Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

"Γενοκτονία" από Chemtrails




Για να καταλάβετε την παράνοια των τάξεων μεγέθους αυτών που εμπλέκονται στο σχέδιο μείωσης του ανθρώπινου πληθυσμού της Γης. Επιδιώκουν τη διάθεση των νεκρών ανθρώπινων σωμάτων να 
φτάνει ακόμα και το ένα δις από τα επτά της Γης δισεκατομμύρια του πληθυσμού μας σε ένα χρόνο. 
φυσικά μέσω πολλών μεθόδων


 Αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος του δυναμικού "die-off" που θα επιφέρει, εάν αυτά τα Chemtrails είναι "επιτυχής", στην επίτευξη του στόχου που έχουν προγραμματιστεί και αναμένεται, ικανοποιώντας τα αφεντικά τους (δράστες).

Για να πάρετε μια μικρή ιδέα για το τι έχει συμβεί στο παρελθόν , γνωρίζουμε ότι το χειμώνα του 1918/1919, πλήρως το ήμισυ όλων των εγκύων γυναικών σε ολόκληρη τη Γη, έχασαν τη ζωή τους, λαμβάνοντας και το αγέννητο παιδί μαζί τους. 

Εκατομμύρια άλλα πρόσωπα επίσης έχασαν τη ζωή τους, "όλα, ως αποτέλεσμα ενός ιού που είναι σήμερα και ονομάζεται στις μέρες μας« γρίπη των πτηνών, »ή πιο συγκεκριμένα," η έκδοση 1918/1919 του ιού της γρίπης H1N1. "
Αυτή είναι το προστιθέμενο συμβάν  μέχρι τώρα και το μεγαλύτερο γνωστό,ως μοναδικό μαζικό ανθρώπινο, θάνατο μακριά στην ανθρώπινη ιστορία.

Τι σας καλώ να εξετάσουμε δεν είναι η απόσπαση της προσοχής από τον πυρήνα σχεδίου των Chemtrails . Αυτός περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζετε μόνο σε αυτά, όπως τα πραγματικά και επαληθεύσιμα φρικιαστικά των εκατομμυρίων των ανθρώπων που σκοτώθηκαν μέχρι σήμερα από την πυρηνική ακτινοβολία σε πειραματισμό με τις μορφές του ψυχρού πολέμου, χιλιάδες βόμβες "εξετάσεις", οι μαζική ραδιενεργή ρύπανση που παράγεται από πυρηνικούς αντιδραστήρες meltdowns πυρήνες ξεκινώντας με Simi Valley, Καλιφόρνια το 1959. 

Μέσα από τη μόλυνση του στο Three Mile Island, και άλλα τέτοια «ατυχήματα», μεταξύ άλλων σε διάφορα εργαστήρια nuke σε Χάνφορντ, Ct., Lawrence Livermore, Ca., και εκατοντάδες άλλα τέτοια τόπους, ξένα και εγχώρια σε όλο τον κόσμο, η καταστροφή του Τσερνομπίλ, που συμφωνήθηκε από τους περισσότερους να είναι η μεγαλύτερη πυρηνική καταστροφή μέχρι σήμερα και τώρα ακόμα η ολοκληρωτική, πολλαπλών πυρήνων και meltdowns σωρό αποβλήτων στην Φουκουσίμα, Ιαπωνία.

Η χρήση των χιλιάδων τόνων απεμπλουτισμένου ουρανίου (DU), τα πολεμοφόδια, όλα μειώνονται σε σωματίδια τέφρας, όλα κάηκαν σε δύο μικρά σε μέγεθος ή μικρότερα, και τα οποία θα παραμείνουν θανατηφόρα, θεωρητικά με τους μισούς ανθρώπους να ζουν DU( απεμπλουτισμένο, ουράνιο) για δύο δισεκατομμύρια χρόνια και πέρα. Πεθαίνουμε εν καιρώ ειρήνης σε ενα αόρατο πόλεμο.

Προσθέστε σε αυτό, τα ατυχήματα με πλουτώνιο που σε όσους κινούνται με αντιδραστήρες σε διαστημικά οχήματα, που δεν κατόρθωσαν να επιτύχουν ή να τα διατηρήσουν σε τροχιά και κάηκαν κατά την επανείσοδο, τους ο πλανήτης με ακόμη πιο θανατηφόρα ακτινοβολία, όλα τα αποτελέσματα της οποίας είναι σωρευτικά. Στη συνέχεια, προσθέστε σε όλων των γνωστών και άγνωστων στρατιωτικών αντιδραστήρων, συμπεριλαμβανομένων και των φορητών αντιδραστήρων, stand alone On-Board  σε γη, αέρα και των ωκεανών σκάφος με πυρηνικούς αντιδραστήρες στο πλοίο, συμπεριλαμβανομένων των πυρηνικών υποβρυχίων και μια μυριάδα των άλλων σκαφών στη θάλασσα και του αέρα, καθώς και για τα οχήματα ελαφρύτερα από τον αέρα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Με όλα αυτά είναι γνωστά με την παλιά τάξη πραγμάτων και τώρα από τους λαούς  της Νέας Τάξης Πραγμάτων και όλα αυτά είναι μόνο ένα μικρό κλάσμα για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που διαπράχθηκαν από εκείνους που θεωρούν τους εαυτούς τους ότι είναι η «ελίτ»  πάνω στη Γη. 

 Λοιπόν, από έρευνα γράφτηκαν  αυτά τα πράγματα για την προοπτική και την κατανόηση αυτών των δεδομένων, όπως το λένε τα σημάδια της ιστορίας του συγκρίσιμου μεγέθους με τα συστήματα Chemtrail και απεικονίζουν σημαντικά παραδείγματα από τα βάθη της εμφανής ή συγκαλυμμένης, αλλά πάντα σύνθετης και διαρκής αποφασιστικότητας να βλάψουν ή να καταστρέψουν, μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της Γης.

Όμως, αυτή η επιχείρηση είναι πολύ ορατή, «στο πρόσωπό σας chemtrails," και τι γίνεται με το "κατάλληλο πρόσχημα" τους ψεύτικο αλλά συχνά  «εκτεθειμένο μυστικό χειρισμό για την υπερθέρμανση του πλανήτη», είναι το πιο σκοτεινό από όλα τα σχέδια στον κόσμο που έχω δει ποτέ. Τι είναι αυτό όλα είναι σχετικά με τη χρήση αλουμινίου και βαρίου σωματιδίων, που τοποθετήθηκαν ψηλά στην ατμόσφαιρα όπου μπορούν να παρακολουθούνται ως προς την κάλυψη, καθώς εξαπλώθηκαν , επιλεκτικά φιλτράρουν ή μπλοκάρουν, σχεδόν όλες τις υπεριώδη-Β (UVB) εκπορεύσεις από τον Ήλιο. Αυτά όλα γίνονται, σε μεγάλες εκτάσεις κατά τη διάρκεια "των κύριων καλλιεργειών και την εποχιακή κατανάλωση  »και όταν όλη η ζωή των ζώων θα πρέπει να συγκομιδή σε έκθεση UVB, όταν και όπου αυτό είναι διαθέσιμη. Για τις ζώντες μορφές ζώων, UVB είναι μια ζωτικής σημασίας ηλιακής εκπόρευση που χρειάζονται. Η UVB, όμως, είναι ακόμα, από τις UV τις ζώνες συχνοτήτων, η πιο αδύναμη  φτάνει ακόμα μέρος της στην ατμόσφαιρα σε τέτοια γωνία ώστε να επιτρέπει ένα μέρος της να διεισδύσει 

Η UVB εύκολα μπλοκάρεται από τα σύννεφα, τη ρύπανση,τα παράθυρα,το σπίτι και το αυτοκίνητο και όχι μόνο από την επιφάνεια των σαφών ωκεανών ύδατος αλλά και τις λίμνες .Αλλά μπορεί ακόμη και να μπλοκαριστεί από πολύ υψηλή υγρασία στον αέρα και οποιαδήποτε γωνία από τον ήλιο στην ατμόσφαιρα της Γης σε λιγότερο από (<45 μοίρες). Ωστόσο, ως αποτέλεσμα των δισεκατομμυρίων χρόνων εξέλιξης με UVB, έχει γίνει μια απαραίτητη και υγιεινή ένταξη σε σχεδόν όλες τις μορφές της ζωής των φυτών και των ζώων μέσω συμβιωτικών αλυσίδων τροφίμων της Γης. 


 Αυτή η προσπάθεια να μπλοκάρουν τις ακτίνες UVB με το βάριο και τα προϊόντα αλουμινίου που απλώνονται στην ατμόσφαιρα μέσω Chemtrails είναι όλα τα προκαταρκτικά για την εξάπλωση που έχουν ήδη αναπτυχθεί ή εξελιχθεί ιοι και τα βακτήρια για να ναι σε θέση να, προκαλούν σε ανώτερες μορφές ζώων σε μαζική κλίμακα, υπερβολικό φλεγμονώδη ανοσολογικό πρόβλημα, ικανό να αναλάβει και πιο ανώτερα ζώα . Ωστόσο, η αφαίρεση της UVB δεν είναι καν υποψία , ακόμη και εκείνοι με την πιο μεγάλη επίγνωση αυτής της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, συμφωνούν πως είναι ο σκοπός αυτών των Chemtrails και ο στόχος των κορυφαίων παραγόντων πίσω από αυτούς.

Οι περισσότεροι Αμερικανοί πιστεύουν για παράδειγμα οτι το UVB προκαλεί καρκίνο και ως εκ τούτου είναι «εχθρός τους." Υπάρχει μια τεράστια έλλειψη κατανόησης των πληθυσμών για το UVB Είναι γεμάτος από διαδεδομένη, παραπληροφόρηση ο κόσμος και παραπληροφόρηση σχετικά με το θέμα. 

Οι κυβερνήσεις, όταν και όπου εμπλέκονται, εξακολουθούν να αρνούνται την ύπαρξη των Chemtrails, ενώ η προπαγάνδα "κρυφά" τόσο στο εσωτερικό όσο και στις περίεργος εξωτερικές γραμμές λένε ότι τα"Chemtrails είναι μια απελπισμένη και ίσως τελευταία προσπάθεια της κυβέρνησης χαντάκι για να χειριστεί την υπερθέρμανση του πλανήτη με τη μείωση ή την εξάλειψη του κακού UVB για να μην χτυπήσει τον πλανήτη, πριν να είναι πολύ αργά για όλους μας." υποστηρίζουν.Αλλά αν αυτό το λεγαν ανοιχτά, επιστημονικά, θα κρινόντουσαν και θα απορριπτόταν η άποψη  ως παράφρων και, ενδεχομένως, να είχε ευρέως εκτεθεί ως προϊόν της τρέχουσας προσπάθειας του μανιακού NWO να επιτύχει, τους στόχους της κυριαρχίας. 

Εάν αξιολογήσουμε από τις ομότιμες, γνώσεις τις ιατρικής και έρευνες άλλων επιστημόνων, θα μπορούσατε εύκολα να δείτε να περιγράφουν πώς το κλείδωμα  της UVB όχι μόνο δεν θα μπορέσει να  «χειριστεί την υπερθέρμανση του πλανήτη," όπως υποστηρίζουν οι κυβερνήσεις αλλά θα επιταχύνει, καταστροφικές επιδημίες και πανδημίες μεταξύ των ανθρώπων και άλλων που ζουν. 

 Με τη ζημιά που έχει ήδη γίνει σε εδάφη και όχι μόνο,κάποιοι θα αναγνωρίσουν ότι θα μπορούσε να πάρει δέκα χρόνια ή περισσότερο και τεράστιες δαπάνες, για να δώσει στη Γη μια ακόμη  ανάκαμψη. Όμως για όλους εμάς και τους απογόνους μας, πρέπει να ανακτήσουμε την ελευθεριά τον αέρα τη ζωή μας και τα Chemtrails πρέπει να σταματήσουν την από μακρού υφιστάμενο τρέχον σχέδιο που έχει στεγάσει την "ελίτ",σε υπόγειες εγκαταστάσεις σε περίπτωση ανάγκης  συμπεριλαμβανομένων όλων των μειονεκτικών τους υπαλλήλων της κυβέρνησης και τις οικογένειές τους, στην πίεση και σφραγισμένων αποθηκών, για το έτος που έχουν υπολογίσει σωστά ότι θα χρειαστεί "," έως ότου ο κίνδυνος της νόσου έχει περάσει ή ( πιστεύουν), μέχρι τη λήψη των κατάλληλων αντιβιοτικών και εμβολίων που έχουν αναπτυχθεί για να τους σώσει. " 

Οι αποθήκες, όλες τώρα είναι εφοδιασμένες με διατάξεις,που άρχισαν σε όλο τον κόσμο πριν από το έτος 2000 και την τελευταία πλησιάζουν στην ολοκλήρωσή τους. Πρέπει να καταλάβουμε ότι με τις λοιμώδης ασθένειες, που δεν είναι συχνά  παθογόνες οι  ίδιες, αλλά μάλλον μια υπερβολική φλεγμονώδη ανοσολογική αντίδραση που εκτός από την παρουσία του παθογόνου, δεν διαφέρει από μια απόκριση στην παρουσία ενός μεταμοσχευμένου οργάνου, η οποία συμβάλλει στον θάνατο του ασθενούς, συχνά από ή μέσω, ευρείας εξάπλωσης συστημικής αιμορραγίας, ως αποτέλεσμα της βλάβης οργάνων γίνεται από το ανοσοποιητικό σύστημα που δημιουργούνται αποκρίσεις και επακόλουθη σήψη. 

Έτσι καταλήγουν πολλές λεγόμενες μολυσματικές ασθένειες, όπου φαίνεται να είναι μια ασθένεια που προκαλείται από ένα συγκεκριμένο παθογόνο, τι είμαστε πραγματικά παρατήρηση είναι μια παθολογία που προκαλείται από τα πιο ισχυρά ανοσοποιητικά συστήματα του είδους, το σχίσιμο του σώματος με καταιγίδες κυτταροκινών και παρόμοιους μηχανισμούς, προφανώς, όλα σε μια προσπάθεια να καταστρέψουν ό, τι μπορεί να αντιληφθεί, όπως και ό, τι πιο πρόσφατα η ιατρική αναγνωρίζει ως ξένο παθογόνο που οδηγείται στους λοιμώδους νόσου. 


Αλλά μια τέτοια αναγνώριση είναι μόνο εν μέρει σωστή, δεδομένου ότι υπάρχει ένα παθογόνο των ειδών του παρόντος, και με τη σειρά του ενεργοποιεί ή προκαλεί σε μαζική και συχνά έξω από τον έλεγχο κλίμακας, τη μαζικό φλεγμονώδη ανοσολογικό (ne αλλεργικο) ιό

Έτσι, ενώ η UVB είναι η πιο αδύναμη από τις εκπορεύσεις από τον ήλιο μας, που μπορεί να διαπεράσει ακόμα και την ατμόσφαιρά μας, μερικώς από το χρόνο που θέλει για να μας φτάσει, θα πρέπει να ζήσει. Ωστόσο,η UVB σε λιγότερο από δύο τοις εκατό (<2%) από της ηλιακές εκπορεύσεις που μας φτάνει τελικά μια ανάσα από μας είναι θλιβερά ποσό εύκολα την μπλοκάρουν. Η UVB, όμως, λόγω της καλής αίσθησης της Μητέρας Φύσης, ταιριάζει μέσα από δισεκατομμύρια χρόνια εξέλιξης, να την ορίσουν ως την πιο σημαντική Ηλιακή απόρροια στις διάφορες μορφές ζωής συμβιωτική , όπως και να έχουν εξελιχθεί εδώ στη Γη.Η UVB είναι έτσι μια εικονική καρφίτσα αναδιπλούμενη, της υγείας και της επιβίωσης των μηχανισμών, που ενσωματώνονται στη διάρκεια δισεκατομμυρίων ετών του σχεδιασμού ή / και της εξέλιξης αυτής της πολύ συμβιωτικής Γης.

Αλλά θυμηθείτε. τη ρύπανση της ατμόσφαιρας με βάριο αλουμίνιο και είναι και δεν μπορεί παρά να είναι όπως σχεδιασμένο για να ελέγξει ή να αποκλείσει όλες τις UVB, εις βάρος και την καταστροφή της ανθρωπότητας. Νέα Παγκόσμια Τάξη Πρώτη δημόσια ανακοινώθηκε από τον πρώην διευθυντή της CIA και ο τότε Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, George Herbert Walker Bush


Αυτή είναι η κρυφές λειτουργίες των μη εκλεγμένων, συνήθως μόνο ή τράπεζα που ορίζεται για τα τσιμπήματα που τρέχουν τώρα οι κυβερνήσεις του κόσμου με αυθαίρετο κανόνα, μέσω των διεθνών τραπεζών, οι στρατοί ταμείο και εξαναγκάζουν σε συμμόρφωση μέσω υψηλής τεχνολογίας πόλεμου, έξω από κάθε διεθνή ... ή των εθνικών νομοθεσιών .

Το πιο επικίνδυνο από αυτά είναι η συνδεδεμένη με την Τράπεζα της Αγγλίας και το Βρετανικό Στέμμα και θεωρούν ότι ειναι κληρονομιά και τον πλούτο, ένας νόμος μονο για τον εαυτό τους Η παλαιά τάξη πραγμάτων με μια νέα κλίση * Η γρίπη των πτηνών: μια φαινομενική εξέλιξη της νόσου, με κατακρήμνιση από την παρουσία ενός ή περισσότερων από πάνω από δέκα χιλιάδων ξεχωριστών ιοον των πτηνών (ιοί τύπου Α) που σε όλο τον κόσμο για τις μεταναστευτικές οδούς των πουλιών και που αντάλλαξαν και αναμιγνύονται συνεχώς σε αποικίες και σε άλλα μέρη όπου η στάση των αποδημητικών πουλιών συγκεντρώνονται για να ζευγαρώσουν, τρέφονται στη φωλιά και τα αυγά. Η υπερβολική φλεγμονώδη ανοσολογική απάντηση:. είναι προϊόν στης σχεδόν όλες σοβαρές, προφανώς παθογόνων ασθενειών, ιδιαίτερα αυτές που προκύπτουν σε ένα θανατηφόρο αιμορραγικό αποτελέσματα αυτές περιλαμβάνουν διάφορους ιούς των πτηνών και των ασθενειών που σχετίζονται με παρβοϊό σε σκύλους, άλογα και πολλά άλλων θηλαστικών ειδών. Αλλά τα μόνο πιο υγιεινά και πιο ισχυρά για προστασία των ανοσοποιητικών συστημάτων μέσα σε ένα είδος (συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου), είναι η  επαρκή ποσότητα σε« βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη), στον ορό της αίματος σε ποσότητες επαρκείς για να μπλοκάρετε ένα δραπέτη, η την υπερβολική φλεγμονώδη ανοσολογική αντίδρασης.
Βιταμίνη D3 και έκθεση σε UVB ή πρέπει να τροφοδοτείται  ως συμπλήρωμα από τον άνθρωπο. 


Πηγή
http://rense.com/
από τον Dennis H. CLARKE 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου