Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Η αλήθεια για την Transhumanist agenda

Απόκρυφος  Μετασχηματισμος 

Σε αυτό το συναρπαστικό επεισόδιο ο Δρ Joseph Farrell ενώνετε με την  Δημοσιογράφο Daniel Liszt για να αποκαλύψει τους κρυμμένους κινδύνους που ενυπάρχουν στο Κοινό σύστημα Πυρήνα Εκπαίδευση που αναγκάζουν τις κοινότητες σε ολη την Αμερική να συμμετεχει.

Ο Farrell αποκαλύπτει την αλήθεια για την ημερήσια διάταξη της αντζετας Transhumanist και το στόχο τους για την συγχώνευση της ανθρωπότητας με μηχανές, προκειμένου για λίγες επιλέγμενες ελίτ για να ανέβουν  στο δέντρο της ζωής από το αρχαίο σύστημα αλχημείας του απόκρυφου μετασχηματισμού.

Το Singularity και η Τεχνητή Νοημοσύνη

Οι επιστήμονες, όπως ο Ray Kurzweil έχουν διακήρυξει ότι η λεγόμενη «Μοναδικότητα» είναι κοντά και ότι το να μπλεχτεί με τους υπολογιστές είναι το πεπρωμένο της ανθρωπότητας.

Βλέπετε μια εμμονή με την αθανασία,που εχουν ορισμένοι εταιρική ελιτιστές αγοράζουν αυτή την φαντασία με την ανάπτυξη των τεχνολογιών για να επέκτεινουν την ηλικία τους και των οικογενειων τους για να παραμεινουν δήθεν για πάντα νέοι.

το συλλογικο ιδανικό τους είναι να είναι σε θέση να ελέγχουν τον κόσμο με ένα σύστημα πλέγματος Τεχνητής Νοημοσύνης έτσι η αντι-ανθρώπινη όραση τους να μπορεί να επιτευχθεί και να χειραγωγήσει και να υποδουλώσει φυσικα  ένα αφελές κοινό που αγαπα την τεχνολογία και που θα δεχτεί την ώθηση ολόκληρου του κινήματος της Μετανθρωπιστική τους αντζεντας.

Κοινού Κορμού Κίνδυνοι

Ο Δρ Farrell μοιράζετε επίσης την έρευνά του σχετικά με τον κοινό πυρήνα, το περίεργο σύστημα της εκπαίδευσης φθίνουσα στα αμερικανικά σχολεία που ξαναγράφει τους κανόνες της μάθησης και την αντικατάστασή τους με τις τεχνικές ελέγχου του μυαλού που θα κάνει έναν μαθητή πιο εύπλαστο στην ημερήσια διάταξη των κατασκευαστών λογισμικού και την ημερήσια διάταξη.

Υπό το πρόσχημα της δημόσιας εκπαίδευσης, οι εταιρείες τεχνολογίας έχουν πλέον τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν την εξουσία των εκπαιδευτικών, των γονέων και σχολικων συμβούλιων, προκειμένου να ελέγξουν τη γλώσσα και τη διαδικασία της διδασκαλίας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί κάτω από μυστικές συνθήκες και οι δοκιμές και η ανάπτυξη των υλικών τους φυλάσσονται από το κοινό σύμφωνα με τους κανόνες των «ιδιόκτητων πνευματικων ιδιοκτησίων», επειδή οι εταιρείες δεν είναι του ιδιωτικού και του δημόσιου. Αυτό οδηγεί σε μυστικές δυνάμεις που έχουν ένα ελεύθερο χέρι για να ζευγαρώσουν αυτό το αμφίβολο  σύστημα μέσα από κάθε σχολική περιφέρεια στην Αμερική.

MK ULTRA Ρίζες Τυποποιημένων Δοκιμων

Η εκπαίδευση αυτη την στιγμη στην Αμερική έχει και ειχε πάντα  αντικρουόμενα συμφέροντα και ατζέντες που υπερβαίνουν κατά πολύ τη μάθηση. Σε βάθος έρευνα του Δρ Farrell έχει αποκαλύψει ότι η μη κερδοσκοπική εταιρεία που ξεκίνησε την τυποποιημένη δοκιμή ή ερωτηματολόγιο πολλαπλών επιλογών που κυριαρχεί στο εκπαιδευτικό σύστημα της Αμερικης σήμερα πραγματικά εργάστηκε με τη CIA σε πειράματα Ultra ελέγχου του νου..

Ανακάλυψε την πολύ πραγματική πιθανότητα ότι οι τυποποιημένες δοκιμές που παρατίθενται οι επιλογές τους έχουν σχεδιαστεί περισσότερο ως μια «δοκιμασία πίστης» για να δούμε αν ο μέσος Αμερικανός ήταν αρκετά συμβατός με την επίσημη αφήγηση που προέβαλε.

Μερικά από τα πρώτα υλικά από τη δεκαετία του 1950 δείχνουν ότι ο στόχος του εκπαιδευτικού συστήματος ήταν να «προετοιμάσει τους μαθητές για Παγκόσμια Ιθαγένεια».

Τώρα με τη συγχώνευση του κινήματος Transhumanist με τις εταιρείες τεχνολογίας που έχουν σχεδιαστεί απο Κοινού Κορμού, ο μέσος φοιτητής διατρέχει τον πολύ πραγματικό κίνδυνο να γίνει υποβαλλόμενος, υπάκουος, μηχανοποιημένος αυτόματος που υπόκειται στον έλεγχο της Τεχνητής Νοημοσύνης και είναι έτοιμος να απορροφηθεί η ψευδής επιστημονική νιρβάνα της «Μοναδικότητας».

πηγη darkjournalist

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου