Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

H E.E έδωσε το πράσινο φως για να μας κάνει εντομοφάγους και κανίβαλους

Τα έντομα που τρώγονται σε όλο τον κόσμο περιλαμβάνουν γρύλους, τζιτζίκια, ακρίδες, μυρμήγκια, διάφορα είδη σκαθαριών (όπως αλευροσκούληκες, προνύμφες του σκοτεινού σκαθαριού) και διάφορα είδη κάμπιας (όπως σκουλήκια μπαμπού, σκουλήκια mopani, μεταξοσκώληκες και κηρόσκουλα).



Η Ευρώπη βλέπει ένα κύμα ενδιαφέροντος για την εκτροφή βρώσιμων εντόμων μετά από ψηφοφορία της ΕΕ νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το πρώτο τρόφιμο που προέρχεται από έντομα για ανθρώπινη κατανάλωση. Αλλά οι πρωτοπόροι της πρωτεΐνης εντόμων εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν άλλα εμπόδια, όπως περιορισμούς σχετικά με τα έντομα που μπορούν να ταΐσουν.

Η έγκριση πήγε στο αποξηραμένο κίτρινο αλευροσκουλήκι που αναπτύχθηκε από τη γαλλική βιοτεχνολογία Agronutris, το οποίο μπορεί να καταναλωθεί ως πλήρες σνακ ή ως συστατικό σε μπισκότα, smoothies ή προϊόντα ζυμαρικών. Η κίνηση της ΕΕ ακολουθεί τις επενδύσεις ρεκόρ σε εναλλακτικές λύσεις κρέατος και γαλακτοκομικών κατά το παρελθόν έτος, καθώς η ζήτηση αυξάνεται για πιο βιώσιμες μορφές διατροφικής πρωτεΐνης.

Η βιομηχανία μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσει τον «παράγοντα yuck» της κατανάλωσης εντόμων στις ευρωπαϊκές αγορές. Ωστόσο, οι προβλέψεις δείχνουν ότι ο αριθμός των Ευρωπαίων που καταναλώνουν βρώσιμα έντομα θα εκτοξευθεί από εννέα εκατομμύρια το 2019 σε 390 εκατομμύρια έως το 2030, ενώνοντας σχεδόν δύο δισεκατομμύρια άλλους που τα τρώνε σε όλο τον κόσμο. 

Το σχέδιο νομικής πράξης της ΕΕ για την έγκριση του κίτρινου αλεύρου για ανθρώπινη κατανάλωση ψηφίστηκε από τα 27 κράτη μέλη της, μετά από ευνοϊκή επιστημονική γνώμη της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) τον Ιανουάριο. Μόλις η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εγκρίνει επίσημα το κείμενο - πιθανότατα μέχρι τα τέλη Ιουνίου - η Agronutris θα έχει αποκλειστικά δικαιώματα εμπορίας για τις προνύμφες για πέντε χρόνια. 

Άλλες εταιρείες και οργανισμοί κλείνουν πίσω από την Agronutris, με περισσότερες από 20 νέες αιτήσεις τροφίμων της ΕΕ για προϊόντα βρώσιμων εντόμων που έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής στην EFSA. Μία από τις πιο εξέχουσες είναι η γαλλική εταιρεία Ynsect, η οποία έχει υποβάλει αίτηση για απόφαση της EFSA σχετικά με μια απολιπανμένη πρωτεΐνη εντόμου σε σκόνη. Η εταιρεία έκλεισε έναν κολοσσιαίο γύρο Series C στα €304 εκατομμύρια τον περασμένο Οκτώβριο και ανέλαβε την ολλανδική εταιρεία παραγωγής αλευροφαρμάκων Protifarm τον περασμένο μήνα. 



Η χρήση εντόμων στις ζωοτροφές έχει ήδη φτάσει στην επικρατούσα τάση, με τη Nestle να λανσάρει μια ελβετική έκδοση της τροφής για κατοικίδια Purina τον Νοέμβριο που περιελάβανε πρωτεΐνη από προνύμφες μαύρων μυγών στρατιωτών. Οι Φιλανδοί ετοιμάζονται να μας ταΐσουν αρσενικές μέλισσες.

Τι πραγματικά συμβαίνει;; 

Το αφήγημα τους είναι οτι τα βοοειδή και το χοιρινό είναι απειλές για το περιβάλλον. Τα αγροκτήματα που τα εκτρέφουν είναι κακοί παραβάτες αερίων του θερμοκηπίου. Καλύτερα, λένε η Ελίτ , να αρκεστούμε σε ένα ωραίο μπολ με έντομα. Βδελυροί είναι και στα βδελυρά τους σχέδια είναι να καταστρέψουν τον άνθρωπο και να τον κάνουν άβουλο πλάσμα.

  Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ισχυρίζεται ότι « η κατανάλωση εντόμων θα μπορούσε να μειώσει την κλιματική αλλαγή», καθώς «η κατανάλωση ζωικής πρωτεΐνης είναι η πηγή αερίων του θερμοκηπίου». Το παραμύθι της δήθεν κλιματικής αλλαγής που μας πουλάνε είναι ο τρόπος που θα περάσουν το σχέδιο τους. Εμείς που κατά αυτούς ευθυνόμαστε για την αλλαγή του πλανήτη πρέπει να κάνουμε  κάθε θέλημα τους για να μας σώσουν παλι δήθεν όπως μας έσωσαν με το θέμα της υγείας.

Οι Ελίτ θα  συνεχίσουν να τρώνε μοσχάρι, χοιρινό, ψάρι και, κέικ. Αυτοί είναι οι ελιτιστές που πετούν σε όλο τον κόσμο με ιδιωτικά τζετ ενώ επιμένουν εμείς οι υπόλοιποι να μείνουμε σπίτι να εμβολιζόμαστε και να τρωτέ έντομα  για να ελαχιστοποιήσουμε τα αποτυπώματα άνθρακα .

Η ελίτ χρησιμοποιεί διασημότητες για να ομαλοποιήσει την ιδέα της κατανάλωσης ζωύφιων και εντόμων. Τώρα χρησιμοποιούν διασημότητες για να ομαλοποιήσουν και την ιδέα του κανιβαλισμού.

Μια νέα εταιρεία που ονομάζεται BiteLabs χρησιμοποιεί διασημότητες όπως οι Kanye West, Ellen DeGeneres, James Franco και Jennifer Lawrence για να παρουσιάσει την ιδέα της κατανάλωσης ανθρώπινης σάρκας στους καταναλωτές.



Η BiteLabs προωθεί την ίδια ιδέα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ εδώ και χρόνια.Η BiteLabs παράγει εκλεκτό χειροποίητο σαλάμι από κρέας που έχει καλλιεργηθεί στο εργαστήριο από δείγματα ιστού διασημοτήτων.

Το 1931, ο Winston Churchill προέβλεψε ένα μέλλον στο οποίο όλο το κρέας του κόσμου θα καλλιεργούσε σε εργαστήρια. Η διαδικασία ξεκινά με μυοσορυφικά κύτταρα, τα οποία λαμβάνονται μέσω βιοψίας. Αυτά είναι ένας συγκεκριμένος τύπος βλαστοκυττάρων που βρίσκεται σε ενήλικες μυς.

Προκειμένου να παραχθεί κρέας σε όγκο, αφήνουμε τα μυοσορυφορικά κύτταρα να πολλαπλασιαστούν σε ένα μέσο ανάπτυξης. Το μέσο λειτουργεί ως ένα είδος τεχνητού «αίματος», παρέχοντας στα κύτταρα θρεπτικά συστατικά και αυξητικούς παράγοντες. Τα βλαστοκύτταρα πρέπει όχι μόνο να πολλαπλασιαστούν, αλλά και να εξελιχθούν σε πραγματικό μυ -- αλλά αυτό συμβαίνει φυσικά, καθώς είναι ο πρωταρχικός σκοπός των βλαστοκυττάρων στην πρώτη θέση.



Για να γίνουν κρέας όχι μόνο σε κυτταρικό τύπο αλλά και σε υφή και δομή, τα νεοεμφανιζόμενα μυϊκά κύτταρα συνδέονται πάνω από ένα στήριγμα ζάχαρης. Αυτό όχι μόνο παρέχει μια δομή για την ανάπτυξη των μυών, αλλά δημιουργεί επίσης κανάλια για τη ροή του μέσου ανάπτυξης, όπως και οι φλέβες. Όταν αναπτυχθούν πλήρως, αυτά τα κομμάτια μυών συνδυάζονται και αλέθονται στην επιθυμητή συνοχή. Ο κιμάς γεμίζεται σε θήκες και του δίνεται ένα τελευταίο καρύκευμα. Στη συνέχεια στεγνώνει, παλαιώνετε  και ωριμάζει το σαλάμι σε ένα παραδοσιακό περιβάλλον χαμηλής θερμοκρασίας πριν τα συσκευάσουν για διανομή.

Μια νέα ιδεολογία με την οποία οι κυβερνήσεις θέλουν να κατηχήσουν τους πολίτες είναι αυτή που υποστηρίζει ότι αν θέλουμε να σώσουμε τον πλανήτη, θα πρέπει να στραφούμε σε εναλλακτικές πηγές πρωτεΐνης. Εναλλακτικές πηγές όπως τα έντομα και κανιβαλισμού.

Το καλύτερο που μπορείτε και πρέπει να κάνετε είναι να μείνετε ενημερωμένοι, ώστε να προστατεύσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ωστόσο, σε γενικές γραμμές υποστηρίζεται ότι μια ασαφή, σκιώδη φυλή παγκόσμιων ελίτ είτε κατασκεύασε την πανδημία είτε τη χρησιμοποιούν ευκαιριακά ως μέσο για να καταστρέψουν οτιδήποτε καλό στον κόσμο και να οικοδομήσουν μια ολοκληρωτική δυστοπία μετά την κρίση στην οποία οι μέσοι άνθρωποι ζουν σκλαβωμένες ζωές σκλαβιάς αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της άρχουσας τάξης.

Οι απαίσιες ελίτ θέλουν να αναγκάσουν τους απλούς ανθρώπους να σταματήσουν να τρώνε κρέας και αντ 'αυτού να επιβιώσουν με μια δίαιτα ζωύφιων ενώ πίνουν σαμπάνια, τρώνε μπριζόλες και γελούν μαζί μας.



Αλλά οι υποστηρικτές του Great Reset επιμένουν ότι τα μηνύματά τους υπέρ της αειφόρες ανάπτυξης είναι πραγματικά η βάση που θα χρησιμοποιήσουν οι ελίτ για να μικροδιαχειριστούν τελικά τις μικρότερες πτυχές της ζωής μας στην κόλαση τους μετά την πανδημία.

«Η «Μεγάλη Επαναφορά» έχει να κάνει με την επιβολή δραστικής μείωσης του βιοτικού επιπέδου για τους λαούς, που θα τους αναγκάσει να βάλουν ζωύφια, ζιζάνια και λύματα στο μενού ενώ οι ελίτ του Νταβός συνεχίζουν να γλεντούν με την καλύτερη κουζίνα. 

Περίπου δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι σε 130 έθνη έχουν μακροχρόνιες και ενεργές παραδόσεις εντομοφαγίας. Καθώς η πανδημία του C0VID άρχισε να καταστρέφει σοβαρά τον κόσμο την περασμένη άνοιξη η « Μεγάλη Επαναφορά » αναπτύχθηκε σιγά σιγά μαζί της. Μέχρι το 2030, θα ζούμε σε έξυπνες πόλεις  και θα τρώμε ζωύφια.



Η Παγκόσμια Κυβέρνηση θέλει 8 εμβόλια για τον C0VID από το 2020 έως το 2025… στη συνέχεια, από το 2025 έως το 2028, θέλουν περισσότερα εμβόλια για τη «νέα» ασθένεια (η οποία θα είναι ασθένεια που επηρεάζει μόνο τους εμβολιασμένους. Οι εμβολιασμένοι και οι ξαφνικοί θάνατοι είναι σε εμβολιασμένους. Πιθανώς τα σύγχρονα εμβόλια όπως το εμβόλιο της γρίπης είναι παρόμοια με το εμβόλιο κατά του C0VID ως προς την πνευματική και σωματική βλάβη που προκαλούν στους ανθρώπους. Μήπως ήρθε η ωρα να ξυπνήσετε απο την βόλεψη σας και να δείτε το γενικό κακό που αύριο θα χτυπήσει την δικη σας πόρτα;;;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου