Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Παράξενα Μπλέ φώτα κατα την διάρκεια του σεισμόυ στην Νέα Ζηρλανδία.

Θεατές , απαθανάτισαν σε βίντεο κάποια φωτεινά φλας φωτός να αστράφτουν πάνω απο τον ουρανό της πρωτεύουσας Ουέλινγκτον  (Wellington) λίγο πριν τον σεισμό των 7,8 της κλίμακας Ρίχτερ που ταρακούνησε το Νότιο νησί της Νέας Ζηλανδίας.  

Ο χρήστης Syrian Kiwi ποσταρε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο, που ειχε απαθανατίσει τα λεγόμενα περίεργα φώτα δίνοντας μάλιστα τον τιτλο "Ο ουρανός κατά την διάρκεια του σεισμού στο Wellington."  
Ο σεισμός καταγράφτηκε κοντά στο Hanmer Springs στο νοτιο Canterbury σε βάθος 15km που χτύπησε μετά τα μεσάνυχτα. Σμήνος ισχυρών μετασεισμών ταρακούνησαν ολόκληρη την χωρά.

Σύμφωνα με τα οσα υπονοήθηκαν στις ειδήσεις και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα Newshub της Νεας Ζηλανδίας αναφέρετε χαρακτηριστηκα σχολιασμός για το βίντεο οτι είναι αληθές και καταγράφηκε ενα "φαινόμενο" που το αποκαλούν "σεισμικές λάμψεις".όπου τα φώτα παράγονται γύρω απο ηπειρώτικες ρήξεις  απο ηλεκτρικές ιδιότητες.. που οδηγούν σε βέβαιες σεισμικές δονήσεις

Άλλη μια πηγή που συνδέετε με αυτά τα φαινόμενα είναι η δήλωση του Ανώτερου ερευνητή της Nasa και το κέντρο ερευνών της κυρίου Friedmann Freund η οποία ειχε γίνει για λογαριασμό του National Geographic όπου και είπε τα εξής: Όταν η φύση αντιδρά και προκαλούνται σεισμικές δονήσεις ,ηλεκρομαγνητικες αλλαγές και ενεργοποιουνται αταν υπάρχει παραβίαση είναι σαν να ενεργοποιητε μια μπαταρία στον φλοιό της γης.

Η παραπάνω δήλωση έγινε για ενα άρθρο σχετικό με τέτοιου είδους φαινόμενα που συνδέονται με τους σεισμούς το 2014  είχε δημοσιευτεί.  

Τραβήχτηκε μια φωτογραφία την Δευτερα 14 του Νοέμβρη απο ενα κάτοικο που διαμένει στην πόλη Perth  

   Θέλοντας να τραβήξει το φεγγάρι μιας και πολύς λογος εγινε για αυτην την Παρσεληνο μαζί με το φεγγάρι λοιπόν απαθανάτισε και ενα άγνωστου ταυτότητος αντικείμενο που ειναι ζουμαρισμενο και γυρισμένο στις 90 μοίρες ωστε να το παρατηρησουμε καλύτερα μιας και η φωτογραφία δεν είναι και τέλειας ευκρίνειας  βλέπουμε ενα μεγάλο μπλε/πρασινωπό αντικείμενο άγνωστου ταυτότητος.

Παρόλα αυτα λοιπόν ας προσθέσουμε εδω οτι ο κυριος Friedmann της Nasas μας λεει οτι τα μπλε φωτα/λάμψεις στον ουρανό ειναι φαινόμενο γνωστό ως "Earthquakes Lights" ....  


Δεν ήμουν πεπιεσμένη έως ότου  τα "Eartquakes Lights"  να μοιάζουν διαφορετικά και εμφανίστηκαν και πριν (μερα) και μετά το σεισμό ....   Δες εικονα
Ίσως οι σεισμολόγοι να έχουν δίκαιο με το θέμα τις Πανσελήνου επίσης και οτι υπάρχει φαινόμενο κατά τα λεγόμενα (βλεπε Νασα) τα Earthquakes Lights.
Αυτά ολα ομως δεν εξηγούν τα τα μπλε φωτα/φλας πριν και μετα πανω απο τον ουρανό της Νεας Ζηλανδίας και σιγουρα δεν εξηγει το μπλε/πρασινωπό αντικείμενο που απαθανατηστηκε απο κάτοικο πολλές ώρες μετα.....



Βιντεο      
Πηγη: National Geographic, Syrian Kiwi,Nasa 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου