Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Κρανία Mitchell-Hedges "


Έφτασαν και ως εμάς από την αρχαιότητα,ορισμένα εξ αυτών εχουν δημιουργήσει μεγάλους θρύλους,η σημερινή τεχνολογία δεν μπορεί να κάνει πιθανώς κάτι παρόμοιο,σαν αυτα και είναι αδιανόητο ότι σε εκεινες τις εποχες θα μπορούσαν να έχουν κανει τετοιου ειδους πρωτόγονα εργαλεία που οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν τοτε.
Ισχυρίζονται οι επιστημονες ότι είναι τα πιο μυστηριώδες αντικείμενα στον κόσμο. Ένα θαύμα κατασκευασμένο από κρυστάλλους χαλαζία και διάτρητο τόσο ευφυής ώστε να φαίνεται εντελώς σαν ένα ανθρώπινο κρανίο στο πραγματικό του μέγεθος.
Η αξία τους είναι ανεκτίμητη για τα κρύσταλλινα κρανία. Ποιος ομως δημιουργισε κάτι τέτοιο και γιατί, και ποιους σκοπους εξυπηρετει;;;;;!


Οι φήμες ότι τα κρανία έχουν ασυνήθιστες δυνάμεις,επιβεβαιωνουν οι άνθρωποι που τα βρηκαν στην περιοχή παρατήρησαν ασυνήθιστες αλλαγές στους εαυτους τους.
Τι μυστήρια δύναμη έχουν τα Crystal Skulls;;;;; Μπορεί να θεραπεύσουν ή να μεταμορφωσουν την ψυχή του ανθρώπου;;;;;; Τα κρυσταλλινα Κρανια είναι γνωστα ως τα κρανια Mitchell-Hedges επειδή διαπιστώθηκε από την Άννα, την υιοθετημένη κόρη του Mitchell-Hedges. Τα Κρυστάλλινα κρανία βρέθηκαν στο Lubantunu, στη Βρετανική Ονδούρα, το 1924, κατά τη διάρκεια των αρχαιολογικών ανασκαφών.
 Η ανακάλυψή τους καλύπτεται από μυστήριο και  ίντριγκα.
Από την ηλικία του χαλαζία, δεν μπορεί να προσδιοριστεί με χρονολόγηση το ραδιενεργό ισότοπο του άνθρακα,γιαυτο δεν μπορούμε να καθορίσουμε την ακριβή ηλικία των κρυσταλλινων κρανιων. Εικάζεται ότι η ηλικία τους ειναι τουλαχιστον 12.000 ετών....

Η σωστή απάντηση θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με το σπάσιμο των κρανίων που θα  καθορίζε την ηλικία τους απο  την περιεκτικότητα σε νερό που ειναι μέσα σε αυτα, αλλά η ανεκτίμητη αξία τους δεν το επιτρέπει.
Παρά το γεγονός ότι σε αυτή την περίπτωση θα φανει μόνο η γεωλογική περίοδο κατά την οποία τα κρύσταλλα που σχηματίστικαν,και όχι την ώρα που τα κρανία έγιναν.
Το ερώτημα είναι γιατί το κρανίο ειναι ακριβώς από χαλαζία,το οποιο ειναι πολύ σκληρό υλικό και είναι δύσκολο στη διαδικασία της επεξεργασιας;;;;;;
Πιστεύεται ότι χρειάστηκαν 300 χρόνια  επιστημονικης ερευνας και επεξεργασιας, με την άμμο και το νερό που χρησιμοποιείθηκε για την εξομάλυνση τους σε κάθε μέρος του βράχου, στη συνέχεια, η λείανση γίνεται απίστευτα με ακριβή στοιχεία.




Λέγεται ότι τα κρυσταλλινα κρανια έχουν μια θαυματουργή θεραπευτικη ιδιότητα και οτι έχουν τηλεπαθητικές πληροφορίες για την προέλευση της ανθρωπότητας.
Θεωρείται ότι πρέπει να εχουν γίνει ή να χρησιμοποιοντουσαν για την μυθική Ατλαντίδα.Με βάση το γεγονός ότι τα κρυστάλλινα κρανία βρέθηκαν στην Κεντρική Αμερική,και επειδή το κρανία καταλαμβάναν σημαντική θέση στις λατρειες των Μάγια και των Αζτέκων μερικοί έχουν υποθέσει ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα αντικείμενο λατρείας που είχε χρησιμοποιηθεί στις θρησκευτικές τελετές και λατρείας με αυτούς τους ανθρώπους .Οι αρχαιολόγοι βρήκαν και άλλα κρυστάλλινα κρανία από διάφορες αρχαιολογικές τοποθεσίες στον πρώην πολιτισμό των Μάγιας,και οι περισσότεροι από τους απογόνους τους σε όλο τον κόσμο κράτησαν τον γηγενή πληθυσμό τους.
Μέχρι στιγμής υπάρχουν τέσσερις τύποι των αρχαίων κρυσταλλινων κρανιων
1) Από καθαρό χαλαζία - πλήρη διαφάνεια
2) Αμέθυστος - μωβ,
3) Ροζ χαλαζία και καπνιστή χαλαζία - γκρίζο έως μαύρο.
Για μια στιγμή, ειδικά στη δεκαετία του '40, τα κρανία είχαν μια πιο απειλητική φήμη. Γι 'αυτό, πίστευαν ότι στα ''Skull Last Judgement” και ότι όποιος τα έχει δει  ατυχήματα  συμβαίναν, ή πεθάναν πρόωρα. Αργότερα, ειδικά τον τελευταίο καιρό, η θετική στάση προς τα κρανια ειναι ενα βημα μπροστα..

Εχθος στο οτι πίστευαν ότι τα κρανία έχουν θεραπευτικές ιδιότητες,πιστευαν οτι είναι επίσης μια αποθήκη πληροφοριών.
Για να παρουμε αυτες τις πληροφορίες,και να φτασουμε στη εύρεση τους αυτο θα ειναι δυνατον μόνο όταν μαθουμε και ανακαλυψουμε την γνώση από αυτόυς τους κρύσταλλινους υπολογιστες.
 Στην πόλη των Μάγια όπου βρεθηκε ένα κρυσταλλινο κρανιο και συγκεκριμενα στο, Lubaantun, είναι ένα από τα
τελευταία μεγάλα κέντρα των  Μάγιας που χτίστηκαν από τον 8ο ή 9ο μ.χ αιώνα.
Το όλο τοπίο είναι κατάφυτο δηλαδη με πυκνή βλάστηση.Το πιο εντυπωσιακό μέρος της πόλης είναι το αμφιθέατρο,ένα από τα μεγαλύτερα που ανακαλύφθηκαν οταν εξαφανίστηκε ο κόσμος των Μάγια.Φαίνεται ότι τα λείψανα στο Lubaantun καλύπτουν την περίοδο από μόλις ενάμιση αιώνα πριν, που εγκαταλείφθηκε ανεξήγητα η πόλη, κάπου τον ένατο αιώνα μ.Χ..
Στη Γουατεμάλα, στα χωριά των Μάγιας βρέθηκαν οτι αυτό το έθνος έιχε ζήσει τον έβδομο π.Χ. αιώνα.
Αλλά ο πολιτισμός τους έφθασε στο αποκορύφωμά του μεταξύ  300-900. χρόνια μετά τον Χριστό.
Τότε, για ακόμη απροσδιόριστους λόγους, αυτός ο μοναδικός πολιτισμός καταρρεύσε, και οι άνθρωποι μυστηριωδώς εξαφανιστηκαν ή ειχαν μετακινηθεί για καπου που ποτε δεν μαθαμε..... Λόγω της ανεκτίμητης αξιας τα κρυσταλλινα κρανία τους  φυλάσσονται σε ένα θησαυροφυλάκιο τράπεζας στη θέση του Veli Mill στην Καλιφόρνια.

Τα κρυσταλλινα κρανια εχουν  υποβληθεί σε πολλές επιστημονικές μελέτες.
Ξεκίνησαν το 1964. όταν η Άννα Mitchell τα κρανια του Hedges για 6 χρόνια μελετησε τα κρανία στο διαμέρισμά της στην Καλιφόρνια.
Ένα βράδυ,κατέληξε στο συμπέρασμα ότι είναι πολύ αργά για να το επιστρέψει πάλι στην ασφαλια, Dorlend SAT με το τζάκι,  δίπλα στο τραπέζι του καφέ ειχε αφησει το κρανίο. Ξαφνικά, πρόσεξε ότι τα μάτια του κρανιου αντανακλούσαν πιστά τη φωτιά.Η έκτακτη αυτή παρατήρηση οδήγησε στην ανακάλυψη ενός μυστηριώδους και μοναδικόυ οπτικόυ σύστηματος που είναι ενσωματωμένο στα κρανία. Πώς, κανείς δεν το ξέρει! Οι Dorlend έχουν ανακαλύψει κάτω από το μικροσκόπιο  απίστευτα περίπλοκα οπτικά ευρηματα.Στο πάνω μέρος της στοματικής κοιλότητας του Κρανίου βρήκε ένα ευρύ διαφανές σώμα,το οποίο ήταν παρόμοιο με τα πρίσματα που διαθλούν στο φως σε γωνία 45 μοιρών.
Αυτή η πρισματική επιφάνεια του φωτός κατευθύνεται κάτω από το κρανίο στην τροχιά του.
Πολύπλευρος και λεπτός είναι ένας άλλος τομέας που θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως ένας μεγεθυντικός φακός.
 Μέσα από περισσότερα από 15 cm από φυσικούς κρυστάλλους σε ένα κομμάτι επέκτασης φράγματος καναλιού και της κοινωνικής ένταξης.
Κείμενο που φάνηκε μέσα από αυτό και ηταν ευανάγνωστο για να διευρυνθεί.
Μετά από αυτό που φαίνεται σαν σκόπιμο πολύπλευρο πρίσμα, υπάρχει μια κοίλη-κυρτή επιφάνεια που χρησιμοποιείται για τη συλλογή της δέσμη φωτός, η οποία στη συνέχεια πέταξε στον φακό, και από εκεί στην τροχιά. Μιλαμε για εναν ανεξήγητο μηχανισμο.
Στο πίσω μέρος του κρανίου με μια  σύγχρονη φωτογραφική μηχανή και μεσω του φακού  τραβώντας φωτογραφια συλλέγει το φως και αντανακλά παντού στην τροχιά με orbs.
Το κρανίο που αναφέρεται εχει ζυγωματικό τόξο.
Πρόκειται για ανάγλυφο εκτός από το ζυγωματικό οστό, που ειναι όπως ειναι το πραγματικό ανθρώπινο κρανίο. Δεν μπορείς να το δεις αυτο σε οποιοδήποτε άγαλμα στον κόσμο,ειναι μοναδικο.
Η γνάθος είναι ξεχωριστη και μπορεί να αφαιρεθεί.Είναι σε ιδανική τοποθεσία σε δύο δεξαμενές γυαλισμένη και εύκολα στο να ανοιγει και να κλείνει! Σε μια περίπτωση ο Frank Dorlend είδε ένα δαχτυλίδι γύρω από τα κρανία,ιδιο με ένα παρόμοιο δαχτυλίδι υπαρχει γύρω από το φεγγάρι. Ο δακτύλιος (το δακτυλιδι)ηταν τεντωμένος γύρω στα σαράντα πέντε εκατοστά και εξαφανίστηκε μόνο μετά από έξι λεπτά.
 Τοκρυσταλλινα κρανια είχαν  παρθεί το 1970 απο την Hewlett Packard Laboratories στην Santa Clara, της Καλιφόρνια, για λεπτομερή εξέταση.
Αυτό είναι ένα από τα κορυφαία εργαστήρια στον κόσμο για αυτό το είδος έρευνας.Το Εργαστήριο διενήργησε δύο έρευνες. Στη συνέχεια, ένας από τους εργάτες είπε: «Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να καθοριστεί η ηλικία του κρανίου». Πιθανώς πολλές από τις ιδέες του μυστηρίου και του κακού που περιβάλλει το κρανίο, κατέβηκε από τα μάτια της.

 Με την κίνηση της φωτεινής πηγής ή μια μικρή αλλαγή στη γωνία θέασης λαμβάνεται άπειρη σειρά από εικόνες και σχέδια, λόγω της διάθλασης του φωτός. Αυτό μπορεί να φαίνεται πολύ υπνωτικό. «Το κρανίο στο εργαστήριο προκάλεσε τον ενθουσιασμό αλλα και την ταλαιπωρία. Ούτε οι επαγγελματίες που εργάστηκαν εκεί και οι οποίοι γνώριζαν τις μικρότερες λεπτομέρειες των κρυστάλλων και των ιδιοτήτων τους, δεν παραμέναν απρόσβλητοι από το κρανίο.

 Στο τέλος του ελενχου εμπειρογνώμονες συμφώνησαν ότι,αν υποθεσουμε ότι,όταν εχουμε το ίδιο κομμάτι στο μέγεθος των κρυστάλλων ή κρυσταλλικα συστατικά των κορυφαίων παραγωγών με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σήμερα,δεν θα ήταν σε θέση να αναπτύξουμε ένα κρανίο όπως αυτό.η τι ειναι....
Ενας από αυτούς είπε ότι τα εργαστήρια της Hewlett Packard  είναι τα εξής: «... Ειναι ενα κολασμένο,καταραμενο πράγμα που απλά δεν θα έπρεπε να υπάρχει!

 Οι Κρύσταλλοι με κάποιον μυστηριώδη τρόπο, μπορεί να επηρεάσουν τον ανθρώπινο κόσμο.
Το ζευγάρι, οι οποίοι εξέτασαν τοκρανίο δεν αποφεύχθηκαν της ψυχικές συνέπειες του κρανίου. Όλο αυτό το διάστημα που διερεύνησαν το κρανίο δεν καπνίζαν δεν επίναν αλκοόλ ή καφέ, και έιχαν γίνει χορτοφάγοι.Με ένα παράξενο τρόπο, τα κρυσταλλινα κρανια είχαν αντίκτυπο στην συνείδηση τους.
 Άλλοι άνθρωποι που συναντάνε για πρώτη φορά τα κρανία, αντέδρασαν .Μερικοι υπεφεραν υπνηλία και μερικοι είχαν προβλήματα με την αναπνοή ή τον καρδιακό ρυθμό τους.Μερικοί άνθρωποι φαίνονται να εχει τονωθεί η αίσθηση της όσφρησης τους και δημιουργούν την εντύπωση ότι εκπέμπουν το άρωμα του musk, το οποίο ήταν απερίγραπτο.
Με την παρουσία των κρανίων μερικοί άνθρωποι έχουν ακούσει  φωνές  ,καμπάνες η ειδαν το δαχτυλίδι.
Το Παγκόσμιο Κέντρο Έρευνας  εδώ και τέσσερα χρόνια διεξάγε
πολλά πειράματα με τα κρυστάλλινα κρανία και ειναι ηταν αινιγματικό φαινόμενο.
Ο Ηλεκτρονικός εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε σε αυτά τα πειράματα θα μπορούσε να μετρήσει την επίδραση της ενέργειας των κρυστάλλινων κρανίων στους ανθρώπων.Τα αποτελέσματα αυτών των μελετών δείχνουν τα παρακάτω:το κρανίο κρύσταλλο είναι μέρος μιας άγνωστης νοημοσύνης ή κάποιο πρόγραμμα που είναι ενσωματωμένο σε αυτά, και ότι τα άτομα που έχουν υποβληθεί σε δοκιμές με τη δημιουργία ενός ειδικο πεδίου της ενέργειας και επιρροής. συμπεραίνεται οτι

Η επίδραση αυτών των πεδίων ειναι δοκιμασμένη στους ανθρώπους και βγηκαν  θετικες τα μέσα έχουν καταγράψει μια αύξηση της αρμονίας και της ισορροπίας στους βιομαγνητικους τομείς τους. Σε αυτούς που διαλογίζονται κοντά στα Crystal Skull καταγράφηκαν τα εξής φαινόμενα: μερικοί έιχαν έρθει σε μια εναλλακτική κατάσταση της συνείδησης, άλλοι είχαν διάφορα οράματα, μερικοί θεωρούν την απελευθέρωση βαθιά συγκίνηση ή το κάρμα είναι αποθηκευμένα στο τσάκρα τους και το φυσικό σώμα, ένας μικρός αριθμός των εξετασθέντων αισθάνθηκε  μια μεγάλη χαρά και ευτυχια και αναζωογονηση...


Μερικοί άνθρωποι που ηρθαν σε  επαφή με τα κρυστάλλινα κρανία αργότερα ειχαν ειδικα όνειρα για μέρες και αισθάνοντουσαν τις επιπτώσεις των κρανίων και της ενέργειας τους.
Σε κάποιες εξετάσεις οι συμμετέχοντες ειχαν μια αυθόρμητη κίνηση των εσωτερικων, πνευματικων δεξιότητων τους - ειδικά στο τρίτο μάτι, ή την ικανότητα να ακούσουν τα φαντάσματα.
Πολλοί άνθρωποι που είχαν συμμετάσχει σε αυτές τις δοκιμές αργότερα υπέβαλαν έκθεση σχετικά με το Κέντρο θεμελιώδων αλλαγων που ειχαν εμφανισεισε σε αυτούς μετά την επαφή τους με τα κρυστάλλινα κρανία
Η Προηγούμενη ,δυσάρεστη και ανεπιθύμητη κατάσταση ειχε γρήγορα εξαλειφθεί, ή θα εμφανιστεί ξαφνικά μια δυνατότητα για την επίλυση αυτών των καταστάσεων, φερνοντας την ειρήνη και την χαρά.
Υπάρχει ένας αρχαίος μύθος της Κεντρικής Αμερικής, που πίστευαν ότι οι Μάγια και οι Αζτέκοι, είπαν ότι ο κόσμος είχε καταστραφεί τέσσερις φορές και ότι ζούμε κάτω από την πέμπτη φορα και οτι ο κόσμος μας θα καταστραφεί ,σεισμοί σε όλη τη γη  και η ζωη θα εξαφανιστει. Θα περασουμε σε μια νεα εποχη Σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγιας ο κόσμος δημιουργήθηκε  στης 13 Αυγουστου του 3114 π.Χ., και θα καταστραφεί εντελώς  στης 21.12.2012. Οι Γραφες των αρχαίων λαών, οι οποίοι πιστεύεται ότι είναι γνωστες της αστρονομίας, άφησαν πολλά κείμενα από τις προφητείες τους, ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με την ηλιακή έκλειψη.
Ένας από τους θρύλους που έχουν διασωθεί μέχρι σήμερα, αναφέρει ότι από τότε που οι άνθρωποι εγκαταστάθηκαν στη γη, Στους δώδεκα πλανήτες υπάρχουν δεκατρία κρυστάλλινα κρανία.
 Όλα τα κρυστάλλινα κρανία είχαν ανατεθεί σε ανθρώπους που κατοικείκουσαν στη Γη, που ονομάζονταν Ατλάντες. Οι Ατλαντες στη συνέχεια,εδωσαν τα Crystal Skull στους Maya.
Αν ο κόσμος κατάφερνε να συγκεντρώσει όλα αυτά τα κρανία σε ένα μέρος,θα μπορούσαν να μας δώσουν πληροφορίες για το παρελθόν μας και να μας πουν πώς αποφύγαν την επερχόμενη καταστροφή.
Οι πρόγονοί μας, σύμφωνα με την παράδοση, ήξεραν πώς να χρησιμοποιοισουν τα κρυστάλλινα κρανία...
Οποία και να ειναι οι αλήθεια συγουρα αποκρυβετε εσκεμμένα απο ολους μας και το μυστηριο συνεχιζει να πλανάτε και ισως καποια μερα το ανακαλύψουμε


Τα συμπεράσματα δικα σας φιλοι μου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου