών εφιαλτών προδοτών καθόλου ελληνων  της παγκοσμιοποίησης οι οποίοι πείθονται απο την Αμερική και τα έθνη του κόσμου ότι ο μόνος τρόπος για να διαρκεί παγκόσμια ειρήνη είναι η δημιουργία ενός μονο  πράγματος μιας  ... «Νέας παγκόσμιας Τάξης».

Κικέρων 42π.χ

«Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του. Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά ο προδότης κινείται μεταξύ αυτών που βρίσκονται εντός των πυλών ελεύθερα, οι δικοί του ύπουλοι ψίθυροι σιγοψιθυρίζονται μέσα σ’ όλες τις αυλές, ακούγονται μέχρι τις αίθουσες της ίδιας της κυβέρνησης. Γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με προφορά γνωστή στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και μυστικά στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης, μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Τον δολοφόνο πρέπει να τον φοβάσαι λιγότερο. Ο προδότης είναι η μάστιγα»..



Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη συνένωση των υπερδυνάμεων του κόσμου υποτιθεμένη στο να  να εξασφαλίσει και να διατηρήσει την παγκόσμια ειρήνη, την ασφάλεια και την ασφάλεια.(Μέγα Παραμύθι και μεις το χαυνώνουμε ) Συνώνυμο με τον όρο Νέα Παγκόσμια Τάξη όμως είναι και οι όροι για  μία παγκόσμια κυβέρνηση, παγκόσμια διακυβέρνηση, η παγκοσμιοποίηση, και της γνωστής Agenda 21. Όλοι αυτοί οι όροι λοιπόν χρησιμοποιούνται εναλλακτικά και σε διαφορετικές χρονικές στιγμές για να επικοινωνούν με διαφορετικά ακροατήρια. Μην κάνετε κανένα λάθος - σημαίνουν όλα το ίδιο πράγμα.


Ας Ξεκινήσουμε λέγοντας οτι Ο Πρόεδρος Dwight D. Eisenhower προειδοποίησε τον λαό του και   απεύθυνε μια ομιλία προς το έθνος στις 17, Ιανουαρίου του 1961 του μίλησε για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Μίλησε για την σημασία της αποφυγής των δυνατοτήτων της επιρροής στον κόσμο για το "στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα», και τους κινδύνους των μαζικών δαπανών του ελλείμματος..
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μήνες αργότερα, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Πρόεδρος John F. Kennedy εξήγησε και  ο ίδιος, επίσης, αναγνωρίζοντας την Νέα Παγκόσμια Τάξη και εξήγησε γιατί και πως λειτουργούσε,ποίος ήταν πίσω από αυτό, και για τους κινδύνους της. Μίλησε γι 'αυτό σε ομιλία του στις 27 Απριλίου, 1961. Η ομιλία αυτή έγινε στις 27 Απριλίου 1961 στην Αμερικανική Ομοσπονδία Εκδοτών Εφημερίδων, 939 μερες πριν την δολοφονία του στις 22 Νοεμβρίου 1963. Τυχαίο; Όποιος μιλάει ξεπαστρεύετε

Η δημοσιοποίηση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και η αλήθεια για αυτην δυστυχώς  σίγησε στις 22 Νοεμβρίου 1963, όταν ο Πρόεδρος Kennedy έπεσε νεκρός από μια σφαίρα δολοφόνου ο οποιος του ειχε γινει mind control αυτο θα το αναλύσω σε αλλο άρθρο ο γνωστός ελενχος του νου.

Μετέπειτα οι Πρόεδροι Τζόνσον, Νίξον, Φορντ, Κάρτερ και Ρέιγκαν πήραν το μήνυμα απο την Νέα Παγκόσμια Τάξη.Και κάναν τις πάπιες. Η υποδομή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης μετέπειτα αναπτύχθηκε ήσυχα ενώ ο κόσμος υπέκυψε σε αυτό που ονομάζεται Αϊζενχάουερ «η παρόρμηση να ζουν μόνο για το σήμερα, λεηλασίες, για τη δική μας ευκολία και άνεση, οι πολύτιμοι πόροι του αύριο." και αυτο ανάλυση σε επόμενο άρθρο

Ενώ η Νέα Παγκόσμια Τάξη συνέχισε να λειτουργεί πίσω από κλειστές πόρτες, φωνές άρχισαν να εμφανίζονται στη δεκαετία του 1970 από ένα κίνημα για το ξύπνημα της ελευθερίας.


Το 1972, ο Gary Allen έγραψε μαζί με τον Larry Abraham, το βιβλίο πατηστε το link να δειτε το pdf "Κανένας δεν τολμά να το ονομάσει συνωμοσία" . Αυτό το βιβλίο είναι ένα έναυσμα για όποιον επιθυμεί να κατανοήσει τις βασικές λειτουργίες του παγκόσμιου δικτύου των λεγόμενων  Insiders που είναι αποφασισμένοι να ασκούν εξουσία πάνω από όλα κατα της ανθρωπότητας και βεβαία υπο της επιβλέψεως και προσοχή της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ο Allen και ο Abraham ισχυρίζονται ότι τα σύγχρονα πολιτικά και οικονομικά συστήματα στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες είναι το αποτέλεσμα μιας σαρωτικής συνωμοσίας από την ελίτ δύναμη της Καθιέρωσης, για την οποία αυτη ελιτ χρησιμοποιούν επίσης τον όρο Insiders. Αυτοί οι Insiders χρησιμοποιούν στοιχεία του Καρλ Μαρξ Κομμουνιστικό Μανιφέστο και τα  διαβιβάζουν στη σοσιαλιστική / κομμουνιστική ατζέντα τους που λέει:


 1)  Καθιερώστε σε κάθε ένα εισόδημα φορολογικό σύστημα ως μέσο για να  αποσπούνται  χρήματα από τον κοινό άνθρωπο
2)  Καθιερώστε μια κεντρική τράπεζα ,και  απατηλά ονομάστε τη  έτσι ώστε οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είναι μέρος της κυβέρνησης.
 3) Πρέπει αυτή η τράπεζα να είναι ο κάτοχος του εθνικού μας  χρέους.
    Εκτελέστε το εθνικό χρέος, καθώς και των σχετικών τόκων, στα ύψη μέσα από πολέμους (ή οποιοδήποτε είδος των δαπανών του ελλείμματος), ξεκινώντας με Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Antony Sutton έγραψε μια σειρά βιβλίων εκθέτοντας την υποδομή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, συμπεριλαμβανομένων και των ποιων  σημαντικών έργων  του, της Αμερικάνικης  Ίδρυσης: Εισαγωγή στο Τάγμα των Skull & Bones το 1983.


  Endgame: Blueprint για την παγκόσμια Υποδούλωση
Ο Alex Jones εκθέτοντας την Νέα Παγκόσμια Τάξη για πάνω από 17 χρόνια παρήγαγε μια ταινία το 2007 που ονομάζεται, Τέλος παιχνιδιού: Blueprint για την Παγκόσμια Υποδούλωση .
 
Ο Jones περιγράφει ως βασικά:

Την κοινοπραξία των έξι ιδιωτικών μεγαλοτραπεζών που έχουν πάρει οι κυβερνήσεις στο δυτικό κόσμο τα τελευταία 200 χρόνια για να δεχτούν απεριόριστο νόμισμα που ελέγχουν. Κυριολεκτικά ελέγχουν το χρήμα και τις πιστωτικές και είναι σε θέση να αναλάβουν τις οικονομίες με ένα αθέμιτο εμπορικό πλεονέκτημα.

    Πρόκειται για τα μονοπωλιακά και τα αυταρχικά βήματα  σε κάθε κίνησή της παγκόσμιας τάξης
    Είναι αντι-ανθρωπιστές . Είναι ληστές βαρόνοι που έχουν κωδικοποιησεί το δικτατορικό των δραστηριότητων τους σε ένα σύστημα κοσμολογίας με θέα παγκοσμίως γνωστή ως ευγονική.

Σύμφωνα με σύγχρονα ονόματα, είναι γνωστοι ως ο μετανθρωπιστες
    Που πιέζουν έναν κόσμο να τρέχει από τα ιδιωτικά συμφέροντα. Δεν είναι ο κομμουνισμός που έχουμε διδαχθεί  Δεν είναι ο αληθινός κομμουνισμός αυτος που πασάρουν σήμερα. Πρόκειται για εναν εταιρικό φασισμό στην κορυφή, κατευθύνοντας το  κοινοτιστικό μοντέλο στο κάτω μέρος. Δύο διαφορετικά συστήματα.
    Είναι  η κυβέρνηση  από καθαρούς  επιστημονικούς τεχνοκράτες οι οποίοι ανοιχτά, σε όλες τις εκδόσεις τους, ανακοινώνουν μια παγκόσμια  κυβέρνηση που θα κλείσει τους πόρους σταδιακά μέχρι να αφοπλιστούν και οι φτωχοί και να μην  έχουν τρόπο να αντισταθούν. Στη συνέχεια, από την υψηλή τεχνολογία τους τεθωρακισμένα φρούρια και υπόγεια καταφύγια θα ξεκινήσουν τα drone και ρομπότ  βιο και χημικές επιθέσεις μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού έως και κατά 99%. οπως λενε και η πλακες οι γνωστες της GEORGIA για οσους γνωρίζουν.
    Ανοιχτά ανακοίνωσαν ότι έχουν δημιουργήσει μια παγκόσμια κυβέρνηση πάνω από ολόκληρο τον πλανήτη. Έχουν βαλει το χερι τους παντού  μέχρι και σε  λίγες απομονωμένες περιοχές για να τους φέρουν την παγκοσμιοποίηση και τον  έλεγχό.. και στην χωρα μας επισεις γιατι να αποτελούμε εξαίρεση είμαστε το φιλέτο της Ευρώπης
        Έχουν παρασκηνιακές συμφωνίες με την Κίνα και έχει λίγο πολύ απορροφηθεί το κομμουνιστικό μοντέλο εκεί. Η Ρωσία είναι ένα δικτατορικό αυταρχικό σύστημα, αλλά σε σύγκριση με την αγγλο-Αμερικανικη ποικιλία, δεν είναι ακόμη ευγονική και δεν  στηρίζει την παγκοσμιοποίηση  αυτή τη στιγμή. Η Ρωσία τους ειναι εμπόδιο στα σχέδια τους και χριστιανοί  Η παγκοσμιοποίηση εξακολουθεί υποστηρίζοντας
    Την  ανατροπή της οικογένειας. Το έχουν πράξει ήδη
    Την ανατροπή οποιοδήποτε θρησκευτικού συστήματος , επειδή το κράτος πρέπει να είναι ο θεός, και πρέπει να αντικαταστησει τον αληθινό Θεο
    Έχουν την επανασύνταξη του γενετικού κώδικα της ανθρωπότητας στα χέρια τους και σχεδόν κάθε άλλα κύρια είδη  φυτών και  ζώων.
  Καταστρέφοντας τη χλωρίδα του εντέρου, μπορούν να έρθουν και να μας πωλούν νέα χλωρίδα που θα μας κάνει εντελώς να  εξαρτόμαστε  από αυτούς -και οσες φυσικές τροφές  είναι ακόμη επιτρεπτές  μέχρι να ερθει η μαζική τους εξόντωση. Έλεγχος νερου με φθόριο ελενχος φαγητού 

Πιστεύουν οτι τη στιγμή που θα έχει καθοριστεί και θα εχουν πλήρως εφαρμόσει την ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, θα είναι σαν θεοί και θα ζουν  για πάντα.Αύτα τους υποσχέθηκε ο Σαμαηλ ο ψευτης του αιώνα

Τι κάθε Χριστιανός πρέπει να ξέρει για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη
 Η πρώτη προσπάθεια για την δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης ήταν το σχέδιο για μια ενωμένη ανθρωπότητα των γενεών μετά το Μεγάλο Κατακλυσμό, μιλώντας ολοι μία γλώσσα και μεταναστεύσαν από τα ανατολικά, οι οποίοι ήρθαν στη γη των Σενναάρ και έχτισαν τον πύργο της Βαβέλ (Γένεση 11). Αργότερα, ο Σατανάς έβαλε  στον πειρασμό ακόμη και τον Ιησού, με την υπόσχεση να του δώσει του κόσμου τουτου την κυριαρχία ως ανταμοιβή αν τον προσκυνούσε (Ματθαίος 4: 1-11). Αυτή η ίδια υπόσχεση έχει δοθεί και σε δεκάδες άλλους άνδρες κατά τη διάρκεια των αιώνων. Η ιστορία λέει πολλών οι οποίοι έχουν αποδεχθεί τους όρους του Μεγάλου Απατεώνα


Ο Πάπας Παύλος VI έγραψε στην εγκύκλιο του προς, των Λαών, σε ένα τμήμα που ονομάζεται "Προς μια αποτελεσματική Παγκόσμια Αρχή,« Τέτοιες διεθνής συνεργασίες μεταξύ των εθνών του κόσμου απαιτεί σίγουρα για τα ιδρύματα που θα το προωθήσουν , και θα να συντονίσουν  και θα  κατευθύνουν.Δίνουμε την πρόθυμη και την ολόψυχη υποστήριξη των δημόσιων οργανισμών μας που έχουν ήδη ενταχθεί στην προώθηση της ανάπτυξης των εθνών
Όπως μας είπε η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη:... ο Πάπας "Αποστολή σας είναι να φέρετε λεει ο πάπας όχι μόνο μερικους των λαών, αλλά όλους τους λαούς μαζί σαν αδέλφια ενωμένοι να πιστεύουμε σε εναν θεο τον ίδιο θεο εδω ειναι που έρχεται η πανθρησκεία...

Ο πάπας Φραγκίσκος  το 2015, ο Πάπας Francis και αυτος με την σειρά του  έκανε έκκληση για τη δημιουργία «μιας νέας οικονομικής και οικολογικής παγκόσμια τάξης όπου τα αγαθά της Γης θα ειναι  από κοινού για όλους,και όχι μόνο αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους πλούσιους." Ο ποντίφικας πρόσφατα έγραψε μια εγκύκλιο και αυτος για τους παγκοσμίως 1,2 δισεκατομμύρια Καθολικους ζητώντας τους να υποστηρίξουν τις μεγαλύτερες κυβέρνησεις να σταματήσουν την «υπερθέρμανση του πλανήτη». η όποια δεν υπαρχει αλλα και αυτο ειναι μεγαλη συζητηση

Οι ηγέτες του κόσμου  είναι ενθουσιασμένοι με τις προοπτικές για ειρήνη μιας και υπήρξε πολύς λόγος για την εισαγωγή μιας «νέας εποχής» και για τη δημιουργία μιας «Νέας Τάξης Πραγμάτων».



 Ο Αδόλφος Χίτλερ, αυτο το καλόπαιδο δήλωσε κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου,περι "εθνικοσοσιαλισμού που θα χρησιμοποιήσει τη δική του επανάσταση για τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων." Ενώ η ναζιστική Γερμανία είχε καταστραφεί για την ύβρη του, τα ιδεώδη της ναζιστικής νέας παγκόσμιας τάξης θα συνεχιστούν μεχρι και σε αυτήν την εποχη με φιλοσοφίες του Χίτλερ που αγκαλιάστηκαν  από τους σύγχρονες ηγέτες μας. Ρίξτε μια ματιά γύρω σας, και θα ακούσετε τη ρητορική ... σημερινή σύγχρονη κοινωνία η οποία  θα δείτε οτι επαναλαμβάνει  το παρελθόν με ανασύσταση  σε πολλές από τις ναζιστικές φιλοσοφίες σε πιο αποδεκτούς όρους βεβαια μην τους παρουμε και χαμπαρι

"Όσοι δεν μπορούν να θυμηθούν το παρελθόν είναι καταδικασμένοι να το επαναλάβουν." - George Santayana αυτο μας συμβαίνει πρέπει να θυμηθούμε

Ακριβώς όπως ο Αδόλφος Χίτλερ που χρησιμοποιούσε τακτικές τρομοκρατίας για να υποτάξει τους ανταγωνιστές του, οι κυβερνήσεις και σήμερα εξακολουθούν να χρησιμοποιούν αυτες τις ίδιες τακτικές για να κυριαρχήσουν τους αντιπάλους τους. Ακριβώς όπως η αριστοτεχνική χρήση του Χίτλερ και της προπαγάνδας του εφησυχάζουν τον πληθυσμό στην αποδοχή της  δρακόντειας ατζέντας. Και η μαλθουσιανή πολιτική της  ευγονικής του Χίτλερ ενός κύριου αγώνα είναι ολοφάνερη ακόμη στη σημερινή γενετική βάση του μετανθρωπισμου.


Ο Τζορτζ Μπους μέγας φιδομούρης αποδείχθηκε ότι είναι ένας καλός και πιστός υπηρέτης της "αδελφοσύνης" στο να καταστεί η "Νέα Παγκόσμια Τάξη" και να υλοποιηθεί η ατζέντα σαν προτεραιότητα της κυβέρνησής του. Ο Τζορτζ Μπους Λίγο πριν την αναχώρηση για το Ελσίνκι, στηνΦινλανδία, στις αρχές τον Σεπτέμβριου του 1990 που ειχε παει για να συζητήσει την κρίση στον Περσικό Κόλπο σε συνάντηση κορυφής του με τη Σοβιετικό Πρόεδρο Γκορμπατσόφ, ο Πρόεδρος Τζορτζ Μπους εξέφρασε την ελπίδα ότι «το θεμέλιο για τη νέα παγκόσμια τάξη θα οριστεί στο Ελσίνκι" και ότι γίνεται σύμφωνα με τα Ηνωμένων Εθνοι .

Ο Chuck Baldwin πάστορας  στην ομιλία του, Τι κάθε Χριστιανός πρέπει να ξέρει για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Είπε Διαρκής πόλεμος απαιτεί δύο πράγματα:

    Απαιτεί ότι τα έθνη θα εχουν χρέος. Προκειμένου να χρηματοδοτήθει ενας διαρκής πόλεμος θα πρέπει να περάσουν και να περάσουν και να περάσουν περισσότερα από ό, τι έρχονται.
    Στο όνομα του πολέμου, στο όνομα της ασφάλειας, στο όνομα είμαστε σε πόλεμο, οι άνθρωποι θα δεχτούν συμπτύξεις για τις ελευθερίες τους και τις ελευθερίες τους, που ποτέ δεν θα δεχόταν σε καιρό ειρήνης.

Ως εκ τούτου,με τον διαρκή πόλεμο εκρήγνυται το δημόσιο χρέος και το έλλειμμα και παράγει συμπτύξεις για τις ελευθερίες μας και τις ελευθερίες μας, που μπορεί να προέλθουν μόνο κατά τη διάρκεια ενός χρόνιου πολέμου. "

Διεκδίκηση  στη νίκη είναι αυτος ο αέναος πόλεμος που  δεν αποτελεί μέρος της ημερήσιας διάταξης. Το 1959, για παράδειγμα, ο Joseph E. Johnson, αρμόδιος για το σχεδιασμό του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ο πρόεδρος του Carnegie Endowment για τη Διεθνή Ειρήνη, και της εναρκτήριας αμερικανικής γραμματειας σε ετήσια διάσκεψη της Bilderberg δήλωσε ότι, "Από τώρα και στο εξής, κάθε απόφαση που θα αντιμετωπίζουμε  πρέπει να ληφθεί απο μέλη σε αυτόν τον τομέα, υπό το πρίσμα του γεγονότος ότι ένα μεγάλο μέρος αυτής της χώρας θα μπορούσε να καταστραφεί ... πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την καταπολέμηση  περιορισμένων πολέμων, που περιορίζεται σε όπλα και ως προς τους στόχους,για  να σταθεροποιηθεί η κατάσταση προσωρινά. Αλλά η νίκη δεν είναι πλέον δυνατή.


Εδω παει το κατα Ματθαίον...

  Εκείνη την εποχή πολλοί θα στραφούν μακριά από την πίστη και θα προδώσουν και θα μισούν ο ένας τον άλλον, και πολλοί ψευδοπροφήτες θα εμφανιστούν και θα εξαπατήσουν πολλούς ανθρώπους.
[Κατά Ματθαίον 24:11]

Και παμε στον "Ευλογημένο του πισινού μην το πω αλλιώτικα "Πολλοί από τους υποστηρικτές του, και τα περισσότερα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν παρουσιάσει  τον Μπαράκ Ομπάμα ως εναν θαυματουργό "Μεσσία" που υπόσχεται να θεραπεύσει όλα τα δεινά για τον καθένα. Μετά από την ιστορική εκλογή του ως Προέδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν ήταν ασυνήθιστο να δει τους πιστούς οπαδούς του με επιδείξεις  λατρείας να  των τοποθετούν ως ένα Μεσσία.

Μια μέρα μετά που ο Μπαράκ Ομπάμα εξελέγη πρόεδρος, ο Larry Younginer γονάτισε μπροστά από τα ποίμνιά του στην προαστιακη εκκλησία του στην Ατλάντα και πρόσφερε μια προσευχή ευχαριστίας. είπε «Κύριε, έχουμε έρθει ξανά για να προσευχηθούμε , και έχεις ακούσει τις κραυγές μας από τον ουρανό, για βοήθεια και μας έχεις στείλει, έναν άνθρωπο που ονομάζεται Μπαράκ για να θεραπεύσει τη γη μας."(κούνια που τους κούναγε)

Το 2012, οι Αμερικανοί πήγαν στις κάλπες για άλλη μια φορά, δείχνοντας ότι ήταν έτοιμοι για το επόμενο εξελικτικό βήμα προς την Νέα Παγκόσμια Τάξη/ Αντίχριστος συστήματος θα έλεγα εγω γιατι το σύστημα του αντίχριστου ακολουθούν . Ρίχνουν την αλήθεια, την ειλικρίνεια, την ακεραιότητα και την ηθική , η πλειοψηφία των δικαιωμάτων ψήφου τους επανεκλεγεί τον Μπαράκ Ομπάμα σε μια άλλη θητεία ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ακόμα κι αν τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια της θητείας του είχε αποδειχθεί οτι ακολουθούσε την κολεκτιβιστική  ατζέντα για να καταστρέψει την Αμερική,αύτη την δουλειά του ανάθεσαν  όπως ξερουμε ειναι  γνωστό, ένας επαρκής αριθμός των Αμερικανών που δηλώθηκαν ως άθεοι της παγκοσμιοποίησης και των διεθνών τραπεζικών καρτέλ. Η Αμερική των προγόνων τους είναι τώρα defunct.

Η Αμερική έχει επιλέξει να ακολουθήσει τους θεούς αυτού του κόσμου και να καταρρίψει τον εναν  Θεό του Ουρανού. Έχουν εγκαταλείψει την άνοιξη του ζωντανου νερου, και έχουν σκάψει τις δικες τους στέρνες, σπασμένες στέρνες που δεν μπορούν  να κρατήσουν το νερό (Ιερεμίας 2: 9-13).

Τι έρχεται μετα;; Ειναι μερικά πράγματα που κάθε ένας από εμάς θα αναγκαστει να αντιμετωπίσει. Εμείς δεν θα ειμαστε οι μονοι που θα  διαβάσουμε γι 'αυτούς ή θα ακούσουμε γι' αυτά που συμβαίνουν με τους ανθρώπους που μπορεί να γνωρίζουν να εχουν αφυπνιστεί μελετήσει  ή τους ανθρώπους απλα. Αυτά τα πράγματα πρόκειται να επηρεάσουν κάθε ένα από εμάς. Η Αμερική είναι πλέον έτοιμη για την εμφάνιση του Αντίχριστου και είναι διατεθειμένη να δεχθεί την τελική μοίρα της.

Επίσης, ανάγκασε όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς και σκλάβος, για να λάβουν ένα σήμα το δεξί του χέρι ή στο μέτωπό του, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, εκτός αν είχε το σήμα, το οποίο θα φερει το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.666 [Αποκάλυψη 13: 16-17]

Είμαι πεπεισμένη ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι στην πραγματικότητα το σύστημα της διοίκησης του Αντίχριστου και του ελέγχου που έχει συσταθεί για να εκπληρώσει τις προφητείες της Αγίας Γραφής, των προφητειών και του ευαγγελίου που τελικά θα οδηγήσουν στην εισαγωγή του χαράγματος του θηρίου . Η Βίβλος λέει ότι το Θηρίο πρόκειται να ξεσηκώσει  και θα αναλάβει ολόκληρο τον κόσμο. Το πνεύμα της Βαβυλώνας πρόκειται να είναι σε όλο τον κόσμο. Μια μεγάλη απάτη. Οι άνθρωποι πρόκειται να πιστέψουν αυτό που τους δίνεται. Θα πιστέψουν αυτό που φαίνεται , και το τι τους λένε. Θα είναι συμπαθούντες στο τι τους  λένε. Θα το υπερασπιστούν μάλιστα. Θα γίνουν πατριώτες που θα το  υποστηρίζουν. Θα αγαπήσουν το θηρίο και θα προσκυνούν το θηρίο, που σημαίνει ότι θα αγαπήσουν το νέο τους σύστημα διακυβέρνησης. Θα τους αρέσει αυτό που θα τους προτείνεται σε αυτούς. Θα αγαπούν τη διάσωσή τους ... και θα τους αρέσουν οι  διασώστες τους. Μονο μην ξεχνάτε οτι ο πραγματικος διασωστης ειναι ο χριστός

Ο προφήτης Δανιήλ περιγράφει πολυ ωραια  αυτήν την νέα παγκόσμια τάξη με αυτόν τον τρόπο.

"Θηρίον τέταρτον και φοβερόν..."

Όχι, η παγκόσμια κυβέρνηση δεν θέλει να υπηρετήσει τον άνθρωπο. Διότι είναι εμπνεόμενη και πνευματικώς κατευθυνόμενη από τον διάβολο. (Ξυπνάτε)Και δεν χρειάζεται να πάμε μακρυά για να βρούμε τις αποδείξεις. Διότι έχουμε μια πηγή γνώσεως αδιαφιλονίκητη και συνεπή, τις Άγιες Γραφές,την καινή διαθήκη τις προφητείες . Ο προφήτης Δανιήλ λοιπον  μας λέει καταπληκτικά πράγματα για την παγκόσμια κυβέρνηση, γι' αυτήν την τελευταία "βασιλεία". Μας είπε ότι θα γίνει η πιο ίσχυρή από όλες τις ιστορικά γνωστές αυτοκρατορίες, αλλά θα είναι τρομακτική και αποτρόπαιη: Ο προφήτης την είδε στο όραμα που και την περιγράφει στο 7ο κεφάλαιο του βιβλίου του σαν ένα θηρίο φοβερό και τρομερό και πάρα πολύ ισχυρό, με μεγάλα σιδερένια δόντια, που κατεβρόχθιζε και συνέτριβε και καταπατούσε ό,τι είχε μείνει μέχρι τότε όρθιο. Ορίστε ποιά είναι η παγκόσμια κυβέρνηση!που παλαμοκροτητε μερικοι  και λεει ο προφήτης "Και ιδον  θηρίον τέταρτον και φοβερόν, και έκθαμβον και ισχυρόν περισσώς και οι οδόντες αυτού σιδηροί μεγάλοι, εσθίον και λεπτύνον, και τα επίλοιπα τοις ποσί αυτού συνεπάτει" (Δαν.7,7). Αυτός είναι ακριβώς ο αληθινός χαρακτήρας της Παγκόσμιας Κυβέρνησης και δεν χρειάζεται ο καλός μας αναγνώστης να ακούσει άλλα ψέματα από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ για τις υποτιθέμενες ευεργεσίες της. Πρόκειται για το πιο φονικό τέρας όλων των εποχών! "Θα καταφάγει όλην τη γή, θα την συντρίψει με το πάτημά του και θα την ξεσχίσει σε μικρά κομμάτια".

Την μοναδικότητα σε ισχύ και επέκταση της τυραννίας αυτής του παγκόσμιου κράτους την περιγράφει με τα εξής ανατριχιαστικά  λόγια: "και αυτό διάφορον περισσώς παρά πάντα τα θηρία τα έμπροσθεν αυτού". Δεν έχει, λέει, ξαναϋπάρξει τέτοιο θηρίο!!!!! Θα είναι το πιο δυνατό για έναν λόγο που σήμερα εμείς μπορούμε να καταλάβουμε: πρόκειται για μία μονοκρατορία εφ' όλης της υφηλίου, στην οποία θα ηγηθεί ο γνωστός μας Αντίχριστος, ακριβώς όπως λέει κι η Αποκάλυψη ότι του "εδόθη εξουσία επί πάσαν φυλήν και λαόν και γλώσσαν και έθνος" (Αποκ.13,8).Αφου διαλύσουν βεβαια της αλλες υπερδύναμης ευρωπη Αμερική και ρωσσια για να κανει αυτος τα δικα του ενωμένα εθνοι στην ανατολή οπου θα χριστεί και βασιλειας του κοσμου μεχρι να του χαλασει την ησυχία ο μεγάλος βασιλέας ιωαννης αφου παει ο χριστος να του ζητησει να παρει τα ινια της σωτηριας των εναπομεινάντων αφυπνισμένων χριστιανών  που ο θεος θα στείλει με τον πολεμαρχο.... Ελληνας αυτος που θα τα βαλει με τον Αντίχριστο


Η τελευταία αυτοκρατορία της Ιστορίας.

Το βασικό της χαρακτηριστικό είναι ότι θα είναι η τελευταία Κυβέρνηση της Ιστορίας. Ο προφήτης Δανιήλ με πολλή γλαφυρότητα περιγράφει στο βιβλίο του στο 7ο κεφάλαιο το οποιο σαν λεω να μελετήσετε  το όραμα των τεσσάρων θαλάσσιων θηρίων. Συγκλονισμένος από το όραμα πλησίασε έναν από τους παρισταμένους αγγέλους παρακαλώντας να του το εξηγήσει. Κι εκείνος του είπε ότι τα τέσσερα μεγάλα θηρία που είδε ήταν τέσσερις βασιλείες. Ποιές είναι όμως αυτές οι βασιλείες μέσα στις τόσες πολλές που έχουν καταγραφεί στο μακραίωνο διάστημα της ανθρώπινης ιστορίας;;; Οι περισσότεροι ερμηνευτές κατανοώντας τον αδρομερή τρόπο περιγραφής των προφητειών, εξηγούν ότι αυτές οι τέσσερις βασιλείες είναι οι μεγάλες αυτοκρατορίες που ενεπλάκησαν και διαφοροτρόπως συσχετίστηκαν με την Προμήθεια και Οικονομία τον Θεο για το ανθρώπινο γένος:
 1) Η Βαβηλωνιο-περσική,
 2) η Αλεξανδρινή
 3) η Ρωμαϊκή, ιστορική συνέχεια της οποίας είναι βεβαίως και η Ορθόδοξη Ρωμηοσύνη.
 4) και τελευταία ιστορικώς είναι η γνωστή "Παγκοσμιοποίηση", το τεκταινόμενο παγκόσμιο κράτος της Νέας τάξης Πραγμάτων, η Κυβέρνηση του Άνομου, του "ανθρώπου της αμαρτίας, του υιού της απωλείας" (Β'Θεσ.2,4). Πράγματι, με τις τέσσερις αυτές μεγάλες "βασιλείες" κλείνει και η ιστορία, όπως ακριβώς κι ο άγγελος εξήγησε στον Δανιήλ ότι αυτές οι βασιλείες θα καταργηθούν και ότι θα παραλάβουν πλέον την βασιλεία οι άγιοι του Υψίστου και θα την κατέχουν για πάντα, εις τους αιώνας των αιώνων!

"και προσήλθον ενί των εστηκότων και την ακρίβειαν εζήτουν παρ'αυτού περί πάντων τούτων, και είπε μοι την ακρίβειαν και την σύγκρισιν των λόγων εγνώρισέ μοι. Ταύτα τα θηρία τα μεγάλα τα τέσσαρα, τέσσαρες βασιλείαι αναστήσονται επί της γης, αί αρθήσονται και παραλήψονται την βασιλείαν άγιοι Υψίστου και καθέξουσιν αυτήν έως αιώνος των αιώνων" (Δαν.7,16-17).


Αυτό επαναλαμβάνεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης ...

Και στάθηκα επάνω στην άμμο της θάλασσας, και είδα ένα θηρίο ανεβαίνει από τη θάλασσα, με επτά κεφάλια και δέκα κέρατα, και πάνω στα κέρατά του δέκα διαδήματα, κι επάνω στα κεφάλια του, το όνομα της βλασφημίας. Και το θηρίο που είδα ήταν όμοιος με λεοπάρδαλη, και τα πόδια του ήταν σαν τα πόδια μιας αρκούδας, και το στόμα του σαν στόμα λιονταριού · και ο δράκοντας έδωσε την εξουσία του, και το κάθισμά του, και μεγάλη εξουσία. Και είδα ένα από τα κεφάλια του σαν να ήταν πληγωμένο σε θάνατο και θανάσιμη πληγή του θεραπεύτηκε · και όλος ο κόσμος αναρωτήθηκε μετά το θηρίο. Και προσκύνησαν τον δράκοντα, που έδωσε εξουσία στο θηρίο: και προσκύνησαν το θηρίο, λέγοντας: Ποιος είναι όμοιος με το θηρίο; που είναι σε θέση να κάνει πόλεμο με αυτόν; Και εδόθη εις αυτόν ένα στόμα μιλάει σπουδαία πράγματα και βλασφημίες, και δύναμη δόθηκε σ 'αυτόν να συνεχίσει σαράντα και δύο μήνες. Και άνοιξε το στόμα του σε βλασφημία ενάντια στον Θεό, να βλασφημήσει το όνομά του, και τη σκηνή του, και αυτούς που κατοικούν στον ουρανό. Και εδόθη εις αυτόν να κάνει πόλεμο με τους αγίους, και να τους νικήσει · και δύναμη του δόθηκε σε όλους τους συγγενικούς κύκλους, και γλώσσες, και τα έθνη. Και όλα αυτά που κατοικούν επάνω στη γη θα τον προσκυνήσουν, των οποίων τα ονόματα δεν είναι γραμμένα στο βιβλίο της ζωής του Αρνίου σκοτώθηκε από την ίδρυση του κόσμου. Αν κάποιος έχει ένα αυτί, ας ακούσει. 'Οποιος φέρνει σε αιχμαλωσία, θα πάει σε αιχμαλωσία: αυτός που φονεύσει με μάχαιρα πρέπει να θανατώνονται με το ξίφος. Εδώ είναι η υπομονή και η πίστη των αγίων. - Αποκάλυψη 13: 1-10

 Και συνεχιζει λεγοντας

 Και είδα ένα άλλο θηρίο να ανεβαίνει από τη γη και είχε δύο κέρατα σαν αρνί, και ελάλει ως δράκων. Και όλη τη δύναμη του πρώτου θηρίου μπροστά του, και τη γη και τα οποία κατοικούν σ 'αυτή να προσκυνήσουν το πρώτο θηρίο, του οποίου η θανατηφόρα πληγή θεραπεύθηκε. Και κάμνει μεγάλη θαύματα, έτσι ώστε να φωτιά κατέβει από τον ουρανό στη γη στα μάτια των ανδρών, και να τους απατά που κατοικούν στη γη από τα μέσα αυτά τα θαύματα που είχε εξουσία να κάνει με το θέαμα του θηρίου ? λέγοντας σε αυτούς που κατοικούν στη γη, ότι θα πρέπει να κάνουν μια εικόνα στο θηρίο, που είχε την πληγή από ένα σπαθί, και έκανε ζωντανή. Και είχε δύναμη να δώσει ζωή εις την εικόνα του θηρίου, ώστε η εικόνα του θηρίου να μιλήσει, και να προκαλέσει ότι όσο δεν προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου θα πρέπει να θανατώνονται. Και όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να λάβωσι χάραγμα στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους: και ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, εκτός απ 'αυτόν που είχε το σήμα, ή η το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του.

Εδώ είναι η σοφία. Αφήστε να μετρήσει τον αριθμό του κτήνους: γι 'αυτό είναι ο αριθμός ενός άνδρα  και ο αριθμός του είναι εξακόσια εξήκοντα έξι. - Αποκάλυψη 13: 11-18

Η Γραφή μας λέει για τη δημιουργία μιας Νέας Τάξης Πραγμάτων από τον Αντίχριστο τις τελευταίες ημέρες. Πράγματι, ο διάβολος πρέπει να έχει μια δικτατορική μορφή διακυβέρνησης, αν είναι να κυβερνήσει τον κόσμο. Το πρόγραμμα υλοποιείται σιγά-σιγά απο τις κυβερνήσεις μας μέσω της νομοθεσίας και απο τις  εκκλησίες μας δυστυχως που μας σπρώχνουν με μια νέα πνευματικότητα , μέχρι τελικά να ειμαστε στα χέρια μιας ελίτ των ευφυών πολιτικά που  θα συνδέεοντε με θρησκευτικό-ελεγχο του νου απο άτομα που εχουν παρε δωσε  με τον Αντίχριστο.


Ποιο είναι το επόμενο σας βήμα

Ενώ η πλειοψηφία του πληθυσμού σε αυτόν τον πλανήτη είναι δυστυχώς προορισμένη να καεί στην κόλαση, υπάρχει ακόμα ένα υπόλοιπο που πιστευει και σφραγίστηκε  από τον Θεό και ακολουθεί το εργο του θα  μοιραστεί με το Θεο τα καλά νέα.Οι Αληθινοι οπαδοί του Χριστού και της αληθείας πρέπει να συνεχίσουν να διαδίδουν το μήνυμα της σωτηρίας , ενώ να ετοιμάζουν την  οχύρωσης τους από την επερχόμενη επίθεση του Αντιχρίστου γιατι θα έρθει . Πιστεύω ότι αυτά είναι μερικά πρακτικά βήματα που οι Χριστιανοί μπορούν να λάβουν για να αντισταθουν στην Νέα Παγκόσμια Τάξη .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου