Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Τι στο καλό συμβαίνει στην Kίνα;;

Αν σας αρέσουν τα αινιγματικά σχήματα και η έννοια της Nazca, οι γραμμές στο νότιο Περού, τα αγρογλυφικά στην κεντρική Αγγλία,και τη μπορεί να ανακαλύψει κανείς μελετώντας προσεκτικά τους χάρτες της περιοχής 51, τότε θα σας αρέσει και αυτο το άρθρο.

Οι οπαδοι της Ψηφιακής Χαρτογράφησης σήμερα παρατήρησαν κάποιες άγριες ​​και εκκεντρικές μορφές απροσδιόριστες λειτουργίες σε άγονες περιοχές δυτικά της Κίνας στην έρημο Γκόμπι.

Τα περίεργα σχήματα ποικίλλουν ευρέως.Δύο από αυτά είναι τα πλέγματα που μοιάζουν λίγο σαν κατόψεις δρόμων χωρίς κτίσματα και είναι περίπου 2 χιλιομέτρων και μόλις πάνω από ένα χιλιόμετρο πλάτος.Συνωμοσιολόγοι έσπευσαν αμέσως να δικαιολογήσουν λέγοντας οτι πρόκειται για κάποιου είδους υπολειμμάτων εξωγήινων η χνάρια χαμένων πολιτισμών..Οι αποψεις διίσταντο για το τι αληθεύει και το τι όχι.

Ελαφρώς πιο πιθανό είναι ότι χρησιμοποιείται για να δώσει επερχόμενο διαστημικό σκάφος της Κίνας κάποιο είδος πλαισίου αναφοράς.Το πλήρωμα Shenzhou 7 σε αποστολή,της Κίνας που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2008, κυκλοφόρησε ένα μικρό δορυφόρο που ειχε τροχιά γύρω από την κάψουλα του πληρώματος λίγα χιλιόμετρα μακριά:Ιάπωνες ερευνητές πιστεύουν ότι η δοκιμή ενός κβαντικού κλειδιού συστήματος διανομής μεταξύ των διαστημικών σκαφών και των δορυφόρων θα μπορούσε  ενα εδάφους-χώρος σύστημα να χρειάζεται κάποιου είδους περίτεχνο θέαμα του εδάφους και να οφείλεται σε αυτο.

Μια από τις άλλες συνθέσεις μυστηρίου που παει την ιστορια μακριά: ειναι οτι ψάχνοντας  βασανιστικά όπως στην περίπτωση των Stonehenge θα δεις οτι αν της κοιτάξεις  από μεγάλο ύψος,εστιάζοντας τες αποκαλύπτουν τρία αεροσκάφη που κάθονται στο κέντρο τους. Σαφώς, είναι ένα είδος στρατιωτικου στόχου για αεροπορική επιδρομή ή πρακτική βολής.

Ένα άλλο 4 x 4 πλέγμα κομμάτι 200 ​​περίπου μέτρων μακριά σε ολόκληρη την περιοχη έχει μερικά κομμάτια σαφώς εμφυσημένα θρύψαλα, πράγμα το οποίο ενισχύειουν  τη θεωρία πράξη-στόχο, και ενας εικονικος διάδρομος σε φανταχτερό μπλε-άσπρο είναι πιθανόν να μην είναι για το στυλ των συνωμοτών εξωγήινων, αλλά για αέρος-εδάφους πρακτική strafing .

Ωστόσο, υπάρχει πάντα και η αλλη πλευρα που λεει οτι υπαρχει μια η πιθανότητα να έχουν οι χάρτες της Google  χαραχτεί και ότι αυτές οι «δομές» να είναι απλες επικαλύψεις.

Αν και τα χαραγματα στους χαρτες για μενα ειναι μια ψηφιακή ατιμία η οποια εισάγετε και προορίζετε  για να κραταει τους συνωμοσιολόγους χαρούμενους. Η 21η έκδοση του αιώνα αγρογλυφικά, με άλλα λόγια
Γιατί είναι η Κίνα οικοδόμηση ολων αυτών των γιγαντιαίων δομών στη μέση της ερήμου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πηγη http://gizmodo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου