Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Οι "Φύλακες" διέταξαν τον Τζον Κέρι να φύγει από την Ανταρκτική και να μην επιστρέψει!

Στις 12 του Νοεμβρίου του 2016 γνωστα blogs ειχαν αναφερει το ταξίδι του Τζον Κέρι στην Ανταρκτική από τη συζήτηση του "Ανταρκτική και  Αποκλεισμος" για άλλα 35 χρόνια και στη συνέχεια με την έκθεση  σχετικά με τα παράξενα μπλε φώτα στον ουρανό κατά τη διάρκεια του σεισμού 7,8 ριχτερ στη Νέα Ζηλανδία και το μπλε / πρασινωπό UFO-σαν αντικείμενο που εμφανίστηκε πάνω από το Περθ, Αυστραλίας, αρκετές ώρες μετά το σεισμό της Νέας Ζηλανδίας.
 Μετα απο ολα αυτα τα γεγονοτα ,τώρα φαίνεται ότι η επίσκεψη του Τζον Κέρι στην Ανταρκτική δεν προορίζοταν μόνο για τη νέα συμφωνία "Antartica Ban" , αλλά ο κύριος λόγος της επίσκεψης του Τζον Κέρι ήταν να ξεκινήσει επαφές με τους  « Φύλακες »της Ανταρκτικής.
Μετά την ανάγνωση της παρακάτω έκθεσης που δημοσιεύθηκε από το Whatdoesitmeanit καθίσταται σαφές ότι το παράξενο μπλε φως στον ουρανό πάνω από Wellington της Νέας Ζηλανδίας προφανως  έχει προκληθεί από αυτές τα «Όντα της Ανταρκτικής». (Λεγομενα Φυλακες).
Εικόνα αριστερά: UFO-σαν αντικείμενο το οποίο δείχνει ένα πρόσωπο μέσα στο αντικείμενο.
Επίσης, η εμφάνιση του μπλε / πρασινωπου αγνωστου αντικειμενου πάνω από την Αυστραλία η οποία έδειξε ένα ανθρώπινο πρόσωπο το (Face της Ανταρκτικής Guardian) στο εσωτερικό του αντικειμένου φαίνεται να σχετίζετε  με αυτους  τους «Φύλακες»κατα την εκθεση του Whatdoesitmean  

Η Αναφορα 
Μια  καταπληκτικη έκθεση (αλλά σχεδόν το 90% ειναι λογοκριμένη)της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Εξωτερικού (SVR) που κυκλοφορεί στο Κρεμλίνο σήμερα, αναφέρει λοιπον ουτε λιγο ουτε πολυ ότι οι «θεματοφύλακες» της Ανταρκτικής ανταπέδωσαν γρήγορα εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών την περασμένη εβδομάδα  μια "δημιουργία / εξαπόλυση" ένα τεράστιο σεισμό μετά το καθεστώς του Ομπάμα  που έστειλε "χωρίς πρόσκληση ή άδεια" τον  Γραμματεα του κρατους John Kerry για την έναρξη επαφή μαζί τους στη «ζώνη φράγμα» που είναι απαγορευμένη από όλα τα "γνωστά πρωτόκολλα» για την αντιμετώπιση αυτών των "οντοτήτων".
Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, το καθεστώς Ομπάμα, γνωρίζοντας  ότι οι αντι-παγκοσμιοποίησης δυνάμεις που ειναι πιστές στον εκλεγμένο πρόεδρο  Donald Trump ήταν έτοιμοι για μια νίκη πάνω τους, και ετσι αποστειλλαν τον Υφυπουργό Τζον Κέρι στην Ανταρκτική όπου έφτασε στις 11 Νοεμβρίου.
Οι αναλυτές της SVR  στην παρούσα έκθεση σημειώνουν ότι η προσπάθειά του Γραμματέα Κέρι για να πείσει τους "φύλακες" ωστε να παρεμβουν σε ενα«χρονικο θέμα" "γρήγορα / αμέσως» απορρίφθηκε από αυτές τις «οντότητες» που τον διέταξαν στη συνέχεια να εγκαταλείψουν τη "ζώνη φραγμού» και να μην ξαναγυρησει.
Μετά την έξοδο από την "ζώνη φράγμα" της Ανταρκτικής, η έκθεση αυτή συνεχίζει, και αναφερει οτι ο Γραμματέας Κέρι έφθασε στο Christchurch,στην  Νέα Ζηλανδία, στις 12 Νοεμβρίου, όπου και έμεινε όλη τη νύχτα πριν το ταξίδι του στο Wellington την επόμενη μέρα.
Στις πρώτες πρωινές ώρες (06.02 π.μ. τοπική ώρα) της 13ης Νοεμβρίου, ενώ ο Γραμματέας Κέρι κοιμόταν στο Christchurch, όπως, αυτή η έκθεση σημειώνει, αυτή η περιοχή χτυπήθηκε από ισχυρό σεισμό μεγέθους 7,8 ριχτερ  και ότι η κατάσταση και οι  αναλυτές SVR  ήταν  «προβλέψιμη  συνέπεια "είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούνται από αυτους τους φυλακες της "Ανταρκτικής" ως" προειδοποιητικό μήνυμα "να μην παρεμβαίνει στην « αποστολή / έρευνα "τους...

πηγες whatdoesitmean

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου