Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Η Aghartha και η φημες για την κούφια Γη!


Κοιλη γη
από τον Dr Joshua David Stone Η μεγαλύτερη συγκάλυψη όλων των εποχών είναι το γεγονός ότι υπάρχει ένας πολιτισμός  ανθρώπων που ζουν στο κέντρο της Γης, των οποίων ο πολιτισμός εχει το όνομα που είναι γνωστό ως "Aghartha". Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για κάποιους από εσάς να το πιστεύσετε. Ξέρω ότι ήταν και για μένα στην αρχή, όμως,τώρα εχω μια απόλυτη γνωση της αλήθειας αυτής.

Κατ 'αρχάς, οι Βουδιστές, στη θεολογία τους διακαιώς πιστεύουν στην ύπαρξή της. Πιστεύουν ότι είναι μια φυλή απο υπερδυναμους άνδρες και γυναίκες που κατά καιρούς έρχονται στην επιφάνεια για να επιβλέπουν την ανάπτυξη της ανθρώπινης φυλής. Πιστεύουν επίσης ότι σε αυτόν τον υπόγειο κόσμο έχει εκατομμύρια κατοίκους και πολλές πόλεις, και η πρωτεύουσα τους είναι η Σαμπάλλα.Ο Αρχοντας εκεινου του κόσμου  πιστεύεται ότι εδινε εντολές στον Δαλάι Λάμα του Θιβέτ, ο οποίος ήταν ο επίγειος αντιπρόσωπός του. Μηνύματά του μεταδίδονταν μέσω ορισμένων μυστικων σήραγγων που συνδέουν αυτόν τον εσωτερικό κόσμο με το Θιβέτ.
Στο περίφημο ρωσικό κανάλι, Νίκολας Ρέριχ ο Ελ Μορύα, ισχυρίστηκε ότι η Λάσα, η πρωτεύουσα του Θιβέτ, ήταν συνδεδεμένη με μια σήραγγα με την εσωτερικη γη, και την πολη Σαμπάλλα.
Η είσοδος της σήραγγας φυλασσόταν από τους λάμα που ορκίστηκαν να τηρούν εχεμύθεια. Μια παρόμοια σήραγγα φημολογείται οτι συνδέει τους μυστικόυς θαλάμους με τη βάση της μεγάλης πυραμίδας στη Γκίζα, και την Agartha.


 Το ινδικό έπος, η Ραμαγιάνα και η Bhagavad Gita είναι τα δύο πιο διάσημα κείμενα της Ινδίας. Ο Ραμαγιάνα αφηγείται την ιστορία του μεγάλου Avatar Ράμα. Η Bhagavad Gita λέει την ιστορία του Krishna. Το Ramayana περιγράφει τον Ράμα ως «απεσταλμένος από την Agartha", ο οποίος έφτασε με ένα όχημα του αέρα. Αυτό είναι κάτι το εξαιρετικό στο ότι τόσο οι βουδιστικές και ινδουιστικές θρησκείες χωριστά εχουν αναφερθει στην Aghartha.



Τα πρώτα δημόσια επιστημονικά στοιχεία που συνέβησαν το 1947 καταγραφτηκαν όταν Υποναύαρχος Richard Ε. Byrd του ναυτικού των Η.Π.Α  πέταξε απευθείας στο Βόρειο Πόλο και αντί να πηγαίνει πέρα ​​από τον πόλο, εισήλθε στην πραγματικότητα το Εσωτερικό της Γης.

 Στο ημερολόγιό του με άλλους μάρτυρες, λέει οτι από την είσοδο στο κοίλο εσωτερικό της γης,  ταξιδεύσαν  1700 μίλια πάνω από βουνά, λίμνες, ποτάμια, πράσινη βλάστηση και πανίδα. Λέει οτι ειδε τερατώδη ζώα που μοιάζουν με τα μαμούθ της αρχαιότητας μας  που κινούνται μέσω των χαμόκλαδων. Βρήκε τελικά πόλεις και εναν ακμάζων πολιτισμο.
Το Αεροπλάνο του ήταν τελικά δεκτο από τις ιπτάμενες μηχανές, μηχανες τύπου που  δεν είχε δει ποτέ πριν. Τον συνοδεύσαν σε ασφαλές μέρος για προσγείωση και ήταν ευγενικοι χαιρέτησε τους απεσταλμένους από την Aghartha. Μετά την προσγειωση  ο ίδιος και το πλήρωμά του έχουν ληφθεί για να συναντησουν των κυβερνήτη της Aghartha. Του είπαν ότι είχε επιτραπεί η είσοδος στην Aghartha λόγω των υψηλών συνηθικών και ηθικό χαρακτήρα του.Και να του δωσουν ενα μυνημα για τις κυβερνήσεις. Του ειπαν ότι από τότε που οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν ριξει ατομικές βόμβες στη Χιροσίμα και το Nagosaki, είχαν μεγάλη ανησυχία για την ασφάλειά και την επιβίωσή τους. Είχαν αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να κάνουν μεγαλύτερη επαφή με τον έξω κόσμο για να βεβαιωθουν ότι δεν είχαμε καταστρέψει αυτόν τον πλανήτη και κατα συνέπεια τον πολιτισμό τους μαζι. Είχε επιτραπεί με σκοπό να επικοινωνήσουν με κάποιον που εμπιστευόνταν..
Για να μην μακρηγορουμε, ο Ναύαρχος Byrd και το πλήρωμά του, κατά την επίσκεψή τους, ξεναγήθηκαν από τους οικοδεσπότες τους στο αεροπλάνο της επιστροφής προς τον εξωτερικό κόσμο, και οι ζωές τους άλλαξαν για πάντα.

Τον Ιανουάριο του 1956, ο ναυάρχος Byrd οδήγησε μια άλλη αποστολή στην Ανταρκτική και το Νότιο Πόλο. Σε αυτή την εκστρατεία ο ίδιος και το πλήρωμά του διαπερασαν για 2.300 μίλια στο κέντρο της Γης και πάλι. Ο ναύαρχος Byrd αναφέρει ότι ο Βόρειος και ο Νότιος Πόλος είναι στην πραγματικότητα δύο από τα πολλά ανοίγματα (πυλες) προς στο κέντρο της Γης Θα βοηθήσει,αν σκεφτείτε τον Jules Vernes και το διάσημο βιβλίο επιστημονικής φαντασίας, "Ταξίδι στο Κέντρο της Γης", το οποίο πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε διαβάσει ή δει την ταινία
Ο ναύαρχος Byrd αναφέρει επίσης οτι το Εσωτερικό της Γης έχει ένα εσωτερικό Ηλιο η Θεωρία του Ναύαρχου Byrd ηταν ότι στους πόλους η Γη είναι κυρτή, και όχι κοίλη. Τα πλοία και αεροπλάνα μπορεί πραγματικά να πετάξουν ή να οδηγείθουν μέσα.

Ο αμερικανικός Τύπος ανακοίνωσε την ανακάλυψη του Ναύαρχου Byrd, ωστόσο δεν ήταν αμέσως αποδεκτη από τους καλούς φίλους μας, στη κυβέρνηση. Ο Ray Palmer, ο εκδότης του "Flying Saucer Περιοδικόυ" έκανε μια λεπτομερή ιστορία για την ανακαλύψη του Ναύαρχου Byrd  Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών είτε αγοράζοντας ειτε  κλευοντας ή καταστρευοντας σχεδόν κάθε αντίγραφο στη συνέχεια κατέστρεψε τις πλάκες στο τυπογραφείο του περιοδικου...
Ακριβώς το ίδιο πράγμα συνέβη με ένα άρθρο σε σχέση με την ανακάλυψη του ναυάρχου Byrd από το "National Geographic". Το περιοδικό κυκλοφόρησε και η κυβέρνηση των ΗΠΑ καταβρόχθισε σχεδόν κάθε θέμα. Αν η ιστορία δεν ήταν αλήθεια πως είναι δυνατόν η κυβέρνηση να ήταν τόσο σπασμωδικη στις κινησεις της.
Ένα άλλο ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν αφήνει αεροπλάνα να πετούν πάνω από τους πόλους.Όλες οι πτήσεις κατευθύνονται για να πηγαίνουν γύρω από τους πόλους, καθώς και κάθε πιλότος που πετα σε αυτές τις περιοχές θα σας το πει αυτό.Ένα άλλο ενδιαφέρον φαινόμενο είναι το γεγονός ότι τα παγόβουνα αποτελούνται από γλυκό νερό και όχι αλμυρό νερό που ειναι παρασυρόμενα από τους Πολους.
Ένα άλλο ενδιαφέρον ερώτημα είναι γιατί είναι πιο ζεστά κοντά στους πολοι από ό, τι είναι 600 - 1.000 μίλια μακριά από αυτόυς;;;
Στο βιβλίο ο Δρ Raymond Bernard που ονομάζεται "Η Κοίλη Γη», λέει για έναν άνθρωπο ο οποίος επιβεβαίωσε την ιστορία του ναυάρχου Byrd. Ο Δρ Nefi Cotton του Λος Άντζελες οπου ανέφερε ότι ένας από τους ασθενείς του, ένας άνθρωπος της σκανδιναβικής καταγωγής, του είπε την ακόλουθη ιστορία: «Έζησα κοντά στον Αρκτικό Κύκλο στη Νορβηγία. Ένα καλοκαίρι ο φίλος μου και γω σκευτικαμε να κάνουμε ένα ταξίδι με σκάφος μαζί για να πάμε όσο  μπορούσαμε πιο κοντα στη Βόρεια χώρα. Έτσι βάλαμε για ένα μήνα τροφίμα σε ένα μικρό αλιευτικό σκάφος και ξεκινησαμε "Στο τέλος του ενός μηνός ειχαμε ταξιδέψει πολύ βορια, πέρα από τον Πολο σε μια παράξενη νέα χώρα.
 Ήμασταν πολύ εκπλήτοι με τον καιρό εκεί. Ζεστός, και μερικές φορές τη νύχτα ήταν σχεδόν πάρα πολύ ζεστός για ύπνο.Στη συνέχεια είδαμε ενα τόσο περίεργο  γεγονός που μειναμε και οι δύο έκπληκτοι.Εκει που ταξιδευαμε στη ζεστή ανοιχτή θάλασσα αρχισε να φαινεται κατι  σαν ένα μεγάλο βουνό.. Προς σε αυτό το βουνό σε ένα ορισμένο σημείο ο ωκεανός έμοιαζε σαν να εκκένωνη, αδειαζει .Αφου  κατορθώσαμε να πλησιασουμε συνεχίζοντας προς αυτήν την κατεύθυνση ,βρεθήκαμε να πλεουμε σε ένα τεράστιο φαράγγι που οδηγουσε στο εσωτερικό της Γης.

Συνεχισαμε να πλεουμε και στη συνέχεια είδαμε αυτό που μας εξέπληξε πιο πολυ ένα ήλιο να λάμπει μέσα από τη Γη. "Ο ωκεανός που μας είχε οδηγησει στο κοίλο εσωτερικό της Γης σταδιακά μετατράπηκε σε ποτάμι. Αυτό το ποτάμι που μας οδήγησε, μας εκανε να συνειδητοποιήσουμε αργότερα,την εσωτερική επιφάνεια του πλανήτη από το ένα άκρο στο άλλο.
Μπορεί να σας οδηγήσει, αν το ακολουθήσετε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, από τον Βόρειο Πόλο  μέχρι το Νότιο Πόλο.
«Είδαμε ότι η εσωτερική επιφάνεια της Γης ήταν διαιρεμένη,σε σταθερό έδαφος και νερό.Υπηρχε άφθονος ήλιος καθως  χλωριδα και πανιδα αφθονουσε εκεί.
Εμείς έπλευσαμε όλο και περισσότερο σε αυτή τη φανταστική χώρα όλα ήταν τεράστια σε μέγεθος σε σύγκριση με τα πράγματα στο εξωτερικό της Γης.Τα φυτά ηταν μεγάλα, γιγαντιαία δέντρα και τελικά φτασαμε στα οντα  γίγαντες.Υπηρχε πολη με χτισμενα σπιτια όπως κάνουμε και στην επιφάνεια της Γης, και χρησιμοποιούσαν ένα είδος ηλεκτρικού αυτοκίνητου για τη μεταφορά ανθρώπων(UFO) και έτρεχαν κατά μήκος της άκρης του ποταμού από πόλη σε πόλη.Αρκετοί από τους κατοίκους της Έσω Γης, οι τεράστιοι γίγαντες, εντοπίσαν τη βάρκα μας στις όχθες του ποταμού, και ήταν αρκετά έκπληκτοι..  Ήταν, ωστόσο, αρκετά φιλικόι.Εμείς κλήθηκαμε να δειπνήσουμε μαζί τους στα σπίτια τους,ετσι διαχωρίστικαμε ο φιλος μου πηγε με εναν γιγαντα στο σπιτι του και εγω με εναν αλλο στο δικο του.Ο Γιγαντιος φίλος μου με έφερε στο σπίτι του με την οικογένειά του και ήμουν εντελώς  αμηχανος με  τα τεράστια μεγέθη σε όλα τα αντικείμενα στο σπίτι του. Το τραπέζι ήταν κολοσσιαίο.Ενα πιατο τέθηκε μπροστα μου με τοσο φαγητο που θα μπορουσε να με θρεψη για μια εβδομαδα.Ο γίγαντας μου πρόσφερε ενα τσαμπι  σταφυλι και κάθε σταφύλι ηταν τόσο μεγάλο όσο ένα από τα ροδάκινα μας. Δοκίμασα ένα και το βρήκα πολύ πιο γλυκα από τα οποιοδήποτε σταφυλια είχα φάει ποτέ έξω σε μας.Στο εσωτερικό της Γης όλα τα φρούτα και τα λαχανικά εχουν γεύση πολύ καλύτερη και πιο γευστικη από αυτές που έχουμε στην εξωτερική επιφάνεια της Γης. Μείναμε με τους Γίγαντες για ένα χρόνο, απολαμβάνοντας τη συντροφικότητα τους όσο εκεινη θα απολαμβάναν τη γνώση μας.Παρατηρήσαμε πολλά παράξενα και ασυνήθιστα πράγματα κατά την επίσκεψή μας με αυτα τα αξιόλογα οντα.και ήμασταν συνεχώς κατάπληκτοι με την επιστημονική πρόοδο τους και τις εφευρέσεις τους.Όλα αυτό το διάστημα δεν ήταν ποτέ μη φιλικοι προς εμάς, και μας επέτρεψαν να επιστρέψουμε στο σπίτι μας με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο ήρθαμε ...Στην πραγματικότητα, προσέφεραν ευγενικά την προστασία τους, εάν  το χρειάζομασταν για το ταξίδι της επιστροφής.

Αλλη μια διαφορετικη ομολογια σχετικα για μια επίσκεψη στην κούφια Γη αναφέρθηκε από ενα άλλο νορβηγου Olaf Jansen,και καταγράφηκε σε ένα βιβλίο με τίτλο «Smoky God»,
γραμμένο από τον George Willis Emerson.Ο όρος «Smoky God» αναφέρεται στο Κεντρικό Ήλιο στο κοίλο εσωτερικό της γης που είναι μικρότερoς και λιγότερο λαμπερός από τον εξωτερικο Ήλιο μας,φυσικά, και ως εκ τούτου, εμφανίζεται ως Smoky.Το βιβλίο αφορά τις εμπειρίες ενός Νορβιγου πατέρα και του γιου του, οι οποίοι με το  μικρό αλιευτικό σκάφος τους, επιχείρησαν να βρουν την "γη πέρα από το Βόρειο άνεμο", το οποίο είχαν ακούσει.Μια ανεμοθύελλα προφανώς τους οδηγησε μέσα από το πολικό άνοιγμα στο κοίλο εσωτερικό της Γης.Το βιβλίο εκδόθηκε το 1908,αφηγείται τις εμπειρίες του γιου του αναφέρει οτι έμεινε για δύο χρόνια εκεί και μετά την επιστροφή μέσω του Νοτιου πολικόυ άνοιγματος ο πατέρας έχασε τη ζωή του όταν ένα παγόβουνο έσπασε στα δύο και κατέστρεψε το σκάφος.Ο γιος διασώθηκε και είπε απίστευτη ιστορία του.Είχε τοποθετηθεί σε μια φυλακή για τους παράφρονες γιατί κανείς δεν τον πιστέψε. Μετά την απελευθέρωση του και  δαπάνοντας  26 χρόνια ως  ψαράς, μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες.Στα ενενήντα του γνωρίζεται με τον George Willis Emerson και του είπε την ιστορία του.Στο κρεβάτι του θανάτου του λιγο πριν πεθάνει, του έδωσε τους  χάρτες που είχε κάνει από το εσωτερικό της Γης και  χειρόγραφα των εμπειριών του.Το βιβλίο, "Smoky God", λέει για την εμπειρία του. η πιο πρόσφατες αναφορές της εσωτερικης Γης γίνονται μέσω της Dianne Robbins σε δύο βιβλία της για το  Εσωτερικό της Κοιλης  Γης.Στο βιβλίο, είπε ότι οι άνθρωποι ζουν 400 με 800 χρόνια και είναι εξαιρετικά προηγμένοι στον τομέα της επιστήμης.Μπορούν να μεταδώσουν  τις σκέψεις τους από το έναν στο άλλον με ορισμένους τύπους ακτινοβολίας και έχουν πηγές ενέργειας μεγαλύτερη από ό, τι εμεις  με την  ηλεκτρική ενέργεια.Αυτοί είναι οι δημιουργοί των ιπτάμενων δίσκων, τα οποία λειτουργούν με την παρούσα ανώτερα δύναμη, που προέρχετε από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο  της ατμόσφαιρας.Πρόκειται για οντα δώδεκα ή περισσότερα πόδια στο ανάστημα.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα πλευρά είναι ότι το 1942, η ναζιστική Γερμανία έστειλε ένα εκστρατευτικό σώμα που αποτελείται από μερικούς από τους κορυφαίους επιστήμονες της σε μια προσπάθεια να βρει μια είσοδο στην κούφια Γη.Ο Göring, Himmler, και Hitler ενέκριναν με ενθουσιασμό το έργο.Ο Fuehrer ήταν πεπεισμένος ότι η Γη ήταν κοίλη και ότι ο άνθρωπος έζησε στο εσωτερικό του πλανήτη.Στο "Η Κοίλη Γη»,του  Raymond Bernard λέει επίσης για μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε το 1960 στο Τορόντο του Καναδά Globe και Mail, η οποία δείχνει μια πανέμορφη κοιλάδα με πλούσια βλάστηση, και καταπράσινους λόφους. Ένας αεροπόρος υποστήριξε ότι η φωτογραφία είχε ληφθεί από το αεροπλάνο οταν ο ίδιος πέταξε "πέρα από το Βόρειο Πόλο".

Djwhal Khul στο Hollow Earth
Κάθε φορά που κάνω έρευνα για ένα συγκεκριμένο θέμα που μου αρέσει περνω πληροφορίες απο  Djwhal Khul  για τις πληροφορίες που έχω καταλήξει. Κατά την κοινή χρήση μαζί του ό, τι έχω μοιραστεί μαζί σας σε αυτό το αρθρο, είχε μια σειρά από ενδιαφέροντα πράγματα για να προσθέσω.
Πρώτα απόολα, ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι ο ναύαρχος Byrd έκανε, πράγματι, τα ταξίδια στο Εσωτερικό της Γης,όπως είπε..Είπε ότι υπάρχει ενας ήλιος στο Εσωτερικό της Γης, αλλά είναι διαφορετικός από τα εξωτερικο  Ήλιο μας.Είπε ότι η Aurora Borealis δεν προκλήθηκε από τον Ήλιο του Εσωτερικού της Γης, αλλά από διαφορετική πηγή φωτός. . .είπε ότι το άνοιγμα στους πόλους ήταν πολύ μεγάλο και τοσο πλοία οσο και τα αεροπλάνα μπορούν να πετάξουν η να ταξιδεύσουν σε αυτό, ωστόσο, είναι φυσικά προστατευμένο από κάποιο είδος ενεργειακού πεδίου.Οι άνθρωποι μπορούν να το βρουν, αν πραγματικά αναζήτησουν για αυτό, ωστόσο, είναι ελαφρώς καμουφλαρισμένο με αυτόν τον τομέα της ενέργειας.
Επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν είσοδοι για το Εσωτερικό της Γης στην Αίγυπτο, στο Θιβέτ και στην Yukatan, και πρόσθεσε επίσης ότι υπήρχαν και άλλες εισόδοι στο Τρίγωνο των Βερμούδων, τη Σοβιετική Ένωση, και την Αφρική. Είπε ότι υπάρχουν διαφορετικές φυλές στο εσωτερικό της Γης ακριβώς όπως στην επιφάνεια της Γης, και οτι ορισμένες από αυτές είναι αρκετά ψηλες.Επιβεβαίωσε επίσης ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων χωρών γνωρίζουν για το Εσωτερικό της Γης και είναι καλυπτόμενο το γεγονός, όπως είναι τα UFO και οι εξωγήινοι.

Πηγη Dr Joshua David Stone - [http://www.iamuniversity.ch/Agartha-In-The-Hollow-Earth]




Ναύαρχος Richard B. Byrd 's Diary (Φεβρουάριος - Μάρτιος 1947) Η πτήση εξερεύνηση πάνω από το Βόρειο Πόλο


Το Εσωτερικό της Γης - My Secret Diary 


Πρέπει να γράψω αυτό το ημερολόγιο απόρρητα μυστικα και στην αφάνεια. Αφορά την  Αρκτική πτήση μου που πραγματοποιήθηκε στις 19  Φεβρουαρίου του έτους 1947.
Έρχεται μια στιγμή που τα γεγονοτα ξεπερνουν  τη λογική των ανθρώπων και κάποιοι πρέπει να δεχθουν το αναπόφευκτο της Αλήθειας! Δεν είμαι ελευθερος να αποκαλύψω τα ακόλουθα έγγραφα σε αυτό το ημερολογιο ... ίσως ποτέ να μην δουν το φως της δημόσιοτητας αλλά πρέπει να κάνω το καθήκον μου και να καταγραψω καθε τι ωστε μια μερα να το διαβάσουν ολοι.. Σε έναν κόσμο  απληστίας και  εκμετάλλευσης ορισμένων ατομων της ανθρωπότητας δεν μπορούμε  πλέον να αποκρυπτουμε  αυτό που είναι αλήθεια.

Flight Log: Βάση στρατόπεδο της Αρκτικής,19.02.1947


06:00 Η Ώρα - Όλες οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί για την πτήση μας προς στον βορρά, και εχουμε πλήρεις τις δεξαμενές καυσίμου για  06 -10 ώρες.

06:20 Η Ώρα -Το μίγμα καυσίμου στον κινητήρα δεξιά φαίνεται πάρα πολύ πλούσιο,η προσαρμογή  έγινε και τα Pratt Whittneys πραγματοποιούνται ολα ομαλά.

07:30 Η Ωρα - Εγινε ελενχος στο Ραδιόφωνο με βάση κατασκήνωσης. Όλα είναι καλά και η ραδιοφωνική λήψη είναι φυσιολογικη.


07:40 Η Ωρα - Σημείωθηκε μικρή διαρροή πετρελαίου στη δεξιά μηχανή, ο δείκτης πίεσης πετρέλαιου φαίνεται φυσιολογικός, όμως.

08:00  Η Ωρα - Ελαφρες αναταράξεις σημείωθηκαν από την ανατολική κατεύθυνση, σε υψόμετρο 2321 ποδών, διόρθωση στα 1700 πόδια, χωρίς περαιτέρω αναταραχες, αλλά αυξάνει ο άνεμος, μικρή προσαρμογή σε στοιχεία ελέγχου του γκαζιού, το αεροσκάφος εκτελει πολύ καλά τώρα.


08:15 Η Ώρα- Ελενχος ραδιοφώνου Επικοινωνια με την κατασκήνωση βάσης, κατάσταση φυσιολογική.


08:30 H Ωρα - Αναταράξεις αντιμετώπιζουμε και πάλι,αυξήσαμε το υψόμετρο στα 2900 πόδια, ομαλες συνθήκες πτήσης και πάλι.


9:10 H Ωρα- Τεράστιοι πάγοι και το χιόνι βλεπουμε κάτω, σημειώστε τον κιτρινωπό χρωματισμό της φύσης, που διασκορπίζετε σε ένα γραμμικό σχέδιο. Η αλλαγή πορείας προς  καλύτερη εξέταση του εν λόγω σχέδιου και χρώματισμου κάτω, σημειώστε  το κοκκινωπό ή μωβ χρώμα επίσης. Κανουμε δύο πλήρεις στροφές γυρω απο κει  και  επιστρέφουμε στην πορεια της πυξίδας μας. Γινετε έλεγχος και πάλι στην κατασκήνωση βάσης, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τους χρωματισμούς στον πάγο και το χιόνι απο κάτω.Τόσο Μαγνητικα και γυροσκοπικα η πυξίδα αρχίζει να περιστρέφετε και ταλαντεύετε, δεν είμαστε σε θέση να κρατησουμε τα όργανα και την πορεία μας. δοκιμάσαμε  με την ηλιακη πυξίδα, αλλά όλα φαίνεται  να ειναι καλά. Οι έλεγχοι είναι φαινομενικά αργοί για να ανταποκριθούν και να έχουν αναιμική ποιότητα, αλλά δεν υπάρχει καμία ένδειξη Παγου!

09:15 Η Ωρα - Στο βάθος αυτό που φαίνεται είναι βουνά.
 29 λεπτά εχουν παρέλθει ο χρόνος πτήσης από την πρώτη παρατήρηση των βουνών, δεν είναι ψευδαίσθηση. Πρόκειται για βουνά και αποτελουνται από ένα μικρό εύρος που δεν έχω δει ποτέ πριν! Αλλαγή στο υψόμετρο 2950 ποδών, αντιμετωπίζουμε ισχυρές αναταράξεις και πάλι.






10.00 π.μ. - Είμαστε πάνω από το μικρό ορεινό όγκο και ακόμη πεταμε προς το βορρά, όσο καλύτερα μπορεί να επιβεβαιωθεί. Πέρα από την οροσειρά αυτό που φαίνεται να είναι μια κοιλάδα με ένα μικρό ποτάμι ή ρυάκι που διασχίζει το τμήμα στο κέντρο. Δεν πρέπει να υπάρχει πράσινη κοιλάδα κάτω! Κάτι είναι σίγουρα λάθος και μη φυσιολογικό εδώ! Θα πρέπει να είμαστε πάνω από πάγο και χιόνι! Μεγάλα δάση αυξάνονται στις πλαγιές του βουνού. Η Πλοήγηση  μας και , το γυροσκόπιο ακομα ταλαντεύεται πέρα δώθε!!

10.05 π.μ - Εχω αλλάξει υψόμετρο έως 1400 πόδια για να εκτελέσω μια απότομη αριστερή στροφή και να εξετάσω καλύτερα την κοιλάδα κάτω. Είναι πράσινη είτε με βρύα ή ένα είδος σφιχτοδεμένου γρασίδιου. Το φως εδώ μοιάζει διαφορετικό. Δεν μπορώ να δω τον ήλιο πια. Κάνουμε μια άλλη αριστερή στροφή στο σημείο αυτό φαίνεται να είναι ένα μεγάλο ζώο κάποιου είδους κάτω από εμάς. Φαίνεται να είναι ένας ελέφαντας! ΟΧΙ! Μοιάζει περισσότερο σαν ένα μαμούθ! Αυτό είναι απίστευτο! Ωστόσο, εκεί είναι! Μειώνουμε το υψόμετρο στα 1000 πόδια και χρησιμοποιω κιάλια για να εξετάσω καλύτερα το ζώο. Επιβεβαιώνεται - είναι σίγουρα ένα μαμούθ-σαν ζώο! Αναφορά του παρόντος στην κατασκήνωση βάσης.

10.30 Η Ωρα - Εμφανιζονται πιο πράσινοι λόφοι τώρα. Η εξωτερική ένδειξη θερμοκρασίας διαβάζει 74 βαθμούς Κελσίου! Συνεχίζουμε για την πορεια μας τώρα. Πλοήγηση των μέσων φαίνεται φυσιολογικη τώρα. Είμαι μπερδεμένος με ολα.Προσπαθω να επικοινωνήσω με κατασκήνωση βάσης. Αλλα το ραδιόφωνο δεν λειτουργεί!

11.30 Η Ωρα - Η Εξοχηκη χωρα κάτω είναι σε πιο φυσιολογικό επίπεδο  (εάν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη). Μπροστά μας το σημείο που φαίνεται μοιαζει να είναι μια πόλη!! Αυτό είναι αδύνατον! Τα αεροσκάφοι εκει φαίνονται πιο φωτεινα και παραδόξως πιο δυναμικα. Οι έλεγχοι αρνούνταν να υπακουσουν! Θεέ μου!Στα δεξιά φτερά είναι ένα απο τα περίεργου τύπου  αεροσκάφοι .Κλείνει ταχέως μαζί μας! Είναι δισκοειδές και έχει μια ακτινοβόλια στην ποιότητα του.
Είναι αρκετά κοντά μας τώρα για να δουμε  τα σημάδια πάνω στα σκαφη. Είναι ένα είδος Σβάστικας! (ένα πανάρχαιο σταυροειδές σύμβολο)Αυτό είναι φανταστικό. Πού είμαστε! Τι έχει συμβεί,ρυμουλκό τα χειριστήρια και πάλι αλλα μοιαζουν σαν να μην υπακουν δεν δουλευουν!! Είμαστε παγιδευμενοι σε ένα αόρατο κράτημα κάποιου είδους.

11.35 Η Ωρα - ραδιόφωνο μας κανει παράσιτα και μια φωνή ακούγετε απο μέσα στην αγγλική γλώσσα με μια μικρή σκανδιναβική ή Γερμανική προφορά! Το μήνυμα είναι: «Καλώς ορίσατε, ναύαρχε, στον Τομέα μας. Θα σας κατεβάσουμε στο εδαφος σε ακριβώς επτά λεπτά! Χαλαρώστε, Ναυαρχε, είστε σε καλά χέρια. " Σημειώνω οτι οι μηχανές του αεροπλάνου μας έχουν σταματήσει να δουλευουν! Το αεροσκάφος είναι κάτω από κάποιο παράξενο έλεγχο και γυρίζει το ίδιο τώρα. Οι έλεγχοι είναι άχρηστοι...

11.40 Η Ωρα - Άλλο ένα μήνυμα λαβαμε στο ραδιόφωνο.Έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία προσγείωσης τώρα. Αναταραζετε το αεροπλάνο λίγο, και ξεκινά μια κάθοδο σαν να ειμαστε σε κάποιο μεγάλο αόρατο ασανσέρ! Η προς τα κάτω κίνηση είναι αμελητέα, και αγγίζουμε πέφτουμε  κάτω με μόνο ενα μικρο τράνταγμα!

11:45 Η Ωρα- Κάνω μια βιαστική τελευταία καταχώρηση στο αρχείο καταγραφής πτήσης. Αρκετοί άνδρες πλησιάζουν με τα πόδια προς το αεροσκάφο μας. Είναι ψηλοι με ξανθά μαλλιά. Σε απόσταση είναι μια μεγάλη  πόλη  που πάλλεται με αποχρώσεις των χρωμάτων του ουράνιου τόξου . Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί τώρα, αλλά δεν βλέπω κανένα σημάδι όπλων σε όσους πλησιάζουν. Ακούω τώρα μια φωνή να με καλει με το ονομα μου να ανοιξω την πορτα του σκαφους Έχω συμμορφωθεί στο καλεσμα.


End Log
Από αυτό το σημείο γράφω όλα τα ακόλουθα γεγονότα που εχω κατεγραμμενα στη μνήμη.Ξεπερνά κάθε φαντασία και φαίνεται σαν τρέλα,αν δεν είχε συμβεί. Το πληρωμα και εγώ φυγαμε από το αεροσκάφος και παραληφθηκαμε με τον πιο εγκάρδιο τρόπο.Στη συνέχεια επιβιβαστήκαμε σε μια μικρή πλατφόρμα που μοιάζει με μεταφορά χωρίς ρόδες!Μας πηγαίναν  προς τη λαμπερή πόλη με μεγάλη ταχύτητα. Καθώς πλησιάζουμε, η πόλη φαίνεται να είναι από το υλικό του κρύσταλλου.Σύντομα θα καταλήξουμε σε ένα μεγάλο κτίριο που είναι ένα είδος που δεν έχω δει ποτέ πριν.Φαίνεται να είναι σωστό από το διοικητικό συμβούλιο του σχεδιασμού του Frank Lloyd Wright, ή ίσως πιο σωστά, από μια ρύθμιση του Buck Rogers! Μας δίνεται κάποιου τύπου ζεστό ρόφημα το οποίο δοκίμασα δεν μοιαζει με  τίποτα που να έχω γευτεί ποτέ πριν. Είναι νόστιμο.
Μετά από περίπου δέκα λεπτά, δύο οντα εμφανίζονται  να έρχονται προς στο μερος μας και μας ανακοινώνουν οτι θα μας  συνοδεύσουν. Δεν έχουμε καμία άλλη επιλογή παρά να συμμορφωθουμε στις διαταγες τους. Αφήνουμε πίσω μας τον ασυρματιστή μου και περπατάμε σε μικρή απόσταση και επιβιβαζόμαστε απο τι φαίνεται σε ένα ασανσέρ. Κατεβαίνοντας προς τα κάτω κάποια στιγμη, το μηχάνημα σταματάει, και η πόρτα του ανελκυστήρα ανοίγει σιωπηλά προς τα πάνω! Στη συνέχεια να προχωρησαμε  κάτω σε έναν μακρύ διάδρομο που φωτίζεται από ένα φως στο χρώμα του τριαντάφυλλου ενα φως λες και βγαινει μεσα απο τους τοιχους ετσι φαίνεται! Σταματήσαμε πριν από μια μεγάλη πόρτα.Πάνω από την πόρτα είναι μια επιγραφή που δεν μπορώ να διαβάσω.(Δεν αναγνωριζω την διάλεκτο)
Η μεγάλη πόρτα ανοιξε αθόρυβα και μας έκαναν νόημα να μπουμε. Ένας από τους οικοδεσπότες μου μιλάει. "Μη φοβάσαι, ναύαρχε, Θα έχετε ακροαση απο τον Αρχοντα μας ..."Περπατώ πιο μέσα και τα μάτια μου χανοντε στο όμορφο χρώμα που φαίνεται να γεμίζει το χώρο εντελώς το βλέπουμε γύρω μας και αυτο που βλεπουν τα ματια μου ειναι το πιο όμορφο θέαμα που εχω δει σε ολη την υπαρξη μου.Στην πραγματικότητα, είναι πολύ όμορφο και θαυμαστο για να το περιγράψω..Είναι εξαιρετικο Δεν νομίζω ότι υπάρχει Ανθρωπίνος όρος που μπορεί να το περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια... Οι σκέψεις μου διακόπτονται με εγκάρδιο τρόπο από μια ζεστη πλούσια φωνή με μελωδική ποιότητα.σας καλωσορίζω στον τοπο μας ναυαρχε μου ειπε." Βλέπω έναν άνθρωπο με λεπτα χαρακτηριστικά και σαν να μην υπαρχει χρονος στο πρόσωπό του.(αγέραστος) Αυτός κάθοταν σε ένα μακρύ τραπέζι.Μου εκανε νευμα για να καθίσω σε μια από τις καρέκλες.  Αφού είμαι καθισμένος, τοποθετεί τα δάχτυλά του, μαζί και χαμόγελα. Μιλάει σιγά και μεταφέρει τα ακόλουθα.
«Σας εχουμε αφήσει να ερθετε εδώ επειδή είστε  ευγενής χαρακτήρας και γνωστης του Παγκόσμιου κοσμου εξω στη γη, Ναύαρχε.
"Τον εξω κοσμο ;; Η επιφανεια της γης;; μου κοπηκε η ανασα!
«Ναι», απαντά ο Αρχοντας με ένα χαμόγελο, "είσαι στο χώρο της Arianni, στον εσωτερικό κόσμο της Γης.Δεν θα σας καθυστερήσουμε  πολύ στην αποστολή σας, και θα σας συνοδεύεσουμε με ασφάλεια πίσω στην επιφάνεια της Γης και για μια απόσταση πιο πέρα. Αλλά τώρα θα σας πω γιατί έχετε κληθεί εδώ ναύαρχε.Το ενδιαφέρον μας ξεκινησε αμέσως μετά αφοτου το ειδος σας εριξε και εξερράγησαν οι πρώτες ατομικές βόμβες στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι,στην  Ιαπωνία.
Ήταν εκείνη τη στιγμή ανησυχητικη για μας και στείλαμε τις ιπτάμενες μηχανές μας, τα "Flugelrads" , για τον κόσμο της επιφάνειας σας για να ερευνήσουμε τη φυλή σας και το τι είχατε κάνει.  Αυτό είναι, φυσικά, ιστορικό παρελθον τώρα, αγαπητέ Ναυαρχε μου, αλλά πρέπει να συνεχισω..την κουβεντα μας.Βλέπετε,ποτέ δεν έχουμε παρέμβει πριν σε πολέμους σας, και στη βαρβαρότητα,σας αλλά τώρα πρέπει.
Εχετε μάθει να παρέμβενετε με μια συγκεκριμένη δύναμη που δεν είναι για τον άνθρωπο, δηλαδή, στο ονομα της ατομικής ενέργειας
.Απεσταλμένοι μας έχουν ήδη παραδώσει τα μηνύματα στις εξουσιες του κόσμου σας, και όμως δεν τα λάβανουν σοβαρά υπόψην τους.
Τώρα έχουν επιλέξει να είναι μάρτυρες στο ότι ο κόσμος μας δεν υπάρχει.
 Βλέπετε, ο Πολιτισμος και οι Επιστημες μας είναι πολλές χιλιάδες χρόνια πέρα πριν απο τη φυλή,σας  Ναυμαρχε.
Τον Διέκοψα, για να ρωτησω «Αλλά τι σημαίνει αυτό τι σχεση εχει αυτο με μενα  κύριε;"
Τα μάτια του Αρχοντα φάνηκαν να εισχωρουν βαθιά μέσα στο μυαλό μου, και μετά από τη μελέτη που μου περασε για μερικές στιγμές, μου απάντησε, «ο αγώνας σας έχει φτάσει τώρα στο σημείο χωρίς επιστροφή, για υπάρχουν και εκείνοι ανάμεσά σας που θα καταστρέψουν πολλους απο τον κόσμο σας, -Αντί να εγκαταλείψουν την ενέργεια, όπως τη ξέρουν ...ειπα
"Μου έγνεψε καταφατικά, και ο Αρχοντας συνέχισε: «Το 1945 και μετά, προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τη φυλή σας, αλλά οι προσπάθειές μας αντιμετωπίστηκαν με τοση εχθρότητα,
Και, ακόμη επιδιώκεται με κακία και εχθρότητα απο μερους σας από τα μαχητικά αεροσκάφη σας. 
Έτσι, τώρα, σας λέω, οτι γιος μου, θα ειναι μια μεγάλη θύελλα για τον κόσμο σας, μια μαύρη οργή και θα ειναι για πολλά χρόνια. Δεν θα υπάρξει καμία απάντηση πανω του απο τα όπλα σας,ειναι ολα άχρηστα, δεν θα υπάρχει καμια ασφάλεια στην επιστήμη σας,για να σωθείτε....
Και δεν θα σταματησει η οργή του έως ότου κάθε λουλούδι του πολιτισμού σας να καταπατείθει,και όλα τα ανθρώπινα πράγματα να ισοπεδώθουν στο απέραντο χάος.
Ο πιο Πρόσφατος πόλεμος σας ήταν μόνο ένα προοίμιο για τον πολεμο που θα φερει και το τι πρόκειται ακόμα να ακουλουθησει για εσας.Το βλέπουμε εδώ στο τωρα με μεγαλύτερη σαφήνεια κάθε ώρα .. λέτε να κάνω λάθος " ναυαρχε;

«Όχι», απαντώ, «αυτό συνέβη μόλις πριν, ξεκινησε απο το Μεσαίωνα ήρθε και διήρκεσε για περισσότερα από πεντακόσια χρόνια."

"Ναι, ηταν ο γιος μου», απάντησε ο Κύριος, «Ειναι ο Μεσαίωνας που θα έρθει τώρα για τη φυλή σας και θα καλύψει τη Γη σαν ένα πέπλο, αλλά πιστεύω ότι κάποιοι από τη φυλή σας θα ζήσουν μέσα από την καταιγίδα, πέρα από αυτό, δεν μπορώ να πω με πιο τροπο θα σωθουν....

Βλέπουμε με μεγάλη απόσταση ενα νέο κόσμο ανακατεύοντας από τα ερείπια του αγώνα σας, αναζητώντας χαμένους και θρυλικόυς θησαυρούς,και θα είναι εδώ, ο γιος μου, ασφαλής στη διατήρηση σας. Όταν εκείνη τη στιγμή φτάσει, η ωρα της καταστροφης θα υποβάλω και πάλι τις προτασεις μου να βοηθήσω να αναβιώσω τον πολιτισμό σας και τη φυλή σας. Ίσως, μέχρι τότε, να έχετε μάθει τη ματαιότητα του πολέμου και η διαμάχη του ... και μετά από εκείνη τη στιγμή, ορισμένα πραγματα του πολιτισμού και της επιστήμης σας θα επιστραφουν στη φυλή σας αφου θα εχουν παρθεί πριν για να ξεκινήσετε εκ νέου.
Εσείς, και ο γιος μου, που θα επιστρέψει στη Παγκόσμια επιφάνεια της Γης με αυτό το μήνυμα ... ..
Και θα τον προσκυνήσετε
"Με αυτά τα λόγια ηταν και το κλείσιμο, στη συνάντησή μας.
Στάθηκα για μια στιγμή, όπως σε ένα ονειρο....
Αλλά, όμως, ήξερα ότι αυτό ήταν πραγματικότητα, και για κάποιο περίεργο λόγο, υποκλίθηκε ελαφρά, είτε από σεβασμό και ταπεινότητα, δεν ξέρω .Ξαφνικά, ήμουν και πάλι  με την επίγνωση του γεγονότος και οσα ειχα ακουσει αφωνος  οι δύο συνοδοι που με είχαν φερει εδώ ήταν και πάλι στο πλευρό μου. Γύρισα για μια ακόμη φορά πριν από την αναχώρηση και κοίταξα πίσω προς τον Αρχοντα.
Ένα απαλό χαμόγελο ήταν χαραγμένο στο λεπτό και πανααρχαίο πρόσωπό του. «Αντίο,ειπε τηλεπαθητικά ο γιος μου ερχετε», τότε έκανε νόημα με μια όμορφη, κίνηση του  χεριού σαν πρόταση της ειρήνικης συνάντησής μας η οποια πραγματικά έληξε.
Γρήγορα, περπατήσαμε πίσω από τη μεγάλη πόρτα του θαλάμου του Αρχοντα και για άλλη μια φορά μπηκαμε σε ασανσέρ. Η πόρτα γλίστρησε αθόρυβα προς τα κάτω και  ταυτόχρονα πηγαίναμε προς τα πάνω. Ένας από τους οικοδεσπότες μου μίλησε και πάλι, "Πρέπει να κάνουμε γρηγορα, Ναυαρχε όπως ο Αρχοντας μας θέλει να μην σας καθυστερήσει πλέον στις τακτικές σας χρονοδιάγραμμες και θα πρέπει να επιστρέψετε με το μήνυμά του για τη φυλή σας."Δεν είπα τίποτα.Τα ειχα χαμενα.
Όλα αυτά ήταν σχεδόν πέρα απο την πίστη,απο την φαντασια .. και για άλλη μια φορά η σκέψεις μου είχαν ταξιδευσει στα λογια του εως οτου σταματήσαμε. Μπήκα στο δωμάτιο και ήμουν και πάλι με τον  ασυμαρτιστη  μου.
Είχε μια ανήσυχη έκφραση στο πρόσωπό του.
 Καθώς πλησίασα, του είπα, «Είναι εντάξει, Howie, είναι εντάξει." ολα τι να του πω...
Τα δύο όντα μας εκαναν  νεύμα προς τη μεταφορά μας για τη Γη περιμέναν, κα εμείς επιβιβάστηκαμε, και σύντομα φτασαμε πίσω στο αεροσκάφος.Οι κινητήρες ηταν ενταξη, και επιβιβάστηκαμε αμέσως. Η όλη ατμόσφαιρα έμοιαζε πλέον να ειχε αλαλάξει με έναν ορισμένο αέρα σαν να λιγοστεύει
Η πόρτα του φορτίου έκλεισε στο αεροσκάφος το οποιο ηταν υπο την επήρεια της εν λόγω αόρατης δύναμης μέχρι που φτάσαμε σε υψόμετρο 2.700 ποδιών.
Δύο από τα αεροσκάφη που ήταν μαζί για κάποια απόσταση μας κατευθύναν στο δρόμο για την επιστροφή μας.Πρέπει να δηλώσω εδώ, οτι ο δείκτης ταχύτητας του αέρα δεν σημείωσε ανάγνωση, αλλά κινούμαστε μαζί με ταχύτατο ρυθμό

2 :15 - Ένα μήνυμα στο ραδιόφωνο έρχεται μέσα. "Σας αφήνουμε τώρα, ναύαρχε, οι έλεγχοι σας είναι δωρεάν. Auf Wiedersehen !!!!"(γερμανικος χαιρετισμος;;;;;;)
Έχουμε δει για μια στιγμή οτι τα flugelrads εξαφανίστηκαν στο γαλάζιο ουρανό. Το αεροσκάφος ξαφνικά αισθάνθηκε σαν να αλιεύονταν σε μια απότομη πτωση για μια στιγμή. Εμείς ανέκαμψαμε γρήγορα τον έλεγχο. Δεν μιλάμε για κάποιο χρονικό διάστημα, κάθε άνθρωπος μεταξυ μας έιχει τις σκέψεις του ....
Σιγη ιχθύος ειχε πεσει....

Η εγγραφή στο Μητρώο πτήσης συνεχίζει:

2:20 H Ωρα - Είμαστε και πάλι πάνω από τις τεράστιες εκτάσεις πάγου και του χιονιού, και περίπου 27 λεπτά από την κατασκήνωση βάσης. Τους ραδιόφωνο, ανταποκρίνονται. Αναφέρουμε όλες τις συνθήκες κανονικές .Η Βάση στο στρατόπεδο εκφράζει ανακούφιση που ειχε κατασταθεί η επαφή μας.

3.00 ώρες - Φτάνουμε ομαλά στην κατασκήνωση βάσης. Έχω μια αποστολή.

Τέλος Καταχωρήσεις μητρώου:

11 Μαρτιου, του 1947. Έχω παρακολουθήσει μόνο μια συνεδρίαση του προσωπικού στο Πεντάγωνο. Έχω δηλώσει πλήρως την ανακάλυψή μου και το μήνυμα από το Αρχοντα.Όλα εχουν καταγραφεί δεόντως.Ο Πρόεδρος έχει ενημερωθεί.Είμαι τώρα υπό κράτηση για αρκετές ώρες (έξι ώρες, τριάντα εννέα λεπτά, για να είμαστε ακριβείς.)
Ανακρινόμουν επίμονα  από τις κορυφαίες δυνάμεις ασφαλείας και μια ιατρική ομάδα.
Ήταν μια δοκιμασία!! Ειχα τεθεί υπό αυστηρό έλεγχο μέσω της Εθνικής Ασφάλειας των διατάξεων των Ηνωμένων Πολιτείων της Αμερικής.
Με υποχρεωσαν να παραμείνω σιωπηλός, σε σχέση με όλα όσα ειχα μάθει, για λογαριασμό της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ! Σχεδον με απείλησαν... τι αορατος πολεμος υπηρχε;;;;
Απίστευτο! Θυμάμαι ότι είμαι στρατιωτικός και πρέπει να υπακούσω στις εντολές τους

30/12/56: Final Entry:

Αυτά τα τελευταία χρόνια έχουν παρέλθει από το 1947... μπορώ να γραψω τώρα τον επιλογο σε αυτό το μοναδικό ημερολόγιο
.Κλείνοντας, θα ήθελα να δηλώσω ότι έχω κρατήσει πιστά αυτό το μυστικό θέμα σύμφωνα με τις οδηγίες τους όλα αυτά τα χρόνια.
Ειναι εντελώς κατά των ηθικόν αξίων μου..αυτο που κανω
Τώρα, φαίνεται να το διαισθάνομαι, μεγάλη νύχτα έρχεται και αυτό το μυστικό δεν θα πεθάνει μαζί μου, αλλά όπως όλες οι αλήθειες, θα θριαμβεύσει γιατι έτσι πρέπει.
Αυτό μπορεί να είναι η μόνη ελπίδα για την ανθρωπότητα.
Έχω δει την αλήθεια και έχει επιταχυνθεί το πνεύμα μου και με απελευθέρωσε!
Έχω κάνει το καθήκον μου προς το τερατώδη στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα..
Τώρα, η μεγάλη νύχτα αρχίζει να πλησιάζει, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει τέλος.
 Ακριβώς όπως η μακριά νύχτα της Αρκτικής τελειώνει ο λαμπρός ήλιος της αλήθειας θα έρθει και πάλι ....
Και εκείνους που είναι στο σκοτάδι θα πέσει στο φως του. Γιατί έχω δει ότι η ΓΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ τον πολο, το κέντρο αυτό ειναι το μεγάλο άγνωστο.

Ο ναύαρχος Ρίτσαρντ Ε. Byrd
Ηνωμένες Πολιτείες Ναυτικο 
24η Δεκεμβρίου, 1956


Σημείωση οτι ο ναυαρχος Ριτσαρντ Ε. Byrd ο ανθρωπος που κυνηγήθηκε οσο κανεις μετα την αθέτηση του ορκου να κρατήσει μυστικη την ανακάλυψη πέθανε στον υπνο του στις 11 Μαρτιου 1957 βεβαια ειπαν οτι ηταν απο καρδιακη  η αιτια αυτοι και ο θεος γνωριζει μονο τα συμπερασματα δικα σας
.

Ένας από τους πρώτους συγγραφείς που ειχε παρουσιάσει τη θεωρία της Γης και  οτι είναι κοίλη με ανοίγματα στους πόλους της, ήταν ένας Αμερικανός φιλόσοφος, ο William Reed, συγγραφέας του βιβλίου, «Φάντασμα των Πολων" που δημοσιεύθηκε το 1906.

Το βιβλίο αυτό περιέχει μια πρώιμη συλλογή επιστημονικών στοιχείων, βάση των εκθέσεων της Αρκτικής εξερευνήσεως, για την υποστήριξη της θεωρίας ότι η Γη είναι κούφια με ανοίγματα στους πόλους της.

Ο William Reed εκτιμά ότι ο φλοιός της Γης έχει πάχος 800 χιλιόμετρα, ενώ το εσωτερικό του κοίλου έχει διάμετρο 6.400 μίλια. Ο William Reed συνοψίζει την επαναστατική θεωρία του ως εξής:Η Γη είναι κούφια.
Στους Πολους  υπάρχουν ανοίγματα στο βόρειο και νότιο άκρο τους.
 Στο εσωτερικό εχει τεράστιες ηπείρους, ωκεανούς,τα βουνά και  ποτάμια.
Λαχανικα και η ζωή των ζώων είναι εμφανής σε αυτό το νέο κόσμο, και είναι πιθανόν να κατοικείται από φυλές άγνωστες στους κατοίκους της επιφάνειας της Γης.
Ο William Reed επισήμανε ότι η Γη δεν είναι μια αληθινή σφαίρα.αλλά είναι πεπλατυσμένη στους πόλους,ή μάλλον αρχίζει να πεπλατυζει  προς τα έξω οσο πλησιάζει τον υποθετικό Βόρειο και Νότιο Πόλο, που πραγματικά δεν υπάρχουν οι πολοι ετσι οπως τους ξερουμε γιατί συμβαίνει να υπαρχουν εκει ανοίγματα στο κοίλο εσωτερικό τους.
Ως εκ τούτου, οι Πολοί είναι πραγματικά στον αέρα, στο κέντρο των πολικών ανοιγμάτων και δεν είναι στην επιφάνειά, όπως  υποθέσαν οι εξερευνητές των Πόλων.

Ο Reed υποστηρίζει ότι οι Πολοί δεν μπορουν να ανακαλυφτούν γιατί η Γη είναι κούφια στα σημεία των Πολων εχουν  πολικα ανοίγματα που οδηγούν στο εσωτερικό της Γης.
Όταν οι εξερευνητές νόμιζαν ότι έφτασαν στον Πόλο, είχαν παραπλανηθεί από την εκκεντρική συμπεριφορά της πυξίδας σε υψηλά γεωγραφικά πλάτη, βόρεια και νότια.
Ο Reed υποστηρίζει ότι αυτό συνέβη στην περίπτωση του Peary και Cook, από τους οποίους κανεις δεν έφτασε πραγματικά στο Βόρειο Πόλο, όπως θα δούμε αργότερα.
Ξεκινώντας από 70 έως 75 βαθμούς Βόρεια και Νότια γεωγραφικό πλάτος της Γης αρχίζει να κανει καμπύλη.Ο Πολος είναι απλά στο εξωτερικό χείλος του ένας μαγνητικός κύκλος γύρω από το πολικό άνοιγμα.
Ο βόρειος μαγνητικός πόλος, κάποτε πίστευαν ότι είναι ένα σημείο στο αρχιπέλαγος της Αρκτικής, έχει δείξει τον τελευταίο καιρό από σοβιετικους εξερευνητές να είναι μια γραμμή περίπου 1000 μίλια μακριά.
Ωστόσο, όπως προαναφέρθηκε, αντί να είναι μια ευθεία γραμμή είναι πραγματικά μια κυκλική γραμμή που αποτελεί το χείλος του πολικού ανοίγματος.
Όταν ένας εξερευνητής φτάσει σε αυτό το χείλος, έχει φτάσει στο μαγνητικό πεδίο του Βόρειου Πόλου.
 Και η πυξίδα ταλαντεύετε πραγματικά στο Βόρειο Πόλο, ακόμη μοιάζει να είναι σαν αυταπάτη να νομίζει ότι είναι, εκει ή ότι ανακάλυψε τον Πόλο, λόγω του ότι θα έχει παραπλανηθεί από την πυξίδα του.
Όταν κάποιος φτάσει σε αυτόν τον μαγνητικό κύκλο (από το χείλος του πολικου άνοιγματος), η μαγνητική βελόνα της πυξίδας σημείωνει μια ευθεία προς τα κάτω.
Αυτό έχει παρατηρηθεί από πολλούς εξερευνητές της Αρκτικής που, μετά την επίτευξη σε υψηλά γεωγραφικά πλάτη, κοντά στις 90 μοίρες, εμειναν εμβρόντητοι από την ανεξήγητη ενέργεια της πυξίδας και την τάση του σημείου κάθετα προς τα πάνω.
(Στη συνέχεια, μέσα στο πολικό άνοιγμα η πυξίδα επισήμανει τον Βόρειο Μαγνητικό Πόλο της Γης που ήταν κατά μήκος του χείλους σε αυτό το άνοιγμα).
Καθώς η Γη γυρίζει γύρω από τον άξονά της, η κίνηση της είναι γυροσκοπική
Ο εξωτερικος γυροσκοπικος πόλος είναι ο μαγνητικός κύκλος του χείλους του πολικού ανοίγματος.
Πέρα από το χείλος της η Γη γίνεται επίπεδη και η πλαγιές σταδιακά  κοίλουν στο εσωτερικό τους.
Η αλήθεια ειναι οτι οι  Πόλοι είναι στο ακριβές κέντρο του ανοίγματος. , κατά συνέπεια, δεν υπάρχουν πραγματικά, και εκείνοι που ισχυρίζονταν ότι έχουν ανακαλύψει τους Πολους δεν λένε την αλήθεια, εσκεμμένα ακόμη και αν νόμιζαν ότι το έκαναν, ότι έχουν παραπλανηθεί από την ακανόνιστη δράση της πυξίδας στα μεγάλα γεωγραφικά πλάτη.
Για το λόγο αυτό, ούτε ο Cook ούτε ο Peary ούτε κανένας άλλος εξερευνητής εχει φτάσει ποτέ στο πραγματικο Βόρειο ή το Νότιο Πολο.







Σημειωση λιγα βρησκεις για τον william και τη γυναικα του.
παρατηριστε καλα την γυναικα του στη φωτογραφια ιδιετερως στα ματια και γενικα το πρόσωπο













Ταξιδι στο εσωτερικο της γης

Η παρακάτω ερευνα  για λογαριασμό της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας ο συνταγματάρχης αναφερει για το εσωτερικό του πλανήτη μας [ Πηγη abovetopsecret.com / onelight.com .]

Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται και καταγράφονται με την άδεια, από μια καταγραφή που λαμβάνονετε απο τηλέφωνο 10 Ιαν του 2002 (Greg Gavin / Onelight.com):

Το όνομά μου είναι ο συνταγματάρχης Billie Faye Woodard από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Πολεμικής Αεροπορίας.

Άφιξη και Πολιτική Κατήχηση

Ημουν ο πρώτος που σταθμεύσα στην Περιοχή 51, της Νεβάδας, τον Ιανουαρη στης 28, του 1971 μεχρι και το 1982. Σε αυτή την περίοδο της υπηρεσίας μου ηταν που επισκέφθηκα το εσωτερικό της Γης έξι φορές, 800 μέτρα βάθος. 
Κατά την άφιξή μου στην περιοχή 51 ειχα κατηχηθεί με την ύπαρξη των σηράγγων κάτω από περιοχή 51, και αργοτερα συνάντησα πολλά από τα Υπόγεια των οντων που έιχαν ανάστημα από 13 έως 14 πόδια στο ύψος.
Αυτές οι σήραγγες, ηταν  χτισμένες  από ένα είδος όντων που υπήρχαν εδώ πριν από μας, ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αμέσως μετά την άφιξή μου στην περιοχή 51, είχα ενημερωθεί για τις σήραγγες και όλες τις εργασίες. Μου είπαν ότι τα πρώτα 15 επίπεδα στην περιοχή 51οι εγκαταστάσεις ήταν τεχνητές
Ότι τα επίπεδα των 16-27 ήταν ήδη εκεί. Κανείς από την κυβέρνησή μας δεν τα ειχε φτιαξει.
Ο πατέρας μου με είχε τοποθετησει στο Roswell.
Στο πλαίσιο της εισαγωγής μου στο στρατιωτικό ζήτησε να ειμαι μαζί του στο Πεντάγωνο.
Εκεί δήλωσε:«Έχουμε ένα νέο χώρο εργασίας για εσάς στις εγκαταστάσεις, της περιοχής 51 στη Νεβάδα", που συνήθως αναφέρετε ως S-4.
Όταν πήγα στο Πεντάγωνο ήμουν Ανθυπολοχαγός.
Όταν ήρθα στο Πεντάγωνο  μου έδωσε η Επιτροπή τον τομέα,εκει σαν υπολοχαγος.
Μετά από 3 εβδομάδες μου έδωσαν τον πλήρη βαθμό του συνταγματάρχη, λέγοντας ότι «πρέπει να είσαι συνταγματάρχης για να πας στην επόμενη εγκατάσταση". 
Υπήρχαν 150.000 ατομα προσωπικό,περίπου. 85% του οποιου ηταν στρατιωτικο προσωπικο και 15% μη στρατιωτικο.Μετά την άφιξή μου εμεινα στις υπόγειες εγκαταστασεις και δεν είδα το φως της ημέρας για 11,5 χρόνια.
Οι τοίχοι των Σηράγγων εκει κατω είναι πολύ ομαλή. Σαν να τραβήξες ένα κοίλο σωλήνα μέσα από μια μπάλα πηλού μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πόσο ομαλή ηταν.
Οι τοίχοι έχουν αυτό που παρομοιάζεται με ένα μάρμαρο,οι οποιοι είναι κατασκευασμένοι από μέταλλικη ουσία, αδιαπέραστη
 Στην επιφάνεια των τοίχων δεν μπορεί να διεισδύσει ακόμη και ένα τρυπάνι απο διαμάντι ούτε ένα λέιζερ δεν μπορει να διεισδύσει στην επιφάνεια τους.
Θυμαμαι ότι υπήρχε μια εποχή που τις χρησιμοποιήσαμε για να δούμε τις κινήσεις των στρατευμάτων από το σημείο Α στο σημειο Β στην επιφάνεια της Γης, συνεχώς.
 Δεν ήταν ότι πολύ καιρό πριν. Τώρα, σπάνια το βλέπουμε αυτό.
 Τώρα χρησιμοποιούν τα ειδικά λεωφορεια για να μετακινήσουν όλα αυτά τα στρατεύματα σε μεγάλες αποστάσεις.
Οι σήραγγες είναι αρκετά ευρύς ώστε να οδηγεί δύο, 18 μοτοσικλετών-δίπλα- διπλα.
Που οδηγούνται  από την Περιοχή 51, η μια συραγγα βγαίνει στον Ειρηνικό Ωκεανό - 350 μίλια δυτικά του Monterey - όπου υπάρχει μια πυραμίδα και η αλλη πηγαίνει στην εγκατάσταση του Cheyenne Mountain.
Το μήκος μιας μεγάλης μηχανής λεωφορείου είναι περίπου 1 / 4 μίλια μακρά. Εσωτερικα οι κατοίκοι  κάνουν χρήση αυτών των μηχανών - ένα τεράστιο πλοίο υπαρχει για τη μετακίνηση μεγάλου αριθμού ατομων.
 Το μικρότερο λεωφορείο είναι 50-60 μέτρα σε μήκος,σε αυτό ημουν μεσα.
 Η ταχύτητα της σαΐτας μηχανης τους (στυλ ufo) είναι  γρηγορότερη από την ταχύτητα του ήχου, μπορούν να ταξιδεύουν από την περιοχή 51 στο κεντρικό εσωτερικό της γης σε λιγότερο από 10 λεπτά. Σε 5-6 λεπτά είσαι εκεί.
Το υλικό που χρησιμοποιείται για να φτιαχτούν τα λεωφορεία αυτα είναι η ίδια ουσία που αποτελείται από το υλικο του διαστημικού οχήματος στο Roswell.
Τα λεωφορεία λειτουργούν με ηλεκτρομαγνητική δύναμη στη γραμμή πλέγματος της Γης.
Οι φορείς που ανέφερα προηγουμένως, ανήκουν σε ανάστημα για 13-14 πόδια στο ύψος, οντα που μοιάζουν με μας στην εμφάνισή τους αλλά ειναι πολύ περισσότερο ιδιαίτερα εξελιγμένα, και μιλάνε μέσω τηλεπάθειας.
 Οι άνδρες έχουν γένια ή και όχι, και το δέρμα των γυναικών είναι άψογο, και μάλιστα με μια τέλεια επιδερμίδα σαν μην γνωριζουν το χρονο.
Υπάρχουν επτά πολιτισμοί που διαμένουν στο κέντρο της Γης απο τι μου ειπαν- που διέπονται από τις αρχές της αρμονίας.
Καταλαβαίνουν και μιλούν όλες τις γλώσσες της γης.(παραξενο αυτο)
Η κατανόηση της ιατρικής γνώσης είναι πρωτοφανής σε αυτα τα οντα.
Της Κοίλης Γης οι κάτοικοι έχουν τη δυνατότητα να χωρίσουν τον πυθμένα του ωκεανού και να δημιουργήσουν μια δίνη, όπως αποδεικνύεται και με το τρίγωνο των Βερμούδων.
Υπάρχουν 7 διαφορετικά επίπεδα σε αυτές τις δίνες, και ο εξοπλισμός τους και τα όντα έρχονται και τοποθετούνται αντιστοιχα σε αυτά τα διαφορετικά επίπεδα.
Οι δίνες τους  ενεργούν ως πυλες για την είσοδο ή την έξοδο στο κοίλο εσωτερικό της Γης.
Υπάρχουν περισσότερες από μία περιοχες το τρίγωνο της Φλόριντα, το ένα στη λίμνη Erie, και μια άλλη έξω από τις ακτές του Μεξικού, μία στην Ιαπωνίας
Καθώς και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές της Γης.
Πρόκειται για  «ήσυχες περιοχες».
Αυτές οι πυλες επιτρέπουν στα πλάσματα από το εσωτερικό να βγουν όπως ο Sasquatch, Lochness ... κλπ κατα καιρους.
Όλοι οι πλανήτες είναι κούφιοι, όπως είναι και ο Ήλιος, ο οποίος είναι πραγματικά ένας πλανήτης. Υπάρχουν πολιτισμοί στον Ήλιο οι οποίοι έχουν αποικίες σε υπόγειες περιοχές της Γης ».(Λατρεια Θεου ηλιου) κ.τ.λ
Για να εντοπίσετε μια είσοδο στο εσωτερικο της Γης, όπου είναι υπόγεια, το μόνο που χρειάζεστε είναι η πυξίδα σας.
Η πυξίδα θα γυρίσει οταν στέκεστε στον Βόρειο Πόλο, στην είσοδο της σήραγγας για το Εσωτερικό της Γης
Όταν έφυγα από τη στρατιωτική μου θητεία,Θυμαμαι  δεν είχα πλέον ένα μέσο για να εισέλθω στην Κοίλη Γη.
Ήταν λοιπον απαραίτητο να αναζητήσω άλλο τρόπο και μια ομαδα  ενδιαφερομένων  νοικιάσαμε ένα αεροπλάνο που μας μετέφερε στο χείλος του Βόρειου Πόλου.
Τα οντα του εσωτερικού κοσμου ήταν πολύ ελεύθερα δείχνοντάς μας γύρω τι ακριβώς συμβαίνει
- δεν κατέχουν τίποτα πίσω.Μας δίδαξαν οτι
- Ζητούν πάντα άδεια κατά την εργασία με τη Φύση,
-Ζητούν από τα φυτά άδεια πριν από την κατανάλωση τους ή το κοψιμο τους,
-Ζητούν από την Μητέρα Γη πριν να οικοδομήσουν σ 'αυτήν, και μάλιστα χτιζουν με το εδάφους που ταιριάζει καλύτερα στο περιβάλλον τους, μια πρακτική παρόμοια ηταν αυτη και με τους Ινδιάνους της Αμερικής απο τη θυμαμαι ως εκ τούτου επιδιώκουν να διατηρήσουν μια αρμονική κατάσταση ανά πάσα στιγμή θέλουν να είναι ένα με τη Φύση, ανά πάσα στιγμή είναι πιο προηγμένοι πνευματικά απο τους κατοίκους της επιφάνειας εμας δηλαδη και σε μεγάλο βαθμό όσον αφορά τη Μητέρα Γη.
Η ατμόσφαιρα είναι πεντακάθαρη, κατά κανόνα, υπάρχουν κατά καιρούς σύννεφα, αλλά τίποτα σαν τα σύννεφα βροχής μας
Η θερμοκρασία είναι σταθερή 73 βαθμούς.
Οι άνθρωποι στο εσωτερικό μιλούν απευθείας με τα ζώα, και τα ζώα που μιλούν απευθείας με τα οντα του εσωτερικού.
Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για αποταμίευση, γιατι τα πάντα είναι δωρεάν, δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις αφθονία, σε τιποτα  γιατι τα πάντα είναι άφθονα εκει.
Μια διαδικασία αντιπραγματισμού είναι πιο συχνή από ό, τι το εμπόριο χρήματος.
Αυτό είναι βασικά μια ουτοπική κουλτούρα χωρίς κατάθλιψη που οδηγεί στη βία.
Δεν  επιδιώκουν να κάνουν τον πόλεμο και να αποκτήσουν κυριαρχία πάνω στους άλλους.
Δεν υπάρχει κανένας πλουσιότερος ούτε φτωχότερος
Υπάρχουν Aero-πλοία (εμείς στην επιφάνεια τα λεμε ιπτάμενους δίσκους ), στα οποία ένα μέρος του εαυτού τους, ένα μέρος της προσωπικότητάς τους πηγαίνει στη δημιουργία του Aero-πλοίου μέσα από τη διαδικασία της σκέψης τους,λόγω του πολύ ισχυρόυ το μυαλόυ τους.
Αυτό κάνει τα Aero-πλοία τέλεια στο σχεδιασμό και την εκτέλεση σε κίνηση.
 Μόνο μια μικρή ομάδα ατόμων της επιφάνειας έχουν αυτές τις παρόμοιες ικανότητες για τη δημιουργία, λόγω της καταστολής αυτών των ικανοτήτων στην παιδική ηλικία από τη θρησκεία, την εκπαίδευση, και τους φόβους της οικογένειας.
Τα οντα του εσωτερικού επιτρέπεται να εισέλθουν στο χώρο της φαντασίας μας, αν θέλετε, και εκεί ειναι που δημιουργούν.
Ασθένεια δεν θα τεθεί στο σώμα τους - γι 'αυτό δεν επιτρέπεται...

Οτι και να συμβαινει η μαρτυριες ειναι πολλες για την κοιλη γη τα συμπερασματα παλι δικα σας

«Δηλώνω ότι η γη είναι κούφια. Το εσωτερικό της κατοικείται και αποτελείται από ένα αριθμό συμπαγών ομόκεντρων σφαιρών, η μία μέσα στην άλλη, και είναι ανοιχτή στις περιοχές των πόλων στη 12η ή 16η μοίρα. Αναζητώ εκατό γενναίους συντρόφους, εφοδιασμένους και εξοπλισμένους πολύ καλά, για να ξεκινήσουμε το φθινόπωρο από τη Σιβηρία με τάρανδους και έλκηθρα, με κατεύθυνση τους πάγους της βόρειας παγωμένης θάλασσας. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα βρούμε μία θερμή και πλούσια χώρα γεμάτη από ωφέλιμα φυτά και ζώα. Αν δεν συναντήσουμε ανθρώπους όταν φθάσουμε σε 82 μοίρες βόρειο πλάτος, θα επιστρέψουμε την επόμενη άνοιξη.» 
ΤΖΩΝ ΚΛΗΒΣ ΣΥΜΣ, πρώην λοχαγός πεζικού, Μάιος 1818 - Οχάιο, ΗΠΑ 



«Η αληθινή κατοικία του Απόλλωνα βρίσκεται ανάμεσα στους Υπερβόρειους, σε μία χώρα αιώνιας ζωής. Η Λητώ, η μητέρα του Απόλλωνα, γεννήθηκε σε ένα νησί στον αρκτικό ωκεανό, πολύ πιο πέρα από το βόρειο άνεμο. O θεός που κάθεται στο κέντρο, στον ομφαλό της γης, είναι ο Κύριος των μύθων και ο Δημιουργός των θρησκειών της ανθρωπότητας.» 
ΠΛΑΤΩΝ 






«Ο κόσμος μας δημιουργήθηκε αρχικά μόνο για το εσωτερικό του. Η απόσταση μεταξύ των 2 εσωτερικών επιφανειών είναι 1000 χιλιόμετρα λιγότερη από τη διάμετρο της Γης. Στο κέντρο βρίσκεται μία τεράστια μπάλα θαμπής κόκκινης φωτιάς, περικυκλωμένη από ένα λευκό απαλό φωτεινό σύννεφο. Εκεί βρίσκεται ο θρόνος του βασιλιά του κόσμου.» 
ΓΟΥΙΛΣ ΤΖΩΡΤΖ ΕΜΕΡΣΟΝ, 1908   

Τις πρώτες αναφορές για μια κούφια γη τις βρίσκουμε σε αρχαία Ελληνικά κείμενα ώς κόσμο του Άδη κάτω από την γη, στην Ιλιάδα. Μπορούσαν να μπουν στο κόσμο αυτόν και κοινοί θνητοί αντιμετωπίζοντας τον Κέρβερο. Αναφορές υπάρχουν και για την τιμωρία που επέβαλε ο Δίας στους Τιτάνες φυλακίζοντας τους μέσα στην Γη.
Η θεωρία της Κούφιας γης ενισχύθηκε -και σε εκείνα τα χρόνια απέκτησε και οπαδούς- αρκετά χρόνια αργότερα με τον Ιούλιο Βερν, τον Έντγκαρ Άλαν Πόε και άλλους αξιόλογους συγγραφείς να γράφουν για αυτήν. 
Οι φήμες λοιπόν, που οι οπαδοί της "Κούφιας Γης" υποστηρίζουν ως πραγματικότητα, αναφέρουν:

Είσοδοι και έξοδοι υπάρχουν πολλοί για το εσωτερικό της γης, μα οι κυριότεροι είναι οι δύο πόλοι της. Οι οποίοι -και αποτελεί ανεξήγητο φαινόμενο- δεν συμπίπτουν με τους γεωγραφικούς, όπως θα έπρεπε εάν η Γη ήταν συμπαγής. Εάν όμώς φανταστούμε την ύπαρξη πολικών ανοιγμάτων με τους μαγνητικούς πόλους κατά μήκος των χειλών αυτών και όχι σαν σταθερό σημείο, τότε όλα διελευκάνονται. 
Μην σκέφτεστε λοιπόν την Υδρόγειο όπως σας την παρουσίαζαν στη Γεωγραφία... Οι οπαδοί της Κούφιας Γης, θα σας δίδασκαν τα εξής:
Πάχος κέλυφους Γης:1280 χιλιόμετρα
Εσωτερικός Ήλιος πλάτους: 960 χιλιόμετρα
Απόσταση εσωτερικού Ήλιου - Κέλυφους: 4640 χιλιόμετρα
Διάμετρος χείλους στο άνοιγμα των πόλων: 1920 χιλιόμετρα
Δύο κύριοι είσοδοι: Βόρειος και Νότιος πόλος
Υπόλοιποι είσοδοι: τα περισσότερα σπήλαια του κόσμου
Μήκος κύριων εισόδων: 2240 χιλιόμετρα
Εφικτή διαβίώση στο εσωτερικό: Φυσικά!! Αποδεκτό ακόμη και από την Nasa!!
Πόλη: Σαμπάλα ή αλλιώς Αγκάρθα
Φυλές: Ερπετοειδή νοήμοντα όντα «Νάγκας» και «Δέρος»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου