Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΣΧΕΔΙΟ ΜΡΑ -ΤΟ ΠΟΝΗΡΌ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ

Το Σχεδιο ΜΡΑ ειναι το σχεδιο της Πανθρησκειας που εχει σκοπο την συγχωνευση ολων των Θρησκειων σε μια Θρησκεια που οι ανθρωποι θα πιστευουν απλως σε ενα Θεο χωρις πολλες λεπτομεριες και ότι δήθεν όλες οι θρησκείες είναι το ίδιο πράγμα! Ότι όλες οι θρησκείες δήθεν βοηθούν την πνευματική ανέλιξη του ανθρώπου. Ότι όλες οι θρησκείες δήθεν σώζουν τον άνθρωπο. Γι’ αυτό τιμούν τις θρησκευτικές τελετουργίες όλων των λαών.
Το πρωτο βημα του σχεδιου ΜΡΑ ειναι η αποπειρα οπως βλεπετε και στην φωτογραφια του αισχους η ενωση της ορθοδοξης εκκλησιας μας με τους Παπικους.ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΜΕ ΠΑΠΙΚΟΥΣ!ΑΙΣΧΟΣ!ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!με  σκοπο να προχωρησουν στην ενωση με τους πρωτεσταντες και αλλες Θρησκειες πρωτοι το δεχθησαν οι παπικοι διοτι ηταν αυτο με το δικο τους σχεδιο.
Το συνθημα να πιστευουν εις εναν Θεο επιασε σε πολλους γιαυτο τους ακουμε να λενε ενα Θεο να οιστευουμε τι της θελουμε της λεπτομεριες. Δυστυχώς ο κοσμος στην πραγματικοτητα κυβερναται απο δυναμεις που δεν γνωριζει καν.
Η δυναμη αυτη θελει να αφαιρεση τη Γη απο αυτους που την κατεχουν και να θεσουν τερμα και στις εκκλησιες και να προχωρησουν και περισσοτερο...
Εδω υπαρχει ενα αορατο επιτελειο παγκοσμίο των Σατανιστων,το οποιο αποτελειτε απο 300 ατομα και ονομάζετε ΓΚΑΧΑΛΛΑ,που στα Εβραϊκά σημαίνει Αρχηγειο.Το τελικο αποτελεσμα θα ειναι η συνενωσης ολων των Θρησκειων οπως προ ειπα σε μια ενιαία Πανθρησκεια ΜΡΑ,αλλα και η βαθμιαια τελικως Αντικατασταση των Θεοτητων των αλλων Θρησκειων με ενα κοινο Θεο τον Σατανα. Ημαρτον Θεου μου πρωτος και καλυτερος στα παραδειγματα ο Πατριάρχης οι εικονες μαρτυράνε απο μονες τους
δηλαδη σε πρωτη φαση θα προκειτε να ενωθουμε με εκεινους οι οποίοι επι αιωνες μας εσφαζαν και μας καταδυναστευαν οι προδότες του ΧΡΙΣΤΟΥ!!!Αν αυτο το αφήσουμε να συμβεί φανταστείτε τοτε τι θα συμβει με την Αγια μας Ορθοδοξια κατα τις λοιπες φασεις.Προπαρασκευαζουν ψυχολογικα τα παιδια να μην φοβουνται το Σατανα περνώντας κρυφά μηνύματα μεσω κομικς,ταινιων κ.α,τον παρουσιαζουν σαν καλο προστάτη του κοσμου...Υπαρχει μεγαλη συνωμοσία σε αυτο το θεμα.Ετσι εξηγουνται λοιπον φιλοι μου οι μυστικές επαφες του καρδιναλιου Μπεα με Εβραίους,Ραββινους, Μασόνους και δεν συμμαζεύετε ετσι εξηγουνται τα διαφορα συγγραματα τον Παπικων οπως το βιβλιο του Ντραχ το οποιο εχει και τιτλο Περι Αρμονιας μεταξυ Εκκλησιας και συναγωγης...Πολλοι απο εσας θα θυμάστε το τερατουργημα και μεγα αισχος των Η.Π.Α που παρουσίαζε ενα σταυρο που στην μεση ειχε το Εβραϊκό αστρο του Δαβιδ και στη μεση του αστρου μια καρδια που υποτιθεται οτι ειναι του Χριστου!!!Απειροελαχιστα παραδειγματα ηταν τα παραπανω εκεινων που με τη βια και την απατη θελουν να μας ενωσουν η μαλλον να μας υποδουλωσουν λεω εγω....



Το 1965 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χρυσόστομος Β΄ (Χατζησταύρου) έγραψε:


«... Ας σκεφθη ο Ορθόδοξος Ελληνικός λαός, πού οδηγείται δια της νέας ταύτης θεωρίας του Οικουμενισμού. Καλείται να εγκαταλείψη δόγματα και παραδόσεις θεοπνεύστους και αιωνοβίους και να αδιαφορήση δια τας συνεπείας και τας επιπτώσεις εις θρησκευτικήν αδιαφορίαν, την οποίαν προβλέπων εν πνεύματι αγίω ο πνευματικός της Αποκαλύψεως συγγραφεύς, έγραψε προ δισχιλίων ετών δια τον Άγγελον της Λαοδικείας «Οίδα σου τα έργα, ότι ούτε ψυχρός ει, ούτε ζεστός. Όφελον ψυχρός ης, η ζεστός. Ούτως, ότι χλιαρός ει και ούτε ζεστός, ούτε ψυχρός, μέλλω σε εμέσαι εκ του στόματός μου, ότι λέγεις, ότι πλούσιος ειμί και πεπλούτηκα, και ουδενός χρείαν έχω καιν ουκ οίδας, ότι συ ει ο ταλαίπωρος καιν ελεεινός και πτωχός και τυφλός και γυμνός. Συμβουλεύω σοι αγοράσαι παρ’ εμού χρυσίον πέπυρωμένον εκ πυρός, ίνα πλουτίσης, και ιμάτια λευκά, ίνα περιβάλη και μη φανερωθή η αισχύνη της γυμνότητός σου και κολλύριον ίνα εγχρίση τους οφθαλμούς σου, ίνα βλέπεις, εγώ όσους φιλώ ελέγχω καιν παιδεύω. Ζήλευε ουν και μετανόησον» (Αποκ. 3, 16).
Πλούσιοι έχομεν γίνει και ημείς εν σοφία κοσμική και οδηγούμεθα να αδαφορήσωμεν δια την ορθόδοξον πίστιν και να πιστεύσωμεν εις ανεμωλίους (= «λόγια του αέρα», «κούφιες», «ανόητες») και αυτόχρημα κωμικάς διδασκαλίας. Οδηγείται ο Έλλην Ορθόδοξος λαός να αδιαφορήση μεν προς την πίστιν, ην εκράτησαν και εκράτυναν οι αιώνες της ιστορίας ημών, αιώνες διωγμών, αιμάτων, βασανιστηρίων, επιδρομών βαρβάρων, αλλ’ αιώνες δόξης καιν τιμής, και αναγεννήσεως ημών και ως χριστιανών και ως Ελλήνων.....
Τους δε συγχρόνους πονηρούς και γόητας της «Οικουμενικής κινήσεως», ιδού πως περιγράφει εν πνεύματι ο αυτός Απόστολος, «Πονηροί δε άνθρωποι και γόητες προκόψωσιν επί το χείρον, πλανώντες και πλανώμενοι, συ δε μένε εν οις έμαθες και επιστώθης, ειδώς παρά τινος έμαθες... έσται γαρ καιρός ότε της υγιαινούσης διδασκαλίας ουκ ανέξονται, αλλά κατά τας επιθυμίας τας ιδίας εαυτοίς επισωρεύσουσι διδασκάλους κνηθόμενοι την ακοήν και από μεν της αληθείας την ακοήν αποστρέψουσι επί δε τους μύθους εκραπήσονται» (Β΄ Τιμ. 3, 13 και 4, 3- 5).
Δεν μένει άλλο παρά να επαναλάβωμεν προς τους νεοδιδασκάλους της οικτράς κατά σύλληψιν και εκτέλεσιν οικουμενικής κινήσεως την μετ’ αγανακτήσεως θείας επιτίμησιν αυτού του Θεού της Εκκλησίας, προς όλους μετ’ αγανακτήσεως καιν αποστροφής αποτείνεται δια του ψαλμωδού και λέγει (Ψαλμ. 19,16) «Ίνα τι συ εκδιηγή τα δικαιώματά μου και αναλαμβάνεις δια στόματός σου την διαθήκην μου;»[10].





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου