Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Γιγάντιο μουμιοποιημένο δάκτυλο που βρέθηκε στην Αίγυπτο

Δάχτυλο απο Νεφελίμ γιγαντα η τι αλλο ;;;;;
Πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν δει ποτέ τις φωτογραφίες που είχαν ληφθεί το 1988 στη χώρα των Φαραώ και των πυραμίδων.

Μελοι ανθρωποειδούς σε μέγεθος που ταιριάζουν σε ένα σώμα που θα έπρεπε να είναι περίπου πέντε μέτρα ψηλό ... Μια γερμανική εφημερίδα η «Bild» δημοσίευσε τις αποκλειστικές αυτές  φωτογραφίες.
Τις οποίες πηρα και γω για να σας μεταφέρω το εν λογο άρθρο σχετικο λινκ δείτε Εδω .


Κάιρο / Βασιλεία - Τι στο καλό είναι αυτό; Στη φωτογραφία βλέπουμε ένα τεράστιο τρομακτικό δάχτυλο.

Θα το αναγνωρίσετε σχεδόν αμέσως, αλλά πρέπει να δούμε δύο φορές. Φαίνεται να είναι το οστό με δερμα σαν να εχει κοπει με κατι  σαν με τσεκούρι η κατι πολυ αυχμηρό. Και πολύ, πολύ παλιό.
Εχει Μουμιοποιηθεί προφανώς.Σε ορισμένα μέρη κατέρρευσε εχει αλλοιωθεί  Ρωγμές, δερματώδη δέρμα, μια διάσπαση, χαλαρά νύχια κ.τ.λ ξέρω σας ακούγετε μακάβριο το ιδιο φάνηκε και σε οποίους το βρήκαν. Ναι, πράγματι, το μακάβριο λείψανο φαίνεται να είναι ένα δάχτυλο.

Δεν είναι απλά ενα δακτυλο ειναι ενα δάκτυλο  τεράστιο, 38 εκατοστά μήκος!!!!!
Ποιο είναι το μυστικό πίσω από αυτό;
Η BILD.de η εφημερίδα που σας είχα ποιο πάνω το λινκ και οι οποία δημοσίευσε την ειδηδη αφηγείται την μαγευτική ιστορία ενός παράξενου ευρημματος που βρέθηκε στην Αίγυπτο.

Πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν δει τις φωτογραφίες με το δάχτυλο που είχαν ληφθεί το 1988 στη χώρα των Φαραώ και των πυραμίδων γιατι απόκρυβαν την είδηση χωρις να θέλουν να δώσουν τροφή για περαιτέρω συζήτηση.Η BILD.de δείχνει για πρώτη φορά μερικες απο τις φωτογραφίες και αποκλειστικά στη Γερμανία.

Μια ακτινογραφία της εικόνας και ένα πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα του λειψάνου.

Ο φωτογράφος Gregory Spoerri είναι ένας γνωστός επιχειρηματίας ντίσκο από την Ελβετία.

Το βιογραφικο του περιλαμβανει ονοματα οπως
το "Mad Max", διάσημα αστέρια της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ελβετίας.
Καθως και τον David Beckham και την Stephanie του Μονακό.

Το πάθος του οι Πυραμίδες της Γκίζας να φωτογραφίζει στην Αίγυπτο που έχουν αλλάξει τη ζωή του.

Την τελευταία ημέρα μεσω του ιδιωτικού ερευνητή του επετράπη το 1988 να επικοινωνήσει με έναν ηλικιωμένο άντρα από έναν τάφο που άνηκε στη δυναστεία ενος ληστή.

Περίπου 100 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Καΐρου, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα αγρόκτημα στο Μπιρ Χούκερ. Δίνοντας 300 δολάρια ο Spoerri θα μπορούσε να ρίξει μια ματιά στον οικογενειακό θησαυρό των απούλητων αντικειμένων  στον τάφο του ληστη . Τυλιγμένο σε κουρέλια βρέθηκε  τα οστά και το δέρμα .

Spoerri να BILD.de: «Ήταν ένα στενόμακρο πακέτο, που μύριζε κλεισούρα. Ήμουν εντελώς κατάπληκτος όταν είδα το σκούρο καφέ λείψανο του επιτρεπόταν να το πάρεις στο χέρι και να πάρεις τις εικόνες, στην πανω φωτο θα  πάρετε μια σύγκριση μεγέθους. "Το λυγισμένο δάχτυλο χωρίστηκε με κατι αυχμηρό  και καλύπτεται με αποξηραμένη μούχλα.


«Ήταν εκπληκτικά τεράστιο, ίσως μερικές εκατοντάδες γραμμάρια έφτανε απο την καρδιά μου  μέχρι το λαιμό μου.Αυτό ήταν απίστευτο.Το μέγεθος του  ταιριάζει σε ένα σώμα που θα έπρεπε να είναι περίπου πέντε πόδια ψηλός .(5μετρα περιπου)


"Ο τυμβωρύχος έδειξε οτι οι Ελβετοί έχουν επίσης ένα πιστοποιητικό γνησιότητας και μια ακτινογραφία της εικόνας. Και οι δύο είναι από τη δεκαετία του '60"

Λενε οτι ο Ληστης ήθελε να το πουλησει οτι δεν ανηκε σε αυτον ομως οπως
φάνηκε σε αυτόν και την οικογένειά του να είναι πάρα πολύ σημαντικό ... "Σήμερα Spoerri μετανιωνει για το γεγονός ότι ήταν τότε ο μόνος με τις φωτογραφίες αυτες.

«Στο λείψανο δεν χωράνε οι θεωρίες των ειδικών," λέει η ανακάλυψη της BILD.de. Δεν ήθελαν να γίνουν περίγελο των εμπειρογνωμόνων, αφήστε την υπόλοιπη ιστορία. Οπότε μετα απο έρευνα αποφάσισαν να το μοιραστούν.

Δεν ήταν συγουροι για το τι ειχαν μέχρι το 2009, επέστρεψαν στην αναζήτηση για τους αρχαίους Άραβες και για το εν λογο λείψανο. Και αλλα ίχνη στο Μπιρ Χούκερ

Ο Spoerri εργάστηκε εντατικά με το λείψανο, διαβάσε τους μύθους για τους γίγαντες,λογο μιας έρευνας που έγινε  πίσω απο στις πυραμίδες της Γκίζας, όπου βρέθηκαν πολλα αξιολογα  στοιχεία μεταξύ των οποίων πολλοι τεράστιοι, αλλά ημιτελή σαρκοφάγοι, σε  πάρα πολύ μεγάλο μεγεθος  για τους ανθρώπους..

Ήταν γίγαντες στην Αίγυπτο εκεί; Υπηρξαν αραγε;; Οι επιστήμονες δέχονται την γιγάντια φυλή
Επισεις Ο Ρωμαίος ιστορικός Φλάβιος ο Β, ο Ιώσηπος αναφέρει το 79 μ.Χ. πολλα από τέτοια όντα στην ιστορία του Ιουδαϊκού Πολέμου, «Υπήρχαν γίγαντες. Και αλλοι κατα καιρους και αρχαιοι φιλοσοφοι εχουν αναφερθει σε αυτους.Ηταν πολύ μεγαλύτεροι και διαμορφώνονται διαφορετικά σε σχέση με φυσιολογικούς ανθρώπους.

Ο Spoerri  αναφερει  Ειναι τρομερό αυτο που ειδα τεράστιες σαρκοφάγοι. Όποιος δεν έχει δει με τα μάτια μου, δεν μπορεί να πιστέψει ότι ήταν τόσο τεράστιες. 


Όλη η θεωρία ειναι πραγματικότητα: Τα οστά που βρέθηκαν γιατι βρεθηκαν και αλλα εξακολουθούν να αγνοούνται η απλα για κάποιο λογο αγνοούνται.

Η πραγματικότητα είναι διαφορετική: «Δεν είμαι επιστήμονας,« ειμαι συγγραφέας  με ειλικρίνεια. " λεει ο Spoerri ο οποιος εγκατέλειψε το επάγγελμά του, και ασχοληθηκε με το βιβλίο που έγραψε σχετικώς με το θέμα. Ο ίδιος λέει οτι  εχω εγκαταστήσει το λείψανο στο μυθιστόρημα, αποφεύγοντας εσκεμμένα την υποτροφία. Γιατι για κάποιο λογο τέτοιες ανακαλύψεις τις αποσιωπούν οταν μπορουν.Ο αναγνώστης θα πρέπει να εξετάσει τώρα το ίδιο πράγμα και να σχηματίσει τη δική του γνώμη. "








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου