Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Στο στόχαστρο η Ψυχή

Με την κατανάλωση του απαγορευμένου καρπού "Μήλου" , ο Λουσιφέρ γνωστο καλοπαιδι  υποσχέθηκε στον Αδαμ και την Ευα : "Τα μάτια σας θα είναι ανοιχτά και θα είστε σαν τον Θεό, γνωρίζοντας το καλό και το κακό". συμφωνα με την (Γένεση 3: 5)
Αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος θα επαναπροσδιορίζε τι είναι καλό και τι κακό για να ταιριάζει φυσικα στο δικό του συμφέρον.


Ο Θεός είναι καλός. Όταν ο άνθρωπος κάνει τον εαυτό του Θεό αναγεννήσετε αγάπης , καλό γίνεται οποιοσδήποτε ο πιο ισχυρός άνθρωπος. Ομως το καλό γίνεται κακό και το κακό γίνεται καλό. Αυτό συμβαίνει σήμερα.

Υπήρχαν πολλές ομάδες που ήθελαν να είναι ο Θεός, αλλά ορισμένοι συντηρητικοί πιστεύουν ότι ο αντιπολιτισμός μας μπορεί να ανιχνευθεί στην εβραϊκή άποψη της που εχουν επιλέξει για μας.

Αρχικά οι Εβραίοι είχαν μια αντίληψη του Θεού ως παγκόσμια ηθική δύναμη. (Αυτός είναι ο Ιουδαϊσμός τον οποίο αναγνωρίζω.) Προφανώς, λοιπόν το 79 π.Χ. υπήρξε εμφύλιος πόλεμος και οι Φαρισαίοι νίκησαν. Ανακήρυξαν την υπεροχή του Βαβυλωνιακού Ταλμούδ πάνω από την Τορά (τα πρώτα πέντε βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης).

Το Ταλμούδ διδάσκει ότι οι Εβραίοι επιλέγονται από το Θεό για να οδηγήσουν την ανθρωπότητα. Στην πράξη, αυτό τους κάνει  Θεους  και τους δίνει το δικαίωμα να επαναπροσδιορίσουν την πραγματικότητα. Αυτη τους η μανία τους κανει Λουσιφεριανούς ουδεμιά σχέση έχουν με τoν Θεό.

Θα μιλήσω  με τα λόγια του Harold Rosenthal Εβραίου αλλα και αλλων εβραιων θα δειτε παρακατω  ο οποίος δολοφονήθηκε στην κωνσταντινουπολη  ειπε μεταξύ άλλων οτι , "Οι περισσότεροι Εβραίοι δεν θέλουν να το παραδεχτούν, αλλά ο Θεός μας είναι ο Lucifer ... και είμαστε ο λαός του που έχει επιλεγεί, ο Lucifer είναι πολύ ζωντανός". δηλωσε

Σύμφωνα με τον συγγραφέα  Εβραίο «Rabi» ο κυριος στην απο κατω φωτοο οποιος και αυτός ειπε το εξής σημαντικό :

«Ο Χριστιανισμός ασχολείται ουσιαστικά με την ατομική σωτηρία του ανθρώπου. Ο Ιουδαϊσμός εξετάζει μόνο τη σωτηρία του Σώματος του Ισραήλ, που μόνο μπορεί να επιτρέψει τη σωτηρία εβδομήντα έθνη του σύμπαντος». Μπορειτε να το βρειτε στο παρακατω συγγραμα (Anatomie du Judasime Francaise, σελ. 203-204)

Έτσι,λοιπον  οι Φαρισαίοι απέρριψαν τον Χριστό τον αληθινό υιό του ζώντος θεού   διότι δίδαξε ότι ο Θεός είναι αγάπη και όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι ενώπιον του Θεού. Και τους έκανε χαλάστρα μεγάλη γιατί άπλα "Η έλευση του Χριστού ήταν μια εθνική καταστροφή για τον εβραϊκό λαό, ειδικά για τους ηγέτες", το γράφει  και  ο Leon de Poncins. "Μέχρι τότε λέει  μόνοι τους ήταν οι Υιοί του Συμφώνου, ήταν οι μοναδικοί αρχιερείς και οι δικαιούχοι ..."Εξου και σταύρωσαν το Xριστό μην τους φάει την θέση...

"Ο μη αναστρέψιμος ανταγωνισμός με τον οποίο ο Ιουδαϊσμός έχει αντιταχθεί στον Χριστιανισμό για 2000 χρόνια είναι το κλειδί και ο κύριος άξονας της σύγχρονης ανατροπής ... [Ο Εβραίος] υπερασπίστηκε τον λόγο εναντίον του μυθικού κόσμου του πνεύματος ... ήταν ο γιατρός της απιστίας. όλοι εκείνοι που ήταν διανοητικά σε εξέγερση ήρθαν σε αυτόν είτε μυστικά είτε με το ευρύ φως της ημέρας ... "(Ιουδαϊσμός και Βατικανό, σελ.111-113.) Και μετά μας το παίζουν φιλοχριστοι και απορούμε γιατι η εκκλησιά παει καταδιαολου σε ενα μεγάλο τμήμα της γιατί για Xριστό ακους αλλα Xριστο δεν βλέπεις!

 ΕΛΕΥΘΕΡΟΜΑΣΣΩΝΙΑ  ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ

Υποπτεύομαι ότι ο Μεσσιανισμός των Φαρισαίων Εβραίων μπορεί να είναι ένα όργανο διεθνών τραπεζιτών, ένας τρόπος να παγιωθεί η εξουσία τους. Αυτοί οι τραπεζίτες και οι σύμμαχοί τους δημιουργούν μια νέα παγκόσμια τάξη που δεν ενδιαφέρεται ελάχιστα για δημοκρατικές αρχές. Θα είναι οι Θεοί.

Ο Nathan Rothschild (1777-1836) ειχε δηλώσει οτι : «Δεν με νοιάζει τι μαριονέτα τοποθετείται στο θρόνο της Αγγλίας για να κυβερνήσει την αυτοκρατορία. Ο άνθρωπος που ελέγχει την προσφορά χρήματος της Βρετανίας ελέγχει τη βρετανική αυτοκρατορία και ελέγχει τη βρετανική προσφορά χρήματος».

Εκτός από τον Εβραϊκό Μεσσιανισμό, ο Τεκτονισμός ήταν το εργαλείο των τραπεζιτών. Ήταν καθοριστικής σημασίας για την καταστροφή των χριστιανικών μοναρχιών στη Γερμανία, την Αυστρία και τη Ρωσία και την παρακμή της Καθολικής Εκκλησίας.

Αυτή είναι και η άποψη που αποκαλύπτεται στο The Red Symphony.

Στο 1841, ο Πάπας Λέων XIII έγραψε ότι ο απώτερος στόχος του Τεκτονισμού είναι να "ξεριζώσει εντελώς ολόκληρη τη θρησκευτική και ηθική τάξη του κόσμου, που έχει δημιουργηθεί από τον Χριστιανισμό ... Αυτό σημαίνει ότι η ίδρυση και οι νόμοι της νέας δομής της κοινωνίας θα αντληθούν από τον καθαρό φυσιολατρισμό ».

Και πάλι ο Πάπας Λέων XIII είπε: «Ο ερασιτεχνισμός είναι η μόνιμη προσωποποίηση της Επανάστασης · ​​αποτελεί ένα είδος αντίθετης κοινωνίας που αποσκοπεί στην άσκηση μιας αποκρυφιστικής υπεροχής στην κοινωνία όπως την γνωρίζουμε και της οποίας ο μοναδικός λόγος ύπαρξης είναι η διεξαγωγή πολέμου κατά του Θεού και της Εκκλησίας του ". (De Poncins, Τεκτονισμός και Βατικανό, σελ. 45)

Και μεις κοιμόμαστε ορθοιοι αντι να ανοίξουμε τα αυτιά μας στο ΧΡΙΣΤΟ ... και να αντιδράσουμε σε αυτην την Α- Χριστη κοινωνία δίχως Χριστό.

 Ο Τεκτονισμός και το Βατικανό, Leon de Poncins, αριστερά, χρησιμοποιούν εβραϊκές πηγές για να υποστηρίξουν ότι ο Τεκτονισμός συνδέεται στενά με τον Ιουδαϊσμό. Για παράδειγμα, ο ραβίνος Elle Benamozegh έγραψε: "Η μασονική θεολογία αντιστοιχεί αρκετά καλά σε εκείνη του Καμπάλα." (Ισραήλ και L'Humanite, σ. 73)

Ο De Poncins αναφέρει ένα άρθρο το οποίο εμφανίστηκε το 1861 σε μια παρισινή Εβραϊκή αναθεώρηση La Verite Israelite: «Αλλά το πνεύμα του Τεκτονισμού είναι αυτό του Ιουδαϊσμού στις πιο θεμελιώδεις πεποιθήσεις του · οι ιδέες του είναι Ιουδαϊκές, η γλώσσα του είναι Ιουδαϊκή, είναι Ιουδαϊκός ... "

Ο De Poncins γράφει ότι ο στόχος τόσο του Τεκτονισμού και του Ιουδαϊσμού είναι η ενοποίηση του κόσμου υπό το εβραϊκό δίκαιο. (Τεκτονισμός και το Βατικανό, σελ. 76)

                                                               ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Ο Εβραιοτεκτονισμος δεν ήταν καθόλου κακός. Μας επέτρεψε να δεχτούμε τις σεξουαλικές μας επιθυμίες χωρίς ενοχή και μας έδωσε την ελευθερία να βρούμε ξανά τον Θεό με τους δικούς τους όρους. Ωστόσο, αυτά τα οφέλη είναι προσωρινά δελεαστικά. Ο απώτερος στόχος τους και του αρχηγού του είναι να μας χωρίσει από τον Θεό και να μας υποδουλώσει στις σεξουαλικές και υλικές σφοδρές επιθυμίες μας, δηλαδή να χάσουμε την ψυχή μας .

Η ανθρωπότητα υπονομεύεται από τους πολιτικούς και πολιτιστικούς ηγέτες της, σε σχέση με τους διεθνείς τραπεζίτες και τους συμμάχους τους, οι οποίοι συχνά ασκούν Λουσιφεριανούς νομους. Χρησιμοποιούν τον Ιουδαϊσμό (συμπεριλαμβανομένου και του Σιωνισμού) και τον Τεκτονισμό ως όργανα οργάνωσης και ελέγχου. Προφανώς, η πλειονότητα των Εβραίων και των Ελευθεροτύπων δεν το γνωρίζουν ή δεν το πιστεύουν.

Ο σύγχρονος πολιτισμός κάνει έναν Θεό του ανθρώπου τον Άνθρωπο Θεό . Ο άνθρωπος ορίζει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της καλοσύνης και της αλήθειας. Το αποτέλεσμα είναι ότι βρισκόμαστε σε μια πνευματική φυλακή αποκομμένη από τον Θεό και καταπιεσμένη από αμείλικτες υπενθυμίσεις της δικής μας ασταθούς ανάπτυξης.

Φοβάμαι ότι η πνευματική και ψυχολογική υποδούλωση είναι μόνο ένα προοίμιο σε ένα πολιτικό και οικονομικό καθεστώς, είμαστε  πρόβατα που  βόσκουν  κοντά σε ένα σφαγείο... 







Πηγη βιβλιογραφιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου