Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Η Ατζέντα 21 (Ανακαινισμένη ως Ατζέντα 2030 και Ατζέντα 2050)



Πρόκειται για ένα σχέδιο με σκοπό την αποδυνάμωση του 95% του παγκόσμιου πληθυσμού έως το 2030  αφού δεν κατάφεραν να φέρουν σε πέρας την ατζέντα 21 την παράλλαξαν ώστε να εφαρμοστεί πλήρως...

Πρόκειται για ένα σχέδιο δράσης που καταρτίστηκε από το Ηνωμένο Βασίλειο και υπογράφηκε από 178 κυβερνήσεις. Στόχος του είναι η αποδυνάμωση της ανθρωπότητας, επειδή "είμαστε πάρα πολλοί". Προωθείται από τις ελίτ ως ένας τρόπος για να "σώσει τον πλανήτη" και να εφαρμοστεί από κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ο Bill Gates μοιράστηκε ακόμη την άποψή του σχετικά με τον τρόπο επίτευξης αυτού του στόχου με εμβολιασμούς και άλλα μέσα σε μια διάλεξη TedX:       "Ο κόσμος σήμερα έχει 6.8 δισεκατομμύρια ανθρώπους και θα αυξηθεί  σε περίπου 9 δισεκατομμύρια. Τώρα, εάν κάνουμε μια πολύ καλή δουλειά σε νέα εμβόλια, υγειονομική περίθαλψη και υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε να το μειώσουμε τον πληθυσμό κατά 10 ή 15 τοις εκατό. "

Προωθούν  την παγκοσμιοποιημένη ημερήσια διάταξή τους σε όλους μας που δεν θα  έχουμε  δικαιώματα ιδιοκτησίας και άλλα δικαιώματα. Για να σας δώσω ένα παράδειγμα επιβλήθηκαν πρόστιμα σε ανθρώπους  για τη συλλογή βρόχινου νερού στα σπίτια τους.Οι τρόποι μείωσης του πληθυσμού.


Αυτή η γενοκτονική ατζέντα της ανθρωπότητας έχει ήδη αρχίσει και υπάρχουν πολλά μέσα που εφαρμόζονται για την επίτευξη αυτού του στόχου, συμπεριλαμβανομένων των χημικών μεθόδων, των εμβολίων, των ακτινοβολημένων τροφίμων, των ΓΤΟ τροποποιμενα τροφιμα  (Codex Alimentarius), των έξυπνων μετρητών, της ανάπτυξης 5G. μια "τεχνολογική κούρσα".
Ένας τέτοιος όρος που αγνοείται σχετικά στα εναλλακτικά μέσα είναι η μαζική μετανάστευση πληθυσμού από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.


Στο Ισραήλ βοήθησαν να φθάσουν περίπου 100.000 μετανάστες από την Αφρική που κατέκτησαν ολόκληρες γειτονιές στο Νότιο Τελ Αβίβ και άλλες πόλεις όπου ο ντόπιος πληθυσμός κυριολεκτικά έγινε πρόσφυγας της ίδιας του της χώρα και κατέφυγε σε άλλα μέρη της χώρας. Τρομοκρατούν τους ντόπιους και είναι τρομακτικό αυτό που συμβαίνει σε αυτές τις περιοχές. Εντούτοις, όλα αυτά τα μέσα είναι μεγάλα όταν ονομάζονται "βιώσιμη ανάπτυξη" στο πλαίσιο της Agenda 21. Τέτοια φαινόμενα  έχουμε δυστυχώς και στην Ελλαδιτσα μας αρκεί να κάνετε μια βολτ στο κέντρο της Αθηνάς η και στα νησιά.

 Έτσι, πώς οι άνθρωποι που κερδίζουν μόλις 300 δολάρια ΗΠΑ ετησίως θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι από την Αφρική προς το Ισραήλ, το οποίο κοστίζει (σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες των μεταναστών) $ 3000 δολάρια. Ανακάλυψα ότι αυτό πληρώνεται και αυτοί οι μετανάστες προστατεύονται από ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις), οι οποίες χρηματοδοτούνται από ξένες κυβερνήσεις και ιδρύματα. Το ίδιο βεβαία συμβαίνει και εδώ οι ΜΚΟ αυτές που ασχολούνται με τους μετανάστες συμμετέχουν σε αυτό.

Υποθέτω ότι αυτό είναι μια ενορχηστρωμένη μετανάστευση τοσο στο Ισραήλ, οσο και στις υπόλοιπες χώρες  που μοιάζει με εκείνη από τη Συρία και την Αφρική προς την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, σκοπός είναι να καταστρέψει τις δυτικές χώρες και Ευρώπη και εκείνες που ευθυγραμμίζονται με αυτές από μέσα. Τότε άρχισα να σκέφτομαι τι δεν μας λένε γι 'αυτή τη μαζική μετανάστευση του πληθυσμού που ξεκίνησε στο Ισραήλ.

Στην αρχή, τα ισραηλινά mainstream media τους ονόμαζαν "πρόσφυγες". Ωστόσο, αφού οι εκπρόσωποι του Ηνωμένου Βασιλείου είχαν ελέγξει το καθεστώς τους, επεσήμαναν ότι μόνο το 6% αυτών ήταν πραγματικοί πρόσφυγες. Αυτό απαιτούσε από τα mainstream media να αλλάξουν την ορολογία τους και απο "πρόσφυγες" να ονομαστούν  ως "αιτούντες άσυλο".


Πώς γίνεται η Ατζέντα 21 εφαρμόζετε παγκοσμίως;

Και πάλι, η Ατζέντα 21 διεξάγεται από ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από ξένες χώρες, όπως το Ταμείο του Νέου Ισραήλ (που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Ford και άλλων, συμπεριλαμβανομένων μουσουλμανικών χωρών) καθώς και ομάδες όπως το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας (George Soros) και  Oxfam προθέσεις, υποθέτω, να καταστρέψουν το Ισραήλ από μέσα όπως με άλλες δυτικές χώρες.


Σύμφωνα με τον ιστότοπο του ΟΗΕ, πρόκειται για ένα «ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης που πρέπει να αναληφθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, σε εθνικό και τοπικό επίπεδο από οργανώσεις του συστήματος των Ηνωμένων Εθνών, κυβερνήσεις και μεγάλες ομάδες, σε όλους τους τομείς όπου οι ανθρώπινες επιπτώσεις στο περιβάλλον».



Αυτό το σχέδιο εμπλέκεται σε κάθε πτυχή της ζωής μας σύμφωνα με τη Rosa Koire, ακτιβιστρια και λέκτορα που εργάζεται ακούραστα για να ενημερώσει το άγνωστο κοινό για τους κινδύνους αυτού του σχεδίου. Το πρόγραμμα Agenda 21 / Αειφόρος Ανάπτυξη του Ηνωμένου Βασιλείου είναι μια εταιρική χειραγώγηση που χρησιμοποιεί την Πράσινη μάσκα για περιβαλλοντική ανησυχία για την προώθηση ενός παγκοσμιοποιημένου σχεδίου. "

Φαίνεται ότι η χρήση της λέξης "βιωσιμότητα" τους βοηθά να προωθήσουν το σχέδιο αποδημίας τους στο αμείωτο. Ακούγεται τόσο "πράσινο", προηγμένο και προοδευτικό. Σου θυμίζει τίποτα;;;  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν το σχέδιο αυτό θετικό. Λοιπόν, τι είναι λάθος με αυτό; Δώστε προσοχή στις ενέργειες εκείνων που τo εφαρμόζουν και όχι σε "ωραίες" λέξεις, όπως "αειφόρος ανάπτυξη".

Για πολύ καιρό δεν είχα ιδέα ότι υπήρχε κάποια σχέση ανάμεσα σε όλα αυτά τα ποικίλα θέματα.
Η ατζέντα αυτή διοικείται από τα Ηνωμένα Έθνη μέσω μιας ΜΚΟ που ονομάζεται "Διεθνές Συμβούλιο για τις Τοπικές Περιβαλλοντικές Πρωτοβουλίες", κοινώς γνωστό ως ICLEI (προφέρεται Ik-lee). Εφαρμόζεται τοπικά από δήμους μεγάλων πόλεων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου, του Βερολίνου, της Ρώμης.

Από έρευνά , βγαίνει ότι  δεκαπέντε πόλεις στο Ισραήλ συμμετείχαν σε αυτήν την ΜΚΟ το 2008. Δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι ο δήμαρχος του Τελ Αβίβ Ρον Χουλτάι είναι πρόεδρος του ICLEI στο Ισραήλ (ή όπως ονομάζεται Φόρουμ 15, το φόρουμ 15 πόλεων στο Ισραήλ που υιοθέτησε τους κανονισμούς ICLEI).

Αυτό πληρώνετε εσείς και οι φορολογούμενοι σε όλο τον κόσμο, χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή σας, καθώς κανείς από εμάς δεν ενημερώθηκε γι 'αυτό και προφανώς και δεν είχατε ψηφίσει για την εφαρμογή του. Αυτό το Agenda 21 του Ηνωμένου Βασιλείου είναι υπεύθυνο για τα αναπτυξιακά προγράμματα στην πόλη σας που δεν γνωρίζετε, πίσω από τη μαζική μηχανική μετανάστευση  και την παρακολούθηση βαρέων πληθυσμών παντού (όπως και με τους "έξυπνους μετρητές" και 5G).
Μπορείτε να ελέγξετε τα προγράμματα Agenda 21 που εφαρμόζονται στην πόλη σας Αναζητώντας την Agenda 21 και το όνομα της πόλης σας στο Google και  θα τα βρεις έτσι. Βρήκα αυτά τα προγράμματα που υλοποιούνται στην Ελλάδα στην οποία ζω.

Ατζέντα 21 Ελλάδα  και Βιώσιμη Ανάπτυξη λύσεις για την Ελλαδα.



Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ICLEI, αυτή η ΜΚΟ περιλαμβάνει "12 μεγαλουπόλεις, 100 υπερ-πόλεις και αστικές περιοχές, 450 μεγάλες πόλεις καθώς και 450 μεσαίες πόλεις σε 84 χώρες." Οι ΜΚΟ δήλωσαν ότι ο στόχος είναι "Μέχρι το 2050 , το ένα τρίτο όλων των ανθρώπων να ζουν σε πόλεις. "

Επιβάλλουν επίσης στα παιδιά να χρησιμοποιούν βιώσιμες μεταφορές που συνδέονται στενά με το πρόγραμμα διαχείρισης πληθυσμού της Ατζέντας 21, προσπαθώντας να φέρουν τους περισσότερους ανθρώπους σε μεγαλείο και μακριά από τις αγροτικές περιοχές, οι οποίες θα θεωρούνται «ανοιχτοί χώροι» για την άγρια φύση και θα ελέγχονται ευκολότερα χρησιμοποιώντας δημόσια μεταφορά.


Πρόσφατα γνωρίσαμε μια Σουηδή έφηβη κοπέλα που ονομάζεται Greta Thunberg, η οποία σύμφωνα με τα κύρια μέσα ενημέρωσης - που προωθεί την ημερήσια διάταξη 21 και την υπερθέρμανση του πλανήτη / αλλαγή του κλίματος - συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση σε θέματα κλιματικής αλλαγής. Και πάλι, μπορούμε να δούμε εδώ πώς τα παιδιά και οι έφηβοι προετοιμάζονται για τέτοιες πεποιθήσεις χωρίς ίσως να συνειδητοποιήσουν ότι χρησιμοποιούνται για την προώθηση αυτού του προγράμματος.

 Αν η Καμπάλα δεν επιτύχει με έναν τρόπο (όπως συμβαίνει με τον Αλ Γκορ), θα ωθήσει την ατζέντα τους με άλλο τρόπο.

Η κύρια ανησυχία μου είναι  ότι μια κρυφή ατζέντα καλύπτεται ως ένα ευεργετικό σχέδιο για την ανθρωπότητα, ενώ είναι ακριβώς το αντίθετο.

Στην πραγματικότητα, είναι ένα καλά κατασκευασμένο ψέμα για να γλιστρήσει πέρα από τον έλεγχο μας.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η άρση της εθνικής κυριαρχίας και η εξουσιοδότηση του Ηνωμένου Βασιλείου να αναλάβει σταδιακά τον έλεγχο των εθνικών πολιτικών.

Θα αφαιρέσει και θα καταστρέψει όλα τα συντάγματα, θα περιορίσει την ελευθερία του λόγου και θα αφοπλίσει τους ανθρώπους. Όταν η Ατζέντα 21 υλοποιηθεί πλήρως, τα Ηνωμένα Έθνη θα έχουν όλα τα όπλα και στη συνέχεια, δεν θα υπάρξει αντίθεση στον έλεγχό τους ».

Ο Paul McGuire, ένας διεθνώς αναγνωρισμένος εμπειρογνώμονας προφησίας, ομιλητής, υπουργός και συγγραφέας, γράφει στο βιβλίο του The Babylon Code ότι,
"Η αληθινή ατζέντα της Agenda 21 [/ 2030] είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, ενός παγκόσμιου οικονομικού συστήματος και μιας παγκόσμιας θρησκείας. Όταν ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι-Μουν μίλησε για «ένα όνειρο για έναν κόσμο ειρήνης και αξιοπρέπειας για όλους», αυτό δεν είναι διαφορετικό από αυτό που οι Κομμουνιστές υποσχέθηκαν στον λαό έναν «παράδεισο εργατών».

Είναι νόμιμο;



Δεδομένου ότι το σχέδιο αυτό εφαρμόζεται κρυφά στο όνομα της ημερήσιας διάταξης Αντζεντα 21 από μια ΜΚΟ που ονομάζεται ICLEI, κανείς από εμάς δεν είχε ενημερωθεί γι 'αυτό ή το ψήφισε με οποιονδήποτε τρόπο. Οδηγεί βασικά στην απώλεια της προσωπικής ελευθερίας και κυριαρχίας παγκοσμίως.


Πρόκειται για μια εξαπάτηση της ανθρωπότητας που έχει τις ρίζες της στο σκοτάδι και για τη συνωμοσία της άγνοιας, η οποία επιτρέπει  να εφαρμόσει αυτό το προδοτικό σχέδιο. Αυτό είναι απολύτως μη δημοκρατικό "και στηρίζεται στην παθητική και άστοχη αποδοχή των" αρχών "

Ποιος είναι ο Codex Alimentarius;;



Αυτός είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για τους κανονισμούς για τα τρόφιμα που γράφτηκαν και επικυρώθηκαν το 2009. Στην έρευνά μου βρήκα μια σύνδεση μεταξύ της IG Farben (πρώην BAYER, BASF, HOECHST) και των νόμων για τα τρόφιμα που επικυρώθηκαν από τον ΟΗΕ.

Ανακύπτουν πολλά σημαντικά ερωτήματα όπως: Πώς συνδέονται αυτοί οι κανονισμοί με την ατζέντα αποδημίας; Και γιατί το φαγητό μας είναι γεμάτο με τοξίνες και στοιχεία που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία μας; Υπάρχουν πραγματικά πάρα πολλοί άνθρωποι στη γη; Μήπως η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας ενδιαφέρεται για τη γενική μας ευημερία;

Ναζoί όπως ο Fritz ter Meer, πρώην εκτελεστικό μέλος του IG Farben (που παρήγαγε και παρέδωσε τον κυκλώνα Β στα στρατόπεδα του θανάτου κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου), ο οποίος φυλακίστηκε για δεκαπέντε χρόνια φυλάκισης μετά την καταδίκη του στη Νυρεμβέργη Δικαστήριο Εγκλημάτων Πολέμου, εργάστηκε στον ΟΗΕ μετά την απελευθέρωσή του. Ήταν μέρος της επιτροπής που σχεδίαζε να σχεδιάσει τους πόρους τροφίμων για την ανθρωπότητα που επινόησε τον Codex Alimentarius.


(Πρόκειται για ένα παγκόσμιο οργανισμό προτύπων για τα τρόφιμα που υποστηρίζει ο ΟΗΕ, ο οποίος ποινικοποιεί την παραγωγή υγιεινής διατροφής τόσο εμπορικά όσο και στο σπίτι σας, είτε πρόκειται για βιολογικά τρόφιμα, είτε για συμπληρώματα διατροφής είτε για οργανικό κήπο).


Η Δρ Rima Laibow μιλάει για τους κανονισμούς αυτούς, οι οποίοι έχουν καθορίσει ότι οι βιταμίνες είναι τοξίνες και κατά συνέπεια πρέπει να περιορίζονται στην κατανάλωση σε αναποτελεσματικές δοσολογίες και η οποία περιλαμβάνει την ακτινοβόληση του εφοδιασμού με τρόφιμα για να καταστρέψουν όλα τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων μας και να στραφούν στα τρόφιμα ΓΤΟ(γενετικά τροποποιημενα) να καταναλώνονται από τις μάζες.


Μόνο αυτό σαν εφαρμογή  θα οδηγήσει στο θάνατο τριών δισεκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως τις επόμενες δεκαετίες, σύμφωνα με την  Δρ Rima Laibow.


Link για την γιατρό και την ερευνά 

Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας επιβεβαιώνει αυτές τις εκτιμήσεις.
Ακολουθούν περισσότερες εξηγήσεις για όσους βρίσκονται πίσω από την περιγραφή αυτού του σχεδίου:

"Μόλις δεκαπέντε χρόνια μετά την καταδίκη τους στο δικαστήριο εγκλημάτων πολέμου της Νυρεμβέργης, η Bayer, η BASF και η Hoechst ήταν και πάλι οι αρχιτέκτονες των επόμενων μεγάλων αδικημάτων ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το 1962 ίδρυσαν την Επιτροπή του Codex Alimentarius. »(Παρατήρηση του Δρ. Rath Health Foundation)

Γιατί οι άνθρωποι δεν ακούνε για αυτό το σχέδιο;

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν κύρια μέσα ενημέρωσης για να ενημερωθούν , συμπεριλαμβανομένης της τηλεόρασης, των εφημερίδων, των ραδιοφώνων και άλλων μέσων ενημέρωσης, γεγονός που καταστέλλει αυτές τις πληροφορίες. Εκείνοι βρίσκονται στο κύριο μέσο ελέγχου της εξουσίας και δεν θέλουν να γνωρίζετε αυτό το σχέδιο. Τα μέσα αυτά αρνήθηκαν την ύπαρξη ενός τέτοιου σχεδίου για χρόνια, παρά την ύπαρξη ενός βιβλίου με τίτλο «Agenda 21» (350 σελίδες) που δημοσιεύθηκε από τον ΟΗΕ.

Επομένως, εάν δεν βασίζεστε στην κάλυψη των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης, είναι απίθανο να βρείτε πληροφορίες σχετικά με αυτό το τεράστιο παγκόσμιο σχέδιο και όλους τους στόχους του.Εάν ο κόσμος είχε συνειδητοποιήσει ένα τέτοιο σχέδιο, θα έκανε τα πάντα να  σταματούσε η εφαρμογή του, το οποίο είναι σίγουρα κάτι που  αυτοί που κινούν τα νήματα δεν το θέλουν.

Έτσι, έχουν παρουσιάσει αυτό το σχέδιο με διαδοχικά λόγια χρησιμοποιώντας μια ελκυστική διατύπωση όπως η «αειφόρος ανάπτυξη» ή κάποιο άλλο «πράσινο» - ομιλητικό όρο, έτσι ώστε οι άνθρωποι θα το δεχόντουσαν ευχάριστα (όπως κάνουν πάντα τα φασιστικά καθεστώτα). Ωστόσο, δεν αφορά καθόλου την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Οι πραγματικοί του στόχοι υλοποιούνται με εξαπάτηση, αποκρύπτοντας τον πραγματικό του στόχο να αναλάβει ολόκληρο τον πλανήτη και όλα τα περιουσιακά του στοιχεία από μια χούφτα ανθρώπων.

Εκείνοι που προωθούν αυτήν την ατζέντα περιλαμβάνουν δικαιώματα (όπως ο Πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος είναι άπληστος υπέρμαχος αυτού του σχεδίου, όπως φαίνεται στην ομιλία του «Η νέα περιβαλλοντική ατζέντα»), κορυφαίοι πολιτικοί όπως ο Ομπάμα, ο οποίος απευθύνθηκε στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 27 Σεπτεμβρίου, 2015 και δήλωσε ότι το σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών "είναι μία από τις πιο έξυπνες επενδύσεις που μπορούμε να κάνουμε στο δικό μας μέλλον".

Οι γραφειοκράτες, οι διευθύνοντες σύμβουλοι και η κορυφή των διεθνών τραπεζών και εταιρειών όπως ο κύριος  Hugh Grant, διευθύνων σύμβουλος της Monsanto, δήλωσαν: "Ο τόπος αυτός γίνεται όλο και πιο πολυσύχναστος. Εφόσον έχετε τα χρήματα στην πίσω τσέπη σας και οδηγείτε το αμαξι σας στο σούπερ μάρκετ τα σαββατοκύριακα.

Ο τρόπος ζωής της "παγκόσμιας ελίτ" με τα ιδιωτικά τρένα και τα αεριωθούμενα αεροσκάφη, τους στόλους των αυτοκινήτων, τα παλάτια και τις επιχειρήσεις τους αποκλείονται από αυτό το σχέδιο και εξακολουθούν να θεωρούνται βιώσιμα.

Chemtrails

"chemtrails", γνωστοί ακτιβιστές σε αυτό το θέμα, όπως ο Dane Winington, ανέφεραν και μοιράζονταν συμβουλές για την υγεία για το πώς να διατηρήσουμε την υγεία και την ψυχραιμία μας όταν βγαίνουν όλες αυτές οι παράφρονες πληροφορίες για τους ψεκασμους.
Πρώτον, αφού συνειδητοποίησα αυτό το φαινόμενο, είδα πολλές φωτογραφίες στο διαδίκτυο και στη συνέχεια μια μέρα παρατήρησα δύο αεροπλάνα που ψέκαζαν και άφηναν πίσω τους αυτές τις λεύκες ουρές που τα υπόλοιπα αεροπλάνα δεν άφηναν. Αυτά τα αεροπλάνα μας ψεκάζουν και δεν μπορούμε να κάνουμε  τίποτα, εκτός από το να τα βλέπουμε  να ψεκάζουν το δηλητήριο τους.


Αργότερα ανακάλυψα ότι όχι μόνο ψεκάζουν από τα αεροπλάνα, αλλά χρησιμοποιούν και τα υποβρύχια ρεύματα στους ωκεανούς που απευθύνονται στις παραλίες μας!!

Ο ιδρυτής αυτού του δικτυακού τόπου Geoengineering Watch, ο Dane Winington μαζί με άλλους υπέβαλαν αγωγή εναντίον των αρχών (το καθεστώς), οι οποίοι υποτίθεται ότι βρίσκονται πίσω από αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας δηλώνοντας ότι το HAARP χρησιμοποιείται ως όπλο που προκαλεί την αλλαγή του κλίματος.


Το H.A.A.R.P (High Frequency Active Auroral Research Programme)  διαθέτει εγκαταστάσεις παγκοσμίως, οι οποίες μαζί με χημικές αντλίες μπορούν πραγματικά να δημιουργήσουν σεισμούς, τσουνάμι και άλλες «φυσικές» καταστροφές.

Το λεγόμενο Cobra (το κίνημα αντίστασης) ονομάζετε επίσης θερμαντήρας  ιονόσφαιρας (το πιο γνωστό βρίσκεται στην Αλάσκα, αλλά παρόμοιες εγκαταστάσεις βρίσκονται παγκοσμίως) και εχουν δημοσιεύσει κιόλας αντίστοιχο χάρτη.

Παρακολούθησα βίντεο τα οποία οι χρήστες που τα ανέβασαν στο YouTube παρουσίαζαν παράξενα πολύχρωμα "σύννεφα" μισή ώρα πριν συμβεί μια "φυσική" καταστροφή.
US Black Budget για να ψεκαστεί ο πληθυσμός Ενας μυστικός "μαύρος" προϋπολογισμός του πρώην Προέδρου Ομπάμα που χρηματοδοτούσε την ανθρωπινή θανάτωση. αποκαλυφθηκαν συγκλονιστικά στοιχειά ότι χρηματοδοτήσαν τη γενοκτονία του κόσμου(Μυστικός Προεδρικός Προϋπολογισμός Chemtrail Ακάλυπτος - το Κογκρέσο ξεπερνάει τα Δισεκατομμύρια σε χρήμα που ξοδεύει  για να Ψεκάζει τον Πληθυσμό σαν κατσαριδες και ότι συνεχίζεται εδώ και δεκαετίες.


Εδώ είναι τα λόγια του Dane Winington σχετικά με τους ψεκασμούς Chemtrails / Geoengineering:
"Τα ιστορικά αρχεία αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η κλιματική μηχανική έχει αναπτυχθεί πλήρως σε σημαντική κλίμακα για πάνω από 65 χρόνια (καταστολή των τυφώνων για πάνω από 53 χρόνια), γιατί λοιπόν οι μεγάλες δημοσιεύσεις εξακολουθούν να κρύβονται για αυτή την καταφανή πραγματικότητα; Επειδή αυτό είναι που πληρώνονται για να κάνουν. Και απορούμε γιατί καίγεται ο κόσμος παγκοσμίως


Μόλις οι παγκόσμιοι πληθυσμοί κατανοήσουν πλήρως τη βαρύτητα της κατάρρευσης της βιόσφαιρας μας που αναπτύσσεται γρήγορα γύρω τους (που επιδεινώνεται περαιτέρω από τη Γεωμηχανική), το πρότυπο μας θα ανατραπεί. Η δομή της εξουσίας προσπαθεί απεγνωσμένα να κρύψει αυτήν την πραγματικότητα όσο το δυνατόν περισσότερο.

"Δυστυχώς, οι περισσότερες περιβαλλοντικές ομάδες και οργανώσεις είναι σημαντικοί συμμετέχοντες στην άρνηση της Γεωμηχανικής. Εγώ και αρκετοί άλλοι ακτιβιστές παρακολούθησαν μόνο μια παρουσίαση της υπερθέρμανσης του πλανήτη με στάση μόνο, διασφαλίσαμε ότι το θέμα της Γεωμηχανικής δεν παραλείφθηκε από αυτό το γεγονός ".

Σύμφωνα με αυτήν την ατζέντα (Ατζέντα 21 και Ατζέντα 2030), οι άνθρωποι βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τα ζώα. Πρέπει να τους διαχειριστούμε όπως τη χλωρίδα και την πανίδα. Πίσω από όλα αυτά είναι μια υλιστική και κοσμική άποψη της ανθρωπότητας, η οποία απορρίπτει την ιδέα ότι οι άνθρωποι είναι ιεροί και μέρος του θεϊκού!

Περιττό να πω ότι αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου σε σχέση με αυτή την αποτρόπαια ατζέντα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου