Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Η Πλανητική ευθυγράμμιση /Ηλιακή έκρηξη θα παρατηρηθεί στις 17-18 Δεκ. 2012


Μια βροχή μετεωριτών πρόκειται να συμβεί καθώς και πλανητικές ευθυγραμμίσεις τον Δεκέμβριο του 2012!

Πριν πλησιάσουμε το « Χειμερινό Ηλιοστάσιο », στις 21 Δεκεμβρίου, εμείς θα παρατηρήσουμε την επόμενη βροχή μετεωριτών που θα ονομάζεται" Geminids ".

Αυτή η βροχή μετεωριτών λοιπόν παίρνει το όνομα " Geminids "επειδή φαίνεται να ακτινοβολεί από τον αστερισμό των Διδύμων.


Οι Geminid αυτή η βροχή μετεωριτών στις 13 και 14 Δεκεμβρίου,θα συμβεί όταν Γη μας θα περνά μέσα από ένα ρεύμα συντριμμιών μέσα από ένα παράξενο αντικείμενο που μερικοί αστρονόμοι το αποκαλούν "κομήτη ροκ."

Οι Geminids είναι μια μοναδική βροχή μετεωριτών γιατί δεν το προκαλεί ένας κομήτης, αλλά αυτό που φαίνεται να το προκάλεσε είναι ένας αστεροειδής! Από τις βροχές των μετεωριτών με γνωστούς φορείς γονέα έχουν μελετηθεί από τους επιστήμονες ότι  οι Geminids είναι το μόνο ντους που έχει αστεροειδής μητρική!!!!!!!! Όλοι οι άλλοι έχουν προέλευση από κομήτη.
Οι Geminid αυτό το ντους μετεωριτών ακολουθείται από δύο ισχυρές ουράνιες ευθυγραμμίσεις  που θα λάβουν μέρος στις 17 - 18 Δεκ. και περιλαμβάνουν (Δία-Γη-Ερμή) και (Αφροδίτη-Ερμή-Δια), καθώς και σε συνδυασμό με τις αστρολογικές πτυχές και την αρμονική αντήχηση από ένα συνδυασμό Ceres-Γη μπορεί να υποδεικνύει , σύμφωνα με την Thebarcaroller, μια δυναμική για μεγάλη ηλιακή εκδήλωση (Χ-Class Ηλιακή έκρηξη ή Major Ηλιακή έκρηξη) ή ένα 7,5 της κλίμακας Ρίχτερ σεισμό σε μία από αυτές τις προβλεπόμενες ημέρες.

Η ευθυγράμμιση αυτή θα είναι παρόμοια με την ευθυγράμμιση των πλανητών που προκάλεσε τα Carrington Event(Ηλιακή καταιγίδα) του 1859
Η τρίτη ισχυρή ουράνια ευθυγράμμιση: Δία - Γης - Αφροδίτης έρχεται στις 21 Δεκ. 2012.

Thebarcaroller : "Αυτή είναι η δική μας ανάλυση με τη χρήση εικόνων Ηλιοκεντρικού, γεωκεντρικού πορτρέτου και αρμονικών μεταφράσεων να προβλέψουμε τις πιθανές επιδράσεις εδώ στη γη.
Χρησιμοποιώντας την αστρολογία στην πρόβλεψη αυτή σε συνδυασμό με τη σεληνιακές διαμορφώσεις ".

Ηλιακές καταιγίδες και πλανητικές ευθυγραμμίσεις κάντε κλικ στον σύνδεσμο και δείτε τις πληροφορίες στο pdf


Πηγή    NASAtelevision  *  thebarcaroller  *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου