Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

NIBIRU (TYCHE) PLANET X δεκτός από τους επιστήμονες της NASA τερματίζεται η λειτουργία του διαστημικού τηλεσκοπίου «WISE»!

Ξέρετε πώς ειναι μερικές φορές να αισθάνεστε ότι κάτι υπάρχει άσχετα αν δεν μπορείτε να το δείτε;;;
Λοιπόν, οι αστρονόμοι έχουν νιώσει αυτό το συναίσθημα για ένα γιγαντιαίο, κρυφό αντικείμενο στο διάστημα.Και όταν λέμε γίγαντας, εννοούμε ΓΙΓΑΝΤΑΣ!!!!!!
Έχουν βρεί τον μεγαλύτερο πλανήτη "στο ηλιακό μας σύστημα»!.Εχει φωτιζόμενα δακτυλίδια σε τροχιά Λέγεται ότι είναι 4x φορές το μέγεθος του Δία!  Έχει ήλιον και υδρογόνο στην ατμόσφαιρα του. Είναι πιο πιθανό να έχει φεγγάρια! Αυτός ο πλανήτης ταιριάζει με την ακριβή περιγραφή του Planet X!

Έτσι, πρέπει να αναρωτηθούμε, ολοι μας γιατί μας λένε ξαφνικά τώρα για την ύπαρξη του πλανήτη; Αφού οι επιστήμονες γνωρίζουν σχετικά με αυτό τον πλανήτη από το 1983;;;Kαι έχουν πάει με τον WISE και IRAS να τον παρακολουθούν;;;; Μήπως αυτό σημαίνει ότι θα είναι ορατός το τρέχον έτος; Ετσι νομίζω
εσεις;;;Δεν έχουν αλλη επιλογή παρά να μας το πούνε. Καθώς θα ειναι εμφανές μεσω όλων των w / oa τηλεσκόπιων αυτό το έτος 2012.Και γιατι δεν αναφέρονται στον πλανήτη με το πραγματικό του ονομα;;;Nibiru; Planet X;
Λοιπόν, αυτό θα σήμαινε ότι όλοι μας και οι αρχαίοι πρόγονοί μας,που μας λεγαν «θεωρητικόυς συνωμότες »  είχαμε δίκιο όλοι μαζί!

Το τηλεσκόπιο WISE της ΝASA δείχνει ένα γιγαντιαίο πλανήτη δίπλα στο Ηλιακό μας Σύστημα.13 Φεβ. 2011.Η NASA επιβεβαιώνει ότι είναι η παρακολούθηση του Ερκόλουμπους (Hercolubus) αυτή τη στιγμή οι επιστήμονες τον αποκαλούν ως Tyche.Η NASA και το  τηλεσκόπιο Wide-field Infrared Survey Explorer (WISE) δείχνει αυτο τον γιγάντιο πλανήτη δίπλα στο Ηλιακό Σύστημα μας ο οποίος  είναι 4 φορές μεγαλύτερος από τον Δία. και με τροχιά στην εξωτερική άκρη του ηλιακού Συστηματος.
Οι Επιστημονες αναλύουν μόνο τα δεδομένα που συγκεντρώνονται από τη NASA στο διαστημικό τηλεσκόπιο WISE, το οποιο δείχνει ένα γιγάντιο πλανήτη έως και τέσσερις φορές τη μάζα του Δία να καραδοκεί στο  εξωτερικό Oort Cloud.

Στην πιο απομακρυσμένη περιοχή του ηλιακού συστήματος.

Η τροχιά της Tyche (Ερκόλουμπους) θα είναι 15.000 φορές πιο μακριά από τον Ήλιο από ό, τι με τη Γη, και 375 φορές μακρύτερα από του Πλούτωνα.Η πρώτη δόση των δεδομένων πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο και οι αστροφυσικοί Τζον Matese και Daniel Whitmire από το Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα στο Lafayette νομίζουν ότι θα αποκαλύψουν τον Tyche  (Ερκόλουμπους) εντός δύο ετών.

Αυτό σημαίνει ότι η NASA θεωρεί αδύνατη τη συγκάλυψη του Ερκόλουμπους που πλησιάζει σε δύο χρόνια.Τελος του 2012 αρχες του 2013.
Μόλις ο Τyche (Ερκόλουμπους) εντοπιστεί,τα άλλα τηλεσκόπια θα μπορούσαν να επισημανθουν σε αυτό και να το επιβεβαιώσουν..
Η Διεθνής Αστρονομική Ένωση (IAU), μπορεί να δημιουργήσει μια εντελώς νέα κατηγορία για τον Tyche,
Ο Καθηγητης Matese ειπε
Η IAU θα έχει επίσης τον τελικό λόγο για το όνομα του γίγαντιου πλανήτη. Για τους Έλληνες,η Τyche ήταν θεά υπεύθυνη για τη μοίρα των πόλεων. Ηταν μια απο τις μοιρες.Το όνομα λοιπόν αυτης της Θεάς έδωσαν στον Planet X. Το όνομά της επιλέχθηκε προσωρινά με αναφορά σε μια προηγούμενη υπόθεση, τώρα σε μεγάλο βαθμό εχει εγκαταλειφθεί,οτι ο  Ήλιος του ισως είναι μέρος ενός δυαδικού συστήματος αστέρων με έναν αμυδρό σύντροφο,διστακτικά ονομάζεται Νέμεσις, ο οποιος θεωρήθηκε υπεύθυνος για μαζικές εξαφανίσεις ειδών στη Γη.

Για την Αρχαία Μυθολογία η Νemesis ειναι η καλη αδελφη της Tyche(Τυχης).Η Tyche (Τύχη)(Ερκόλουμπους) έχει μια ατμόσφαιρα παρόμοια με του Δία,με πολύχρωμα σημεία,ζώνες και σύννεφα, ο καθηγητής Whitmire είπε. "Θα ήθελα, επίσης, αναμένουμε ότι θα έχει φεγγάρια. Όλοι οι εξωτερικοί πλανήτες τους έχουν ", πρόσθεσε.Συμφωνα με τον WISE τα δεδομένα της θερμοκρασία,αναμένεται οτι είναι γύρω -73 C,δηλαδη ειναι τέσσερις ή πέντε φορές θερμότερος από τον Πλούτωνα. «Η θερμότητα που έχει απομείνει απο τον σχηματισμο του είπε ο καθηγητής Whitmire «Χρειάζεται για ένα αντικείμενο αυτού του μεγέθους πολύς καιρός για να δροσιστεί."Τα περισσότερα από τα δισεκατομμύρια των αντικειμένων στο Oort Cloud - μια σφαίρα ενός έτος φωτός σε ακτίνα που εκτείνεται το ένα τέταρτο της απόστασης απο το Alpha Centauri(Αλφα Κενταυρου),το φωτεινότερο αστέρι στο νότιο αστερισμό. - Τα κομμάτια του βρώμικου πάγου σε θερμοκρασίες πολύ πιο κοντά στο απόλυτο μηδέν (- 273C).
Μερικά από αυτά έχουν αποσπαστεί από τις τροχιές τους από το γαλαξιακή παλίρροια. - η συνδυασμένη βαρυτική έλξη από τα δισεκατομμύρια των άστρων προς το κέντρο του Γαλαξία μας-- και θα αρχίσει η μεγάλη πτώση στο εσωτερικό του ηλιακού συστήματος.Δεδομένου ότι αυτές οι μακράς περιόδου κομήτες παίρνουν πιο κοντά στον Ήλιο,μερικές από τις παγομπαλες βράζουν, και αποτελούν τις χαρακτηριστικες ουρές που τα καθιστούν ορατά.
Οι Καθηγητές Matese και Whitmire παραδεχτικαν για πρώτη φορά την ύπαρξη της Τύχης (Ερκόλουμπους) για να εξηγήσουν γιατί πολλοι από αυτους τους μακράς περιόδου κομήτες έρχονται από λάθος κατεύθυνση.
Στην τελευταία τους ανακοίνωση, που δημοσιεύτηκε στο τεύχος Φεβρουαρίου του Ίκαρου, το διεθνές περιοδικό του ηλιακού συστήματος μελετών, αναφέρουν ότι πάνω από το 20 τοις εκατό πάρα πολλοι από αυτους τους μακροχρόνιας περίοδου κομήτες που παρατηρήθηκαν από το 1898 φθάνουν από μια περιστρέφομενη μπάντα  γύρω από τον ουρανό σε μια υψηλότερη γωνία από ότι είχε προβλεφθεί από τη θεωρία της γαλαξιακης-παλίρροιας.

Καμία άλλη πρόταση δεν έχει προταθεί για να εξηγήσουν αυτή την ανωμαλία, δεδομένου ότι αρχικά είχε προταθεί πριν από 12 χρόνια.
Με λίγα λόγια:η NASA και οι επιστήμονες πρόκειται να μας ενημερώσουν σχετικά με τον Ερκόλουμπους οταν θα πλησιάζει σε σύντομο δηλαδη χρονικό διάστημα, γιατί θα είναι αδύνατο να το κρυψουν για περισσότερο χρόνο.


                                         (Αυτή η ιστορία έχει τραβήξει απο το Δεκέμβριο του 1983
                                                1983 Ουάσιγκτον Ποστ "Πρώτη Σελίδα" Story -
                                          Μυστήριο ουράνιο σώμα Ανακαλύφθηκε  31-Δεκ-1983)


Η Ιστορια λεει οτι> Ένα ουράνιο σώμα πιθανώς τόσο μεγάλο όσο ο γιγαντιαίος πλανήτης Δίας και περισσότερο ενδεχομένως, τόσο κοντά στη Γη που θα είναι μέρος αυτού του ηλιακού συστήματος έχει βρεθεί προς την κατεύθυνση του αστερισμού του Ωρίωνα σε τροχιά γύρω από ένα τηλεσκόπιο  των ΗΠΑ υπέρυθρο δορυφορικο αστρονομικό.

 Έτσι είναι το μυστηριώδες αντικείμενο που οι αστρονόμοι δεν ηξέραν αν ηταν ένας πλανήτης, ένα γιγαντιαίος κομήτης, η ένα κοντινό "πρωτοάστρο"  ποτέ δεν εγινε αρκετά θερμό ώστε να ειναι ένα αστέρι, σε ένα μακρινό γαλαξία τόσο μικρο που είναι ακόμη στη διαδικασία διαμόρφωσης του τα πρώτα αστέρια ή ένας γαλαξία ένα πέπλο σκόνης που  ρίχνει φως από τα άστρα που διαπερνα.
"Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν ξέρουμε τι είναι,"
ο Δρ Gerry Neugebauer, IRAS επικεφαλής επιστήμονας για Jet Laboratory της Καλιφόρνιας Propulsion και διευθυντής του Παρατηρητήριου Palomar για την California Institute of Technology, δήλωσε σε συνέντευξή του.

Η πιο συναρπαστική εξήγηση αυτού του σώματος μυστήριο, το οποίο είναι τόσο κρύο  και έχει φανει από τα οπτικά τηλεσκόπια πάνω στη Γη ή στο διάστημα, και διχνει οτι πρόκειται για ένα γιγαντιαίο αέριο πλανήτη, τόσο μεγάλο όσο ο Δίας και τόσο κοντά στη Γη ως 50 δισεκατομμύρια μίλια. Ενώ αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια μεγάλη απόσταση για τη γηινη άποψη, αλλα είναι σε απόσταση αναπνοής απο κοσμολογική άποψη, τόσο κοντά στην πραγματικότητα, ειναι το πλησιέστερο ουράνιο σώμα στη Γη πέρα από τις εξόχως απόκεντρες του πλανήτη Πλούτωνα.
" Είναι πραγματικά τοσο κοντα, που θα μπορουσε να ηταν ένα μέρος του ηλιακού μας συστήματος," πώς οί επιστήμονες του κόσμου δεν εχουν αρχίσει ακόμη να το ταξινομουν"
δήλωσε ο Δρ Τζέιμς Houck του Κέντρου του Πανεπιστημίου Cornell ένα μέλος της επιστημονικής ομάδας της IRAS για την Διαστημικής Έρευνα 
Το σώμα μυστήριο φανικε δύο φορές από την υπέρυθρο δορυφορο καθώς ειχε σαρωθεί ο βόρειος ουρανός από τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι το Νοέμβριο, όταν ο δορυφόρος έτρεξε έξω από το supercold του ηλίου  επέτρεψε στο τηλεσκόπιο του  να δεί τους πιο κρύους φορείς στους ουρανούς.
 Η δεύτερη παρατήρηση έγινε έξι μήνες μετά την πρώτη το σώμα μυστήριο δεν είχε μετακινηθεί από την θέση του στον ουρανό κοντά στο δυτικό άκρο του αστερισμού του Ωρίωνα σε αυτό το διάστημα

"Αυτό δείχνει ότι δεν ηταν ένας κομήτης, επειδή ένας κομήτης δεν θα ήταν για τόσο μεγάλο διαστημα στασημος όσο αυτο το σωμα που έχουμε παρατηρήσει ένας κομήτης θα μπορούσε πιθανότατα να έχει μετακινηθεί είπε ο," Houck . "Ένας πλανήτης μπορεί να  μετακινηθεί αν ήταν  πιο κοντά απο 50.000 εκατομμύρια μίλια, αλλά θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο μακρινός πλανήτης και δεν ειχε προχωρήσει για έξι μήνες.

Όποιο και αν είναι,το συμπερασμα ο Houck είπε, το σώμα μυστήριο εχει τόσο χαμηλή θερμοκρασία του  είναι 40 βαθμούς πάνω από το "απόλυτο" μηδέν, η οποία είναι 459 βαθμούς Κελσίου υπό το μηδέν. Το τηλεσκόπιο IRAS ψύχεται τόσο χαμηλά και είναι τόσο ευαίσθητο που μπορεί να «βλέπει» τα αντικείμενα στον ουρανό που είναι μόλις 20 βαθμούς πάνω από το απόλυτο μηδέν. Όταν με το IRAS οι επιστήμονες είδαν αρχικα το σώμα μυστήριο που υπολογίζεται ότι θα μπορούσε να είναι  50 δισεκατομμύρια μίλια, μακριά υπήρχαν κάποιες εικασίες ότι θα μπορούσε να κινείται προς τη Γη. 

Planet X Nibiru Τύχης. Το βίντεο παραπάνω ειναι απο την ρωσική τηλεόραση που ομολογούν ευθέως  για την υπαρξη του 13ου πλανήτη

Ο Nibiru και οι ουρα των πλανιτων του
17η Φεβρουαρίου 2011 - Space.com: NASA τερματίζει Prolific Sky-Χαρτογράφηση διαστημικό τηλεσκόπιο (WISE) Δειτε στο http://www.space.com/10895-nasa-wise-space-telescope-mission-ends.html

Δειτε το βιντεο Φεβρ 17 2011 -  Planet X; NASA τερματίζεται η λειτουργία του Διαστημικού Τηλεσκοπίου



Φεβρ 14, 2011 - Dailymail εγραψε: Ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού μας συστηματος θα μπορούσε να είναι έτοιμος να ανακαλύφθει και να είναι έως και τέσσερις φορές το μέγεθος του Δία
Διαβαστε εδω την είδηση 
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1356748/Search-Tyche-believed-largest-planet-solar-system.html

Φεβρ 15, 2011 - CNN υπαινίσσεται Ύπαρξη Nibiru σχετικες πληροφορίες στο παρακατω λινκ http://news.blogs.cnn.com/2011/02/15/scientists-telescope-hunt-massive-hidden-object-in-space/?hpt=C2
και βιντεο  σχετικα με το Θεμα 


Φεβρ 15, 2011 - CBS Σύνδεσμος ΝΕΑ γραφει :Η  NASA ανακαλύπτει νέο πλανήτη στο ηλιακό μας συστημα - τον Nibiru (hercolubes) βιντεο απο το καναλι 

Αυτες ειναι μερικες απο τις τελευτες πληροφοριες που συλλέξα απο το διαδίκτυο και τα ξενα ειδησιογραφικά σχετικα με το θεμα του 13ου πλανητη τι ακριβως συμβαίνει και τι μας κρύβουν και τι παίζεται αυτο ειναι κατι που αργά η γρήγορα θα το μάθουμε γιατι οπως λεγαν και οι αρχαίοι ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

1 σχόλιο: