Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Η κάρτα των Ιλλουμινατι με τίτλο "Enough is Enough" προάγγελος για τα επερχόμενα γεγονότα..

Παραπάνω απο δυο δεκαετίες το διάσημο παιχνίδι καρτών των Ιλλουμινατι που δημιουργηθηκε το 1994 απο τον Στιβ Τζάκσον ο οποίος απόδειξε με αξιοσημείωτη ακρίβεια τα προφητικά γεγονότα του μέλλοντος.

Ήδη αρκετά παγκόσμια γεγονότα εχουν επιβεβαιωθεί απο κάποιες κάρτες πριν συμβούν τα γεγονότα..   Τώρα έχουμε την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος εχει εκλεγεί σαν Πρόεδρος των Η.Π.Α  και αν νομίζετε οτι δεν υπάρχουν κάρτες για αυτό το γεγονός γελιέστε...
Και οι δυο καρτες που θα δείτε παρακάτω έχουν φοβερή ομοιότητα με τον Τραμπ και σίγουρα δεν είναι τυχαίο

Η πρώτη κάρτα «Χαρισματικός Ηγέτης», δείχνει έναν άνδρα μιλώντας σε ένα φανατικό κοινό με το ακόλουθο κείμενο:  Η αυξημένη ισχύς παίρνει αμέσως δράση.


Η δεύτερη κάρτα «Φτάνει πια» (Enough is Enough) δείχνει  καθαρά την ομοιότητα με τον Ντόναλντ Τραμπ με μια σφαίρα κινείται στριφογυρνά στο κεφάλι του με το ακόλουθο κείμενο αυτή την φορά :
Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, ελεύθεροι σκοπευτές μας θα μπαίνουν  σε κάθε τόπο. Καλή σας μέρα.

Τώρα που ο Donald Trump έχει έρθει μέχρι τώρα να γίνει ο 45ος πρόεδρος,  στην εξουσία θέλουν να τον σταματήσουν πριν ο ίδιος προκαλεσει πλέον αναστάτωση στο καθεστως  /τάξη τους. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει στόχος.

Μερικές από τις μεθόδους τους για να σταματήσουν τον  Donald Trump: Ειναι το Σαμποτάζ, οικονομική κρίση, πολιτική αναταραχή, ψευδείς λειτουργίες της σημαίας, οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και αν δεν έχουν καμία επιτυχία να τον σταματήσουν, τότε είναι πολύ πιθανό ότι θα παίξουν το τελευταίο χαρτί τους: Τη Δολοφονία.

Πολύ ανησυχητική είναι επίσης η προειδοποίηση της Baba Vanga, μια Βουλγαρικής καταγωγής προφήτης - η οποία πέθανε το 1996,σε  ηλικία 85 ετών, και η οποία είχε μια υποτιθέμενη πρόβλεψη με ποσοστό επιτυχίας  του 85 τοις εκατό.

Είχε προβλέψει σωστά ότι ο 44ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα είναι  αφρικανικής-αμερικανικής καταγωγής  και αυτός ο μαύρος πρόεδρος (Ομπάμα) θα είναι ο τελευταίος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Ομπάμα παραμένει τεχνικά Προέδρος μέχρι ο Donald Trump είναι ορκίστει στις 20 Γενάρη του 2017, αλλά εάν η πρόβλεψη της Baba Vanga θα βγει σωστη και πάλι τότε κάτι θα συμβεί με τον Ντόναλντ Τραμπ πριν από τις 20 του Γενάρη του 2017 και ο Μπαράκ Ομπάμα θα εξυπηρετήσει μια τρίτη θητεία στις Η.Π.Α  με όλες τις συνέπειές της.
Η πρόβλεψη της Baba Vanga και ιδιαίτερα συμβατη με  την  δεύτερη κάρτα και θα μπορούσε να είναι μια προειδοποίηση για μια επερχόμενη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Donald Trump..
Πηγη Illuminaty Cards , Baba Vanga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου