Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Απομακρυσμένες προβολή και πρόβλεψεις καταστροφικών γεγονότων 2012/2013

Απομακρυσμένη προβολή!

Το 2008  έγιναν  μερικές προβλέψεις από μια ομάδα αποτελούμενη απο κορυφαίους,εκπαιδευμενους στρατιωτικους με την ονομασια "οι τηλεθεατές" Ο καθένας τους με πάνω από μια δεκαετία επιτυχούς υπηρεσίας.
Ο Λιν Μπιουκάναν,από το αμερικανικό στρατό Νοημοσύνης, και μέλος της τετραµελούς «Αστρικής Πύλης»και Ο Glenn Wheaton, των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ που συμμετείχε σε ένα έργο που διευθύνεται από το Ινστιτούτο farsight. Αρχικά ειχε σχεδιαστεί για την ανίχνευση λεπτών κλιματικών αλλαγών σε επιλεγμένους στόχους σε όλο τον κόσμο.

Αντί της αλλαγής του κλίματος, ομως  οι ομαδα των ''τηλεθεατων'' είδαν εναν τεράστιο μετεωρικό αντίκτυπο στον ωκεανό με καταστροφικά παλιρροιακά κύματα και μια ηφαιστειακή δραστηριότητα.
Όλα αυτά συμβαίνουν και θα κορυφωθούν το 2013!!!

Τα αποτελέσματα ήταν και ειναι απρόσμενα,αλλά θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη απο όλους μας  η εξεληξεις οι οποιες συμβαινουν τρέχουν γρήγορα και ήδη ο πλανήτης βιώνει περίεργες μετεωρολογικές  και γεωλογικές καταστασεις...

 Φαίνεται ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου έχουν ήδη κάνει προετοιμασίες για ένα τέτοιο γεγονός.
Η επιστημονική κοινότητα πιστεύει ότι αυτές οι προβλέψεις  είναι τόσο ισχυρές και αξιόπιστες ωστε δεν χωράνε φήμες η παραφιλολογίες μπροστά σε μια τέτοια  φρικτή πρόβλεψη.

Το 2008 μια ομάδα από 8 στρατιωτικούς της ομάδος τηλεθεατών που προείπαμε  κλήθηκαν να για να μελετήσουν αρκετούς στόχους ώστε να αφομοιώσουν τις πραγματικές αναθέσεις των στόχων για κάθε συνεδρία που θα τους δοθεί στο μέλλον πειραματα απομακρυσμενης προβολης
Στις συνεδρίες που έκαναν δόθηκε και απο ένας αριθμός (S1, S2, ...)κ.τ.λ και οι σημειώσεις τους και τα σχέδια από κάθε συνεδρία συλλέγονταν, σκανάρονταν, κρυπτογραφούνταν και στη συνέχεια διοχετεύονταν στο ίντερνετ οπου κατεβάζονταν από δεκάδες χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου για κάποια μελλοντική ημερομηνία.Οταν οι κωδικοί κρυπτογράφησης δημοσιεύονταν. Αυτή ηταν η εγγύηση ότι τα αποτελέσματα των συνόδων των απομακρυσμένων προβολών δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν.

Υπήρχαν ένα σύνολο από 113 συνεδρίες. Μόλις οι συνεδρίες είχαν καταγραφεί, οι στόχοι ειχαν επελεγει με τυχαίο τρόπο, αντιστοίχουσαν κάθε συνεδρία με εναν από τους τρεις πιθανούς στόχους  σε 9 διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο:


Οι θέσεις είναι


1.Vaitupu, Tuvalu
2.Fort Jesus, Μομπάσα της Κένυας
3.Η όπερα του Σύδνεϋ (Sydney Opera House) Αυστραλία
4.Όρος Κιλιμάντζαρο, στην Τανζανία
5.Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών Κτίριο, Washington, DC
6.Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαλέ, Μαλέ, Μαλδίβες
7.KITV Κτίριο, Χονολουλού, Χαβάη
8.Το κτίριο συναρμολόγησης οχημάτων εκτόξευσης στο Συγκρότημα 39, Διαστημικό Κέντρο Κένεντι, Merritt Island, Φλόριντα
9.Ουέστ, Φλόριντα

Σε γενικές γραμμές, αυτές οι εξ αποστάσεως-προβολες δεδομένα υποδεικνύουν τους ακόλουθους τύπους σωματικών αλλαγών σε πολλές από τις παραπάνω γεωγραφικές περιοχές από τα μέσα του 2013:

1. Οι επιπτώσεις από ό,τι φαίνονται να είναι μεγάλοι μετεωρίτες που θα οδηγούν σε τσουνάμι και την πιθανή ηφαιστειακή δραστηριότητα
2. Εκτεταμένες πλημμύρες και δυναμική των παράκτιων περιοχών
3. Η υπερβολική ηλιακή ακτινοβολία
4. Καταιγίδες και άλλα ακραία καιρικά φαινόμενα

Όσον αφορά τις επιπτώσεις των αλλαγών αυτών για τον άνθρωπο, τα στοιχεία αυτά δείχνουν επίσης:

1.Μαζική αυτο-οργανωμένη μετεγκατάσταση από τις παράκτιες περιοχές (πρόσφυγες)
2. Η κατανομή των ενισχύσεων διάσωσης ή άλλες αξιοσημείωτες κυβερνητικές υπηρεσίες σε λειτουργία(ΦΕΜΑ)
3.Η κατάρρευση του συστήματος εφοδιασμού τροφίμων
4.Η κατανομή των οχημάτων συστήματος μεταφορών
5.Εκτεταμένες απώλειες των κτιρίων κοντά στις ακτές

Ένα βίντεο με τις ιδιαιτερότητες και τις λεπτομέρειες του έργου απομακρυσμένης προβολής:



2013 Τα δύο χρονοδιαγράμματα που εξετάζονται στην παρούσα μελέτη είναι:

Χρονοδιάγραμμα Α: 1η Ιουνίου 2013, ο στόχος του 12 το μεσημέρι τοπική ώρα, μετά από το χρονοδιάγραμμα στο οποίο η ηγεσία της επικρατούσας παγκόσμιας επιστημονικής εγκατάστασης εξακολουθεί να αγνοεί ή να αρνητε την πραγματικότητα του φαινομένου εξ αποστάσεως-προβολής, και την ύπαρξη της ζωή που δεν κατάγετε από τη Γη.


Χρονοδιάγραμμα Β: 1η Ιουνίου 2013, ο στόχος του 12 το μεσημέρι τοπική ώρα, μετά από το χρονοδιάγραμμα στο οποίο μέχρι το τέλος του 2009 οι ηγέτες της επικρατούσας παγκόσμιας επιστημονικής εγκατάστασης αναγνωρίζουν δημοσίως, την πραγματικότητα του φαινομένου απομακρυσμένη-προβολή, και την ύπαρξη της ζωής που δεν κατάγετε από τη Γη.

Οι κυβερνήσεις γνωρίζουν και περιμένουν αυτά τα πράγματα


Σύμφωνα με το Ινστιτούτο farsight, υπάρχουν ορισμένα γεγονότα που έχουν συμβεί σε ολόκληρο τον κόσμο ή κάποια άλλη παρόμοια καταστροφή στο άμεσο μέλλον μας.

1. Το Διαστημικό Λεωφορείο των ΗΠΑ ξεκίνησε στην τελευταία αποστολή του στα μέσα του-2011. Εκείνη την εποχή, η NASA  χρηματοδοτούνταν από την κυβέρνηση της επανδρωμένου διαστημικου πτήσης πρόγραμματος. Δεδομένου ότι η επένδυση των ΗΠΑ έχει ξεκινήσει στο διάστημα από το 1960, αυτό είναι παράξενο, δεδομένου μάλιστα ότι οι προσπάθειες του ιδιωτικού να ξεκινήσει την αποστολη άνθρωπων στο διάστημα είναι χρόνια μακριά, και επί του παρόντος δεν είναι τεκμηριωμένη. Εάν η κυβέρνηση δεν αναμένει να είναι σε θέση να ξεκινήσει την αποστολη άνθρωπων στο διάστημα στο άμεσο μέλλον για λόγους που δεν αναφέρεται επί του παρόντος.

2. Η Global Seed Vault σφραγίστηκε το 2011. Αυτή η τράπεζα σπόρων θα επιτρέψει στον κόσμο να ξεκινήσουν εκ νέου γεωργικές δομες που θα δοθων μετα απο μια παγκόσμια καταστροφή. Τα Ηνωμένα Έθνη επιθεωρουν επίσημα την εγκατάσταση, η οποία μπορεί να φαίνεται παράξενη για ένα νορβηγικό έργο. Το χρονοδιάγραμμα του έργου αυτού φαίνεται σαν μια περίεργη σύμπτωση.

3. ΗΠΑ και το παγκόσμιο χρέος. Είναι σαν τις διάφορες κυβερνήσεις δεν περιμένουμε να πρέπει να εξοφλήσουν τα χρέη τους, ίσως την πρόβλεψη για την παγκόσμια οικονομική επαναφορά, για λόγους που δεν αναφέρεται επί του παρόντος.

4.Η υποτίμηση του δολαρίου των ΗΠΑ φαίνεται να είναι μια τάση που θα μείνει. Moody, Standard & Poor και Fitch έχουν ανακοινώσει ότι μπορεί να υποτίμηθουν οι αξιολόγησεις των αμερικανικών κρατικών ομολόγων (βλ. άρθρο NY Times, 15 Μαρτίου 2010, καθώς και τη συντακτική στις 20 Μαρτίου 2010), και υπήρξαν συζητήσεις στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για σταδιακή κατάργηση της εξάρτησης από το δολάριο ΗΠΑ. Οι κυβερνήσεις φαίνεται να ενεργουν στο εάν το αμερικανικό δολάριο θα αντικατασταθεί ως παγκόσμιο νόμισμα.

5. Σκάψιμο, σκάψιμο είναι παντού. Οι ΗΠΑ δεν έχει πυρηνικά εχθρούς, αλλά έχει τεράστιο υπόγειο σκάψιμο εγκαταστάσεις σε αφιλόξενες περιοχές δύσκολο για τις μάζες να φτάσουν.εως εκει Γιατί αραγε οεοοο; Από την άλλη πλευρά, οι Κινέζοι έχουν την τάση να σκέφτονται συλλογικά, και η Κίνα εχει εξαιρετικα σκάψιμο σε συγκροτήματα του μετρό κάτω από τις περισσότερες από τις μεγάλες πόλεις της σε ένα κατεπείγον πρόγραμμα που φαίνεται περίεργο από πλευράς χρονοδιαγράμματος και του πεδίου εφαρμογής. Βλέπε, για παράδειγμα, η NY Times άρθρο από τον Keith Bradsher, 27 Μαρτίου 2009. Subways είναι, φυσικά, σε βολική τοποθεσία υπόγειες σήραγγες, και που θα μπορούσαν να στεγάσουν τα εκατομμύρια των ανθρώπων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Η Ρωσία ανακοίνωσε το 2011  την προσθήκη 5.000 νέων πυρηνικών καταφύγιων βόμβων στη Μόσχα, που θα επιτρέψει την προστασία όλων των κατοίκων της Μόσχας. Το πρόγραμμα πρέπει να έσπευσει ώστε να ολοκληρωθεί το 2012. Γιατί την συγκεκριμενη ημερομινια μηπως ξερουν κατι που εμεις αγνοούμε; Η Ρωσία δεν έχει πυρηνικές εχθρούς αλλα νεα συστήματα στο μετρό της Ρωσίας έχουν επίσης πραγματοποιηθεί βαθύτερα ομως από ό, τι χρειάζεται, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βαθιά καταφύγια έκτακτης ανάγκης. Και πάλι, ερωτώ γιατί; Γιατί όλες αυτές οι προετοιμασίες, και προπάντων  γιατι τοση βιασύνη;

6. Η NASA τώρα πρόβλεπει ότι ο Ήλιος μπορεί να δημιουργήσει ανευ προηγούμενου  ηλιακές καταιγίδες για μακρά περίοδο του 2012-13. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε με ακρίβεια της κανονικές συνθήκες της Γης ουτε καν μια εβδομάδα πριν, και δεν είναι καθόλου σαφές για το πώς η NASA μπορεί να το κάνει αυτό με τις πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες  χρόνια νωρίτερα;;;;;;;;;;;;;;. Λένε ότι είμαστε περισσότερο από την τεχνολογία των υπολογιστών ευάλωτοι τώρα. Αλλά είχαμε παρόμοιες εξαρτήσεις το 2001 και το 1990, όταν τα προηγούμενα 11-ετή απο της εξαρσεις του ηλιακόυ κύκλου τοτε. Τι είναι τωρα δηλαδη διαφορετικό για τον τρέχοντα κύκλο;;;;;; Κάποιοι θα μπορούσαν να υποδηλώνουν ότι η NASA ενεργεί σαν να έχει κάποιες επιπλέον πληροφορίες που δεν αναφέρονται επί του παρόντος.





Εδώ είναι μερικές σελιδες με μερικά από τα στοιχεία και τις αναλύσεις για το έργο.(Ριχτε μια ματιά)

1.( Απομακρυσμένη προβολή-συνεδρίες για όλους τους στόχους και όλες τις ημερομηνίες)  http://www.farsight.org/demo/Demo2008/Climate_RV_Project_Target_Results_Download_Page.html

2.(Απομακρυσμένη-προβολή "Σκορ σαφήνεια» για το 2008 στόχοι, καθώς και συνδέσμοι προς αξιολογήσεις της συνεδρίας) http://www.farsight.org/demo/Demo2008/Results_for_1June2008.html



3.(Οι στόχοι αυτής της μελέτης) http://www.farsight.org/demo/Demo2008/Target_Files.html


Πρόβλεψη για το μέλλον ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα να το κάνουμε με remote viewing(απομακρυσμένη προβολή ). Οι άνθρωποι ρωτούν συχνά ότι αν κάποιος μπορεί να εχει απομακρυσμένη θέα, τι θα συμβεί σε κάποιο σημείο στο μέλλον; Πολλοί έχουν προσπαθήσει να χρησιμοποιήσουν τη μεθοδο του remote viewing ωστε να απαντήσουν στο ερώτημα αυτό, και μερικοί έχουν κατά καιρούς συναντήθει με επιτυχία. Αλλά μέχρι σήμερα, μόνο ένας πειραματικός σχεδιασμός χρησιμοποιει απομακρυσμένη προβολή και έχει εργαστεί  με συνέπεια να προβλέψει σωστά το μέλλον. Έχουμε τώρα μια ιδέα γιατί ο συγκεκριμένος πειραματικός σχεδιασμός λειτουργεί, και γιατί άλλα πειραματικά σχέδια  δεν λειτουργουν τόσο καλά. Ο λόγος μπορεί να έχει να κάνει με την ύπαρξη πολλαπλών συμπάντων, και τώρα έχουμε έναν τρόπο για να το δοκιμάσουμε αυτό άμεσα.

Ο Courtney Brown λεει: "οι επισκέπτες της τοποθεσίας του Web που δεν είναι εξοικειωμένοι με την έρευνα μας σε πολλαπλές πραγματικότητες θα θέλετε να δείτε αυτή την εισαγωγική παρουσίαση του βίντεο με θέμα":

Courtney Brown on Multiple Universes



Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το έργο επισκεφτείτε την ακόλουθη τη σελιδα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου