Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΦΘΟΡΙΟ-ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΟΔΟΝΤΟΠΑΣΤΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ

“Η Φθορίωση είναι η μεγαλύτερη υπόθεση επιστημονικής απάτης του αιώνα”.- Robert Carlton, Ph.D, πρώην επιστήμονας EPA, 1992


Παρακολουθούμε εδώ και χρόνια διάφορα δημοσιεύματα στο διεθνή τύπο για τις επιπτώσεις της χρήσης του φθορίου στις οδοντόκρεμες και στο πόσιμο νερό.
Οι επίσημοι κρατικοί φορείς ακολουθώντας την επίσημη γραμμή που επικρατεί στις ΗΠΑ συνιστούν ανεπιφύλακτα τη χρήση του φθορίου.Ανεξάρτητοι ερευνητές συνέχιζαν και συνεχίζουν τις έρευνες για να αποδείξουν οτι ακόμη και οι μικρές αυτές δόσεις φθορίου είναι πολυ επικίνδυνες.
Ειχε γραψει ο ελληνικος τυπος προ πολλων  ετων οτι η ελληνικη εταιρεια υδατων θα χρησιμοποιηση  ποσοτητας φθοριου για τη διυλισιν του υδατος για να προστατευσουν τα δοντια των ελληνων απο την τερηδονα.
Οι Ρωμαιοι το ονομαζαν πνοη του διαβολου 18ος αιωνας.Το 1886 οι γερμανοι ανακαλυψαν οτι μια σταγονα φθοριου ερχομενη σε επαφη με το δερμα προκαλει τον θανατο ,προκαλει παραλυση του αναπνευστικου συστηματος.Υποβοηθει στην σκληρυνση των οστων.
Το φθοριον παράγετε απο την εξαγωγη  του αλουμινιου και αλλων μεταλλων αυτο ειναι το ειδος που προστιθεται στο νερο.
Επιφερει προωρη σκληρυνση των δοντιων των παιδιων,παραμορφωσεις των σιαγωνων διαβιτη  ενίσχυει τα καρκινικα κυτταρα στην παιδικη ηλικια και των γεννητικων  οργανων επιδρα.Η πληροφορια αυτη  προερχεται  απο μια εγκυκλιον του ΓΚΑΧΑΛΑ ετους 1947..


ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ  ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ANDREASTV2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου