Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Μυστήριες ανωμαλίες και ευρήματα στον Αρη


Απίστευτες ανωμαλίες από το Rover Curiosity για άλλη μια φορά μας έρχονται από τον πλανήτη Αρη. Εικόνες που μπερδεύουν το μυαλό και σου γεννούν χιλιάδες ερωτηματικά για το τι τρέχει πραγματικά εκεί;;;Αυτή τη φορά μια σειρά από τρύπες που είναι παράλληλες μεταξύ τους και φαίνεται να είναι διάτρητες, πολύ απίθανο αυτές να εμφανίστηκαν φυσικά το μαρτυρεί ο ευφυής σχεδιασμός τους.

Η δεύτερη απίστευτη ανωμαλία που βρήκα είναι αυτό που μοιάζει με ένα κεφάλι ανθρωποειδούς που ακουμπάει μερικούς βράχους, το σώμα του δεν είναι ορατό, αλλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φαίνεται εύκολα. Το κεφάλι του μοιάζει με ένα ανθρωποειδές κέλυφος μαλάκιου όπως μέτωπο. Προς τα αριστερά και δεξιά του προσώπου μπορούμε σαφώς να διακρίνουμε κάποιο είδος συσκευών, πιθανόν σωλήνες ή σωλήνες που θα μπορούσαν να είναι μέρος μιας βιομηχανικής στολής, θα μπορούσαν επίσης να είναι μηχανήματα κάποιου είδους.

Δύο πιθανές μορφές ζωής που ανακαλύφθηκαν στις νέες εικόνες του Mount Sharp, Gales Crater στον Άρη.Θα τις δούμε στο βίντεο. Μία από τις ανωμαλίες μοιάζει πολύ με ένα φίδι ή ερπετό κάποιου είδους, και φαίνεται να τρώει κάτι.

Η δεύτερη ανωμαλία μοιάζει με ένα τετράποδο ζώο κάποιου είδους. Φυσικά, αυτές οι ανωμαλίες θα μπορούσαν να είναι τα τεχνάσματα του φωτός ή πραγματικότητα ,αλλά η αλήθεια είναι συνήθως πιο παράξενη από τη φαντασία, μας και υπάρχουν πολλές περίεργες και ανεξήγητες ανωμαλίες καθώς και αντικείμενα στον Άρη



Πηγή :  StephenHannardADGUK


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου