Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

UFO Στόλος ξεκινώντας από μια μυστική Εξωγήινη βάση στη σελήνη - Σεπτέμβριος 2012


Εξωγήινη παρουσία στη Σελήνη;

Εγινε μαγνητοσκόπηση στο φεγγάρι στις 15 Σεπτεμβρίου 2012 με Canon EOS 600D i και Skymaster 1200 χιλιοστά εστιακό μήκος τηλεσκόπιο + Adapter,  εντοπιστηκαν 13 σφαίρες πιθανότατα ξεκινώντας από μια μυστική εξωγιηνη βαση του φεγγαριού.

Ο χρήστης R3alworld στο youtube επιμελήθηκε τις πρώτες σκηνές και χρησιμοποιούνται διαφορετικά χρώματα για να πάρετε μια καλύτερη ματιά αυτών των αντικειμένων.





Ο χρηστης R3alworld πρότεινει σε εκείνους τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι είναι ψεύτικο αυτό που βλέπουν απλά να αναζήτησουν στο YouTube για το “UFO starting from moon” ή “UFO landing on moon”.
Υπάρχουν πολλά περισσότερα βίντεο που αποδεικνύουν παρόμοια με αυτό στοιχεία και πρόσφατα η Κίνα μάλιστα είχε παρουσιάσει μια εικόνα υψηλής ποιότητας από μια αξιοσημείωτη βάση εξωγήινων ή υποτιθέμενη στρατιωτική βιομηχανικό εξωγήινο συγκρότημα (MIEC) στη Σελήνη που συλλαμβάνεται από τον Change'e-2 Orbit.



Πιθανές Alien Base Σελήνη συλλαμβάνονται από Chang'e-2 Orbit - 14 Φεβρουαρίου, 2012



Επιπλέον, υπάρχουν φήμες για την ύπαρξη ενός υπόγειου στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος-εξωγήινων στις ΗΠΑ.

Ένα στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα  εξωγήινων συμφερόντων ( η σκιά της κυβέρνησης , των ανθρώπινων ελίτ και εξωγήινων) ελέγχουν επί του παρόντος οι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξωγήινη παρουσία που κυριαρχεί και τα κυβερνητικά όργανα γύρω από τον πλανήτη, τα οικονομικά συμφέροντα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και είναι υπεύθυνα για τα συστημικά παγκόσμια προβλήματα.

Έτσι, είναι πιθανό ότι υπάρχουν μια σειρά από εξωγήινες φυλές στη Σελήνη και η Γη είναι γνωστό ότι αλληλεπιδρά με το παρόν τους ανθρώπους

Πηγή  bibliotecapleyades.net, χρήστης R3alworld,StephenHannardADGUK you tube


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου