Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Οι Τεκτονικές ρίζες της σύγχρονης "λατρείας"

Ακριβώς όπως τα σώματά μας χρειάζονται φαγητό, οι ψυχές μας έχουν επίσης ανάγκες, για νόημα και βαθυτερες πνευματικες αναζητησεις που να εμπνέουν μοντέλα της αλήθειας, του θάρρους, της καλοσύνης, της ομορφιάς και της αγάπης.

Η σατανική λατρεία Καβαλισμός  (Cabalism/Cabala) που ελέγχει τον σύγχρονο πολιτισμό ορίζει την ανθρωπότητα ως άψυχα ζώα, καλύτερα να μας εκμεταλλεύονται και να μας εξοντώσουν.

Η ταινία "Γιατί τα θέματα ομορφιάς" "Why Beauty Matters (Por que a beleza importa?)" Roger Scruton δείχνει ότι είμαστε πεινασμένοι πνευματικά. Οι ψυχές μας τρέφονται με διατροφή δυσλειτουργίας, ασυλίας, βίας και σεξουαλικής βλάβης. Είμαστε πεινασμένοι.
                 Why Beauty Matters (Por que a beleza importa?

Για να το επιβεβαιώσετε, απλά κοιτάξτε τη σύγχρονη μουσική, τη λογοτεχνία ή τις ταινίες. Είναι αυτό που θα περίμενε κανείς σε μια κοινωνία που διαχειρίζεται μια σατανική λατρεία, όπου η αναφορά του Θεού απαγορεύεται επειδή οι αθεϊστές μπορεί να προσβληθούν. Όπου οι πιστοί δεν έχουν δικαιώματα; (Η επίθεση είναι επίσης διανοητική.Καταστέλλουν την πληροφόρηση και τον λόγο ελέγχου.)

Ο  Πασίγνωστος Συγγραφέας Henry Makow Ph.D. αναφέρθηκε σε μια μεγάλη αλήθεια 
Η σύγχρονη "κουλτούρα" είναι προϊόν της συνωμοσίας του Λουσιφερ κατά του χριστιανικού πολιτισμού.
Η αθέλητα αρνητικότητα και όλο και η πιο αστείρευτη, σύγχρονη "κουλτούρα" επιτίθεται στις πηγές αξιοπρέπειας, ευπρέπειας και ελπίδας που μας χαρακτηρίζουν ως ανθρώπινα όντα και όχι ως ζώα όπως θέλουν.

Για παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο Λονδίνο προωθούσαν ένα παιχνίδι για την "σεξουαλική αγάπη" μεταξύ ενός παντρεμένου και ενός κατσικιού. Σας ακούγετε ακραίο κι όμως συνεβει μάλιστα  σε συνέντευξή του, ο θεατρικός συγγραφέας Edward Albee δήλωσε ότι το "The Goat" η "Η κατσίκα" στα ελληνικά  αμφισβήτησε αυτό το "κοινωνικό ταμπού" και ελπίζει ότι τα μέλη του ακροατηρίου θα "επανεξετάσουν τις αξίες και τις στάσεις τους απέναντι στην κτηνοβασία".
"Αστείος, συγκινητικό  και τραγικό ", δήλωσε το Channel 4 News, σ'ένα σεβαστό και" σοβαρό "πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η κτηνοβασία έχει συμβεί άλλοτε στον κόσμο και το παιχνίδι ασχολείται κυρίως με τον πρωταγωνιστή ο οποιος εξομολόγειτε στην ουσια την αδυναμία του σε αυτήν την αδυναμία και την αντιμετώπιση του γεγονότος λεει ότι «αισθάνεται ένοχος επειδή δεν αισθάνθηκε ένοχος στο οτι ειναι κτηνοβάτης». «Είμαστε όλοι ζώα»,λεει προσπαθώντας να  εξορθολογίσει την επιλογή του. Το έργο ασχολείται με την αντιπαράθεση μεταξύ του πρωταγωνιστή, της συζύγου του και του γκέι γιου του. Και ολο αυτο προβάλετε απο την τηλεόραση ως κατι φυσικό. 

Ένας αναγνώστης, ο Jonathan Stonehouse έγραψε: "Με κάνει να πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί που τώρα συνδέουν την ελευθερία με την εξομάλυνση όλων όσων προηγουμένως θεωρούνταν ως ηθικά ανθεκτικα, όταν η αλήθεια είναι ότι οικοδομούμε έναν κόσμο στον οποίο η πλειονότητα θα είναι δούλοι κάθε ιδιοτροπία και φαντασία, για να μην αναφέρουμε τη σκοτεινή και αποτρόπαια επιθυμία, η ανθρώπινη φαντασία μπορεί να συλλάβει. Αυτή είναι μια μορφή «ελευθερίας» που μπορώ να κάνω χωρίς αυτην ».

Η αληθινή κουλτούρα βασίζεται στη διύλιση των ζωικών μας ενστίκτων όσον αφορά τα πνευματικά ιδανικά (όπως η αλήθεια, η δικαιοσύνη, η καλοσύνη και η ομορφιά.) Ο σύγχρονος αντιπολιτισμός βασίζεται στην αποδυνάμωση και στην καταστροφή της κοινωνίας με την αποτροπή αυτών των ιδανικών και την επιδίωξη των βασικών μας παρορμήσεων.

Ο αντιπολιτισμός λοιπον απεικονίζει τον άνθρωπο με καθαρά φυσικούς και υλικούς όρους. Κάθε σεξουαλική ώθηση και σωματική λειτουργία πρέπει να αναγνωρίζονται και να επιδίδονται. Αυτό θεωρείται «θαρραλέο»για την κοινωνία , ενώ κάθε ανατροπή θεωρείται καταπιεστική φαινομενική ή φασιστική.

Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του "Sex and the City", οι τηλεθεατές έπρεπε να αντέξουν να δουν  τη Carrie να κανει  κερί στο  μπικίνι. Ευτυχώς, χάσαμε μια πλήρη μετωπική θέα. Αυτό δεν είναι καθαρότητα. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια απαιτεί ιδιωτικότητα. Η γοητεία της γυναίκας απαιτεί μετριοφροσύνη και μυστήριο. Έχουμε ψυχές και όχι μόνο σώματα. Ας μην το ξεχνάμε αυτο 

Η εξύψωση της ζωικής φύσης του ανθρώπου, σε βάρος των πνευματικών του ιδιοτήτων, είναι άμεση συνέπεια της θεοποίησης του ανθρώπου. Ο αντιπολιτισμός μας υποθέτει ότι ο άνθρωπος είναι ένα τελικό προϊόν και δεν χρειάζεται να μετασχηματιστεί από την αγάπη του Θεού.

Ένα σύμπτωμα της κατασκευής του ανθρώπου του Θεού είναι ότι εμείς μυστικοποιούμε και λατρεύουμε τα ανθρώπινα όντα. Λατρεύουμε μια λατρεία μεγάλων μυαλών, μια λατρεία μεγάλης ομορφιάς, μια λατρεία μεγάλου πλούτου και δύναμης.

Η σύγχρονη "κουλτούρα" αντικατοπτρίζει την τελική μας εξέλιξη σε μια διαβολικής συνωμοσίας που απορρίπτει τις οδηγίες του σχεδιαστή μας (Θεος).



Πηγη Henry Makow Ph.D. και Channel 4 News καθως και youtuber Alvaro Canella

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου