Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Ο φράχτης του Διαστηματος(Space Fence) - Ο Πόλεμος του Αριμάν(CERN) στους Ουρανούς!

Ο Δημοσιογράφος Ντανιέλ Λιστ και η Γεωμηχανική συγγραφέας Έλενα Φρίλαντ μιλάνε για το μυστηριώδη και σκοτεινό μυστικό πρόγραμμα για ενα μαζικό Παγκόσμιο Σύστημα επιτήρησης που μπορεί να παρακολουθεί τον πληθυσμό κάτω στο επίπεδο του DNA του δηλαδή να το ελενχει  που ονομάζεται με κωδικό όνομα  «Ο φράχτης Διαστήματος!»

Παρόλα αυτά το λεγόμενο Space Fence η φράχτης του Διαστήματος  είναι μια υψηλής τεχνολογίας έργο που συνδυάζει τα στοιχεία του HAARP και του SDI Star Wars Τεχνολογίας μαζί με ένα πλήρες πρόγραμμα με σκοπο  να ιονίζουν την ατμόσφαιρα ωστε  να μεταλλαχθεί το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα, υπάρχουν και ψυχο-πνευματικές πτυχές που ενσωματώνονται στο έργο αυτο, δεδομένου ότι αντιπροσωπεύει ενα βαθύ επίπεδο στην εσωτερική κατανόηση και την εκδήλωση.

Ήδη από το 1907 η αυστριακή Anthroposophist Rudolf Steiner είχε οραματιστεί ενα δυσοίωνο πνεύμα της τεχνολογίας το οποίο θα εισβάλλει στην ανθρώπινη ψυχή και την ψυχή μέσω μιας βαθιάς εξάρτησης του πολιτισμού στις αναδυόμενες επιστημονικές τάσεις που φέρει μια εξαιρετική ομοιότητα με την σύγχρονη Τεχνητή Νοημοσύνη.
Το ονόμασε η δύναμη «Αριμάν» από το σκοτεινό άρχοντα του Περσικού που στην Μυθολογία μαχόταν τον θρυλικό ήρωα της ανθρωπότητας Αχούρα Μάζντα. Η Austrian Anthroposophist Rudolf Steiner  τελικά δημιούργησε προς διδαχή ένα κέντρο για την πνευματική επιστήμη της ανθρωποσοφίας με σκοπό την καταπολέμηση των επιπτώσεων της συντριπτικού βομβαρδισμού του επιστημονικού υλισμού κατά μια κοινωνία όλο και περισσότερο απομακρυσμενη  από τις μυστικιστικες και κοσμικές θρησκευτικές ρίζες της.


η παρουσία των καταγεγραμενων Αγνώστου ταυτότητος αντικειμένων (UFO) στην τροχιά της Γης που πετούν στους ουρανούς μας έχει προκαλέσει την Εθνική Κρατική Ασφάλεια για την εφαρμογή μέτρων για την παρακολούθηση και τον έλεγχο της κατάστασης, διατηρώντας παράλληλα την παρουσία αυτών των μυστηριώδη σκαφών κρυφή  από το κοινό.

Ένα από αυτά τα προγράμματα ήταν και το SDI Star Wars πρόγραμμα που είχε συσταθεί στη δεκαετία του 1980 υπό τον Πρόεδρο Ρήγκαν.


Εδω να κάνουμε μια παρένθεση και να θυμίσουμε οτι ακόμη και ο  Ρίγκαν, που υπήρξε πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1981 έως το 1989, είχε εμμονή με τους εξωγήινους, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε να ζητήσει βοήθεια από το Κρεμλίνο, σύμφωνα με το βιβλίο του Ντέιβιντ Κλαρκ «How UFOs conquered the world». Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και πρώην ηθοποιός φέρεται ότι ζήτησε από τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ κατά τη διάρκεια Συνόδου Κορυφής για την ειρήνη στη Γενεύη τη βοήθειά του σε περίπτωση εισβολής εξωγήινης ζωής στον πλανήτη.

Για τη συχνή επικοινωνία των ΗΠΑ με τους εξωγήινους δεν έχει μιλήσει μόνο ο Χέλιερ. Πρόσφατα, υψηλόβαθμος βετεράνος του Βιετνάμ προστέθηκε στη μακρά λίστα των αξιωματικών του αμερικανικού στρατού και της ΝΑSΑ, που έχουν μιλήσει για εξωγήινη δραστηριότητα στον πλανήτη μας.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι είχε δει πολλές φορές εξωγήινα διαστημικά οχήματα κατά τη διάρκεια της θητείας του και ότι κάποιες φορές διαστημικά εξωγήινα οχήματα και αεροσκάφη του αμερικανικού στρατού έχουν εμπλακεί σε αερομαχίες!

Και κλείνουμε την παρένθεση γυρνώντας στο θέμα μας για το SDI Star Wars πρόγραμμα που  φαινομενικά λοιπόν είχε συσταθεί ως ένα πρόγραμμα αντιπυραυλικής άμυνας ενάντια στην απειλή των εισερχόμενων ρώσικων πυραύλων, που είχε φημολογηθει  ότι έχουν κατασκευαστεί με διπλό σκοπό στο να  υπερασπίζονται  τον πλανήτη σε περίπτωση που τα μαζικά  αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα σκάφη ήταν εχθρικά ή απρόβλεπτα.

 Τώρα το πρόγραμμα το τωρινό το  Space Fence, έχει συσταθεί υπό την αιγίδα της Space Program μυστικά και είναι πλήρως συνειδητοποιημένη  έκδοση του αρχικού, αλλά με μια ειδική προσθήκη: μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ερευνήσει και να καταχωρήσει στο σύνολο του πλανήτη και τη φυσική ζωή πάνω κάτω το επίπεδο του DNA μας!

Στο Dark Journalist έχει ανέβει και η εκπομπή στην οποία στηρίζετε το άρθρο 



Πηγές :Dark Journalist 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου