Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Οι Ελίτ προετοιμαζονται για το τέλος... το Doomsday

Σύμφωνα με τον Steven Kelley, ένα υπόγειο συγκρότημα υπάρχει κάτω από το Μουσείο Getty στο Λος Άντζελες και είναι το «πετράδι του στέμματος» για την Ελίτ των περίπου 250 τοποθεσίων που εχουν σχεδιαστει  σε όλη την ΗΠΑ  για να παρέχουν καταφύγιο στους Illuminati σε ένα σενάριο Ημέρα της Κρίσεως η Doomsday οπως το λένε. Εν τω μεταξύ, αυτές οι αποθήκες αυτη την στιγμή χρησιμοποιούνται για διεφθαρμές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων όργια και την σατανική σεξουαλική κακοποίηση καθώς και την ανθρωποθυσία  παιδιών.
by James Farganne — (henrymakow.com)

Ο Steven D. Kelley είναι ένας ηλεκτρο-οπτικός μηχανικός και ο εφευρέτης του συστήματος όρασης λέιζερ για τα όπλα στην Αμερική. Ως νέος άνθρωπος, έγινε ανάδοχος για τη CIA / NSA.

Καθ 'όλη την διαρκεια της καριέρα του, του δόθηκε η ευκαιρια να διεισδύσει σε εναν κυριολεκτικα υπόκοσμο του μαύρου προϋπολογισμού και ίντριγκας: ένα διηπειρωτικό δίκτυο των υπόγειων "κάστρων", που τροφοδοτουνται με την τεχνολογία Tesla, που συνδέονται με υπερηχητικά τρένα mag-lev . Τελικά, διέρρηξε όλους τους δεσμούς με την κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών να γίνει πληροφοριοδότης. Για τα τελευταία  χρόνια έχει φιλοξενηθει αρκετες φορές  σε εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή στο LA

Οι κάτοικοι αυτών των υπόγειων εγκαταστάσεων είναι "ελίτ" των διεθνών και των γενεών των Σατανιστων δηλωσε ο Kelley . Ο Kelley αναφέρεται σε αυτούς ως «σπηλαιολόγους», και αφορά τις ίδιες τις εγκαταστάσεις ως «κάστρα», λογο τις χλιδής τους. Πολλά έχουν δημοσιευθεί σχετικά με το DUMBs - βαθιές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις - αλλά ο Kelley είναι ο πρώτος που παρέχει μια σαφή εικόνα του τι οι συγγραφείς των πρωτοκόλλων της Σιών ονομάζουν υπόγεις "μητροπολεις":
Πλήρης κατάλογος των Στρατιωτικών υπόγειες βάσεις στις ΗΠΑ

Ο κατάλογος συντάχθηκε από έναν άνδρα που ονομάζεται  Don Croft.  Πολλοί από εσάς είναι εξοικειωμένοι με αυτόν.

ARIZONA
1. Fort Huachuca. 31 ° 50 'Ν 1100 19'48 "W, βάση πιατάκι κάτω, καταρτημενη για την τεχνικη νοημοσύνη και τον ελέγχο του μυαλου  incl.
2. Gates Πέρασμα Βάση
3. Gila Mountain περιοχή, νότια της Interstate 8 και περίπου 30 μιλια ανατολικά της Yuma, AZ. 290 Ν 116ºW. Βάση DUM.
4.Great Wash Cliffs, ειναι στη δυτική άκρη του γκρεμού στην κορυφη του Grapevine Wash. Μονο μέσω HWY 93 μπορεις να προσεγγησεις και, στη συνέχεια,να πας απο τους μη ασφαλτοστρωμένους δρόμους.
5. Green Valley
6. Hualapai Όρη, ανατολική πλευρά της οροσειράς, περίπου 35 μίλια. Νοτιοανατολικα του Κίνγκμαν, στην Αριζόνα
7. Rincon Mtn., Βόρεια πλευρά του Rincon Mtn
8. Mt. Lemon
9. Page
10. Safford, κοντά στο Safford
11. Santa Catalina Βουνό - βάση

ARKANSAS
12. Στην περιοχή γύρω από το Hardy και το Cherokee Village. 360 19 'N 9 ° 29'W W.Δεν είναι γνωστο  για ποιο σκοπό ειναι αυτη η  εγκατάσταση .
13. Pine Bluff, Ark. Περιοχή. 34 ° 13,4 'Β 92º01.0'W να 34º30' N 92 ° 30 'Δ.

ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ
14. 29 Palms ναυτική βάση, η οποία προσδιορίζετε στον στρατιωτικό χάρτη ως περιοχή εναέριου χώρου R-2501 N. Νοτιοανατολικά της Ludlow. Αυτή είναι  αμερικανικες ερευνες / διαγνωστικά εγκατάσταση και βάση UFO.
15. China Lake, Ερευνες για έλεγχο του νου και έρευνα για  όπλα
16. Ο Δαρβίνος, CA, 4 μίλια δυτικά  του Δαρβίνου
17. Deep Springs, CA, 37 ° 22 'N 117º 59,3' W.
18. Fort Irwin, Καλιφόρνια, 35 ° 20 'Β 116 ° 8'W W.
19. Βάση της Πολεμικής Αεροπορίας Edwards, στην περιοχή όπου Diamond Cr. Και συναντιούνται με την  Yuba, υπάρχουν 3 υπόγειες βάσεις UFO εκει. 34 ° 8 'N 117 ° 48' Δ
20. George Βάση Πολεμικής Αεροπορίας, CA
21. Helendale, Lockhead υπόγειες εγκαταστάσεις, 34º44.7 'Ν 1170 18.5' Δ Τεχνολογία για μυστικά προγράμματα. Υπάρχουν 3 βάσεις
22. Λος Άντζελες, On Hwy 14 προς Edwards AFB μετά από το Palmdale,στην 170η οδό, βόρεια με την 170ή του Αγίου στο Rosamond-1 70η διασταύρωση, η δεύτερη και η μικρότερη και καλύτερα διατηρημένο χωματόδρομο θα σας μεταφέρει δυτικά , και αν πάρετε μια σωστή κατεύθυνση στο βορρά στις γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος και μέχρι την κορυφή του λόφου θα δείτε την κορυφή μιας υπόγειας εγκατάστασης Northop Τεχνολογία για τα μυστικα σχέδια της ελίτ. Αυτή η περιοχή ήταν πολύ δραστήρια στη δεκαετία του 1970. Η Εγκατάσταση Northrop είναι κοντά στο Tehachapi . Έχει αναφερθεί για να πάει κάτω από τα 42 επίπεδα.Σε μεγάλο βαθμό ασχολούνται με τα ηλεκτρονικά και την έρευνα hi-tech αεροδιαστημικής.
23. Mt. Shasta
24. Kern River, Καλιφόρνια στο κούφιο βουνό δίπλα από την υδροηλεκτρική εγκατάσταση στο Έργο Kern River κοντά Bakersfield
25. Νάπα πεδιάδα- βρίσκεται στο Oakville  βόρεια της Νάπα, CA. Σήραγγες συνδέουν επίσης τα οινοποιεία βόρεια της Νάπας, που χρησιμοποιούνται για τη λευκή δουλεία και το μυαλό-ελέγχου. .
26. Norton Πολεμική Αεροπορία
27. Quincy, Καλιφόρνια, 39 ° 56,2 'Β 120 ° 56,5' Δ
28. Κοντά Palmdale (αν λάβει κανείς την διαδρομη  Palmdale Blvd. til 240η Αγίου και πηγαίνει στο Ave R-8. Έιναι το ανατολικό όριο της Λεωφόρου Κ-8που  είναι η εγκατάσταση McDonnell-Douglas  Κάποιος μπορεί να δει καλύτερα από τις τρεις βουνοκορφες στα νότια της εγκατάστασης Παράξενα σχήματα απο δίσκους εντονη δραστηριοτητα εχει αυξήθει έξω από το έδαφος για τους πυλώνες Αυτά επισυνάπτονται απο δίσκους που πετανε και λάμπουν και να αλλάξουν το χρώμα συμμετέχει η αεροδιαστημική τεχνολογία hi-tech...
29. Presidio, CA - Μια FEMA / DOD ιστοσελίδα για την περιοχή ΙΧ περιφερειακό γραφείο
30. Σαν Μπερναρντίνο, CO, 34º 50 'N, 34 ° 16' Ν
31. Santa Barbara County - τοποθετείται στο παχύ διατομιτών στρώμα.
32. Santa Rosa, 38º 26.4 'N 122 ° 42,9' W, FEMA, περιφερειακό κέντρο . για την δυτική ακτή, τι FEMA ως επί το πλείστον το κρυμμένο μυστικό Αυτό αναφέρεται ως πεδίο Κεραίας Επικοινωνιών , αλλά κάνει πολύ περισσότερα.
33. βουνά της Σιέρα Νεβάδα, Καλιφόρνια - πολύ βαθιά στρατιωτική βάση
34. Tehachapi Ranch- βάσεις 4  Tecachapi Canyon έχει μια νέα υπόγεια βάση η οποία ολοκληρώθηκε το Σεπτέμβριο του '95. Αυτό είναι το "Unholy 6" βάση των Orions. 35 ° 20 '118 ° 40'
35. Trona, CA, 35 ° 45,5 'N 1 77º22.6 «W -Πολλές χλμ βορειοδυτικά από την Trona, ακριβώς κάτω από Argus Peak. Αυτη η στρατιωτικη βαση ειναι NWC της λίμνης, και εχει κατασκευαστεί στη δεκαετία του '60.

COLORADO
36. Alamosa, 37 ° 28,1 'Β 105 ° 52.2'W W
37. Βιβλίο Cliffs, CO, 39 ° 40 'N 108º 0' W
38. Boulder, CO-Η έδρα για την  EMC , ένα είδος Ηλέκτρα-μαγνητικου έλεγχο του νου που μεταδίδονται για να τροποποιήσουν τον τρόπο σκέψης των Αμερικανών, και να τους ελέγχουν σαν σκλάβους.
39. Κολοράντο Σπρινγκς, NORAD -Canada & ΗΠΑ, και FEMA, εκατοντάδες άνθρωποι για το προσωπικό, περιέχει τουλάχιστον 4,5 κυβικά μίλια υπόγεια σπήλαια και σαράντα πέντε υπόγεια κτιρία από χάλυβα. Πολλους υπόγειους θαλάμους είναι τόσο μεγάλοι όσο 50, χ 100 '. Αυτό το συγκρότημα παρακολουθεί χιλιάδες δορυφόρους, πυραύλους, υποβρύχια, και τα UFO. NORAD ελέγχει επίσης πολλους σκλάβους Monarch που έχουν ALEX, JANUS, Alexus προγραμματισμος endtime επανάκλησης. Η Εγκατάσταση NORAD έχει 1.278 μίλια του δρόμου υπόγεια.
40. Βάση Φορτ Collins- για Gray εξωγηνοι
41. Μεγάλο Mesa- Orion βάση
42. Montrore Co., βόρεια της Paradox, στο Paradox Valley. Η περιοχή στην Paradox Valley μπορεί να επιτευχθεί μονο μέσω Hwy. 90 και μέσω Nucla.
ΚΟΝΝΕΚΤΙΚΑΤ 43. Βορειοδυτικά του Κονέκτικατ


FLORIDA
44. Μαζική βάση- αναφερθεί βάση
45. Eglin AFB, 30º 40 'N 86 ° 50' W- Orion βάση πιατάκι από το 1978

GEORGIA
46. Atlanta, GA -FEMA περιφερειακό κέντρο,στο οποίο είναι κατάλληλα τοποθετημένο ετσι ωστε η Ατλάντα να γίνει ένα κεφάλαιο κατά την επαναχάραξη του NWO  συνόρων. Η Ατλάντα πιστεύεται ότι έχει πολλές υπόγειες εγκαταστάσεις στην περιοχή τηυ, μία προς τα βόρεια στο Kennesaw Mtn., Marietta, GA που συνδέεται με το Dobbins AFB και μία στα νότια της Ατλάντα στο Forest Park.
47. Thomasville, 30 ° 50,2 'Β 83 ° 58,9' Δ, FEMA, περιφερειακό κέντρο, που εκπαιδεύουν ομάδες για της Search and Destroy αποστολές οπως της ονομαζουν, όταν επέβαλαν τον στρατιωτικό νόμο. Αυτό είναι SW Georgia στην περιοχή των σηράγγων.

IDAHO
48. ειναι κάτω απο την περιοχή Goose Lake στην ευρύτερη περιοχή της Oakley, ID.-Wackenhut των Illuminati εχουν κανει  ένα "μοντέλο φυλακή" για το NWO. Το χειρότερο κρατούμενοι τοποθετούνται σε αυτή την υπόγεια φυλακή η οποία έχει 7.100 κύτταρα, τα οποία είναι γεμάτα με περίπου 2.700 ομοσπονδιακους τροφίμους. Ένα κομμάτι περνά μέσα από το κέντρο της απόκοσμης υπόγειας εγκατάστασης.
49. Νότια κεντρική Idaho-κάτω από το Snake River ροές λάβας μεταξύ Twin Falls και Άινταχο Φολς.

INDIANA
50. Bedford & Lawrence Co. περιοχή,που  συνέχιζει η δραστηριότητα σε μεγάλα παλιά ορυχεία υποδεικνύουν μια πιθανή  χρήση των μεγάλων παλαιών λατομείων.

KANSAS
51. Atchison, KS-η DIPEF υπόγεια εγκατάσταση, η οποία η Ελιτ. θα χρησιμοποιησει  σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. AT & T διατηρεί μια υπόγεια εγκατάσταση στο Fairview, KS.
52. Kinsley-μια υπόγεια βάση για UFO

MARYLAND
53. Καμπ Ντέιβιντ, ακριβώς βόρεια του στρατοπέδου είναι μια υπόγεια εγκατάσταση σημαντικη για τις μυστικές υπηρεσίες.
54.  Ft. Meade, της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, 10 στρέμματα από τα πιο εξελιγμένα υπερυπολογιστές που μπορούν να κατασκευαστούν, πολύ μεγάλο συγκρότημα, μαζική επιτήρησης του συνόλου των επικοινωνιών στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων όλων των μεταδόσεων στις ΗΠΑ και τον κόσμο των τηλέφωνων, τηλεγραφήματα, τέλεξ, φαξ, ραδιόφωνο , τηλεόραση και φούρνο μικροκυμάτων.
55. Olney, στην πραγματικότητα η εγκατάσταση είναι μεταξύ Olney και LAYTONSVILLE, για Riggs Rd. μακριά από Rt. 108. Μια άλλη υπόγεια εγκατάσταση μπορεί επίσης να υπάρχει στην περιοχή, FEMA και ενδεχομένως NSA, η εγκατάσταση μπορεί να είναι 10 επίπεδα βαθιά, σκοπός άγνωστο.
56. Suitland, MD- αρχεία των ΗΠΑ κυβερνησης. Εδώ αποθηκεύονται σε υπόγεια επίπεδα. Θησαυροφυλάκια έχουν εκτεταμένες ποσότητες των εγγράφων τα οποία δεν περιλαμβάνονται στο ευρετήριο. Περιορισμένη πρόσβαση με μια κωδικοποιημένη κάρτα ασφαλείας. Ομάδες νοημοσύνη υψηλού επιπέδου λειτουργούν στην περιοχή, επίσης.
Μασαχουσέτη
57. Maynard, 42 ° 26,0 'Β 71 ° 27,0' Δ FEMA, περιφερειακό κέντρο, Wackenhut είναι εδώ.

MICHIGAN
58. Battle Creek, 42 ° 19,3 'Β 85 ° 10,9' Δ FEMA, περιφερειακό κέντρο, με μυστική  δραστηριότητα
59. Gwinn, ml, 46 ° 16.8'N 87 ° 26,5 'Δ, κοντά στο Gwinn είναι μια μεγάλη υπόγεια βάση, που αποτελεί βασικη βάση για την αποστολή σημάτων. Μια AFB είναι επίσης κοντά. Κάτω από τη λίμνη Superior είναι μια βάση εξωγήινων με τους δρόμους 5.000 «βαθιά.

MISSOURI
60. 12 μίλια νότια του Λιβάνου, 36 ° 02,8 'Β 115 ° 24.3' Δ, κοντά στη νεοσύστατη πόλη Twin Bridges-εχει αναφερθεί βάση
61. Στο σύμπλεγμα Bat / Ξηρά / Dead Man / Howell των caves-εχει  αναφερθεί βάση
62. Αγίου Φραγκίσκου Όρη, ΜΟ (μεταξύ St. Louis & Νέα Μαδρίτη)

NEBRASKA
63. Βόρεια-Κεντρική Νεμπράσκα
64. Red Willow Co. κοντά McCook, NE
NEVADA
65. Blue Diamond, 36 ° 02.8'N 115 ° 24,3 W -reported
66-68. Λίμνη νεόνυμφων, επίσης γνωστή ως Dreamland, περιοχή 51, η περιοχή, το Spot, Κόκκινη Πλατεία, Sally Διάδρομος, Watertown της Γάζας. 1150 50 'Β 37 ° 20W. Διευθύνεται από την NWO μαζί με δαιμονικά όντα, η CIA είναι εκεί και η Wackenhut Security. Δύο μεγάλες υπόγειες εγκαταστάσεις κοντά, αλλά ξεχωριστά από τη λίμνη νεόνυμφων, αλλά ελέγχονται από τα δαιμονικά όντα είναι Papoose περιοχή  Ridge (S-4) υπόγειες βάσεις. Σκοπός είναι η δοκιμή των διαφόρων ΑΤΙΩΝ και άλλων μυστικων αεροσκάφων, όπως το Aurora και το Stealth. Επίσης γίνεται βιολογική εργασία , συμπεριλαμβανομένης της βιολογικής ευαισθητοποίηση των δουλων γκρι. Πολλά επίπεδα εχουν χτιστεί σε αυτά τα τρία συγκροτήματα, και 7 μίλια μακροπρόθεσμα δρόμος (που είναι στην πραγματικότητα 39 μίλια)  έχει χτιστεί πάνω από την λίμνη νεόνυμφων, μια ξηρή λίμνη. Υπάρχει μια S-2, S-4, S-6, και S-66 υπόγειες εγκαταστάσεις. S-66 είναι η πιο μυστικη και έχει 29 επίπεδα και είναι 11, 300 «βαθιά.
69. Χαλαζίτη Βουνό SE της Tonopah, 37 ° 31 'N 116 ° 20' W- εχει αναφερθεί βάση
70. Tonopah, Αεροπορίας, της CIA; &  Ασχολείται με μυστικα αεροσκάφη
New Hampshire
71-73. Μπορεί να υπάρχουν όσο τρεις υπόγειες εγκαταστάσεις σε λόφους του Νέου Χαμπσάιρ (σύμφωνα με δημοσιεύματα).

NEW JERSEY
74. Picatinny Arsenal, 4o ° 38'N 74 ° 32 'W- βάση πιατάκι, 1/4 κυβικά μίλια μεγάλο και πολύ βαθιά υπόγεια.
Νέο Μεξικό
Η πολιτεία του Νέου Μεξικού και του Κολοράντο έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή μιας σειράς υπόγειων βάσων. (Όλα τα υπόλοιπα κράτη έχουν πάρα πολλες) Οι εγκαταστάσεις Πρωτοβάθμια Underground στο Νέο Μεξικό αποτελείται από: 3 τεράστιες υπόγειες βάσεις.

NEW YORK
85. Adirondack Mountains (κοντά στο Elizabethtown)
86. Περιοχή της Νέας Υόρκης του μετρό
87. Plattsburgh (κοντά Καναδά και St. Albans) AFB, 49 ° 40 'Β 73 ° 33 W- δύο βάσεις

OKLAHOMA
88. Ada, 34 ° 46,4 'Β 96 ° 40.7WW, υπόγεια βάση αυτή η βάση εχει να κανει με την κλωνοποίηση Uman, και είναι η πιο ευαίσθητη βάση της FEMA.
89. Ashland Ναυτικό Πυρομαχικά Depot, 34 ° 45.9'N 96 ° 04.3'W, - ανέφερε βάσης

OREGON
90. Bull Run, βόρεια πλευρά της περιοχής Bull Run Δεξαμενή κοντά στο Mt. Hood, και πολύ κοντά στην Πεύκη Mtn. και νότια της Benson  Πάρκο του Φαραγγιού της Κολούμπια.
91. Περιοχή Coos Bay εχει τρίς ξεχωριστες αλλά συντονισμες υπόγειες εγκαταστάσεις που κατασκευάζονται και τα UFO. Η εγκατάσταση ειναι ανατολικά, περίπου 20 μίλια στο εσωτερικό στην έρημο κοντά στο Hwy 42, την εχουν κλείσει . Είναι πλέον μια παλια εγκαταλελειμμένη εγκατάσταση καλά καμουφλαρισμένη. Η εγκατάσταση αυτη  είναι πιθανώς ακόμα σε λειτουργία.
92. Klamath Falls, OR-από το Σεπτέμβριο του '95 αυτη ήταν μια βάση για μια σειρά από NWO ομάδων, συμπεριλαμβανομένης της Air National Φρουράς, FEMA, της CIA,και του FBI
MOSAP βάση κατάρτισης. Ένα υπόγειο στρατόπεδο συγκέντρωσης υπάρχει εδώ.

Πενσυλβάνια
93. Μπλε Σύνοδο Κορυφής Ridge, κοντά στο Ft. Ritchie, που είναι γνωστή ως «Raven Rock" ή "Ιστοσελίδα R", του Στρατού, μεγάλο ηλεκτρονικό κέντρο νεύρων, 650 ft. Κάτω από την επιφάνεια με περίπου 350 υπαλλήλους και πάνω από μια περιοχή 716 στρεμμάτων. ενδεχομένως συνδέεται μέσω σήραγγας στο Καμπ Ντέιβιντ. Η εγκατάσταση NOD εμπλέκεται με ψυχικές (δαιμονικές) και δορυφορικους έλεγχους υποτάσσοντας δαιμονες Αυτό το υπόγειο συγκρότημα επιτρέπει στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών  να ξεφύγουν από μια πυρηνική επίθεση. Το τεράστιο σύμπλεγμα ακτινοβολεί κάτω  απο την Washington. DC και συνδέεται με πολλούς άλλους δικτυακούς τόπους. Το σύστημα σήραγγων χρησιμοποιείται για να μετακινήσει ορισμένους από τους σεξουαλικους σκλάβοι που εχουν υποστει ελενχο νου. Οι τοίχοι και οι οροφές των σηράγγων είναι κεραμικά πλακίδια με λαμπτήρες φθορισμού σε εσοχή μέσα στις οροφές.

TEXAS
94. Ft. Hood, TX, 31 ° 15 'Β 97 ° 48' Δ, το σπίτι μερικών  Νου-Ελεγχόμενων στρατιώτων
95. Denton, TX, 33 ° 13.2'N 97 ° 08.2'W - FEMA, περιφερειακό κέντρο, δραστηριότητων μυστικων
96. Red River Άρσεναλ, TX-

Virginia 
97. Bluemont, Όρος, Ομοσπονδιακή Υπηρεσία ετοιμότητας & FEMA, υπόγειο μικρής πόλης, άκρως απόρρητo, το προσωπικό του αρκετές εκατοντάδες, κάνει μυστικές εργασίες για την FEMA και περιέχει μια πλήρες μυστική κυβέρνηση με τους διάφορους φορείς και διαχειριστές κατάταξη υπουργικου συμβούλιου σε επίπεδο που κρατούν  αρκετές διοικήσεις και τρεχουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
98. Culpepper, 380 28.5 N 77 ° 59.8'W, περίπου 2 μίλια ανατολικά της Culpepper μακριά από Rt. 3, που ονομάζεται Όρος Pony, Illuminati-Fed. αποθεματικό, 140.000 τετραγωνικά. ft.,
περιλαμβάνει μια εγκατάσταση για την αποθήκευση των πτωμάτων, παρακολουθεί όλες τις σημαντικές οικονομικές συναλλαγές στις ΗΠΑ με τη βοήθεια του «Fed Wire", ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό σύστημα.
99. Πεντάγωνο, Arlington, -
100. Warrington Εκπαίδευση Ctr. -Δύο Τοποθεσίες: μία για Rt. 802 και το άλλο Bear Wallow Road, στο Viewtree βουνό. Το ένα είναι ο σταθμός Α, ο αλλος ο Σταθμός Β Στρατού σκοπός άγνωστος

WASHINGTON
101. Bothell, 47 ° 45.7'N 122 ° 12.2w W, FEMA, περιφερειακό κέντρο, δραστηριότητων άγνωστο
WASHINGTON, DC
102. WHITE HOUSE, 38 ° 53.5'N 77 ° 02.0'W-Το μυστικό NOD εχει υπόγεια εγκατάσταση η οποία συνδέεται με τις ομάδες νοημοσύνη, όπως NSA και η CIA, καθώς και πολλές άλλες φαύλες ομάδες που θέτει υπό τον Λευκό Οίκο με σήραγγες που συνδέουν αυτή την εγκατάσταση NOD με η Βουλή του Ναού. Το Ανώτατο Συμβούλιο των 33 ° του Σώματος της Σκωτίας Ιεροτελεστία του Ναού έχει ενα 14 'x 25' δωμάτιο σε αυτό με 13 καρέκλες, όπου συναντώνται το Συμβούλιο των Illuminati. Το NOD η  βαθιά υπόγεια εγκατάσταση έχει πολλά επίπεδα σε αυτό. Ένας μάρτυρας, πήγε στο επίπεδο 17 (μέσω ενός ανελκυστήρα) και δήλωσε ότι πιστεύει ότι υπάρχουν βαθύτερα επίπεδα.

WEST VIRGINIA
103. Sugar Grove, Στρατηγικών Πληροφοριών Υπηρεσίες επικοινωνιών μικροκυμάτων του Ναυτικού.
104. White Sulphur Springs, υπό την Greenbriar Hotel, μια μίνι-πόλη αρκετά μεγάλη για 800 άτομα είναι εξοπλισμένη με το δικό κρεματόριο του, εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε άλλες χρήσεις, άλλες από την ακρόαση επικοινωνίας μικροκυμάτων ΗΠΑ είναι άγνωστο

Γιούτα.
Στη Γιούτα, η Εταιρεία χαλκού Kennecott  έχει συνδεθεί με τους Illuminati και το KKK. Αυτές οι συνδέσεις έχουν εκτεθεί σε δημοσίως  Το Ορυχείο Kennecott  (φέρεται να ανήκει από την Παγκόσμια Τράπεζα) στην περιοχή Salt Lake City εξυπηρετείται από το Union Pacific, η οποία αναφέρεται οτι συνδέεται με την Εκκλησία των Μορμόνων. Το ορυχείο λαμβάνει ένα βαρύ όγκο των μεγάλων φορτηγών μετά τις 11 μ.μ., για παράδειγμα, σε μια φυσιολογική νύχτα πάνω από 6 ντουζίνες μεγάλα φορτηγά και 2 ρυμουλκούμενων  ορυχείο. Με άλλα λόγια, φαίνεται ότι δείχνει κάτι πέρα από την εξόρυξη.



Συνεχίζεται ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου