Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Πιθανές βάσεις ''εξωγήινων'' συλλαμβανόντε στη Σελήνη από τον Chang’e-2 Orbit - 14 Φλεβάρη 2012



Πιθανές ''Εξωγηινες'' Βάσεις στη Σελήνη μας συλλαμβάνοντε από Chang'e-2 Orbit

Επεσα πανω σε φωτογραφίες ψαχνοντας στο διαδίκτυο σε συγκεκριμένη πηγη που επικαλείται η Κίνα η οποια κυκλοφορήσε Hi Resolution εικόνες που λαμβάνονται από το Chang'e-2  που βρίσκετε σε τροχιά στο φεγγάρι.Οι φωτοραφιες που τράβηξε απεικονίζουν καθαρά κτήρια και κατασκευευες στην επιφάνεια του φεγγαριού κατι που δεν το ακούμε πρώτη φορά καθώς πολλές φορές εχουν γραφτεί άρθρα με τέτοιες φήμες που στις 14 φλεβαρη οι φωτογραφίες του Chang'e-2  ήρθαν να μας το επιβεβαιώσουν..



Υπάρχουν ισχυρισμοί επίσης,οτι  η NASA έχει βομβαρδίσει σκόπιμα σημαντικούς τομείς της Σελήνης , σε μια προσπάθεια της να καταστρέψει τα αρχαία αντικείμενα,κτηρια και κατασκευες προς διευκόλυνση της (Πράγμα διόλου απίθανο)....

Οι Εικόνες που ακόμη κυκλοφορουν(Πριν πέσει το γνωστό σβηστήρι) καταδεικνύουν σαφώς τους πυρηνικους κρατήρες και τα συντρίμμια των κτιρίων που προκλήθηκαν καθαρά από εκρήξεις σε μια προσπάθεια από τη NASA οπως προείπα  για να καταστρέψει την αλήθεια... (Και να δώσει την δικιά της αυτή που θα θέλει να προωθήσει ).
Η Κίνα κινείται προς την πλήρη αποκάλυψη της ''Εξωγήινης'' πραγματικότητας η οτι αλλο ειναι αυτο, αν αυτές οι εικόνες μελλοντικά επαληθεύτουν ως γνήσια τότε η NASA θα πρέπει να διερευνηθει για απάτη και προδοσία.

Στην Κίνα θα κυκλοφορήσουν όλα τα στοιχεία και ολες οι εικόνες από τον Chang'e-2 κατά τις προσεχείς εβδομάδες και μήνες, ας ελπίσουμε ότι αυτή είναι η αρχή μιας νέας εποχής.
Αναμένουμε να μάθουμε τι θα γίνει και με αυτο...

Στο you tube εχει ανέβει το εν λογο βιντεο αξιζει να το δείτε απο το χρήστη StephenHannardADGUK




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου