Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Αστρονόμοι: Τα μεταφυσικά φαινόμενα υπάρχουν σε άλλες διαστάσεις


Πολλά φαινόμενα απο τα οποία δεν μπορούμε να εξηγήσουμε για τους βασικους φυσικους νόμους αυτής της διάστασης ,συμβαινουν σε άλλες διαστάσεις. Αυτο υποστηρίζει η βρετανική μαθηματική κοινότητα και ο αστρονόμος Μπερναντ καρρ (Bernard Carr) .
Ο Αλμπερτ Αισταιν «Χρόνος» ξεκίνησε το 1912 ως τέταρτη διάσταση για να δείξει , οπως ο πρώην καθηγητής του Hermann Minkowski οτι έκανε πριν . Το 1995 ο Εντουαρντ Γουιτεν είπε οτι ειναι πολυ πιθανό να διατυπωθεί η θεωρία των 11 διαστάσεων.Τον περασμένο μηνα δημιουργήθηκε μια  διεθνής ομάδα ερευνών με δυο φωτονια με ένα πλέγμα 103 διαστάσεων που κάνει το παλιό ρεκόρ των 11 διαστάσεων επίσημα πια να εχει καταρριφθεί.

Ο Μπέρναντ Κάρρ καθηγητής μαθηματικών και αστρονόμος του Πανεπιστημίου της Βασίλισσας Μαίρης του Λονδίνου μιλαει  για την αλληλεπιδραση συνειδήσεως του ανθρώπου με της αλλες διαστάσεις. Το Πολυδιάστατο σύμπαν έχει απο κάτω του μια ιεραρχική δομή. Έμεις βρισκόμαστε στην πιο χαμηλή διάσταση.

Αυτο το μοντέλο έρευνας  προσφέρετε για μεγάλα φιλοσοφικά ζητήματα σχετικά με την σχέση μεταξύ ύλη και η συνείδηση διευκρινίζει τη φύση του χρόνου και παρέχει ενα οντολογικό πλαίσιο για την ερμηνεία των φαινομένων οπως φαντάσματα μεταθανάτιες εμπειρίες και όνειρα προφητικά αστρικές προβολές κτλ Ο Καρρ υποστηρίζει κατα την διάρκεια της ερευνας  οτι υπάρχει κενο για το PSI στην μοντερνα φυσικη.

Ο Κάρρ υποστηρίζει οτι οι ανθρώπινες φυσικές αισθήσεις μας δείχνουν τις τρεις διαστάσεις του συμπαντος.παρολα αυτα υπάρχουν τουλάχιστον τεσσερις διαστάσεις. Το τι ισχύει και υπάρχει στις μετέπειτα διαστάσεις δεν μπορούμε να φτάσουμε η να περασουμε με της φυσικες μας αισθησεις.
Οι μη φυσικες οντότητες στο συμπαν με το οποιο ερχόμαστε σε επαφη ειναι ψυχικες οντότητες, υποστηρίζει ο Καρρ. Η Υπαρξη των μεταφυσικων φαινόμενων υποστηρίζει της ψυχικες οντοτητες και την υπαρξη τους.

Η πιο υψηλόβαθμη μετα  διάσταση του σύμπαντος μετα των τριων ειναι αυτη που μπαίνουμε οταν ονειρευομαστε  επικαλύπτοντας την περιοχή που υπάρχουν οι μνημη μας. Ο Καρρ στο βιβλιο του "Υλη, Μυαλό, και υψηλοτερες διαστασεις" η τηλεπαθεια υποδηλώνει την υπαρξη ενος κοινου ψυχικού συμπατος και την μαντική ικανότητα που καταλαμβάνει τον ψυχικο συμπαν.
Ετσι τεκμηριώνονται στις προηγούμενες θεωρίες  συμπεριλαμβανομενου και της θεωριας Kaluza theory   ενα μοντέλο για δυο θεμελιώδης δυναμεις της βαρύτητας και του ηλεκτρομαγνιτισμου που προσπαθούν να ενωθούν.




 Η θεωρία ειχε προτοπροταθηκε απο τον μαθηματικό τον κορυφαιο Theodor Kaluza ο οποιος γενικα επεκτάθηκε στην σχετικότητα των πεντε διαστασεων του χρονου.
Η Μ-θεωρια βασίζετε στις 11 διαστάσεις υπερχορδών θεωρια των 10. Ο Καρρ διακρίνει τις 4 διαστασεις βασιζομενος στη θεωρια του Αισταιν για την σχετικότητα και τις εξι η επτα διαστάσεων "εσωτερικων" χρονων που σχετίζετε με τα παραφυσικα και αλλα άϋλα φαινόμενα