Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Η Δύναμη των Αριθμών

Κάθε αριθμός είναι μια ιδιαίτερη δύναμη. Όταν αποσυμβολιστεί μας δίνει και έναν Αόρατο εσωτερικό νόμο. Όλοι οι αριθμοί είναι πολλαπλάσια του ΕΝΑ.
Όλη η Σοφία πηγάζει απο ΕΝΑ και μοναδικό κέντρο.Όλες οι επιστήμες συγκλίνουν σε ενα κοινό σημείο.Το φώς της Σοφίας ακτινοβολεί στον κόσμο και εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους ,ανάλογα με την ύλη μέσα στην οποία εκδηλώνεται.

"Έκ Πάντων το έν και έξ' ενός τα πάντα.". Έν το πάν και τα πάντα είναι ΕΝΑ. Ο Ηράκλειτος 535-475 π.χ σκοτεινός  Έλληνας φιλόσοφος και μύστης της αρχαιότητας εκφωνεί  "ΤΟ ΑΕΙΖΩΟΝ ΠΥΡ"
και είπε "ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΜΕΝΕΙ"...

Και αφανής αρμονία είναι τελειότερη απο τη φανερή ". Τι είναι όμως "ΕΝ το ΠΑΝ και ΠΑΝ εν ΠΑΝΤΙ;;;;;;;;

Είναι η Αιώνια ουσία που εμπεριέχεται στα πάντα. Άρα τα πάντα είναι φτιαγμένα απο την ουσία του. Κάθε αριθμός σύμβολο έχει μέσα του το θείο νόμο. Φέρνει αριθμοκραδασμούς στο φυσικό μας σώμα για θεραπεία και υγεία.

Το ΕΝΑ προϋπήρχε μέσα στους αιώνες των αιώνων. Είναι το Πνεύμα.Το ΔΥΟ δημιουργήθηκε απο αντικατοπτρισμό του ΕΝΑ και έγινε η ύλη. Το ΤΡΙΑ ειναι παράγωγο του ΕΝΑ και του ΔΥΟ. Το ΕΝΑ και το ΔΥΟ τείνουν να ενωθούν και σχηματίζουν ένα σπινθήρα το ΤΡΙΑ το χρόνο.

Το ΤΕΣΣΕΡΑ είναι ο τόπος που σχηματίστηκε με τις εκρήξεις μεσα στο χρόνο, που το ΕΝΑ, το ΔΥΟ και το ΤΡΙΑ ήταν ενωμένα. Αυτή η τεράστια ενέργεια της έκρηξης εξαπλώθηκε μέσα στο χάος και σχηματίστηκε το ΤΕΣΣΕΡΑ,το χώρο.

Το ΠΕΝΤΕ κρύβει την ανισότητα που δημιουργεί εξ' αυτής την κίνηση και τη ζωή. Ανάσταση φέρνει το δυναμικό ΠΕΝΤΕ. Κρύβει την ασχήμια και την αστάθεια του μορφοποιημένου κόσμου. Το ΕΞΙ συμβολίζει το Γάμο ,σύζευξη του θετικού και του Αρνητικού ηλεκτρομαγνητισμού.

3+3=6 , 1+2+3=6. Η παντοδυναμία  ενώνει δυο φορές το ιερό τρίγωνο. Τα δύο τρίγωνα ισοζυγίζονται και ισορροπούν. Το ΕΠΤΑ συμβολίζει την εξέλιξη των κόσμων και των όντων. 3+4=7.

Μέσα στο χρόνο και στον τόπο τα όντα παίρνουν τις εμπειρίες τους και εξελίσσονται. Το ΟΚΤΩ  φέρνει την αιώνια ισορροπία -αρμονία και γαλήνη. Η αμονία είναι η επιβεβλημένη -υποχρεωτική - συμμόρφωση της ύλης. Το ΕΝΝΕΑ παριστάνει τις εσωδιαστάσεις που η ύλη τους είναι υψηλοδονούμενη και εκδηλώνεται με μια υπερταχύτητα. Το ΔΕΚΑ παριστάνει όλα τα σύμπαντα Όρατά και Αόρατα. 1+2+3+4+5=10, 1+0=1 Μονάδα. Η μονάδα βρίσκεται σε όλους τους αριθμούς και όλοι οι αριθμοί βρισκονται μεσα στην ΜΟΝΑΔΑ στο ΕΝΑ.



Πηγη:Pythagorio omakoeio Dimitrios Tsaparas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου