Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Οι δοκιμες πυραύλων θα δοκιμαστούν στη Χαβάη το Νοέμβριο



  • Οι αρχές της Χαβάης δοκιμάζουν νέες σειρήνες συναγερμού επίθεσης σε όλη τη χώρα το Νοέμβριο.
  • Αν η Νοτιά Κορεα στελνει μια βομβα , έχει η Χαβάη βόμβα για να στείλει πίσω; 
  • Ο ιστότοπος της HEMA συμβουλεύει να" να παραμείνει ο κοσμος μεσα και να μείνει συντονισμένος" εάν ξεκινήσει μια δοκιμή οπως λενε ειναι επικίνδυνο να βρίσκετε ο κόσμος έξω
  • Η επιβίωση των άμεσων επιπτώσεων μιας πυρηνικής έκρηξης (έκρηξη, σοκ, θερμική ακτινοβολία, αρχική πυρηνική ακτινοβολία) απαιτεί προστασία σε ανθεκτικές δομές.


Ενας ανώτερος διπλωμάτης της Πιονγιάνγκ προειδοποίησε ότι η "ισχυρότερη πυροδότηση μιας Η-βόμβας στον Ειρηνικό" εχει μπει σε πορεία . Εάν η δοκιμή προχωρήσει όπως αναμενόταν, θα ήταν η πρώτη ατμοσφαιρική πυρηνική έκρηξη στον Ειρηνικό για σχεδόν 30 χρόνια τωρα 

                                              Η Χαβάη δεν έχει καμία πιθανότητα.

Παρόλο που οι δυνατότητες για δοκιμες αεροπορικής επιδρομής στη Χαβάη έχουν να τεθουν σε ισχύ από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί από τότε. Αυτές οι δοκιμες και η σειρηνες πολεμου  λοιπον θα δοκιμαστούν τον Νοέμβριο σε όλη την πολιτεία της Χαβάης.

Ερώτηση κρίσεως τώρα "Τι πρέπει να περιμένουν οι κάτοικοι;" 


Δηλώσεις απο 2 κάτοικους τις Χαβαη καταγραφτηκαν οταν ερωτήθηκαν για να ακουστεί και η άποψη του κόσμου.

  • Μία γυναίκα είπε: "Είναι κάπως φρικιαστικο να το σκεφτω. Αναρωτιόμαστε αν έχουμε αρκετό φαγητό και νερό και αν είμαστε ασφαλείς αν η Βόρεια Κορέα στείλει ένα ICBM προς εμας. Απλά δεν το ξέρουμε. Θέλω να πω, θα επιβιώναμε ακόμη και σε μια πυρηνική επίθεση; "


  • Ένας άλλος κάτοικος είπε: "Είναι λίγο ανόητο ολο αυτο. Θα έπρεπε να σταματήσω να βλέπω τις ειδήσεις, γιατί το μόνο που κάνει είναι να με φοβίζει τοσο εμενα οσο και την οικογένειά μου. Θέλω να πω, πραγματικά πρόκειται να είμαστε πυροδοτημένοι από τη Βόρεια Κορέα; Αυτό είναι τρελό! Ξέρω ότι έχουν έναν τρελό ηγέτη και δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου », ειπε αναφερόμενος στον Kim Jong Un, ηγέτη της Βόρειας Κορέας.
Οι κάτοικοι της Χαβάης ενημερώνονται ηδη για να εχουν το νου τους έξω για σειρήνες έκτακτης ανάγκης πόλεμου αν τις ακούσουν να ξέρουν τι πρεπει να κάνουν, ειδοποιήσεις, ασύρματες ειδοποιήσεις ή λάμψεις "λαμπρού λευκού φωτός" που θα δείχνουν ότι μια πυρηνική έκρηξη εισέρχεται ή βρίσκεται σε εξέλιξη στην Χαβάη.

Η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης της Χαβάης έχει επίσης δώσει εντολή στους πολίτες να βρεθούν σε κλειστούς χώρους, να παραμείνουν στο σπίτι και να παραμείνουν συντονισμένοι μέσω του ραδιοφώνου, καθώς οι υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, τηλεόρασης, ραδιοφώνου και διαδικτύου θα διαταράσσονται σοβαρά ή δεν θα είναι διαθέσιμες ». . 

Η επιβίωση των άμεσων επιπτώσεων μιας πυρηνικής έκρηξης (έκρηξη, ηλεκτροπληξία, θερμική ακτινοβολία, αρχική πυρηνική ακτινοβολία) απαιτεί καταφύγιο σε ανθεκτικές δομές », δηλώνει η πολιτεία.

Τα σχολεία ήδη ασκούν πρακτική για σενάρια ελεύθερων σκοπευτών και αρχίζουν ασκήσεις εντιμότητας , όπως η μετακίνηση παιδιών στο κέντρο του κτιρίου και οι πόρτες ασφάλισης, που θα παρέχουν διπλό καθήκον για  μια πυρηνική ετοιμότητα, ανέφεραν αξιωματούχοι.

Μια πυρηνική συσκευή έχει ως αποτέλεσμα δύο πηγές ακτινοβολίας, συμπεριλαμβανομένης της ακτινοβολίας υψηλής ακτινοβολίας γάμμα που εκπέμπεται από την έκρηξη, και απόσπαση από συντρίμμια που μεταφέρουν ακτινοβολία στον ουρανό που θα πεσει.

Σε εσωτερικούς χώρους, οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν τα παράθυρα. Σε περίπτωση οδήγησης, οι πολίτες πρέπει να απομακρυνθούν από το δρόμο και να επιτρέψουν την πρόσβαση σε οχήματα έκτακτης ανάγκης στα κέντρα συγκέντρωσης

 Όταν βρεθούν στο σπιτι, οι Χαβάνεζοι δεν πρέπει να εγκαταλείψουν το σπίτι μέχρι να τους δοθούν οδηγίες που μπορει να διαρκέσει για δύο ολόκληρες εβδομάδες, καθώς το επικίνδυνο πυρηνικό φαινόμενο θα μπορούσε να τους αρρωστήσει ή ακομα να τους σκοτώσει.

Οι κάτοικοι που δεν διαθέτουν ραδιόφωνο, πρεπει να πάρουν ένα σήμερα. Έχω ένα ωστε να μενουν ενημεροι.

Έχει η Χαβάη κάτι να φοβηθεί όταν πρόκειται για απειλές της Βόρειας Κορέας για πυρηνική επίθεση;

Για αρχη , υπάρχουν λίγα στοιχεία για να υποστηρίξουν  ότι η Βόρεια Κορέα έχει αναπτύξει ένα σύστημα καθοδήγησης για να εξασφαλίσει ενα ακριβή χτυπημα ή την τεχνολογία επανεισόδου για να φέρει έναν διηπειρωτικό βαλλιστικό πυραύλων πίσω για να χτυπήσει το στόχο της. Όλοι έχουμε δει αυτές τις αποτυχημένες προσπάθειες της Κορεας το 2016 και το 2017.
Από την άλλη, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Kim Jong-Un ήταν εξαιρετικά προκλητικος για το θέμα. Λάβετε υπόψη ότι στις Η.Π.Α. υπάρχουν περισσότερα από 28.000 στρατιωτικά στελέχη των ΗΠΑ με έδρα τη Νότια Κορέα και άλλα 40.000 στην Ιαπωνία. Αυτοί οι αριθμοί δεν περιλαμβάνουν μια μεγάλη στρατιωτική βάση στο Γκουάμ, ένα έδαφος των ΗΠΑ στις Φιλιππίνες. Ο Βορράς έχει απειλήσει τους παντες. "Το λανσάρισμα του πυραύλου του Δεκεμβρίου 2012, δήλωσε το Διεθνές Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών, απέδειξε ότι η Βόρεια Κορέα έχει κάτι που μπορεί να χτυπήσει τις αμερικανικές ακτές αλλά είπε ότι οποιοσδήποτε" διηπειρωτικός βαλλιστικός πυραύλος που λειτουργεί με πυρηνικά άκρα είναι ακόμα τουλάχιστον αρκετά χρόνια μακριά " για να συμβει.

Οι κρατικοί αξιωματούχοι θεωρούν ότι υπάρχει πιθανή πυρηνική συσκευή 15 χιλιομέτρων Βόρειας της Κορέας 1.000 πόδια πάνω από τη Χονολουλού, η οποία θα μπορούσε να μην επιβιώσει η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του κράτους. Για να κανουμε μια σύγκριση, η βόμβα που έπεσε στη Χιροσίμα το 1945 ήταν επίσης 15 κιλόμ. Ειδομεν.

Πηγη Hawaii news,Roxy Lopez published author.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου