Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Tόπος της συντριβής στον Άρη δείχνει 190 μέτρα πλάτος εξωγήινο διαστημόπλοιοo μισoθαμμένο στο έδαφος του

 Ο σχηματισμός medusae Fossae όπως ονομάζετε  είναι μια μεγάλη γεωλογική μονάδα αβέβαιης προέλευσης στον πλανήτη Άρη. Πήρε το όνομά του απο την γνωστή σε όλους μας Μέδουσα της ελληνικής μυθολογίας. Η λέξη  "Fossae" είναι λατινικά για σημαίνει "χαρακώματα". Όπως πολλοί υποστηρίζουν σε όλο τον Σχηματισμό η  medusae Fossae,δηλαδη η επιφάνεια αυτη έχει διαβρωθεί από τον άνεμο.

Το 2000, λοιπόν το Mars Global Surveyor κατέλαβε πολλές εικόνες του σχηματισμού της περιοχής  medusae Fossae και αυτός ήταν  ο Steve Wingate, ένας ειδικός εικόνας στην NASA που ανακάλυψε έναν πολύ ασυνήθιστο αντικείμενο μισό θαμμένο στο έδαφος του Άρη που από ό, τι φαίνεται  μοιάζει σαν μια συνετρίβη εξωγήινου σκάφους.

Παρά τις ξέφρενες προσπάθειες για να καταστεί δυνατό να παραμείνει η εικόνα δημόσια ώστε να την βλέπει ο κόσμος  η εικόνα εξαφανίστηκε μυστηριωδώς αρκετές φορές από το site του Steve, αλλά παραδόξως η εικόνα (MOC κλειστής γωνίας εικόνα M11-01534) που κυκλοφόρησε στις 16 Οκτωβρίου, 2000 παράμεινε  στους διακομιστές της NASA μέχρι τώρα.

Αν ρίξουμε μια ματιά στο κραχ χώρο βλέπουμε ότι το άγνωστου ταυτότητος αντικείμενο , το οποίο είναι πλάτους περίπου 190 μέτρων, επηρέασε την επιφάνεια σε μια χαμηλή γωνία και καταλήγει μισό θαμμένο στο έδαφος του Άρη.


  Φαίνεται ότι ο σχηματισμός που έχει δημιουργηθεί στο medusae Fossae είναι μια επικίνδυνη περιοχή για το διαστημικό σκάφος, όπως βλέπουμε μια εικόνα που λαμβάνετε από  High Resolution Stereo κάμερα (HRSC) για διαστημοπλοία απο το Mars Express της ESA εξεταστικής επιτροπής το 2005 και δείχνει καθαρά μια  πιθανή συντριβή UFO στον Αρη ...

Το λεγομενο  UFO το όποιο κατακαιρους εχει συζητηθεί απο πολλά site  μοιάζει με ένα άγνωστο σκάφος που βρίσκεται σε άλλο μέρος του σχηματισμού της medusae Fossae..

Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι το γεγονός ότι αυτή η μυστηριώδης περιοχή δεν δίνει σχεδόν καμία επιστροφή στο ραντάρ, για το λόγο αυτό έχει ονομάζεται "stealth" περιοχή.  

Οι εικονες ειναι απο τα παρακατω link που σβήστηκαν καποιες

Αυτο το link ακομα δουλευει οπου ειναι και βασικη πηγη 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου