Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

ο Πάπας Φράνσις στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό κήρυτει σε ολόκληρο τον κόσμο οτι ο Λουσιφερ είναι ο Θεός της Καθολικής Εκκλησίας.




Στις 27 Απριλίου 2014, ο Πάπας Φρανσις  πραγματοποίησε αυτην την τελετή στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό για να εισαγάγει δύο πρώην παπάδες στην αγιοσύνη. Οι καθολικές τελετές αγίων είναι αρκετά τυπικές διαδικασίες και συμβαίνουν αρκετά συχνά στο Βατικανο. Αλλά σε αυτή τη συγκεκριμένη περίσταση, ο Πάπας Φράνς ήθελε να μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο.

Τι ήταν τόσο ξεχωριστό σε αυτή την τελετη; Γιατι ο πάπας χρειαζόταν ολόκληρο τον κόσμο για να το παρακολουθήσει; Όπως αποδεικνύεται, ο Πάπας Φράνσις ήταν έτοιμος να δηλώσει ότι ο Λουσιφερ είναι το αστρο το πρωινο , ένας τίτλος που δίνει η Αγία Γραφή μονο στον Ιησού Χριστο. Ο Πάπας έλεγε σε όλο τον κόσμο ότι ο Λουσιφέρ είναι Θεός! Το αποκορύφωμα της τελετής ήταν το τραγούδι μιας καθολικής προσευχής γνωστής ως «The Exsultet»

Το αποκορύφωμα της τελετής ήταν το τραγούδι μιας καθολικής προσευχής γνωστής ως «The Exsultet», ή «Πασχαλινή Διακήρυξη». Το πρόβλημα ξεκινάει από τη διατύπωση της ίδιας της προσευχής. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω στο βιντεο αν δεν το κατεβάσουν, αναφέρεται δύο φορές το όνομα του Λούσιφερ, όπως μπορείτε να δείτε καθαρά τόσο στη λατινική όσο και στην αγγλική έκδοση. Το όνομα του Ιησού δεν αναφέρεται καθόλου και πουθενα.


Πώς έπεσες απο τον ουρανό,Εωσφόρε , τέκνο της αυγής! Πάνω στη γη συντρίφτηκες εσύ,που υπέταξες λαούς. ΙΣΑΙΑΣ 14: 12 



Εγω , ο Ιησούς, έστειλα τον άγγελο μου να σας τα αναγγείλει αυτά στις εκκλησίες. Εγώ είμαι απο τη ρίζα και τη γενιά του Δαβίδ, το άστρο το λαμπερό,το πρωινό. Αποκάλυψη 22:16

Στην Αγία Γραφή, το όνομα Λουσιφερ εμφανίζεται μόνο μία φορά, στον ΙΣΑΙΑ 14. Είναι το το όνομα ενός δημιουργημένου οντος που έπεσε από τη χάρη του Θεου και ως τέτοιο μετονομάστηκε σε Σατανά η Διαβολο. Η λέξη «Λουσιφερ» σημαίνει «Αυγερινός» και η λέξη Σατανάς  σημαίνει «κατήγορος». Αλλά είναι και τα δύο τα ίδια ονόματα του ίδιου προσώπου, γνωστού και ως διάβολος. 


Όταν ο Αντίχριστος Θα εμφανίστει , θα ξεγελάσει τους ανθρώπους να σκέφτονται ότι είναι στην πραγματικότητα ο Μεσσίας, ο Ιησούς Χριστός. Ο Αντίχριστος θα έχει τον τίτλο του Μεσσία, «χρίστος», που χτίστηκε ακριβώς στο όνομά του, αλλα θα είναι ένας ψεύτικος μεσσίας. Αλλά αυτό είναι ακριβώς που τραγουδιέται στην προσευχή Exsultet στο Βατικανό, δεν έχει τίποτα να κάνει με τον πραγματικό Μεσσία, τον Ιησού.

Όποιος δεν αγαπάει τον Κύριο Ιησού Χριστό ας είναι χωρισμένος από το σώμα της εκκλησίας. ο Κύριος έρχεται!ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Α΄ 16:22 

"Διότι θα προκύψουν ψεύτικοι Χριστιανοί και ψευδοπροφήτες και θα δείξουν μεγάλες ενδείξεις και θαύματα. οπότε, αν ήταν δυνατόν, θα εξαπατήσουν τους πολύ εκλεκτούς. " Ματθαίος 24:24 

Ο Ιησούς δεν έχει επώνυμο, η λέξη «Χριστός» που σημαίνει «Μεσσίας» είναι ο τίτλος Του. Υπάρχει μόνο ένας Ιησούς. Το Exsultet, το οποίο στην πλήρη έκδοσή του είναι αρκετά μεγάλο, ποτέ δεν αναφέρει το όνομα του Ιησού μία μόνο φορά. Χρησιμοποιεί μόνο το όνομα «Χριστός», το οποίο, όπως μπορείτε να δείτε στη Βίβλο, μπορεί να σημαίνει είτε τον Ιησού είτε τον Αντίχριστο, ανάλογα με το πλαίσιο.

Ποιο είναι το πλαίσιο του Exsultet; Λοιπόν, το μόνο  όνομα που αναφέρεται στο Exsultet είναι το όνομα του Λούσιφερ και δηλώνει ότι ο «Λουσιφερ το αστρο το πρωινο» είναι ο Υιός του Θεού. Αλλά ο Λούσιφερ δεν είναι το πρωί, ο Χριστός είναι. Αν οι συγγραφείς του Exsultet ήθελαν να γράψουν ένα τραγούδι για τον Χριστό που ήταν το αστρο το φωτεινό, θα μπορούσαν εύκολα να το κάνουν, αλλά δεν το έκαναν. Έδωσαν αυτή την τιμή στον Λούσιφερ, ο οποίος είναι ο Διάβολος και ο Σατανάς.

 Κάθε φορά που η Εκσουλτέτ τραγουδάται σε μια Καθολική Εκκλησία, επαινεί το όνομα του Λουσιφερ, όχι του Χριστού!


Πηγη endofbegin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου