Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Γενοκτονία της καυκάσιας φυλής-Λουσιφεριανη ατζεντα-κορονοιος




Ο Coudenhove-Kalergi ήταν ένας Ιλουμινάτι-καραμασόνος που ήταν μισός Ευρωπαίος και μισός Ιαπωνας. Το 1922 λοιπόν  ίδρυσε ένα πανευρωπαϊκό κίνημα με τελικό στόχο την ίδρυση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης. Εκφράζε την ελπίδα ότι η κυβέρνηση αυτή θα συγχωνεύε όλους τους αγώνες μαζί για να σχηματίζε  μια «πανευρωπαϊκή φυλή μητέρων», με μια μοναδική ανθρωπογενή θρησκεία (για να τους ενώσει).

Ηταν ο γιος του Heinrich von Coudenhove-Kalergi αυστριακού διπλωμάτη και της Mitsu Aoyama που καταγόταν από μια ισχυρή ιαπωνική οικογένεια.Ο  Καλέργη ήταν ευρασιατικός που περιφρονούσε την λευκή μιση καταγωγή του. Επίσης, βαθιά περιφρονούσε τη δική του κατάσταση και ηθελε τις μελλοντικές ευρωπαϊκές γενιές να μην υποφέρουν από τη μοίρα του ... χωρίς να έχουν την βαθιά εσωτερική ικανοποίηση που προκύπτει από την αίσθηση ότι ανήκουν καπου .. γνωρίζοντας ότι ανήκουν σε μια φυλή .. έναν λαό. Λόγω της βαθιάς εσωτερικής δυσαρέσκειας και της αίσθησής του για αποξένωση, συνωμοσίασε για να αφανίσει τη Λευκή Φυλή και να φτιαχτει μι Αρια φυλη αψεγαδιαστη με μια μονο καταγωγη .

Αισθανόταν ότι αυτός και το "κίνημα" του ήταν χρήσιμο, υποστήριζε τους συνηθισμένους ύποπτους Εβραίους  δισεκατομμυριούχους και άλλα μέλη της φυλής (Rothschild, Baruch και Warburg κ.λπ. κ.λπ.) χρηματοδότουσαν ολοι τους  οικονομικά και πρακτικά τις ανατρεπτικές δραστηριότητές του καλεργη .

Ο μόνος αγώνας που δεν θα εξομοιωθεί ήταν οι Ορθόδοξοι Εβραίοι, τους οποίους χαρακτήρισε ως τον μελλοντικό κύριο αγώνα ολόκληρης της ανθρωπότητας. Τα σχέδια του ήταν η ανατροπή της χριστιανικής Ευρώπης με την εισαγωγή εκατομμυρίων μουσουλμάνων στην Ευρώπη.Σας λέει κάτι;;  Δεδομένου ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση τον τιμά ως πατέρα της ΕΕ, οι πεποιθήσεις αυτές αποτελούν τον πυρήνα της κοινοτικής πολιτικής της ευρώπης. Δεδομένου ότι η ατζέντα αυτή πραγματοποιείται μπροστά στα μάτια μας, τι έχει να πει η Γραφή για το Σχέδιο Ιλουμινάτι-Μασονική Coudenhove-Kalergi για την πτώση της χριστιανικής Δυτικής Ευρώπης;;;


Ο Λευκός χριστιανός  αντιμετωπίζει μια υπαρξιακή απειλή για την ίδια του την ύπαρξη. Μια κακή απειλή που απορρέει από μια παλαιά συνωμοσία χιλιετίας που περιλαμβάνει αμέτρητους συνωμότες. Μια σχολαστικά προγραμματισμένη στρατηγική που περιλαμβάνει τη σχεδιαζόμενη ανάληψη του Λευκού Χριστιανικού Πολιτισμού και στη συνέχεια την εκκαθάριση της Λευκής καυκάσιας Φυλής.
Η προγραμματισμένη εκκαθάριση του Λευκού Αγώνα είναι μέρος του Οργανωμένου Κακού στο ευρύτερο σχέδιο της Γης για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατά τουλάχιστον 90%. Πανδιμίες πολέμους πείνα και δεν συμμαζεύετε αυτο που οι πλάκες τις Georgia μας λεγαν.

Μια σκόπιμη, εμπνευσμένη από το κακό ατζέντα που περιλαμβάνει αμέτρητες, άγνωστες ιστορίες, συνωμότες και συνωμοσίες. Ωστόσο,να θυμάστε οτι είναι μια Αρχαία κακή ατζέντα, μια Λουσιφερινή Ατζέντα, ακολουθώντας τη δική της διεστραμμένη ηθική και κανόνες: όπου βασίζεται στα Λουσιφεριανά Δόγματα.

Γιαυτό αγρυπνήτε και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.


Από πού προέκυψε ομως  η ιδέα της παγκόσμιας κυβέρνησης;; Απο ακόλουθους του Λούσιφερ οι λάτρεις του Αιωνιου εχθρου και κατηγορου . Οι Λουσιφεριανοι έζησαν και πέθαναν προωθώντας τη λατρεία του Λουσιφερ μέσω της Βαβυλωνίας, της Αιγύπτου και της Μαγειας των Δριυδων και είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν όλες τις θρησκείες και τις κυβερνήσεις. Σκοπός τους είναι να ενώσουν όλα τα έθνη σε μια "κυβέρνηση ενός κόσμου"(Παγκοσμιοποιηση) και να κανουν τον Σατανά ως τον θεό αυτού του κόσμου! Πρέπει να καταστεί σαφές ότι ο ίδιος ο Σατανάς, μέσα από ένα διεθνές πολιτικό κίνημα, είναι εκείνος που βρίσκεται πίσω από την κίνηση μιας κυβέρνησης ενός κόσμου.



Ο Δοκτορας  Adam Weishaupt ήταν εκείνος που ίδρυσε τους Illuminati την 1η Μαΐου του  1776. Προηγουμένως έχει προγραμματίσει και παράγει το σχέδιο για τη Γαλλική Επανάσταση. Αυτός ο απόστολος του Διαβόλου , ο Weishaupt, μετατράπηκε σε καθολικισμό και στη συνέχεια το  γύρισε στη μαγεία.Οι  Illuminati είναι ένα κίνημα Λουσιφεριανων που έγινε για να  διατηρήσει και να προωθήσει τις αρχαίες μαύρες τέχνες της Βαβυλωνίας και τη Μαγεία των Δριυδών. Σκοπός του είναι να καταστρέψει τον Χριστιανισμό και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου και στη συνέχεια να τις ενώσει κάτω από μια κυβέρνηση ενός κόσμου, του οποίου ο ηγέτης είναι ο Αντιχριστος.

Οι απόστολοι του Αντιχριστου χρησιμοποιούν μυστικές κοινωνίες, κομμουνισμό, διεθνή τραπεζική, χριστιανικά μέτωπα, ακόμα και κοινωνικά ζητήματα για να προωθήσουν τα διαβολικά τους σχέδια. Αυτές οι σύγχρονοι  μάγοι  είναι αποφασισμένοι να εξαφανήσουν τον χριστιανισμό και τη λατρεία του Ιησού Χριστού μοναδικού και ενός Θεου Υιου του πατερα του ζώντος χρησιμοποιώντας διάφορα μέσα - υποσυνείδητες επιστήμες μυαλών αφενός και φυσική δύναμη από την άλλη.

Μια τρέχουσα λέξη-κλειδί που αποσκοπεί στην απόκρυψη των αληθινών προθέσεων εκείνων που εφαρμόζουν την Παγκοσμια κυβέρνηση, είναι η  "παγκοσμιοποιηση"που ολοι λιγο πολυ ακουμε να λενε αλλα λιγοι απο εμας καταννοουμε τι σημαινει. Τα Ηνωμένα Έθνη βασίστηκαν σε μια καλά σχεδιασμένη πολιτική παγκοσμιοποίησης. Αυτό απαιτουσε από εμάς να υποβάλουμε στα διατάγματα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών ως νόμο.

 Ο παγκόσμιος κόσμος είναι μια αυξανόμενη τάση από το 1973, όταν πολλοί διάσημοι και σημαίνοντες άνθρωποι υπέγραψαν το Ανθρωπιστικό Μανιφέστο Β. Το Κίνημα της Νέας Εποχής, το οποίο αποτελείται από ανθρωπιστικούς στοχαστές, και έχει μεγάλη επιρροή στην πρόκληση των ελευθέρων και εύπορων εθνών όπως η Αμερική να ακολουθήσουν το παγκόσμιο σχέδιο για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη. Οι άνθρωποι που λειτουργούν από το δικό τους συμφέρον δεν παραδίδουν τις ελευθερίες και την κληρονομιά τους, εκτός αν πείθουν ότι υπάρχει κάτι καλύτερο προς τα εμπρός.
Corona ενας ιός η βιονικό όπλο;;


Η θεωρια περι βιονικου όπλου πηγαζει απο το βιβλίο «Τα μάτια του σκότους» του Dean Koontz το οποιο κυκλοφορισε το 1981 και αφηγείται με περίεργο τρόπο το ξέσπασμα του Coronavirus.
Το βιβλιο ζωντανεψε στις μερες μας σε λίγο χρόνο μια πανδιμια με το ιδιο ονομα καλυψε τον μισο πλανητη και  φρικάραν οσοι το αντιληφθηκαν  επειδή η ομοιότητα ήταν παράξενη και τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν δύσκολο να απορριφθούν.

Για να σας δώσω κάποιο υπόβαθρο, το βιβλιο  βασίζεται γύρω από μια μητέρα που προσπαθεί να ανακαλύψει τι συνέβη με το γιο της αφού εξαφανίστηκε μυστηριωδώς σε ένα ταξίδι κάμπινγκ. Αποδεικνύεται ότι το αγόρι κρατιέται στην Κίνα - πιο συγκεκριμένα στην πολη Wuhan -  μιας θανατηφόρας εστίας του ιού.

Στο πέρασμα, ένας χαρακτήρας που ονομάζεται Dombey αφηγείται για εναν ιο που ονομάζεται «Wuhan-400» ο οποίος αναπτύχθηκε στο εργαστήριο RDNA έξω από την πόλη της  Wuhan και «ήταν το τετράκοτο βιώσιμο στέλεχος ανθρωπογενών μικροοργανισμών που δημιουργήθηκε σε  αυτό το ερευνητικό κέντρο ».

Αν διαβασουμε παρακατω στη συνέχεια δίδει περίπλοκες λεπτομέρειες για το πώς ο ιός επηρεάζει το ανθρώπινο σώμα. Η ακρίβεια με την οποία το βιβλίο του 1981 προβλέπει την εκδήλωση και η ομοιότητα μεταξύ του 'Wuhan-400' και του Coronavirus είναι απολύτες.



Δευτερη συνωμοσια ερχετε απο εναν κορυφαίο στρατιωτικό αξιωματούχο του Ιράν που εξάπλωσε μια θεωρία συνωμοσίας σχετικά με τον κοροναϊό μέσα σε ένα ξέσπασμα της ισλαμικής δημοκρατίας που σκότωσε περισσότερους από 100 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου ενός συμβούλου του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, και μολύνει πάνω από 3.500, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.

Ο κυβερνήτης του ισλαμικού επαναστατικού φρουρίου του Ιράν, Hossein Salami, δηλωσε στις 5 Μαρτίου ότι ο κοροναϊός μπορεί να είναι ένα αμερικανικό βιολογικό όπλο - ερχοντας σε αντίθεση  με τους εμπειρογνώμονες που λένε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι θα μπορούσαν να ειναι τεχνιτος ο ιος.

"Σήμερα, η χώρα έχει εμπλακεί σε μια βιολογική μάχη", ανέφερε ο Salami, στο πρακτορείο ειδήσεων ISNA. «Θα επικρατήσουμε στον αγώνα ενάντια στον ιό αυτό, που θα μπορούσε να είναι προϊόν αμερικανικής βιολογικής επίθεσης, η οποία αρχικά εξαπλώθηκε στην Κίνα και στη συνέχεια στον υπόλοιπο κόσμο», είπε, προσθέτοντας ότι «η Αμερική πρέπει να γνωρίζει ότι αν το έχει κάνει, θα επιστρέψει στον εαυτό της. "

Συνωμοτικοί ισχυρισμοί σχετικά με το εργαστήριο του Wuhan κυκλοφορούν στα κοινωνικά μέσα.Πριν φτάσουμε να αναλησουμε τι εγινε , ας σημειώσουμε ποιος εξάπλωσε φήμες για την προέλευση του ιού.

Πρώτον, αρκετοί εξέχοντες αμερικανοί συντηρητικοί ειδήμονες και πολιτικοί - που είναι γνωστοί για να εκπέμπουν τακτικές ανοησίες (και βασιλεύουν στην Κίνα) - έχουν πολιτικοποιήσει τη φήμη για βιοποικιλίες για εβδομάδες.

"Πρόκειται πιθανώς για εργαστηριακό πείραμα ChiCom που βρίσκεται σε διαδικασία οπλισμού", δήλωσε ο Ρουσ Λίμπαγου για τον ιό στις 24 Φεβρουαρίου. "Όλες οι υπερδύναμες ένοπλες δυνάμεις χρησιμοποιούν βιολογικά όπλα".

Ο γερουσιαστής Tom Cotton (R-AR) έχει επανειλημμένα προτείνει στο Κογκρέσο και στο Fox News ότι ο ιός θα μπορούσε να εχει  έρθει από το εργαστήριο.

Τη Δευτέρα, ο πρώην στρατηγός του Λευκού Οίκου Steve Bannon πήγε στην Fox News για να υπερασπιστεί τον Γερουσιαστή Cotton που  υπονοεί ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα εξακολουθεί να κρύβει κάτι για την προέλευση του Covid-19. "Τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πολύ αριστερά [λένε]," Ω, είναι θεωρητικα συνωμοσίας ", είπε ο Bannon. "μεταξύ άλλων  λέει: Είναι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και ο Πρόεδρος Xi [Jinping] να βγει και να δώσει όλες τις πληροφορίες ... αυτό είναι όλο το ρητό του Cotton."

Στη Νέα Υόρκη, ο Steven Mosher, ένας τακτικός κριτικός των μέτρων ελέγχου του πληθυσμού της Κίνας, έχει κατακλύσει τη φήμη διαρεοντας και , χρησιμοποιώντας μια σειρά περιστασιακών ενδείξεων ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί το χειρισμό των κινεζικών εργαστηρίων τα θανατηφόρα παθογόνα.

Παρόμοιες φήμες έχουν επίσης ξεσπάσει σε online φόρουμ στην Κίνα. Στο South China Morning Post στις 20 Φεβρουαρίου απομυζάρισαν ακόμη μια φήμη για τον ιό που δραπετεύσε από το εργαστήριο στην Κινα. Ο ερευνητής Chen Quanjiao ανέφερε ότι ο επικεφαλής του ινστιτούτου, Wang Yanyi, ισχυρίστηκε ότι είχε «πουλήσει πειραματόζωα»του εργαστηρίου στην αγορά ζωντανών ζώων και θαλασσινών και ότι  απο εκεί «διαρρεύσε ο ιος"

Οι θεωρίες συνομωσίας για τους ιούς δεν είναι καινούριες. Το είδαμε με τον ιό HIV - τη φήμη που οι ΗΠΑ και κατηγορισε στην Αφρική. Αλλά είναι πραγματικά επικίνδυνοι ιοι που   εξαπλωνονται " , δήλωσε στο Vox ο Gerald Keusch , καθηγητής της ιατρικής και της διεθνούς υγείας και αναπληρωτής διευθυντής των Εθνικών Εργαστηρίων Αναδυόμενων Μολυσματικών Ασθενειών του Πανεπιστημίου της Βοστώνης .

Οι ελίτ λεει : Οτι το ένα τρίτο της ανθρώπινης φυλής πρέπει να πεθάνει ώστε ο πολιτισμός να είναι βιώσιμος.Ο οικολόγος του Πανεπιστημίου του Cambridge, Dr. Edwin Peters, είπε. "Θέλουμε να δώσουμε στον καθένα έναν αριθμό και να εφαρμόσουμε ένα σύστημα θανάτου με θανάτους; Επειδή ο παγκόσμιος πληθυσμός μπορεί να διπλασιαστεί μέχρι τα τέλη του αιώνα, ένα αποτέλεσμα που θα οδηγήσει σε σημαντική μείωση της διαθεσιμότητας τροφίμων, γης και νερού, οι ερευνητές δήλωσαν ότι, στο τέλος, θα ήταν χρήσιμο αν πολλοί άνθρωποι επέλεγαν να πεθάνουν πρόθυμα, με το πλεονέκτημα ότι αυτοί οι εθελοντές θα μπορούσαν να αποφασίσουν από μόνοι τους εάν επιθυμούν να πεθάνουν αργά, γρήγορα, οδυνηρά ή ειρηνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου