Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Επιχείρηση αποδόμησης του Σαμαρά


Κατά μέτωπο επίθεση στον Πρωθυπουργό τον οποίο χαρακτηρίζει «απαθή και άβουλο» εξαπολύει η αξιωματική αντιπολίτευση.
Το γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με χθεσινή ανακοίνωσή του κατηγορεί τον Αντώνη Σαμαρά ότι «τηρεί μια στάση ένοχης σιωπής, αναμένοντας την ελεημοσύνη της κ. Μέρκελ και συνεχίζοντας τα ψέματα και τους εκβιασμούς προς τον ελληνικό λαό».
Στην ίδια γραμμή κινούνται και κορυφαία στελέχη του κόμματος, όπως η βουλευτής Ρένα Δούρου η οποία επίσης σε συνεντεύξεις τις μιλάει για «απαθή Πρωθυπουργό που περιμένει τις εξελίξεις».

ΠΙΣΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. Η επιχείρηση αποδόμησης της εικόνας του Πρωθυπουργού δεν έρχεται τυχαία στην παρούσα φάση από την Κουμουνδούρου, η οποία βλέπει μεν τον ΣΥΡΙΖΑ να παγιώνει το προβάδισμά του έναντι της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις, όμως η διαφορά στην πρωθυπουργική εικόνα που έχει να καλύψει ο Αλέξης Τσίπρας έναντι του Αντώνη Σαμαρά φαίνεται πως απέχει ακόμα από το επιθυμητό.
Στο πλαίσιο αυτό, το επόμενο διάστημα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επενδύει τόσο στα βήματα μετασχηματισμού του σε ενιαίο κόμμα όσο και στις διεθνείς επαφές του σε διάφορα ευρωπαϊκά κέντρα, όπως το πρόσφατο ταξίδι στη Βαρκελώνη όπου έμεινε ικανοποιημένος από την υποδοχή των Αριστερών Καταλανών.

Πηγη: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου