Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

1000 ετών χάρτης δείχνει μυστική μάζα της γης πέρα ​​από την Ανταρκτική

O 1000 ετών χάρτης δείχνει περισσότερη γη πέρα από την κοιλάδα της Ανταρκτικής, ο χάρτης είχε βρεθεί στην Χαβάη και ειχε δημοσιευθεί σε άρθρο στην τοπική  εφημερίδα,την Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου του 1907.

Αυτός ο χάρτης είναι πολύ ενδιαφέρων επειδή είναι πολύ παρόμοιος με τον χάρτη της Βοστώνης εκτός του ότι δείχνει πολύ περισσότερη γη που δεν είναι ορατη στο χάρτη της Βοστώνης ή σε άλλους παγκόσμιους χάρτες σήμερα.

Απόσπασμα από το άρθρο του 1907 αναφέρει την  είδηση έως εξής: Παράξενο "χειρόγραφο βρέθηκε σε έναν χάλκινο κύλινδρο" μοιάζει να είναι το αντίγραφο ενός χάρτη που ήρθε στις θάλασσες στην Χονολουλού από ένα βουδιστικό ναό στα βουνά της κεντρικής Ιαπωνίας.

Είναι ένας χάρτης του κόσμου που εκτιμήθηκε οτι δημιουργηθηκε πριν  1000 χρόνια  . Ο Δρ Kobayashi, πολυ  γνωστός Ιάπωνας γιατρός και χειρούργος της Χονολουλού έχει λάβει ένα αντίγραφο του χάρτη, ο οποίος πιστεύει και εκτιμάει  ότι ο εν λογω χάρτης έχει γίνει από Κινέζους ιερείς μοναχους δέκα αιώνες πριν.

Ο χάρτης έχει συνταχθεί με βάση της αρχικη  προβολής του χάρτη δηλαδή του πρωτότυπου το οποιο ειχε κανει ο   Γεράρδος Μερκάτορ (Gerardus Mercator) Φλαμανδός χαρτογράφος, όπου και δείχνει το Βόρειο πόλο ως το κέντρο ενός κύκλου στον οποίο βρίσκονται οι ήπειροι της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, της Ευρώπης, της Αφρικής, της Ασίας και της Αυστραλίας.

Ο Αρχικός χάρτης οπου αντίγραφο του βρέθηκε από τον αδελφό του σε ένα ιαπωνικό ναό στα βουνά της Ιαπωνίας, δήλωσε ο Δρ Kobayashi και τον αρχικό τον  έχει κρυμμένο η ιαπωνική κυβέρνηση στην σύγχρονη εποχή μας.Στην αρχαιότητα,ενας τέτοιος χάρτης, θα ειχε καταστραφεί από τις αρχές.

Σύμφωνα με επιστολή ο αρχικός χάρτης παρουσιάστηκε στην Κίνα από έναν βουδιστή ιερέα και κρύβοταν σε αυτό το ναό.

ο αρχικός χάρτης οπου το αντίγραφο του οποίου συντάχθηκε από τον αδελφό του Δρ Kobayashi, καθώς και από τα οποία η συνοδευτική περικοπή είναι ανιχνεύσιμη, είναι σαρακοφαγωμένο και μετά βίας  το κρατά μαζί.

Ο παραπάνω χάρτης με όλες τις ηπείρους και ακόμη και τα νησιά της Χαβάης δείχνει οτι προφανώς δεν εχει γίνει από τους ιερείς που εντοπίσαν τις αρχικές γραμμές αλλα προϋπήρχαν.
Θυμηθείτε, το Δεκέμβριο του 1946-1947,οτι Ο Ναύαρχος Richard Byrd επισκέφθηκε την Ανταρκτική με θέμα «Λειτουργία High Jump". Με την επιστροφή του, πραγματοποιείται στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση  συνεντεύξεις του και με δικά του λόγια ειχε πει ότι υπήρχε μια μυστική μάζα της γης στο μέγεθος της Αμερικής πέρα από το Νότιο Πόλο. Πράγμα που δεν θα δουμε στους σημερινούς Παγκοσμιους Χαρτες

Σημείωση: Ακόμη και ο χάρτης που είχε δημοσιευθεί το 1907 θα μπορούσε να είναι μια  φάρσα πολλοι θα σκεφτουν  αλλά αν αυτός ο χάρτης ομως είναι αλήθεια αυτό σημαίνει ότι κρύβονται άπειρες εκτάσεις  γης πέρα από την Ανταρκτική  που κρύβουν απο το παγκοσμιο κοινό. Προς τι το τοσο ενδιαφερον και το μυστυριο της Ανταρκτικης και γιατι δυσκολα πλησιάζει καποιος εκει; Σιγουρα κατι συμβαινει ολα οσα εχουν υποθει κατα καιρους οδηγουν στο συμπερασμα οτι η αληθεια ειναι καπου εκει εξω....
Αυτός ο χάρτης είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί δείχνει επίσης τις 4 γωνίες που αναφέρονται στην Αποκάλυψη 7: 1 ... "Μετά από αυτό είδα τέσσερις αγγέλους να στέκονται στις τέσσερις γωνίες της γης, κρατώντας πίσω τους τους τέσσερις ανέμους της, έτσι ώστε να άνεμος να μην φυσήξει στη στεριά ή στη θάλασσα ή σε οποιοδήποτε δέντρο..

Το παρακάτω βιντεο παραθέτει πληροφορίες καθως και συνεντεύξεις για το θεμα

Μπορείτε να δειτε το link μεσω της ------>>  βιβλιοθηκη του Αμερικανικου κονγκρεσου  

1 σχόλιο: