Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

QUANTUM-DOT TATTOOS- και ID2020 εν καιρώ κορανοιου

H τεχνολογία θα απαιτήσει  για να θεσπιστεί το επόμενο οικονομικό σύστημα η μήπως το "σημάδι του θηρίου", όπως προβλέφθηκε και  στη Βίβλο, προχωράει γρήγορα η κατάσταση.Η καμπάνια των μέσων ενημέρωσης θα βοηθήσει στη προώθηση αυτού. Καθώς οι κυβερνήσεις σε παγκόσμια κλίμακα συζητούν τη χρήση μικροτσίπ σε εθνικές ταυτότητες και διαβατήρια, τα τσιπ RFID (ραδιοσυχνότητας) αποκτούν τη  μεγαλύτερη εμπορική χρήση καθώς ήδη τα εμφυτεύματα μικροτσίπ επιτάσσονται να μπαίνουν  στα κατοικίδια ζώα μας,διαβατήρια,κάρτες ,κινητά κ.α άλλα δοκιμες έχουν γίνει και σε άνθρωπο . Γύρω από όλο αυτό  τίθενται όμως νέα ερωτήματα και παλιές συζητήσεις ανοίγουν εκ νέου. Η ερώτηση είναι:
Μπορεί τα εθνικά δελτία ταυτότητας που ετοιμάζουν για την ανθρωπότητα τα εμβόλια(ψηφιακά τατουάζ) η η ID2020  να είναι το σημάδι του θηρίου;

Η βρετανική κυβέρνηση έχει αρχίσει ήδη να εκδίδει διαβατήρια που περιέχουν βιομετρικά αναγνωριστικά στοιχεία (όπως μοτίβα ίριδας ή δακτυλικά αποτυπώματα) και το Κοινοβούλιο συζητά ένα νομοσχέδιο το οποίο θα καθιστούσε υποχρεωτική την έκδοση εθνικών δελτίων ταυτότητας το 2008.

Αυτά τα δελτία ταυτότητας, μπορεί να μην είναι το χάραγμα άλλα όμως, προετοιμάζουν το δρόμο.

Ο Μπίλι Γκειτς θα χρησιμοποιήσει εμφυτεύματα μικροτσίπ για την καταπολέμηση του κορωναϊού.

Κάτι που δήλωσε σε διάσκεψη που είχε πρόσφατα για να μιλήσει για την ταυτότητα που έρχεται  και την πανδημία Ο 64χρονος τεχνολόγος και σήμερα ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αποκάλυψε χθες κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Reddit με τίτλο «Ask Me Anything» απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την πανδημία του COVID-19 Coronavirus.

Μεταξύ άλλων είπε οτι  θα ξεκινήσει ένας εμβολιασμός  με μια εμφυτεύσιμη κάψουλα με «ψηφιακά τσιπάκι» .Τα «ψηφιακά αυτα τσιπάκια» του Γκειτς τα οποία παρουσίασε λέγονται «QUANTUM-DOT TATTOOS» και οι ερευνητές του MIT και του Πανεπιστημίου του Rice εργάζοντουσαν πάνω σε αυτα τα τσιπ απο πέρυσι παρακαλώ τον Δεκέμβριο οι επιστήμονες από τα δύο πανεπιστήμια αποκάλυψαν  ότι δούλευαν σε αυτά τα τατουάζ κβαντικών τεμαχίων γιατί  ο Bill Gates απευθύνθηκε σε αυτούς  για την επίλυση του προβλήματος και της ταυτοποίησης εκείνων που δεν έχουν εμβολιαστεί.


Με άλλα λογια για να καταλάβετε και εσείς πως λειτουργούν αυτά τα  τατουάζ κβαντικης θα περιλαμβάνουν την εφαρμογή διαλυτών μικροβελών με βάση τη ζάχαρη που περιέχουν τα κοινά εμβόλια αλλα και φθορίζουσες κβαντικές κουκίδες με βάση το χαλκό που είναι ενσωματωμένες σε βιοσυμβατές κάψουλες μικρής κλίμακας. Αφού τα μικροσφαιρίδια αυτα θα διαλύονται κάτω από το δέρμα μας , θα  αφήνουν τις εγκλωβισμένες κβαντικές ίνες τους των οποίων τα πρότυπα θα μπορούν να διαβάσουν και να αναγνωρίσουν το εμβόλιο που χορηγήθηκε σε ενα άνθρωπο η δεν χορηγήθηκε.

Δηλαδη μετά με μια συσκευή  θα σκαναρει και θα βλέπει αν εσυ έχεις εμβολιαστεί. Βεβαία ο υπερφιλοδοξος ανθρωπιστής προσκυνημενος του εξω απο δω δεν σταματά εκεί αλλα αφού φέρει εις πέρας τον εμβολιασμό με τα κβαντικά τατουάζ θα συνεχίσει με την άλλη επιχείρηση του που ονομάζεται ID2020, ένα φιλόδοξο έργο της Microsoft και ιδέα δίκη του  για την επίλυση του προβλήματος όπου πάνω από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία ζουν  χωρίς επίσημα αναγνωρισμένη ταυτότητα. Έτσι εδώ μπαίνει  το ID2020  που θα  επιλύει αυτό το μέσω της ψηφιακής ταυτότητας αφού ανα πάσα στιγμή θα ξέρουν που ειναι ολοι αφου θα ειναι τσιπαρισμενοι ..

Επί του παρόντος να πούμε οτι , ο πιο εφικτός τρόπος υλοποίησης της ψηφιακής  αυτης ταυτότητας σύμφωνα με τον Γκαιτς είναι είτε μέσω εμφυτευμάτων στα smartphones 5G  είτε με RFID μικροτσίπ επιδερμικά οτι τους κάτσει γιατι στην ιδέα και μόνο πολύς κόσμος αντιδρά και καλα κάνει  .

Το τελευταίο(ID2020) θα είναι όπως τόνισε ο Γκαιτς η πιθανή προσέγγιση  όχι μόνο λόγω σκοπιμότητας άλλα και βιωσιμότητας, αλλά και επειδή για πάνω από 6 χρόνια το Ίδρυμα Gates χρηματοδοτεί ένα άλλο έργο που ενσωματώνει ηδη ανθρώπινα εμφυτεύσιμα εμφυτεύματα μικροτσίπ οι δοκιμές που σας έλεγα οτι εχουν κάνει ηδη βλέπε Μεξικο,  κ.α. Το κερασάκι στην τούρτα ειναι το περίφημο τσιπ για τις γυναίκες , το οποίο πρωτοστάτησε και οι επιστήμονες του  MIT, είπαν οτι είναι ένα εμφύτευμα μικροτσίπ ελέγχου των γεννήσεων που θα επιτρέψει στις γυναίκες να ελέγχουν τις αντισυλληπτικές ορμόνες στο σώμα τους.

Ο Γκεις απάντησε σε μια ερώτηση σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των τσιπ, είπε: «Τελικά θα έχουμε κάποια ψηφιακά τσιπακια για να δείξουμε ποιος έχει αναρρώσει ή δοκιμαστεί πρόσφατα ένα εμβόλιο που θα το κάνουμε στους ανθρώπους. "

Όσον αφορά το ID2020, η Microsoft έχει σχηματίσει συμμαχία με τέσσερις άλλες εταιρείες, Accenture, IDEO, Gavi και το Ίδρυμα Rockefeller ολα τα καλοπαιδα γενικως. Το έργο υποστηρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη και ενσωματώθηκε στην πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών για την Αειφόρο Ανάπτυξη.


Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς οι Bill Gates και ID2020 θα εκτελέσουν όλα αυτά, επειδή πολλοί Χριστιανοί και εκπληκτικά ένας αυξανόμενος αριθμός Μουσουλμάνων Σιιτών είναι πολύ αντίθετοι με την ιδέα του μικροτσίπ και οποιασδήποτε μορφής τεχνολογίας αναγνώρισης του σώματος.

Κάποιοι χριστιανοί νομοθέτες και πολιτικοί στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν προσπαθήσει ακόμη και να απαγορεύσουν όλες τις μορφές ανθρώπινου μικροτσίπ.

Αλλά, από την άλλη πλευρά, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία του Bill Gates να εφαρμόσει τα σατανικά σχεδια του , επειδή καθώς ο κορωναϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται και ολο και περισσότεροι άνθρωποι συνεχίζουν να πεθαίνουν από την πανδημία, το ευρύ κοινό γίνεται όλο και πιο ανοικτό σε τεχνολογίες και επίλυσης προβλημάτων της εξάπλωση του ιού.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο πολλοί Χριστιανοί και ορισμένοι μουσουλμάνοι Σιίτες αντιτίθενται στις τεχνολογίες αναγνώρισης του σώματος, όσο χρήσιμες και είναι οι τεχνολογίες αυτές για την πρόληψη πανδημιών, είναι επειδή πιστεύουν ότι τέτοιες τεχνολογίες είναι το λεγόμενο «Σημαδι του Σατανά» που αναφέρεται στη Βίβλο και σε κάποιες Mahdi προφητείες. Στο Βιβλίο Αποκαλύψεως της Βίβλου, όποιος δεν έχει αυτό το "σήμαδι" δεν επιτρέπεται να αγοράσει ή να πουλήσει τίποτα.

Πέρυσι, τον Νοέμβριο, να αναφέρουμε οτι μια τεχνολογική εταιρεία με έδρα τη Δανία, η οποία είχε συμβόλαια για την παραγωγή εμφυτευμάτων μικροτσίπ για τη δανική κυβέρνηση και το αμερικανικό ναυτικό, αναγκάστηκε να ακυρώσει την εκτόξευση του υποτιθέμενου "επαναστατικού" εμφυτεύματος μικροτσίπ με το Internet-of-Things μετά την επίθεση χριστιανών ακτιβιστών τα γραφεία της στην Κοπεγχάγη. Τα συμπεράσματα δικά σας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου