Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Υπερθέρμανση του πλανήτη μήπως είναι μια μεγάλη φάρσα;



Είναι ο πιο τρομακτικός μπαμπούλας της εποχής μας. Έχει τη δύναμη να εξοντώσει όλη την ανθρώπινη ζωή, και να  μετατρέψει τη ζωντανή Μητέρα Γη μας σε έναν ακόμη έρημο, άψυχο βράχο σαν βολίδα γύρω από ένα ανώνυμο αστέρι σε ένα σκοτεινό και χωρίς νόημα κενό. Το όνομά του είναι Ήλιος και  «υπερθέρμανση του πλανήτη." Μπορεί να κάνει τα μικρά παιδιά  να βρίσκονται ξύπνια τη νύχτα, σε επαγρύπνηση και απαρηγόρητο φόβο. Μπορεί ακόμη άνδρες και τις γυναίκες να εγκαταλείψουν τον πλούτο τους, τον τρόπο ζωής τους, και την ανθρώπινα αναφαίρετα δικαίωμα τους για ελευθερία.. Επείγον καθήκον μας τώρα είναι να αποκαλύψουμε την αλήθεια, έτσι ώστε να μπορούμε να τη  γνωρίζουμε, μια για πάντα: Είναι αληθινό; Ή είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη μια φάρσα;



Καθώς το σχοινί ξετυλίγεται πίσω  από το κουβάρι των μύθων, αλήθειες και ψέματα γύρω από το τι πραγματικά συμβαίνει, πρέπει να το εξετάσουμε  με μερικές βασικές ερωτήσεις.

1) Έχει νόημα, λογικά; 
2)Είναι κάτι που προκαλείτε από τον άνθρωπο; 
3)Ποια είναι η επιστήμη, κρυφή η μη και ποιοι είναι οι επιστήμονες,οι οποίοι εχουν αναλάβει το θέμα πίσω από την υπερθέρμανση του πλανήτη;
 4)Είναι αξιόπιστοι; 
5)Ποια είναι η επιστήμη εναντίον της; 
6)Ποια είναι η πολιτική και κρυφές ατζέντες πίσω από την υπερθέρμανση του πλανήτη(γιατί σιγουρα υπάρχουν); 
7)Πόσα χρήματα είναι πίσω από αυτό;
8) Και αν οι κινδυνολόγοι είναι λάθος; 
9)Και αν έχουν δίκιο;

Όλοι μας έχουμε γνώσεις του πλανήτη μας άλλοι πολύ άλλοι λίγο  αρκετό καιρό  ξέρω ότι, στους αιώνες του γεωλογικού χρόνου, τη γη μας έχει αλλάξει ριζικά πολλές φορές. Σε 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια της ιστορίας της,  γης έχει, κατά καιρούς,  καυτό, άνυδρο, και μόλις μια τελείως παγωμένη χιονοστιβάδα. Η ατμόσφαιρα ήταν τοξική κατά καιρούς, και πιο οξυγονωμένη σε άλλους χρόνους. Έχει βομβαρδιστεί από εκατομμύρια αστεροειδείς, ακόμη και η δημιουργία της Σελήνης, οι ωκεανοι μας, και ο λειωμένος πυρήνα μας. Όλα αυτά τα πράγματα συνέβησαν χωρίς καμία επιρροή από την ανθρωπότητα. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι στα επόμενα 5 δισεκατομμύρια χρόνια πριν από το σουπερνόβα του  ήλιο μας , τον τερματισμό της θητείας του μικρού μας πλανήτη, πολλές περισσότερες αλλαγές θα συμβούν σίγουρα και θα προκαλέσουν χωρίς αμφιβολία την ίδια την ύπαρξή μας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει κανείς να αναρωτηθεί, κατά ε με όταν παρουσιάζετε η θεωρία αυτή η τεράστια και απειλητική, είναι:
Μπορεί η επιστήμη να γνωρίζει ότι, αν η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι αληθινή;

Μπορεί ακόμη να αυξηθεί  το επίπεδο των πιθανών υποθέσεων στο επίπεδο των πιθανών θεωριών, πολύ λιγότερο στο επίπεδο της "διακανονίζμενης επιστήμης"; 

Ο μετεωρολόγος δεν έχει πάντα δίκιο για την έλευση μιας καταιγίδας, τη σοβαρότητα της χιονόπτωσης που θα συμβεί  αύριο, ή με ποιο τρόπο ένας τυφώνας θα γίνει. Το αλμανάκ συχνά δεν έρχεται ακόμη κοντά στο ποσό των βροχοπτώσεων που θα έχουμε αυτή την άνοιξη ή πόσες μετρά του χιονιού θα πέσουν κατά τη χειμερινή περίοδο. Αλλά μπορούν να μας πουν, με ένα ευθύ πρόσωπο και χωρίς μια αναλαμπή ή ένα κλείσιμο του ματιού, ότι αν δεν σταματήσετε να οδηγείτε τα sport utility vehicle (SUV)  σήμερα, γιατί οι αρκτικοί πάγοι σίγουρα θα λιώσουν σε 30 χρόνια.

Μήπως αυτό περνάει την απλή εξέταση του τρίτου βαθμού λογικής;


Δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς μας ότι υπάρχει κάποια αλήθεια στο σκεπτικό της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Αλλά, όπως η Βίβλος επισημαίνει, ο ίδιος ο Διάβολος χρησιμοποιεί αποτελεσματικά την τεχνική της ανάμειξης αλήθεια με τα ψέματα, προκειμένου να είναι πιο πειστικά. Αν αναγνωρίσουμε κάποιες από αυτές ως αλήθεια, θα είναι λιγότερο πιθανό να αμφιβάλουμε για τα μέρη που δεν είμαστε τόσο σίγουροι. Θα μπορούσε αυτό να συμβαίνει εδώ όμως;


Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη βασική αρχή της διατήρησης που είναι πάντα γνωστή και αποδεκτή: Βάζοντας δηλητήριο στον αέρα και το νερό μας δεν μπορεί να είναι ένα καλό πράγμα αυτό. Είναι καλύτερα να μην ρυπαίνουμε, παρά να ρυπαίνουμε. Πρέπει πάντα να αναζητούμε τους καλύτερους και πιο καθαρούς τρόπους για να τρέξουν οι μηχανές της οικονομίας μας και των συστημάτων μεταφοράς μας. Αυτή είναι η αλήθεια που μπλέχτηκε με όλες της επιστήμες φίδια-πετρελαίου που "αποδεικνύουν" την υπερθέρμανση του πλανήτη μας. Όλοι θέλουν να είναι καλοί φύλακες της γης μας. Εάν η κοινή λογική δεν μας αγγίζει, η συγκίνηση και συμπάθεια για ένα θύμα τον πλανήτη. Η θεωρία της υπερθέρμανσης του πλανήτη δεν είναι χτισμένη σε μια ελαττωματική προϋπόθεση.Η θεμελιώδες κοινή λογική είναι σταθερή.

Αλλά είναι η επιστήμη που βασίζεται σε αυτή την σταθερή βάση, ή εμείς που εξαπατηθήκαμε από τον Pied Piper με σκοπό δόλιο;


Έτσι, ας αρχίσουμε με το πώς φτάσαμε σε αυτό το μέρος του χρόνου, όπου η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ένα μεγάλο θέμα.Και διερωτώμεθα  αγαπητοί αναγνώστες
 Ποιοι είναι οι παράγοντες που καθορίζουν το κλίμα της Γης; Μα βέβαια τα πάντα, παρακάτω παραθέτω μερικούς από τους παράγοντες που ίσως οφείλετε η υπερθέρμανση του πλανήτη

 Η τοποθέτηση των ηπείρων και την κίνηση των ηπείρων. 
Τα ζεστά και κρύα ρεύματα των ωκεανών, τα Υποθαλάσσια ρεύματα 
Το ποσό ηφαιστειακή δραστηριότητα (και πάνω από το έδαφος και κάτω από τη θάλασσα)
Εκπομπές μεθανίου από τη γη και το βυθό της θάλασσας 
11-ετή κηλίδων του ηλιακού κύκλου.
Μικρές διαφοροποιήσεις στην ακριβή κλίση της γης και της εγγύτητας μας στον ήλιο.
Η σταδιακή επιβράδυνση της ταχύτητας στην περιστροφής της γης.
Το μέγεθος και τον αριθμό των τροπικών δασών μας
Η ταχύτητα και η τοποθέτηση της ατμοσφαιρικής αεροχειμάρρου.
Η ποσότητα του νερού, υδρατμών, και η καθίζηση.
Μικρές παραλλαγές στο προστατευτικό μαγνητικό πεδίο της γης και την ακτινοβολία στο διάστημα. El Niño και La Niña
Η σύνθεση της ατμόσφαιρας, ακόμα και το χρώμα της θερμότητας απορροφά ή  ανακλά του τοπίου της  ίδια της γης . Και ο κατάλογος συνεχίζεται.....


Μια χιλιετία πριν, η γη βιώσει τη Μεσαιωνική Θερμή Περίοδο που συνέβη το (950 - 1250 μ.Χ.), η οποία επέτρεψε στους Βίκινγκ να κατοικήσουν στην Γροιλανδία έως ότου εκδιώχθηκαν από τη Μικρή Εποχή των Παγετώνων του 17ου αιώνα. Έχουμε δει το κύπελλο σκόνης της δεκαετίας του 1930. Οι θάλασσες της Αρκτικής ήταν απαλλαγμένες από τον πάγο και πλωτές τόσο το 1822 όσο και 1922. Όλο αυτό συνέβη με λίγο ή καθόλου ανθρωπογενών εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα.

 Η κατανόηση της κλιματικής αλλαγής απαιτεί την παρακολούθηση ενός αφάνταστα μακρύ κατάλογου των μεταβλητών κατά τη διάρκεια ενός πολύ, πολύ μεγάλου χρονικού διαστήματος. 
Η Γη έχει περίπου 45 εκατομμύρια  αιώνες, γνώρισε μόνο μια χούφτα των γεωλογικών ηλικιών επιδράσεων  κατά την διάρκεια αυτού του χρόνου.Μια θεωρία της κλιματικής αλλαγής σε μια καυτή περίοδο του 1998 ή μερικές δεκαετίες - ή ακόμη και αιώνες - των περιορισμένων δεδομένων για τις μετεωρολογικές επιδράσεις, είναι σαν την κατάρτιση ενός χάρτη της Αγγλίας που βασίζεται σε ένα σωρό χώμα. Το περιθώριο λάθους  είναι άπειρο.

Η Νεάντερταλ μέθοδος μας με γραφικά στοιχεία του δακτυλίου από χίλια χρόνια πριν, «επεξεργασία» των πρωτογενών δεδομένων με ασύμμετρη ιδέα ενός επιστήμονα «άλλους παράγοντες», και στη συνέχεια την ανάμειξή του με το πρόσφατο θαλασσινό νερό και τις ατμοσφαιρικές αναγνώσεις, μας έδωσε το περίφημο "hockey stick "γράφημα, που δείχνει την ανεξέλεγκτη υπερθέρμανση του πλανήτη στον 20ο αιώνα. Το γράφημα έκτοτε καταρρίφθηκε και εκτίθεται ως ένα βολικό ψέμα, και η μοιραία λανθασμένη επιστημονική μέθοδος πίσω από αυτό έχει μειωθεί σε δυσμένεια.

Τους Κινδυνολόγους πήρε η μπάλα της υπερθέρμανσης του πλανήτη σε μια ατυχή θεωρία, βασικά, με τη χρήση της επιστήμης τους κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο τους σε καιρικές συνθήκες και τον έλεγχο με τα θερμόμετρα τους. Οι Θερμοκρασίες του αέρα σε ένα μέρος του κόσμου, η θερμοκρασία της θάλασσας στην άλλη, και από την αύξηση (ή μείωση) της δραστηριότητας των τυφώνων έχουν βάλει μαζί με εύκολους τρόπους  να σχεδιάσετε μια εικόνα της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Πετάν και ορισμένες ανθρωπογενείς εκπομπές CO2, και έχουμε μια κρίση, η οποία (βολική) είναι μόνο για μια παγκόσμια κυβέρνηση που μπορεί να το διορθώσει.

Δεν πειράζει ότι η μέση θερμοκρασία της Γης έχει μειωθεί για πέντε έως δέκα έτη. Δεν πειράζει ότι η θερμικές δορυφορικές φωτογραφίες δεν υποστηρίζουν τις χερσαίες δεδομένων. Μην απασχολήστε ποτέ ότι η θερμοκρασία στην Ανταρκτική χερσόνησο θα πρέπει να αυξηθεί περίπου 85 ° F, από 50 ° κάτω από το μηδέν για λίγους βαθμούς πάνω από το μηδέν, και να παραμείνει εκεί για ένα ή δύο αιώνες για να επιτραπεί το λιώσιμο των πάγων για να αυξήσει το επίπεδο μας ωκεανών σε ένα σχετικό επίπεδο. 

Δεν πειράζει ότι είναι αδύνατον να εντοπιστούν αρκετά βραχυπρόθεσμα δεδομένα με ένα αξιόπιστο μοντέλο υπολογιστή για να προβλέψουμε με μια μακροπρόθεσμη βεβαιότητα. Δεν πειράζει ότι 300 εκατομμύρια χρόνια πριν στο τέλος της Λιθανθρακοφόρου περιόδου είναι η μόνη φορά τα τελευταία 600 εκατομμύρια χρόνια που το επίπεδο του CO2(διοξειδίου του άνθρακα) στην ατμόσφαιρα και η μέση θερμοκρασία της Γης ήταν τόσο χαμηλά όσο είναι σήμερα. 

Μήπως κάτι παίζει και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι; Για το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας της γης, μάθετε οτι  η θερμοκρασία ήταν 5 έως 10 μοίρες θερμότερου από ό, τι είναι τώρα, και τα επίπεδα του CO2 ήταν πολλές φορές υψηλότερα από ό, τι είναι σήμερα, αυξάνεται και πολλές φορές (χωρίς καμία ανθρώπινη δραστηριότητα). Και αυξάνονται και τα επίπεδα του CO2 που δεν συσχετίζονται πάντα με τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Ωστόσο, οι κινδυνολόγοι, οι επιστημονικές κοινοπραξίες, και οι κυβερνητικοί φορείς συνεχίζουν να  μας βομβαρδίζουν με την υπερθέρμανση..

Νομίζω ότι ένας δίκαιος, και περίεργος άνθρωπος μπορεί να συμπεράνει με ασφάλεια σε αυτό το σημείο ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ένας μύθος, δεν είναι αποδείξιμος από οποιοδήποτε λογικό επίπεδο. Αλλά ο "μύθος" δεν είναι ο τελικός μας προορισμός. Ένας μύθος μπορεί να προέρχεται από ένα μύθο αβλαβή ή ακόμα και από μια αθώα έλλειψη γνώσης σχετικά με την αλήθεια. 

Μια φάρσα είναι για μένα  παρά ένας μύθος. Πολύ περισσότερο. Περισσότερο σκόπιμη. Περισσότερα παραπλανητική. Περισσότερα κακή φάρσα. Μια φάρσα είναι μια συνωμοσία που διαπράττεται σε ανυποψίαστους εργάτες-σκλάβους από monomaniacs με ένα σχέδιο και μια κρυφή ατζέντα. 

Έτσι ... είναι κάτι περισσότερο από ένας μύθος; 
Είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη μια φάρσα; 

Ας δούμε τη γεωπολιτική και τα χρήματα πίσω από την υπερθέρμανση του πλανήτη.Και ας βγάλουμε τα συμπεράσματα μας παιδιά.

Αν η υπερθέρμανση του πλανήτη ήταν μια τίμια επιστημονική θεωρία, δεν θα μπορούσε η τρέχουσα τάση ψύξης να σταματήσει την πορεία της υπερθέρμανση; 

Δεν θα έπρεπε να γινόταν συζήτηση που να επέτρεπε από τα αμερόληπτα μέσα μαζικής ενημέρωσης να επιτρέψουν στους επιστήμονες με της αναπληρωτές απόψεις τους να παρουσιάσουν τα στοιχεία τους , έρευνες εμπεριστατωμένες και τα προγράμματα; 

Δεν θα έπρεπε η ομιλία «Climategate»να έχει παραλύσει την κυκλοφορία ή να κλείσει;

Δεν θα ήταν οι μόνοι που θα είχαν προκαλέσει τις "ειλικρινής" κυβερνήσεις να γυρίσουν την πλάτη τους σε σχέδια για τις πιο περιοριστικές ρυθμίσεις της αγοράς, δρακόντειες και αναγκαστικές αλλαγές στον τρόπο ζωής για όλους τους πολίτες, φορολογικές κυρώσεις, και  οικονομία-busting για ξεφάντωμα δαπανών στην ιστορία της ανθρωπότητας; 

Εφόσον αυτό δεν έχει συμβεί, φαίνεται ότι πρέπει να εξαλειφθεί "τίμια" και "αμερόληπτα" από τη συζήτησή μας.

Κυριολεκτικά χιλιάδες emails και έγγραφα, πολλά από τα οποία αποδεικνύουν ότι το μόσχευμα, η διαφθορά, τα χρήματα, η πολιτική και η ατζέντα είναι πίσω από το παγκόσμιο κίνημα του πλανήτη που καθορίζει το μήνυμα. Η λεγόμενη «επιστήμη» είχε χειριστεί απλά δεδομένα, η οποία εκ των υστέρων, δημιούργησε, ή κρύβει θέματα για να αποδώσει τα προκαθορισμένα αποτελέσματα. 

Αυτό λοιπόν που αποκαλείτε "επιστήμη" σύρεται προς τα πίσω στην κουρτίνα παγιέτες για να αποκαλύψει ότι ο Μάγος του Οζ ήταν μια φάρσα. Ήταν απλά ένας άνθρωπος με χειρισμό και κάποιους μοχλούς λέγοντας τρομακτικά πράγματα με το πρόσχημα ενός μεγάλου και ισχυρού ηγέτη. Ακόμη και μικρά η Dorothy και ο άμυαλος και οι άνανδροι σύντροφοί του γνώριζαν την απάτη όταν το είδαν. 

Ωστόσο, στον απόηχο του Πανεπιστημίου της East Anglia "Climategate" το σκάνδαλο και η ομιλία των αθέμιτων πρακτικών, ατρόμητων ηγετών μας συνεχίζουν να λένε, "Μη δίνετε προσοχή σε αυτόν τον άνθρωπο πίσω από την κουρτίνα." Ο λακές των μέσων ενημέρωσης έχει τηρήσει να είναι υπάκουος. 

Η παγκόσμια συμμορία του πλανήτη προχώρησε με τη σύνοδο κορυφής της Κοπεγχάγης για το κλίμα, και το Κογκρέσο των ΗΠΑ να προχωρά με τεράστια Cap και το Νομοσχέδιο Εμπορίου, σαν μην έχει συμβεί τίποτα.Πραγματικά πιστεύω ότι μήπως είναι λιγότερο ευφυείς από ένα σκιάχτρο και ένα 12 χρόνο ορφανό κορίτσι;(ήρωες του Ο ζ)

Όπως και τα πιο μεγαλειώδη προοδευτικά και φιλελεύθερα συστήματα με την πάροδο των δεκαετιών, η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ένα μέσο για ένα τέλος που απλά αυτοί θέλουν; 

Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι πράγματι από τον άνθρωπο; Όχι, δεν είναι η πραγματικότητα ενός πλανήτη του πλανήτη, αλλά η βιομηχανοποιημένη η ίδια κρίση. Η απάτη κρίση που δημιουργήθηκε από άνδρες και προσαρμοσμένα στις ανάγκες μιας προοδευτικής ατζέντας. Η υπερθέρμανση του πλανήτη δημιουργήθηκε για να εδραιώσει την "ακαταστασία της κρίση" ότι  οι αριστεροί μεσίτες εξουσίας έπρεπε να κρατήσουν την επανεφεύρεση και ανασυσκευασία, προκειμένου να προωθήσουν την ατζέντα της εξουσίας τους και την απληστία τους.

Η υπερθέρμανση του πλανήτη, για διάφορους λόγους, είναι το τέλειο τέρας δύναμης για να κρατήσει-σκεπτόμενους ανθρώπους κάτω από τον αντίχειρά τους. 

Είναι πολύ τρομακτικό και μπορεί να καταστρέψουν την ανθρωπότητα; 

Να φτάσει σε όλους τους πολιτικούς, οικονομικούς, και κοινωνικούς τομείς και θέματα στο πεδίο εφαρμογής του, τις αιτίες και τα αποτελέσματά της.
Και τα αποτελέσματά της είναι τόσο πολλά για δεκαετίες ή και αιώνες στο μέλλον κανείς δεν θα μπορεί ποτέ να είναι απόλυτος να αποδείξει ότι δεν είναι έτσι.
Ανεξάρτητα από την ατζέντα πίσω από την υπερθέρμανση του πλανήτη για ένα πράγμα μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

 Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τους ανθρώπους (ειδικά τους επιστήμονες και τους πολιτικούς γιατί όλα τα τραγουδούν την ίδια μελωδία, σε σύμπνοια με καμία διαφωνία) των οποίων η ισχύς βάσης και ή οικονομική ευημερία εξαρτάται από τη συνέχιση της κρίσης, να μας πείτε πότε η κρίση θα τελειώσει. 

Όσοι επιβιώσουν και να ευημερήσουν σε κρατικές επιχορηγήσεις για τη διερεύνηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη που πάντα θα μας λένε ότι η κατάσταση απαιτεί περαιτέρω ανάλυση. 

Εκείνοι των οποίων η πολιτική βιωσιμότητα εξαρτάται από ομάδες υπεράσπισης και μετρητά  και των οποίων η δύναμη και η ημερήσια διάταξη πρέπει οι κρίσεις και τα θύματα  να μπορέσουν να αναπτυχθούν, δεν πρόκειται ποτέ να πω, "Δεν πειράζει. Λάθος συναγερμός. "

Η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει γίνει πολύ μεγάλη για να αποτύχει.Η Διακυβερνητική Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC), δεν θεωρεί καν το ενδεχόμενο ότι οτιδήποτε θα μπορούσε να αλλάξει την αποστολή τους. Τρισεκατομμύρια δολάρια βρίσκονται σε κίνδυνο. Φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον οδοστρωτήρα της υπερθέρμανσης του πλανήτη "πρόοδου".

Δεν είναι δύσκολο να δείξουμε πώς η υπερθέρμανση του πλανήτη θα μπορούσε σίγουρα να είναι ένα "μέτωπο" για την κρυφή ατζέντα της μαρξιστικής ελίτ τον έλεγχο και την αναδιανομή του πλούτου.
Απλά ρίξτε μια ματιά στο Cap του Εμπορίου. Η κυβέρνηση, ή ίσως μια κυριαρχία-κλοπή της παγκόσμιας διακυβέρνησης της Επιτροπής, θα καθορίσει τα όρια για το ποσό  άνθρακας και που οι εταιρείες μπορούν να παράγουν (το «κατώτατο όριο»). Πέραν του ορίου αυτού, θα πρέπει να ανταλλάσσουν χρήματα για να πάρουν πιστώσεις άνθρακα από κάποιον άλλον που δεν  το χρησιμοποιεί όλα τα δικά τους (το «Εμπόριο»). Έτσι, ας πούμε ότι η Μεγαλύτερη Εταιρεία Αυτοκινήτων στις ΗΠΑ με κατασκευή και πώληση  σε πολλά αυτοκίνητα, που τρέχουν από τις πιστώσεις άνθρακα. Τώρα πρέπει να βρει μια άλλη εταιρεία που διαθέτει επιπλέον πιστώσεις άνθρακα που μπορούν να αγοράσουν. Ο Bob, από τις ζούγκλες της Ooma-Booma. Κατέχει Εταιρείες αυτοκινήτου του Bob εκεί, που είναι πραγματικά ακριβώς μια καρέκλα γκαζόν κάτω από ένα φοίνικα. Αλλά έχει τα δικαιώματα του έθνους σε αυτές τις πιστώσεις  του άνθρακα. Η   Μεγαλύτερη Εταιρεία Αυτοκινήτων στις ΗΠΑ  αγοράζει τις πιστώσεις του Bob, η οποία αντικατοπτρίζεται στην τιμή των αυτοκινήτων που εσείς αγοράζετε.

 Έτσι, πολλά από τα χρήματά σας πηγαίνουν στον μ....... Ooma-Booma. Ο Μπομπ μπορεί να χρηματοδοτήσει πλέον την τρομοκρατία, να γίνει ένας τοπικός πολέμαρχος, ή απλά να αγοράσει πολύ ωραία πράγματα. Η Αμερική γίνεται φτωχότερη και και τα άλλα έθνη γίνονται Αλλά υπάρχει μόνο τόσο του άνθρακα στον αέρα; Μεγάλο σχέδιο...

Ορισμένες από τις εκτιμήσεις του κόστους του υπό κυβερνητικού έλεγχου της παγκόσμιας ατζέντας του πλανήτη σε παγκόσμιο επίπεδο θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 110 τρισεκατομμύρια δολάρια, ή ίσως δύο φορές τον οικονομικό προϋπολογισμό όλου του κόσμου. Μήπως αξίζει τον κόπο; 

Αξίζει τους υψηλούς φόρους, τα ύψη των τιμών της ενέργειας, και την απώλεια του τρόπου ζωής και των προσωπικών ελευθεριών για να χρηματοδοτήσουν μια μαζική  άχρηστη εργασία και να μετατρέπουν τις ψυχές μας για χάρη στους αυταρχικούς ηγέτες που θέλουν να μετατρέψουν τον κόσμο μας σε μια ανθρώπινη μυρμηγκοφωλιά; 
Νομίζω ότι πρέπει ολοι μας να ξυπνήσουμε και να κοιτάξουμε που είναι η αλήθεια και που το ψέμα το σίγουρο είναι ότι αυτοί δεν θα μας την πουν ποτέ

Σύμφωνα με την ειδησεογραφική υπηρεσία του Περιβάλλοντος , 20.000 άνθρωποι πεθαίνουν μπορεί για κάθε βαθμό Κελσίου απο μία αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη. Δεν πειράζει ότι η παγκόσμια θερμοκρασία βρίσκεται σε ύφεση τώρα.

Ο  Τερματισμός λειτουργίας όλων των σταθμών μας και όλων των αυτοκινήτων μας δεν θα αποφέρει  παρά μόνο 0,1% μείωση της θερμοκρασίας. 

Στη Συνάντηση κορυφής  και Εμπορίου των ΗΠΑ το νομοσχέδιο απαιτεί  80% λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μέχρι το 2050 που θα μας επιτρέψει το ισοδύναμο τρόπο ζωής της Αμερικής του 1870. Και οι ζωές θα σώζονταν.

Τώρα θεωρούν ότι 3,4 εκατομμύρια άτομα πεθαίνουν κάθε χρόνο από το νερό και ασθένειες που προκαλούνται από την κακή παροχή πόσιμου ύδατος, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. 

Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με πολύ λιγότερα χρήματα, και εκατομμύρια ζωές θα σώζονταν. Σκεφτείτε ότι τα πλούσια κράτη έχουν το ασφαλέστερο νερό, τις λιγότερες ασθένειες, την καλύτερη εκπαίδευση, και το καλύτερο βιοτικό επίπεδο. 

Έχει περισσότερο νόημα να κάνουν τις πλούσιες χώρες φτωχότερες;

Ή πρέπει να αφήσουμε τις οικονομίες τους να ευημερήσουν χωρίς εμπόδια τιμωρητικα του  Εμπορίου και της παγκόσμιας διακυβέρνησης, καθιστώντας φτωχές χώρες πλουσιότερες, έτσι ώστε να είναι σε θέση να βελτιώσουν το δικό τους νερο, την εκπαίδευση, και τον τρόπο ζωής;

Είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη μια φάρσα; 

Μπορείτε να είστε εσείς ο δικαστής. Αλλά ακόμα κι αν είναι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να θεωρήσουν ότι σχεδιάζουμε για το μέλλον. Όλοι θέλουμε μια υγιή, μακρόβια Μητέρα Γη. Στο τέλος, οι καλοί άνθρωποι θα κάνουν το σωστό, αυτό πιστεύω γιατί υπάρχουν και θα ξυπνήσουν σύντομα. 

Θα συνεχίσουμε να αναζητούν και να βρίσκουν εναλλακτικές λύσεις σε υδρογονάνθρακες ενεργειακού συστήματος. Μετά από όλα, εμείς τελικά θα ξεμείνουμε από ορυκτά καύσιμα, το συντομότερο κινδυνολόγοι θα μας κάνουν να το πιστέψουμε. Συμφωνούμε ότι είναι καλύτερα να μην ρυπαίνουν και να μολύνουν. Αλλά μπορούμε με μετάβαση σε νέες πηγές ενέργειας κατά τον επόμενο αιώνα ή δύο βασίζονται σε οικονομικά προσιτές και αποδοτικές τεχνολογίες ακόμα να ανακαλυφθούν ή να τελειοποιηθούν. Μπορούμε να το κάνουμε το μέσω της ελεύθερης αγοράς και της καινοτομίας κίνητρο και όχι μέσω κρατικών επιδοτήσεων η με αναποτελεσματικές, υπερτιμημένους τεχνολογίες.

Εάν οι κινδυνολόγοι είναι λάθος, θα δώσουμε τα πλούτη μας, την υγεία, τον τρόπο ζωής, την ελευθερία και για ένα οικόπεδο που δεν θα κάνει τίποτα, εκτός από τη σειρά όλης της δύναμης και του πλούτου σε μια ελίτ  με άρχουσα τάξη. Αν έχουν δίκιο, τότε θα είναι ακόμα καλύτερα με τη φυσική και λογική δράση της ελεύθερης αγοράς και το λογικό προγραμματισμό και όχι με το αναποτελεσματικό και καταπιεστικό διάταγμα της κυβέρνησης.


Ίσως θα έπρεπε να αντισταθούμε και να παλέψουμε ενάντια στο βρώμικο παιχνίδι του και όχι
να γίνουμε άλλο ένα πιόνι τους 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου