Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Ο Παπας Φρανσις προσκαλεί παράξενο τσιρκο με γυναίκες ντυμένες με πολυ λιγα ρούχα οι οποίες χορεύουν αισθησιακά μέσα στην αίθουσα του Βατικανού η οποια ειναι σχεδιασμένη σε κεφάλι ερπετοειδή.


Η ρωμαϊκή καθολική εκκλησιά είχε πάντα μια τάση για πράγματα περίεργα,ανατριχιαστικα,σκοτεινά και ασυνήθιστα. Το Βατικανό αγαπά τα νεκρά πράγματα, τα ανατριχιαστικά πράγματα και τα διαστρεβλωμένα πράγματα. Πράγματα όπως το τσίρκο που ο Πάπας Φραγκίσκος κάλεσε στην αίθουσα του   Παπικού Ακροατηρίου στο Βατικανό στις 8 Ιανουαρίου 2020.



Αποφύγετε κάθε εμφάνιση του κακού. "Θεσσαλονικείς 5:22


Όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, αυτό το τσίρκο με ανατριχιαστικους καλλιτέχνες κάνει ανατριχιαστικό πράγματα τα σοου του ειναι πολύ περίεργα και γίνετε ακόμα πιο περίεργο αφου το σοου που δίνουν για τα ματια του παπα εμπεριέχει και σεξουαλικά μηνύματα επίσης και αυτο ηταν το μονο σίγουρο αφου ολοι γνωρίζουμε λιγο πολυ τι παιζει με το Βατικανο και τα σκοτεινά μυστικά του. Ειναι ανεπίτρεπτο για υποτιθέμενο εκκλησιαστικό χώρο να γίνετε κατι τέτοιο αλλα οι άνθρωποι του Βατικανού  και η αλήθεια για την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία είναι πάντα πιο άγρια ​​από τη μυθοπλασία.


Μιλώντας για "άγρια" μετά το βίντεο, αφιερώστε μια στιγμή για να διαβάσετε σχετικά με το χώρο των ερπετών στο Βατικανό, όπου όλη αυτή η διαστροφή  και η διαστρέβλωση λαμβάνει χώρα.

Ο Πάπας Φραγκίσκος συμμετέχει στην πράξη τσίρκου κατά τη διάρκεια του σοου και μπροστά στο γενικό κοινό
απο ρεπορτάζ στην  ιταλική τηλεόραση μας δινετε η πληροφορία οτι : στο τέλος του σοου για το κοινο, οι καλλιτέχνες "Aqua Circus" έκαναν μια επίδειξη για τον Πάπα και τους προσκυνητές. Ο Πάπας Φράνσις συμμετείχε στο θέαμα ενεργά κιόλας, ρίχνοντας ένα στεφάνι σε έναν από τους ακροβάτες.

Αυτό το τσίρκο παρουσιάζεται ως η ευρωπαϊκή απάντηση στο  Cirque du Soleil και  προωθεί  την υπεράσπιση του περιβάλλοντος. Οι καλλιτέχνες λένε την ιστορία μιας γοργόνας και ενός άνδρα που βρίσκονται κάτω από τη θάλασσα και αγωνίζονται για τη μόλυνση των ωκεανών.


Γιατί ήταν το κτίριο του παπικού ακροατηρίου στο Βατικανό κατασκευάστηκε με τη μορφή ενός γιγαντιαίου ερπετού; 


Αυτό είναι το κτίριο όπου ο Πάπας Φράνσις παρακολουθούσε το σόου με το ανατριχιαστικό τσίρκο να παίζει μέσα. Ονομάζεται το κτίριο του Παπικού Ακροατηρίου και, ναι όπως μπορείτε να δείτε και εσείς , το κτίριο μέσα και έξω έχει σχήμα γιγαντιαίου φιδιού. Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω εικόνα και συγκρίνετε το σχήμα της με την εικόνα ενός φιδιού δίπλα του. Τι λέτε; Σας θυμίζει τον Χριστό αυτό;;;;;

Σημειώστε το συνολικό σχήμα - φαρδιά πλάτη, στενό, στρογγυλεμένο μέτωπο, μάτια στη μέση, ρουθούνι μπροστά και καμπύλη κορυφή.

Έτσι, ακόμη και από το εξωτερικό και αν το βλέπαμε από τον ουρανό, ολόκληρο το κτίριο είναι ένα κεφάλι ενός φιδιού ξεκάθαρα. Όταν λοιπόν βλέπουμε το εν λόγω κτήριο εσωτερικά παρατηρούμε πλέον ξεκάθαρα οτι πρόκειται για το κεφάλι ενός ερπετού σκοτεινό διαβολικό και δυσοίωνο κτίριο.

Αν φρικάρατε με οσα βλέπετε και σκέφτεσαι οτι δεν θα μπορούσε να ήταν χειρότερο το θέμα ακόμα είμαστε στην αρχή διότι υπάρχει και συνεχεία και είναι πολυ χειρότερη. Οπως θα δείτε πίσω ακριβός απο του πάπα το θρόνο έχουν τοποθετήσει ένα άγαλμα το οποίο δημιουργηθηκε  από τον Pericle Fazzini το 1977 και υποτίθεται οτι απεικονίζει τον κύριο ημών Ιησού χριστό μας να  ανεβαίνει από μια «ατομική αποκάλυψη» και ψάχνει όλο τον κόσμο. Στην ουσία τέτοιο πράγμα ούτε σκηνή από την ταινία ζόμπι «Night Of The Living Dead»  Έλεος δηλαδή. Και αν κοιτάξετε προσεκτικά την κορυφή του κεφαλιού "Ιησού", θα δείτε πράγματι κάτι πολύ ενδιαφέρον. Την μάπα του πραγματικού αφέντη τους που θέλουν να τον περάσουν για χριστό τον αντίχριστο και τους δαίμονες του.



Θα παρατηρήσετε ότι το "κεφάλι του Ιησού" έχει τα μαλλιά του που τα φυσάει το αεράκι ή κάτι τέτοιο, αλλά αν κοιτάξετε πιο κοντά είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Το κεφάλι του Ιησού μετατρέπεται σε ... (οποιοσδήποτε φροντίζει να μαντέψει εδώ) ... ένα ερπετό. Άσε που είναι λες και πάει να χορέψει ζεμπέκικο και ο σταυρός που υποτιθετε οτι ειναι σταυρωμένος  τον πήρε ο ντουνιάς ;;;;;Ποια είναι η σημασία του; Τι σχέση εχει ο ζωοδότης χριστός και θεός με αυτό το πράγμα ;;;

Λοιπόν, διαβάζετε αυτόν τον στίχο και μετά μου πείτε τι σημαίνει.

Γένεσις 3  14-15 Απ’ όλα τα ζώα του αγρού, που είχε δημιουργήσει ο Κύριος ο Θεός, το φίδι ήταν το πιο πανούργο. 14Τότε είπε ο Κύριος ο Θεός στο φίδι: «Γι’ αυτό που έκανες, καταραμένο να ’σαι μόνο εσύ απ’ όλα τα ζώα της γης! Με την κοιλιά θα σέρνεσαι, και χώμα θα τρως σ’ όλη σου τη ζωή. 15 Έχθρα θα βάλω ανάμεσα σ’ εσένα και στη γυναίκα, κι ανάμεσα στο σπέρμα σου και στο σπέρμα της. Εκείνος θα σου συντρίψει το κεφάλι κι εσύ θα του πληγώσεις τη φτέρνα».
Το ερπετό παραπέμπει στον διαβαλο και δεν ειναι μέρος της χριστιανικής λατρείας.

Στη Βίβλο, ο Σατανάς απεικονίζεται ως ερπετό που θα έχει έναν πόλεμο που έρχεται με τον Βασιλιά Ιησού στη μάχη του Αρμαγεδδώνα στη Δεύτερη ερχομο.Η αποκάλυψη μας δείχνει ότι το φίδι της Γενεσις που απεικόνιζε το Διαβολο εχε  μια 'αναβάθμιση' κατά το περας των καιρών μέσα στην Διαθηκη αναφέρετε σαν ένας γιγαντιαίος, κόκκινος επικεφαλής δράκος με πολλαπλές κεφαλές, αν και ακόμα ερπετό.Στον Αιωνα μας  το τέλος ξεκινάει η θα ξεκινήσει ο Χριστός  είναι η πρώτη γραμμή άμυνας μας  ενάντια στην αυξανόμενη παλίρροια του σκότους στις τελευταίες ημέρες πριν από την Δευτέρα Παρουσία.

Και Όμως πάρα τον σκανδάλων και τον γεγονότων η εκκλησιά αυτή αναγνωρίζετε απο τους θρισκευτικους ηγέτες βλαστημώντας τον Θεό ας μην τυφλωνόμαστε και κλείνω με ενα σημαντικό λόγο που ο Τίτος ανέφερε στην Καινή Διαθήκη και σε αυτο να ελπίζουμε

ΠΡΟΣ ΤΙΤΟΝ 2:13 Καινη Διαθηκη
περιμένοντας τη μακαριότητα που ελπίζουμε, δηλαδή την εμφάνιση της δόξας του μεγάλου Θεού και σωτήρα μας, του Ιησού Χριστού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου