Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Το γιγαντιαίο μυστηριώδες σφαιρικό αντικείμενο,που φάνηκε στον δορυφόρο H1 της Nasa

H NASA ακόμα δεν θα μιλήσει για το γιγαντιαίο μυστηριώδες σφαιρικό αντικείμενο που μερικές φορές γίνεται ορατό στην περιοχή του Ήλιου.
 Τώρα, όμως φαίνεται μια τεράστια άγνωστη δύναμη διατάραξε τον  δορυφόρο H1 της NASA στις 17 του Νοέμβρη 2016 ο οποίος σχεδόν οδηγήθηκε σε δυσλειτουργία του εξοπλισμού, δημιουργώντας πονοκέφαλο στην NASA.
Στις 16 Νοεμβρίου, ο δορυφόρος  λειτουργούσε κανονικά,την επόμενη, όμως την 17η  κάτι διατάραξε το δορυφόρο, η φωτογραφική μηχανή του H1 κατάφερε να συλλάβει τις εικόνες και μια μέρα αργότερα στις 18 του Νοεμβρη, επανήλθε στο φυσιολογικό.

ΟΙ εικόνες την 17η Νοέμβρη δείχνουν ένα γιγαντιαίο σφαιρικό αντικείμενο που ήταν πιθανότατα η αιτία του συμβάντος.

είτε το αντικείμενο είναι ένα από τα γιγαντιαία εξωγήινα ή υπερδιάστατα διαστημόπλοια, τα οποία έχουν πρόσβαση στο ηλιακό μας σύστημα, χρησιμοποιώντας τον Ήλιο ως Stargate ή ένα άγνωστο ουράνιο σώμα, όπως ο φημισμένος πλανήτης Nibiru,μπορει να ηταν οι θεωριες  είναι πολλες... Σαφές ειναι το τι συνέβη την 17η Νοεμβριου  το αγνώστου γιγάντιο αντικείμενο που τραβιξε στις εικονες του ο δορυφόρος ήταν το αποτέλεσμα της αποτυχίας του εξοπλισμού και στη δυσλειτουργία του..

Σημείωση: ο πλανήτης Nibiru - Αυτό το μυστηριώδες αντικείμενο έχει ερευνηθεί από το  Intellihub του Shepard Ambellas για πάνω από 25 χρόνια και είναι πιθανό να ειναι η βάση για όλα τα παρασκευάσματα έκτακτης ανάγκης από τον κόσμο κυβερνήσεις που έχουμε δει να διαφαίνονται  πάνω από  τρεις τελευταίες δεκαετίες μετά  αφοτου το αντικείμενο αυτο ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της  Διοίκησης του Regan από το τηλεσκόπιο IRAS της NASA.

Το τι ακριβώς συμβαίνει η Nasa δεν το αποκαλύπτει.

Πηγή youtuber-UFOvni2012, Nasa

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου