Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα μπορούσε να αρχίσει αυτό το μήνα: 350.000 στρατιώτες στη Σαουδική Αραβία είναι έτοιμοι να εισβάλουν στη Συρία



350.000 στρατιώτες, 20.000 άρματα μάχης, 2.450 πολεμικά αεροσκάφη και 460 στρατιωτικά ελικόπτερα συγκεντρώνονται στο βόρειο τμήμα της Σαουδικής Αραβίας για μια στρατιωτική άσκηση που λέγεται "Northern Thunder". Σύμφωνα με  την επίσημη ανακοίνωση ,οι δυνάμεις που συνεισφέρουν σε αυτο είναι η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Αίγυπτο, η Ιορδανία, το Μπαχρέιν, το Σουδάν, το Κουβέιτ, το Μαρόκο, το Πακιστάν, η Τυνησία, το Ομάν, το Κατάρ, η Μαλαισία και πολλά άλλα έθνη. Αυτή η άσκηση θα διαρκέσει σύμφωνα με πληροφορίες για 18 ημέρες , και κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου ο εναέριος χώρος πάνω από τη βόρεια Σαουδική Αραβία θα είναι κλειστός για την κυκλοφορία του αέρα. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση στην ιστορία της περιοχής, και έρχεται εν μέσω φημών ότι η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία προετοιμάζεται για μια μαζική εισβολή στο έδαφος της Συρίας.

Εάν επρόκειτο να συγκεντρώσει τις δυνάμεις για μια εισβολή, αυτό είναι ακριβώς το πώς θα το κάνουνε. Οι κυβερνήσεις ποτέ δεν θα  βγουν  δημοσίως να  παραδεχθουν ότι οι δυνάμεις κινούνται σε θέση για μια εισβολή στη Συρια, έτσι  οι «στρατιωτικές ασκήσεις" είναι μια κοινή δικαιολογία που χρησιμοποιείται για αυτό το είδος τα πράγματα.

Εάν αυτές λοιπον οι ασκήσεις στην πραγματικότητα χρησιμοποιουνται ως δικαιολογία για μαζικές δυνάμεις κοντά στα βόρεια Σαουδικα σύνορα, τότε θα πρέπει να περιμένουμε μια εισβολή να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες η στον επόμενο μήνα. Εάν αυτό συμβεί, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε την Σαουδική καταιγίδα συνασπισμού μέσω στο δυτικό Ιράκ και στη Συρία από το νότο, και είναι πολύ πιθανό ότι η Τουρκία θα έρθει από τα βόρεια.

Ο στόχος θα είναι να πάρουν το καθεστώς του  Άσαντ πριν από τη Ρωσία αυτό το θέλουν πολύ. Το Ιράν απο την άλλη και η Χεζμπολάχ θα μπορούσαν να αντιδράσουν. Για τα τελευταία δύο χρόνια, η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία και οι σύμμαχοί τους έχουν τη χρηματοδότηση της σουνιτικής  εξέγερσης στη Συρία , και  βασίζονται σε αυτους τους αντάρτες για να είναι σε θέση να πάρουν κάτω απο την μύτη του το καθεστώς του Άσαντ από μόνοι τους.

Βλέπετε, η αλήθεια είναι ότι το ISIS ποτέ δεν επρόκειτο να χάσει στη Συρία. Η Σαουδική Αραβία και οι σύμμαχοί της έχουν διοχετεύσει τεράστια ποσά χρημάτων για το ISIS, και εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια του πετρελαίου έχει σταλεί στην  ISIS   στην Τουρκία όπου πωλείται στον υπόλοιπο κόσμο.


τα μεγαλα εθνοι των σουινητων ήθελαν η ISIS και οι άλλες σουνιτικές ομάδες των εξεγερμένων να πάρουν το καθεστως του Άσαντ. Στον απόηχο, η Σαουδική Αραβία και οι σύμμαχοί της, προορίζονται να μετατρέψουν τη Συρία σε ένα πλήρως ανεπτυγμένο σουνίτικο έθνος.

Στη συνέχεια, όμως η Ρωσία, το Ιράν και η Χεζμπολάχ βγήκαν μπροστά για να βοηθήσουν το καθεστώς του Άσαντ.Η Ρωσική αεροπορική υποστήριξη γύρισε εντελώς την παλίρροια του πολέμου, και τώρα οι Σουνίτες αντάρτες βρίσκονται στα πρόθυρα της απώλειας.

Η Aleppo ήταν κάποτε η μεγαλύτερη πόλη στη Συρία, και οι Σουνίτες αντάρτες την ελέγχουν από το 2012. Αλλά τώρα οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές αμείλικτα έχουν κάνει δυνατό για τη Συρία, το Ιράν και τη Χεζμπολάχ με χερσαίες δυνάμεις περιβάλλουν την πόλη, και είναι έτοιμοι να δωσουν και πάλι στα χέρια της συριακής κυβέρνησης την Aleppo.

Αν συμβεί αυτό, ο πόλεμος θα εχει ουσιαστικά τελειώσει.

Η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία και οι σύμμαχοί τους έχουν επενδύσει τεράστια ποσά χρόνο, και χρήμα στην  προσπάθεια να ρίξουν τον  Άσαντ, και δεν πρόκειται να σταματησουν τώρα.

Αν ο πόλεμος ειχε τερματίσει αυτή τη στιγμή, ένα αποδυναμωμένο καθεστώς Άσαντ θα παραμενε στην εξουσία, και το Ιράν και η Χεζμπολάχ θα ήταν οι κυρίαρχες δυνάμεις στη χώρα για τα επόμενα χρόνια. Και από τη στιγμή που ο Άσαντ θα πέθανε, θα ήταν αναπόφευκτο ότι το Ιράν και η Χεζμπολάχ θα προσπαθήσαν να μετατρέψουν τη Συρία σε ένα πλήρως ανεπτυγμένο σιιτικο έθνος. Αυτό είναι κάτι που η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία θέλει να αποφύγει με κάθε κόστος.

Έτσι ετοιμαζουν μια τεράστια εισβολή στο έδαφος της Συρίας.

Αλλά αν η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία και οι σύμμαχοί τους εισβαλουν στη Συρια,διατρέχουν τον κίνδυνο ενος πλήρους πόλεμου με τη Ρωσία, το Ιράν και τη Χεζμπολάχ. Αρκεί να λάβουμε υπόψη ορισμένα από τα σχόλια που έχουμε δει  τις τελευταίες ημέρες ...

Αντιδρώντας σε μια πιθανή ανάπτυξη στρατευμάτων, ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας Ουαλίντ αλ-Μουαλέμ δήλωσε το Σάββατο, « Αν κανείς  πιστεύει ότι μπορει να επιτεθει στη Συρία ή να παραβιάσει την κυριαρχία της, μπορώ να σας διαβεβαιώσω  τον κάθε επιτιθέμενο που θα το πράξει οτι θα επιστρέψει στη χώρα του σε ένα ξύλινο φέρετρο ."

Ο Pavel Krasheninnikov, αναπληρωτής της Κρατικής Δούμας της Ρωσίας, έχει προειδοποιήσει τη Σαουδική Αραβία ότι οποιαδήποτε στρατιωτική επιχείρηση στο εδάφος της Συρία, χωρίς τη συγκατάθεση της Δαμασκού » θα ισοδυναμούσε με κήρυξη πολέμου , στο Press TV έγινε η δηλωση.

Θα μπορούσαμε κυριολεκτικά να κοιτάζουμε την σπίθα που πυροδοτεί τον τριτο Παγκόσμιο Πόλεμο.Η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία σχετιζονται στην πραγματικοτητα με αυτο

Και αν αυτό συμβεί, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο Μπαράκ Ομπάμα τους έδωσε το πράσινο φως για να πάνε.

Δυστυχώς, αυτό ακούγεται σαν η απόφαση να έχει ήδη παρθει. Αρκεί να λάβουμε υπόψη μας αυτό που ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου λέει ...

"Εχουμε μια τέτοια στρατηγική, στη συνέχεια,να ακολουθησουμε  η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία μπορεί να ξεκινήσουν μια επιχείρηση εδάφους στη Συρια ", πρόσθεσε, τροφοδοτώντας τις ανησυχίες ότι μια ξένη εισβολή των στρατευμάτων μπορεί σύντομα να περιπλέξει περαιτέρω την ήδη ταραγμένη κατάσταση στη χώρα που ειναι κατεστραμμένη από τον πόλεμο.

Νωρίτερα, η Σαουδική Αραβία, το Μπαχρέιν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εξέφρασαν την ετοιμότητά τους να συνεισφέρουν στρατεύματα για μια χερσαία επιχείρηση στη Συρία, με την προϋπόθεση ότι οι ΗΠΑ θα οδηγήσουν  την παρέμβαση αυτη .Η  Δαμασκός και οι βασικές περιφερειακοι σύμμαχό της, και το Ιράν, προειδοποίησαν ότι μια τέτοια ξένη δύναμη θα αντιμετωπίσει ισχυρή αντίσταση απο τους Ρωσους.

Και πέρα από όλες τις δυνάμεις που συγκεντρώνονται στη βόρεια Σαουδική Αραβία,  το London Independent αναφέρει ότι οι Σαουδάραβες έχουν στείλει στρατεύματα ηδη και αεροσκάφοι σε στρατιωτική βάση στην Τουρκία ...

Η Σαουδική Αραβία στέλνει στρατεύματα και μαχητικά αεροσκάφη σε στρατιωτική βάση του Ιντσιρλίκ της Τουρκίας πριν από μια πιθανή εισβολή στο έδαφος της Συρίας.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, επιβεβαίωσε την ανάπτυξη σε μια δήλωση στην Yeni Şafak τουρκικη εφημερίδα το Σάββατο, λίγες ημέρες πριν από μια προσωρινή κατάπαυση του πυρός που αναμένεται να τεθεί σε ισχύ.

Υπάρχουν αναφορές ότι η Σαουδική αξιωματούχοι λένε ότι η απόφαση να στείλει χερσαίες δυνάμεις είναι « αμετάκλητη » , και το Reuters αναφέρει ότι η συριακή κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι ορισμένα τουρκικά στρατεύματα έχουν ήδη εισέλθει στη χώρα ...

Η συριακή κυβέρνηση λέει ότι οι τουρκικές δυνάμεις πιστεύεται ότι είναι μεταξύ 100 ένοπλων ότι το εν λόγω στρατευμα εισήλθε στη Συρία το Σάββατο και συνοδεύοταν από 12 φορτηγά που ηταν εξοπλησμενο με βαριά πολυβόλα, σε μια συνεχή λειτουργία της προσφοράς για τους αντάρτες που αγωνίζονται στη Δαμασκό.

«Η λειτουργία της προμήθειας πυρομαχικών και όπλων συνεχίζεται μέσω της διέλευσης Bab al-Salama στη συριακή περιοχή της Azaz,« δήλωσε σε επιστολή του το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας  προς το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ που δημοσιεύθηκε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

Φυσικά, η τουρκική κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιβεβαιώσει την εν λόγω έκθεση, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η Τουρκία βομβαρδίζει κουρδικές δυνάμεις στη συριακή πλευρά των συνόρων. Το αστείο είναι ότι οι κουρδικές δυνάμεις  στην πραγματικότητα υποστηρίζονται και τροφοδοτουντε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Έτσι, οι Τούρκοι δεν υποτίθεται ότι πρέπει να το  κάνουν αυτό, αλλά  σύμφωνα με το Reuters που το έχουν κάνει έτσι κι αλλιώς ...

Οι θεσεις του τουρκικου στρατου  που κατέχονται από την κουρδική πολιτοφυλακή στη βόρεια Συρία για δεύτερη ημέρα την Κυριακή, σκοτώσαν δύο μαχητές, το συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που το παρακολούθησε είπε σχετικα με αυτο.

Η Τουρκία το Σάββατο ζήτησε ο συριακος κουρδικος YPG πολιτοφυλακής να αποχωρήσει από τις περιοχές που είχε συλληφθεί στη βόρεια περιοχή του Χαλέπι τις τελευταίες ημέρες από αντάρτες στη Συρία, συμπεριλαμβανομένης της αεροπορικής βάσης Menagh. Η αφαίρεση του κελύφους έχει στόχο σε αυτές τις περιοχές.

Η εχθρότητα μεταξύ της Τουρκίας και των Κούρδων πηγαίνει πολύ, πολύ μακριά.Οι Σύροι Κούρδοι δεν απειλουν την Τουρκία με κάθε τρόπο αυτή τη στιγμή, αλλά η Τουρκία χρησιμοποιεί την αστάθεια στην περιοχή ως δικαιολογία για να κρεμάσει βλήματα πυροβολικού σε ένα μισητό εχθρό. Είναι μια πράξη γυμνής επιθετικότητας  της κυβέρνησης Ομπάμα.

Επιπλέον, γίνεται η αναφορά ότι οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις έχουν επίσης πάρει το κέλυφος από τον τουρκικό στρατό ...

Η Anatolia πρακτορείο ειδήσεων ανέφερε ότι ο τουρκικός στρατός χτύπησε της  συριακές κυβερνητικές δυνάμεις το Σάββατο, προσθέτοντας ότι οι βομβαρδισμοί ήταν σε απάντηση στη φωτιά που προκλήθηκε σε ένα τουρκικό στρατιωτικό φυλάκιο στη νότια περιοχή στην Χατάι της Τουρκίας.

Το Τουρκικό πυροβολικό στοχευσε συριακές δυνάμεις και πάλι αργά το Σάββατο, σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή που αναφέρθηκε από το RIA Novosti. Η επίθεση στοχεύσε την πόλη της Ντέιρ Τζαμάλ στην Αλέππο της Συριας.

Περιττό να πούμε ότι οι Ρώσοι είναι αρκετά θορυβημενοι από όλα αυτά.

Στην πραγματικότητα, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιεί για το τι θα μπορούσε να συμβεί  αν τα πράγματα ξεφύγουν από τον έλεγχο ...

Στον απόηχο της πρότασης της Σαουδικής Αραβίας να στείλει χερσαίες δυνάμεις, την Πέμπτη, ο Ρώσος πρωθυπουργός υποστήριξε ότι η κίνηση θα μπορούσε να προκαλέσει ένα νέο παγκόσμιο πόλεμο.

«Μια χερσαία επιχείρηση αντλεί ο καθένας που συμμετέχει προκαλοντας σε έναν πόλεμο", είπε στην Handelsblatt (εφημερίδα).

"Οι Αμερικανοί και Άραβες εταίρους της, πρέπει να εξετασουν αν θέλουν ή όχι εναν διαρκή πόλεμο."

Αν η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία και οι σύμμαχοί τους, ξεκινήσουν μια εισβολή και να κάνουν μια τρελλή εξόρμηση για να πάρουν το καθεστώς του Άσαντ στη Δαμασκό, οι Ρώσοι αναπόφευκτα θα ανταποκριθουν και αυτο ειναι τελεσιδικο .

Και αν τα  τακτικα πυρηνικα όπλα είναι απαραίτητα για να κρατήσουν τις δυνάμεις που  θα εισβολουν έξω από τη Δαμασκό, οι Ρώσοι δεν θα ντραπουν σχετικά να τα χρησιμοποιησουν.

Δεν ξέρω αν έχω δει ποτέ ένα σενάριο το οποίο ήταν πιο πιθανό να ξεκινήσει ο Τριτος Παγκοσμιος Πολεμος από εκείνο που εμείς παρακολουθούμε να  ξεδιπλώνετε τώρα.

Έτσι,τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν τα έχουν πει για όλα αυτά

Απίστευτο, έχουν σχεδόν εξ ολοκλήρου σιωπη. Όταν πήγαν να  ψάξουν για νέα σχετικά με τα γεγονότα αυτά, ο James Bailey θα μπορούσε να βρει και να τα πει αλλα σχεδόν τίποτα δεν ειπαν ουτε στο Fox News ή το CNN ...

Επισκέφθηκα  την αρχική σελίδα στο Foxnews.com και δεν  βρήκα ούτε μία αναφορά των παράφρων γεγονότων που εκτυλίσσονται τώρα στη Μέση Ανατολή. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, γι 'αυτό χρησιμοποιείσα το εργαλείο εύρεσης μου για να αναζητήσω τη Συρία και τη Σαουδική Αραβία και σχετικα γεγονατα. Ούτε μια αναφορά!

Φυσικά, που θα μπορούσαν να τα αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, αλλά τίποτα δεν βρηκα εκεί όταν έλεγξα.Οι  ιστορίες τους ήταν όλες σχετικά με το νόημα των προεδρικων εκλογων, η οποία έχει ήδη αποφασιστεί, ανεξάρτητα από το τι πιστεύουμε γι 'αυτό, και άλλες ιστορίες για ψυχαγωγία, τον αθλητισμό, του Κογκρέσου πολιτικό θέατρο, κ.λπ.

Έτσι επισκευτηκα την σελιδα  στο CNN και βρήκα ακριβώς για το ίδιο πράγμα  μια είδηση ​​για τη συριακή κατάπαυση του πυρός, αλλά όταν το διάβασα δεν υπήρχε καμία αναφορά σε κανένα από τα μεγάλα γεγονότα που έχουν αναπτύχθει  αυτή την εβδομάδα και καποιες δηλωσεις ειχαν βγει σε εφημεριδες τις εχω αναθεσει παραπανω. Αυτη είναι μια πραγματικη  καταπληκτικη φίμωση των μέσων ενημέρωσης!

Αλλά το Fox News δεν έχει χώρο για να γραψει σχετικα με τα γεγονοτα οι ειδησεις τους ειναι αυτες...

1) Ισπανοι  παραλείπονται εργασίας για 6 χρόνια

2)48 άτομα διασώθηκαν ειχαν κολλήσει με αυτοκίνητα στο χιονοδρομικό κέντρο του New Hampshire

3) Ελέφαντας βγαζει την οργή ​​του για περισσότερο από μια ντουζίνα αυτοκίνητα

Και το CNN προφανώς πιστεύει ότι αυτές οι ειδήσεις παρακατω που ειχε στο δικο του site είναι πιο σημαντικες από το δυναμικό ξεκίνημα του 3ου 'Παγκοσμίου Πολέμου....

1) Kanye West άλμπουμ, λέει ότι πουλησε $ 53 εκατομμύρια

2) Ολλανδοι μπάτσοι εκπαιδεύουν αετούς να κυνηγούν κηφήνες

Αν η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία και οι σύμμαχοί τους, πρόκειται να πραγματοποιήσουν μια εισβολή στη Συρία, ο ποιο πιθανός χρόνος για να συμβεί αυτό θα είναι μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός κατά τη διάρκεια αυτών των στρατιωτικών ασκήσεων.

Αν μπορούμε να φτάσουμε στην 1η Μαρτίου και η εισβολή να μην έχει συμβεί ακόμα, ίσως μπορούμε να αναπνεύσουμε λίγο με εναν στεναγμό ανακούφισης.

Αλλά αν αυτό συμβεί, και οι Ρώσοι και οι Ιρανοί αποφασίσουν να αντιεπιτεθουν πίσω, πραγματικά θα μπορούσε να είναι η έναρξη του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου

Αν δεν έχετε δώσει προσοχή μέχρι τώρα, θα πρέπει να ξεκινήσετε, επειδή αυτό θα μπορούσε να αλλάξει κυριολεκτικά τα πάντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου