Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Κρυφές Πύλες Μεταξύ Γης και Ήλιου, ισχυρίζεται η NASA


H NASA ισχυρίζεται ότι οι κρυμμένες πύλες μεταξύ της Γης και του Ήλιου υπάρχουν -δημιούργησαν αποστολή για να τις βρουν..

Η πύλη είναι μια συντόμευση, ένας οδηγός, μια πόρτα προς το άγνωστο - ένα εξαιρετικό άνοιγμα στο χωροχρόνο που συνδέει τους ταξιδιώτες σε μακρινά βασίλεια.

Σκεπτόμενοι Sci-Fi; Λοιπόν, διαβάστε την.

Χρηματοδοτήθηκε από τη NASA και ο ερευνητής στο πλάσμα φυσικός Jack Scudder του Πανεπιστημίου της Αϊόβα ισχυρίζεται ότι έχει βρει έναν τρόπο για το πώς θα βρουν τις Πύλες..
.«Τις αποκαλούμε  σημεία -Χ ή περιοχές διάχυσης ηλεκτρονίων," εξηγεί.


«Είναι μέρη όπου το μαγνητικό πεδίο της Γης συνδέεται με το μαγνητικό πεδίο του ήλιου, δημιουργώντας μια αδιατάρακτη πορεία που οδηγεί από το δικό μας πλανήτη στην ατμόσφαιρα του Ήλιου 93 εκατομμύρια μίλια μακριά."


Παρατηρήσεις από το ΘΕΜΙΣ της NASA διαστημόπλοια Cluster και ανιχνευτές της Ευρώπης δείχνουν ότι αυτές οι μαγνητικές πύλες ανοίγουν και κλείνουν δεκάδες φορές κάθε μέρα. Θα βρίσκονται συνήθως μερικές δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Γη, όπου το γήινο μαγνητικό πεδίο συναντά τον ηλιακό άνεμο. Οι περισσότερες είναι μικρές πύλες και βραχύβια.Οι Τόνοι των ενεργητικών σωματιδίων μπορεί να ρέει μέσα από τα ανοίγματα, θέρμανση ανώτερη στην ατμόσφαιρα της Γης, ​​προκαλώντας τις γεωμαγνητικές καταιγίδες, και την ανάφλεξη του φωτεινού πολικού σέλας.

 Η NASA σχεδιάζει μια αποστολή που ονομάζεται «MMS», μικρή για Magnetospheric Multiscale αποστολή,στην έναρξη του 2014, για να μελετήσει το φαινόμενο.Με τους ενεργητικούς ανιχνευτές σωματιδίων και τους μαγνητικούς αισθητήρες, τα τέσσερα διαστημόπλοια του MMS θα απλώνονται στην μαγνητόσφαιρα της Γης και γύρω από τις πύλες για να παρατηρούν πώς λειτουργούν. Μόνο ένα είναι το πρόβλημα: Η εύρεση τους.

Οι Μαγνητικές πύλες είναι αόρατες, ασταθής και αβέβαιες. Ανοίγουν και κλείνουν χωρίς προειδοποίηση »και δεν υπάρχουν πινακίδες για να μας καθοδηγήσουν σε αυτές", σημειώνει ο Scudder. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πινακίδες, και ο Scudder τις έχει βρει. Πύλες με μορφή μέσω της διαδικασίας της μαγνητικής επανασύνδεσης.

Ανακατεμένες γραμμές τις μαγνητικής δύναμης από τον ήλιο και τη Γη σε criss-cross ενώνονται για να δημιουργήσουν τα ανοίγματα τα "X-σημεία" είναι εκεί όπου το σταυρωτό λαμβάνει χώρα. Η ξαφνική συμμετοχή των μαγνητικών πεδίων μπορεί να ωθήσει τις πίδακες φορτισμένων σωματιδίων από το X-σημείο, δημιουργώντας μια "περιοχή διάχυσης ηλεκτρονίων." Για να μάθει πώς να εντοπίσει αυτά τα γεγονότα, ο Scudder εξέτασε τα δεδομένα από ένα διαστημόπλοιο σε τροχιά γύρω από τη Γη,περισσότερο από 10 χρόνια . «Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, η εταιρεία Polar διαστημικών σκαφών της NASA πέρασε χρόνια στην μαγνητόσφαιρα της Γης," εξηγεί ο  Scudder , "και αντιμετώπισε πολλά Χ-σημεία κατά τη διάρκεια της αποστολής της."


Πηγή:ufo-blogger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου