Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ρώσος κοσμοναύτης αποκαλύπτει UFO,και τα ΜΥΣΤΙΚΑ των αγρογλυφικών 2012


Ενδιαφέρον και άκρως αμφιλεγόμενο: Eνας Ρώσος κοσμοναύτης αποκαλύπτει UFO , και μυστικά των αγρογλυφικών.

  Δεν ξέρουμε ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος και δεν έχουμε πληροφορίες.

Εν πάση περιπτώσει, εδώ είναι το βίντεο και να ακούσουμε τις εξηγήσεις του.








Ενημέρωση : Λάβαμε τις παρακάτω πληροφορίες(αναγνώστης της Vlada )

Δεν είναι Ρώσος κοσμοναύτης από ότι γνωρίζω όπως ο ίδιος εισηγήθηκε ως ειδικός επιστήμης των υπολογιστών, σε γιόγκα έμπειρος γεννήθηκε στην Masadonia, αλλά τώρα ζει στην Αυστραλία, σύμφωνα με πληροφορίες από το συνέδριο του ... και είναι συγγραφέας ενός περιοδικού που ονομάζεται "η έκτη αίσθηση", αυτό το αποδεικτικό στοιχείων βίντεο είναι από τη "διάσκεψη Nexus" δείτε «Αναμενόμενη κοσμικά γεγονότα από το 2012 απο τον Pane Andov’ » στο youtube, την πλήρη συνέντευξη,την ιστορία του και τις εμπειρίες του.

Χάρη στο Vlada


Εδώ είναι η αρχική έκδοση

Αναμενόμενα κοσμικά γεγονότα από το 2012,Pane Andov’

Η Θαυμάσια παρουσίαση από τον Pane Andov"AstralWalker"  για το μέγα γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του έτους 2012 και τις αρχές του 2013. Λοιπόν εξηγεί ότι χιλιάδες χρόνια πριν από το γαλαξιακό κέντρο του Γαλαξία μας, υπήρχε μια ισχυρή απελευθέρωση από ένα τεράστιο ποσό ενέργειας, από το οποίο, όμως ένα τεράστιο, λαμπερό, κυκλικό κύμα εξαπλώθηκε σε όλον τον γαλαξία από το κέντρο του προς τις άκρες του.



Η απελευθερωμένη του ενεργειακού παλμού επηρεάζει ήδη όλο τον γαλαξία όπως τη μικρή κουκίδα που εμείς το λέμε το ηλιακό μας σύστημα. Πολύ σύντομα θα μας βρει και θα μας χτυπήσει με πλήρη δύναμη αυτή η ενεργεια. Εξηγεί τι είδους συνέπειες προκύπτουν από αυτό το εξαπλωμένο κύμα της ενέργειας και πόσο επιρροή θα έχει για το ηλιακό μας σύστημα, για το αστέρι και τον πλανήτη μας και πώς επηρεάζει το DNA της ζωής.

Ο τρόπος που ο  Pane  συνδέει τις τελείες καθιστά σαφές τι ο πλανήτης μας θα αντιμετωπίσει σύντομα και αυτό που εμείς ως άνθρωποι μπορούμε να κάνουμε. Επίσης προσφέρει σημαντικά μηνύματα τα οποία ο ίδιος στηρίζει με επιστημονικά δεδομένα. Για την ιστορία, το DNA του άλλαξε όταν το βιολογικό σώμα του ήταν μόνο επτά ετών, παρέχοντάς του τη δυνατότητα να αξιοποιήσει τις ικανότητες του όπως η τηλεπάθεια, η απομακρυσμένη προβολή, αστρικό ταξίδι και να έρθει σε επαφή.

Ισχυρίζεται ότι από καιρό σε καιρό πολλές φυλές εξωγήινων  επικοινωνούν και του παραδίδουν σημαντικά μηνύματα , ως αποτέλεσμα των εναλλαγών στο DNA του στην πρώιμη παιδική ηλικία. Μία από αυτές τις φυλές είναι θετική και αποδίδει τα γνήσια αγρογλυφικά, και του εξήγησε τι ακριβώς σημαίνουν οι πολύπλοκες γεωμετρίες. Έτσι ο Pane ήταν σε θέση να μεταφράσει τα πολύπλοκα γεωμετρικά σχέδια που περιλαμβάνουν την λύση της εξίσωσης για το τι αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, όταν πρόκειται να συμβεί κάτι και τι μπορεί να γίνει γι 'αυτό.








Πηγή ddsdtv ,dxbender 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου