Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Ελίτ που υποστηρίζουν και προάγουν την μείωση του πληθυσμού

32 στο νούμερο που ομολογούν δημοσίως την άποψη τους υπέρ της μείωσης του πληθυσμού.

Έχουν κάνει τα πάντα για να περιορίσουν τη γονιμότητα και να αποπληθωρίσουν τον πλανήτη, υπάρχει σαφής συναίνεση μεταξύ της παγκόσμιας ελίτ ότι η υπερπληθυσμός είναι η κύρια αιτία των σημαντικότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κόσμος και ότι κάτι χρειάζεται απεγνωσμένα να γίνει γι 'αυτό. Πιστεύουν αληθινά ότι οι άνθρωποι είναι μια πανούκλα πάνω στη γη και ότι θα καταστρέψουμε κυριολεκτικά τον πλανήτη.

Για την ελίτ, τα πάντα, από την υπερθέρμανση του πλανήτη έως τα αυξανόμενα οικονομικά μας προβλήματα, μπορούν να εντοπιστούν άμεσα στην έλλειψη ελέγχου του πληθυσμού. Προειδοποιούν ότι αν δεν γίνει τίποτα για τον αυξανόμενο πληθυσμό, θα αντιμετωπίσουμε ένα μέλλον γεμάτο φτώχεια, πόλεμο και πόνο σε έναν βρώμικο, έρημο πλανήτη.

Διαμαρτύρονται ότι «κοστίζει πάρα πολύ» για να κρατήσουν τους ηλικιωμένους ασθενείς που είναι τελικά άρρωστοι δίνοντας λύση ευθανασίας και προωθούν με ανυπομονησία την άμβλωση για βρέφη που «δεν είναι επιθυμητά» επειδή θα ήταν «πάρα πολύ επιβάρυνση» για την κοινωνία.

Οτιδήποτε μειώνει τον ανθρώπινο πληθυσμό με οποιονδήποτε τρόπο είναι καλό για όσους πιστεύουν σε αυτή τη φιλοσοφία. Αυτή η συνεστραμμένη φιλοσοφία προωθείται στις ταινίες, στις τηλεοπτικές εκπομπές, στη μουσική , σε αμέτρητα βιβλία, σε πολλές από τις πιο σημαντικές ιστοσελίδες του κόσμου και διδάσκεται σε όλα σχεδόν τα σπουδαιότερα κολέγια και πανεπιστήμια του πλανήτη.



Οι άνθρωποι που προωθούν αυτήν τη φιλοσοφία έχουν πολύ, πολύ βαθιές τσέπες και είναι πραγματικά πεπεισμένοι ότι βοηθούν να «σώθει ο κόσμος» προσπαθώντας να μειώσει το μέγεθος του ανθρώπινου πληθυσμού.

Στην πραγματικότητα, πολλοί από αυτούς είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι βρισκόμαστε σε έναν αγώνα "για τη ζωή ή το θάνατο" για την τύχη του πλανήτη και ότι αν η ανθρωπότητα δεν επιλέξει σύντομα να ενστερνιστεί τον έλεγχο του πληθυσμού , τότε θα πρέπει να αναγκαστούν να δώσουν  τη λύση " σε αυτούς.Ναι, ξέρω ότι όλα αυτά μπορεί να ακούγονται σαν κάτι από ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας. Αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που εχουν απόλυτα εμμονή με αυτά τα πράγματα, και πολλοι από αυτους βρίσκονται σε πολύ εξέχουσες θέσεις σε όλο τον κόσμο.

Τα παρακάτω είναι 32 αποσπάσματα ελέγχου πληθυσμού που δείχνουν ότι η ελίτ πιστεύει αληθινά ότι οι άνθρωποι είναι μια πανούκλα πάνω στη γη και ότι μια μεγάλη θανάτωση είναι απαραίτητη:

1. Ο Βρετανός τηλεοπτικός παρουσιαστής Sir David Attenborough ειπε: «Είμαστε μια πανούκλα στη Γη. . Δεν είναι μόνο η αλλαγή του κλίματος. είναι ένας χώρος γεμάτος, μέρη για να μεγαλώσουν τα τρόφιμα γι 'αυτή την τεράστια ορδή. Είτε περιορίζουμε την αύξηση του πληθυσμού μας είτε ο φυσικός κόσμος θα το κάνει για εμάς και ο φυσικός κόσμος το κάνει για μας τώρα "

2. Ο Paul Ehrlich, πρώην σύμβουλος επιστημόνων του προέδρου George W. Bush και του συγγραφέα της "The Bomb Population" λεει: "Στο μυαλό μας, η βασική θεραπεία, ειναι μειώνοντας την κλίμακα της ανθρώπινης επιχείρησης (συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους του πληθυσμού) να διατηρήσουμε τη συνολική κατανάλωσή  μέσα στη φέρουσα ικανότητα της Γης είναι προφανής αλλά υπερβολικά παραμελημένη ή αρνητική ».

Ο Paul Ehrlich και πάλι ειπε, αυτή τη φορά για το μέγεθος των οικογενειών: «Κανείς, κατά τη γνώμη μου, δεν έχει το δικαίωμα να έχει 12 παιδιά ή και τρία, εκτός αν η δεύτερη εγκυμοσύνη είναι δίδυμα»

3. Ο Dave Foreman, ο συνιδρυτής της Earth, ειπε πρώτος: «Εμείς οι άνθρωποι έχουμε γίνει μια ασθένεια. 

4. Ο ιδρυτής του CNN Τεντ Τέρνερ αναφερε οτι : "Ο συνολικός παγκόσμιος πληθυσμός 250-300 εκατομμυρίων ανθρώπων, με 95% μείωση από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανικός."Είπε: «Είμαστε πάρα πολλοί άνθρωποι. γι 'αυτό έχουμε την υπερθέρμανση του πλανήτη. "
Δυστυχώς γι 'αυτόν και τους άλλους ένθερμους του αποπληθυσμού.. οσο για το μύθο του υπερπληθυσμού όσο και την ανθρωπογενής φλόγα που προκαλείται από την υπερθέρμανση του πλανήτη, έχουν επανειλημμένα κατακερματιστεί.

5. Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Taro Aso για τους ασθενείς που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες: "Δεν μπορείτε να κοιμηθείτε καλά όταν νομίζετε ότι όλα πληρώνονται από την κυβέρνηση. Αυτό δεν θα λυθεί αν δεν τους αφήσεις να βιαστούν και να πεθάνουν ».

6. Ο David Rockefeller: "Οι αρνητικές επιπτώσεις της αύξησης του πληθυσμού σε όλα τα πλανητικά μας οικοσυστήματα καθίστανται τρομακτικά εμφανή".

7. Ο Περιβαλλοντικός ακτιβιστής Ρότζερ Μάρτιν λεει: "Σε έναν πεπερασμένο πλανήτη, ο βέλτιστος πληθυσμός που παρέχει την καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους, είναι σαφώς πολύ μικρότερος από το μέγιστο, επιτρέποντας την γυμνή επιβίωση. Όσο περισσότερο είμαστε, τόσο λιγότερο για καθένα. λιγότεροι άνθρωποι σημαίνουν καλύτερη ζωή. "

8. HBO προσωπικότητα της ο  Bill Maher λεει: "Είμαι υπέρ της επιλογής, είμαι για υποβοηθούμενη αυτοκτονία, είμαι για τακτική αυτοκτονία,για θανατους στους αυτοκινητοδρομους. Είναι πολύ γεμάτος ο κόσμος, ο πλανήτης είναι πολύ γεμάτος και πρέπει να προωθήσουμε το θάνατο. "

9. Η καθηγήτρια του MIT Penny Chisholm λεει: «Το πραγματικό τέχνασμα είναι, όσον αφορά την προσπάθεια εξισορρόπησης σε κάπου χαμηλότερα από τα 9 δισεκατομμύρια, να επιτύχουμε τη μείωση των γεννήσεων στις αναπτυσσόμενες χώρες όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Και αυτό θα καθορίσει το επίπεδο στο οποίο οι άνθρωποι θα ξεκουραστούν στη γη ».

10. Η Julia Whitty, αρθρογράφος για το Mother Jones λεει: "Η μόνη γνωστή λύση για την οικολογική υπέρβαση είναι η επιβράδυνση της αύξησης του πληθυσμού μας γρηγορότερα από ό, τι επιβραδύνεται τώρα και τελικά την αντιστρέφουμε - ταυτόχρονα επιβραδύνουμε και τελικά αντιστρέφουμε το ρυθμό με τον οποίο καταναλώνουμε τους πόρους του πλανήτη.
Η επιτυχία σε αυτές τις  προσπάθειες θα σπάσει τα πιο πιεστικά παγκόσμια ζητήματα μας: αλλαγή του κλίματος, έλλειψη τροφίμων, παροχή νερού, μετανάστευση, υγειονομική περίθαλψη, απώλεια βιοποικιλότητας, ακόμη και πόλεμο.
"Σε ένα μέτωπο, έχουμε ήδη κάνει πρωτοφανή βήματα, μειώνοντας την παγκόσμια γονιμότητα από το μέσο όρο των 4,92 παιδιών ανά γυναίκα το 1950 σε 2,56 σήμερα - μια ολοκλήρωση της δοκιμής και μερικές φορές άγρια καταναγκαστική λάθους, αλλά και αποτέλεσμα μιας γυναίκας κάθε φορά μεσω απο μεμονωμένες επιλογές. Η ταχύτητα αυτής της παιδικής επανάστασης, κολυμπώντας σκληρά ενάντια στον βιολογικό προγραμματισμό, ισοδυναμεί ίσως με το μεγαλύτερο μας συλλογικό επίτευγμα μέχρι σήμερα ".

11. Ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Κολοράντο Φίλιπ Κάφαρο σε ένα έγγραφο με τίτλο «Ηθική για την Κλιματική Ηθική και Πολιτική του Πληθυσμού» αναφερει: «Ο τερματισμός της αύξησης του ανθρώπινου πληθυσμού είναι σχεδόν βεβαίως απαραίτητη (αλλά όχι επαρκής) προϋπόθεση για την πρόληψη της καταστροφικής παγκόσμιας αλλαγής του κλίματος. Πράγματι, η μείωση των σημερινών ανθρώπινων αριθμών μπορεί να είναι απαραίτητη για να γίνει αυτό. "

12. Καθηγητής της Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Austin Eric R. Pianka λεει: "Δεν ασκώ κακή διάθεση προς τους ανθρώπους. Ωστόσο, είμαι πεπεισμένος ότι ο κόσμος, συμπεριλαμβανομένης της ανθρωπότητας, θα ήταν σαφώς πολύ καλύτερος χωρίς πολλούς από εμάς.

13. Δεδομένου ότι η εθνική προσοχή γινετε σχετικά με τον έλεγχο των γεννήσεων, εδώ είναι η ιδέα μου: Αν θέλουμε να καταπολεμήσουμε τη φτώχεια, να μειώσουμε το βίαιο έγκλημα και να μειώσουμε το αμήχανο ποσοστό εξαφάνισης μας, θα πρέπει να ανταλλάξουμε αντισυλληπτικά.
Έχουμε ένα πρόβλημα με τα μωρα. Πάρα πολλά μωρά γεννιούνται από ανώριμους γονείς που δεν έχουν τις δεξιότητες για να τα μεγαλώσουν, πάρα πολλα γεννιουντε από φτωχές γυναίκες που δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά...

14. John Guillebaud, καθηγητής οικογενειακού προγραμματισμού στο University College του Λονδίνου αναφερει: "Η επίδραση στον πλανήτη το να έχει ένα παιδί λιγότερο είναι μια τάξη μεγέθους μεγαλύτερη από όλα αυτά τα άλλα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, όπως η απενεργοποίηση των φώτων. Ένα επιπλέον παιδί ισοδυναμεί με πολλές πτήσεις στον πλανήτη. "

15. Δημοκρατικός στρατηγός Steven Rattner: "Χρειαζόμαστε ομάδες θανάτου. Λοιπόν, ίσως όχι πάνελ θανάτου, ακριβώς, αλλά αν δεν αρχίσουμε να διαθέτουμε πόρους υγειονομικής περίθαλψης πιο προσεκτικά - με τη σωστή ονομασία του - το κόστος έκρηξης του Medicare θα κατακλύσει τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό. "

16. Ο Matthew Yglesias, ένας επιχειρηματικός και οικονομικός ανταποκριτής για το Slate, σε ένα άρθρο με τίτλο "Η υπόθεση για πίνακες θανάτου σε ένα χάρτη" αναφερε:
"Όχι μόνο αυτό το κόστος υγειονομικής περίθαλψης για τους ηλικιωμένους είναι το βασικό ζήτημα στον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό, αλλα και η δυσανάλογη κατανομή των χρηματων  για την υγειονομική περίθαλψη στους ηλικιωμένους που ασφαλώς αντιπροσωπεύει την αξιοσημείωτη έλλειψη φαινομενικής αποδοτικότητας του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης. Όταν ο ασθενής είναι ήδη άνω των 80 ετών, το απλό γεγονός του θέματος είναι ότι καμία ποσότητα θεραπείας δεν πρόκειται να κάνει θαύματα όσον αφορά το προσδόκιμο ζωής ή την ποιότητα ζωής.

17. Ο Ιδρυτής της Προγραμματισμένης Γονιμότητας Μάργκαρετ Σάνγκερ λεει: "Όλα τα προβλήματά μας είναι αποτέλεσμα της υπερπαραγωγής μεταξύ της εργατικής τάξης" και "Το πιο ευσπλαχνικό πράγμα που μπορει να κάνει  μια μεγάλη οικογένεια σε ένα από τα βρέφη της είναι να το σκοτώσει".

18. Ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, Ruth Bader Ginsburg ειπε: «Ειλικρινά είχα σκεφτεί ότι την εποχή εκείνη υπήρχε ανησυχία για την αύξηση του πληθυσμού και ιδιαίτερα την αύξηση των πληθυσμών που δεν θέλουμε να έχουμε πάρα πολλούς».

19. Η αρθρογράφος της Salon Mary Elizabeth Williams σε άρθρο με τίτλο "Τι θα συμβεί αν η άμβλωση τελειώσει στη ζωή;" αναφερει: "Όλη η ζωή δεν είναι ίση. Αυτό είναι ένα δύσκολο πράγμα για τους φιλελεύθερους όπως εμένα για να μιλήσω, για να μην τελειώσουμε σαν να έμοιαζω σαν θανάσιμος φίλος του θανάτου,  ειναι προτιμοτερο να σκοτώνεις την γιαγιά σου η το αγεννητο  μωρό στους θύλακες. Ωστόσο, ένα έμβρυο μπορεί να είναι ανθρώπινη ζωή χωρίς  ομως να έχει τα ίδια δικαιώματα με τη γυναίκα στο σώμα της οποίας κατοικεί της μητερας του. "

20. Ο Alberto Giubilini του Πανεπιστημίου Monash στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και η Francesca Minerva του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης σε ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Ιατρικής Ηθικής λεει:
"Εφόσον οι περιστάσεις εμφανίζονται μετά τη γέννηση έτσι ώστε να δικαιολογούν την άμβλωση, αυτό που αποκαλούμε έκτρωση μετά τη γέννηση πρέπει να είναι επιτρεπτό. ... Προτείνουμε να ονομάσουμε αυτή την πρακτική ως «άμβλωση μετά τη γέννηση» και όχι ως «παιδοκτονία», να υπογραμμίσουμε ότι η ηθική κατάσταση του μωρου που θα θανατωθεί είναι συγκρίσιμη με εκείνη ενός εμβρύου ... παρά με εκείνη ενός παιδιού.
"Ως εκ τούτου, ισχυριζόμαστε ότι η δολοφονία ενός νεογέννητου θα μπορούσε να είναι ηθικά επιτρεπτή σε όλες τις περιπτώσεις όπου θα υπήρχε έκτρωση. Τέτοιες περιστάσεις περιλαμβάνουν περιπτώσεις όπου το νεογέννητο έχει τη δυνατότητα να έχει (τουλάχιστον) αποδεκτή ζωή, αλλά και  η ευημερία της οικογένειας είναι σε κίνδυνο  με ενα μη αποδεκτο μωρο".

21. Η Nina Fedoroff, βασικός σύμβουλος της Hillary Clinton λεει : "Πρέπει να συνεχίσουμε να μειώνουμε τον ρυθμό ανάπτυξης του παγκόσμιου πληθυσμού. ο πλανήτης δεν μπορεί να υποστηρίξει πολλούς περισσότερους ανθρώπους. "
22. Ο κύριος επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα,Holdren λεει: "Ένα πρόγραμμα αποστείρωσης των γυναικών μετά το δεύτερο ή το τρίτο παιδί τους, παρά τη σχετικά μεγαλύτερη δυσκολία της επεμβασης  απ 'ότι η αγγειεκτομή, μπορεί να είναι ευκολότερο να εφαρμοστεί από την στείρωση των ανδρών.
Η ανάπτυξη μιας μακροπρόθεσμης κάψουλας αποστείρωσης που θα μπορούσε να εμφυτευθεί κάτω από το δέρμα και να αφαιρεθεί όταν είναι επιθυμητή η εγκυμοσύνη ανοίγει επιπλέον δυνατότητες για τον καταναγκαστικό έλεγχο γονιμότητας. Η κάψουλα θα μπορούσε να εμφυτευτεί στην εφηβεία και μπορεί να είναι αφαιρούμενη, με επίσημη άδεια, για περιορισμένο αριθμό γεννήσεων. "

23. Ο David Brower, ο πρώτος εκτελεστικός διευθυντής της λέσχης Sierra λεει: «Η παιδική ηλικία θα πρέπει να είναι αξιόποινη πράξη εναντίον της κοινωνίας, εκτός εάν οι γονείς είναι κάτοχοι κυβερνητικής άδειας ... Όλοι οι δυνητικοί γονείς θα πρέπει να χρησιμοποιούν αντισυλληπτικά χημικά, αντίδοτα σε πολίτες που έχουν επιλεγεί για τεκνοποίηση. "

24. Ο Τομας Φέργκιουσον, πρώην υπάλληλος του Γραφείου Υποθέσεων Πληθυσμού του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ ειχε πει: «Υπάρχει ένα ενιαίο θέμα πίσω από το σύνολο των εργασιών μας  πρέπει να μειώσουμε το επίπεδο του πληθυσμού. Είτε οι κυβερνήσεις να το κάνουν με τον τρόπο μας, με ωραίες καθαρές μεθόδους, είτε βλεπουν τα χάλια που έχουμε στο Ελ Σαλβαδόρ ή στο Ιράν ή στη Βηρυτό. Ο πληθυσμός είναι ένα πολιτικό πρόβλημα. Μόλις ο πληθυσμός είναι εκτός ελέγχου, απαιτεί αυταρχική κυβέρνηση, ακόμα και φασισμό, να τον μειώσει ... "

25. Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ: "Πρέπει να μιλήσουμε πιο ξεκάθαρα για τη σεξουαλικότητα, την αντισύλληψη, την άμβλωση, τις αξίες που ελέγχουν τον πληθυσμό, διότι η οικολογική κρίση, εν συντομία, είναι η κρίση του πληθυσμού. Κόψτε τον πληθυσμό κατά 90% και δεν μένουν αρκετοί άνθρωποι για να κάνουν μεγάλες οικολογικές ζημίες. "

26. Jacques Costeau: "Για να σταθεροποιήσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό, πρέπει να εξαλείψουμε 350.000 άτομα την ημέρα. Είναι  φρικτό αυτο το πράγμα που λέω, αλλά είναι εξίσου κακό να μην το πω. "

27. Φινλανδη περιβαλλοντολόγος Pentti Linkola λεει : "Αν υπήρχε ένα κουμπί που θα μπορούσα να πιέσω, θα θυσιάσω τον εαυτό μου χωρίς δισταγμό αν αυτό σήμαινε ότι εκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν"

28. Ο πρίγκιπας Phillip, σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ Β 'και συνιδρυτής του World Wildlife Fund ανεφερε: «Σε περίπτωση που μετενσαρκωθω , θα ήθελα να επιστρέψω ως θανατηφόρος ιός, προκειμένου να συμβάλλω στην επίλυση του υπερπληθυσμού».

29. Ο πρίγκιπας Κάρολος, γιος του προαναφερθέντος Πρίγκιπα Φίλιππου και της Βασίλισσας Ελισάβετ Β ',εξέφρασε ανοιχτά την υποστήριξή του για μια πρόσφατη δημογραφική μελέτη από τους βιολόγους Παύλο και Άν Ερλίτ, ζητώντας δραστικές παγκόσμιες προσπάθειες για τη μείωση της γονιμότητας παγκοσμίως.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του πρίγκιπα της Ουαλίας, ο πρίγκιπας Τσαρλς επαίνεσε την πρόσφατη δημογραφική μελέτη του Παύλου και της Anne Ehrlich που δημοσιεύτηκε στα Πρακτικά της Βασιλικής Εταιρείας στις 8 Ιανουαρίου 2013, ζητώντας, μεταξύ άλλων, για τις «εφεδρικές αμβλώσεις» σε παγκόσμιο επίπεδο και την αποτροπή καταστροφής του υπερπληθυσμού .Ο πρίγκιπας έγραψε: "Στην πραγματικότητα, έχουμε όλα τα εργαλεία, τα περιουσιακά στοιχεία και τη γνώση για να αποφύγουμε την κατάρρευση της οποίας προειδοποιεί αυτή η έκθεση, αλλά μόνο εάν ενεργούμε αποφασιστικά".

30. Ο πρίγκηπας Γουίλιαμ, όπως και ο πατέρας και ο παππούς του ενώπιον του, έδειξε την υποστήριξή του για την αποδυνάμωση.Ο Γουίλιαμ δήλωσε πρόσφατα ότι η αύξηση του πληθυσμού στην Αφρική θέτει τεράστια πίεση στον φυσικό κόσμο και οδηγεί πολλά είδη ζώων στην εξαφάνιση. Ο ταχέως αναπτυσσόμενος ανθρώπινος πληθυσμός της Αφρικής προβλέπεται να υπερδιπλασιαστεί μέχρι το 2050 - μια συγκλονιστική αύξηση τριών εκατομμυρίων ανθρώπων το μήνα ", εξηγεί ο Πρίγκηπας Γουίλιαμ κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου γεγονότος που διοργάνωσε στο Tusk Trust, φιλανθρωπικό ίδρυμα που δεσμεύεται να προστατεύει την αφρικανική άγρια πανίδα .
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αύξηση αυτή θέτει την άγρια φύση και τα οικοσυστήματα υπό τεράστια πίεση ».
"Αστικοποίηση, ανάπτυξη υποδομών, καλλιέργεια - όλα τα καλά πράγματα από μόνα, αλλά θα έχουν τρομερό αντίκτυπο εάν δεν αρχίσουμε να σχεδιάζουμε και να λάβουμε μέτρα τώρα".Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ένας ακόμη "ελίτ" αποπληθωριστής πιέζει για το θάνατο δισεκατομμυρίων ανθρώπων για χάρη της άγριας ζωής, ενώ παράλληλα κατέχει τεράστιες επενδύσεις στις ίδιες τις εταιρείες που λεηλατούν τους πόρους της Γης.

31. Ο Henry Kissinger, κορυφαίος αρχιτέκτονας της νέας παγκόσμιας τάξης, πιστεύεται από πολλούς ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους εγκληματίες πολέμου ζωντανος. Έχει εργαστεί σκληρά για να θέσει σε εφαρμογή τα σχέδια αποδημίας του πληθυσμου.
Είπε επίσης:
"Η μειωση του πληθυσμου πρέπει να είναι η ύψιστη προτεραιότητα της εξωτερικής πολιτικής έναντι του τρίτου κόσμου, διότι η αμερικανική οικονομία θα απαιτήσει μεγάλες και αυξανόμενες ποσότητες ορυκτών από το εξωτερικό, ειδικά από τις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες".

32. Ο Bill Gates είναι πιθανός ο μεγαλύτερος αποπληθωριστής ζωντανός. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πατέρας του ήταν ο επικεφαλής της Προγραμματισμένης Γονιμότητας και έχει επηρεάσει τις απόψεις του σχετικά με τον έλεγχο του πληθυσμού από νεαρή ηλικία.
Σε μια διάλεξη του TEDx, εξηγεί ότι ένας τρόπος για να μειωθούν τα επίπεδα του CO2 (τα οποία, παρεμπιπτόντως, δεν αποτελούν πρόβλημα καθολου, δεδομένου ότι τα συνολικά επίπεδα ανθρωπογενών εκπομπών CO2 είναι ήδη πολύ χαμηλά) μειώνοντας τον ανθρώπινο πληθυσμό:
"Ο κόσμος σήμερα έχει 6.8 δισεκατομμύρια ανθρώπους. θα αυξηθει σε περίπου 9 δισεκατομμύρια. Τώρα, εάν κάνουμε πραγματικά σπουδαία δουλειά σε νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη και υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να το μειώσουμε κατά 10 ή 15 τοις εκατό ».
Λόγω των προγραμμάτων εμβολιασμού που προωθήθηκαν από τον Bill Gates, αμέτρητα παιδιά έχουν πεθάνει ή έχουν παραλύσει σε χώρες του τρίτου κόσμου. Πιο συγκεκριμένα, πάνω από 47.500 περιπτώσεις παράλυσης έχουν αναφερθεί στην Ινδία ως αποτέλεσμα του προγράμματος εμβολιασμού του Gates, καθώς και τουλάχιστον 500.000 νεαρά κορίτσια και γυναίκες της Κένυας έχουν αποστειρωθεί μετά από ένα εμβόλιο τετάνου που χορηγείται από την κυβέρνηση και έχουν ωθηθεί από οι διεθνείς οργανισμοί στην πίσω τσέπη του Bill Gates.
Το ίδρυμα του Bill Gates ανακοίνωσε επίσης την ανάπτυξη ενός απομακρυσμένου αντισυλληπτικού μικροτσίπ (δηλαδή του μικροκυπάρου ελέγχου πληθυσμού), το οποίο μπορεί να εμφυτευθεί κάτω από το δέρμα νεαρών γυναικών και να διαρκέσει έως και 16 χρόνια.

Και επεται συνεχεια....








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου