Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Translate

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Η φιμωση του λόγου επιστράτευση μεγάλων κοινωνικων δικτυων

 Ο Λευκός Οίκος δεν υποχωρεί από τη σκληρή κριτική του στο Facebook αφού ο Πρόεδρος Μπάιντεν κατηγόρησε την Παρασκευή τον γίγαντα των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης ότι "σκότωσε ανθρώπους" με παραπληροφόρηση σχετικά με τους eμβ0λιασμ0ύς  και τον ι0.

Ο Λευκός Οίκος ζητά βοήθεια από το Facebook και άλλους ιστότοπους κοινωνικών μέσων από τον Φεβρουάριο για να σταματήσει η παραπληροφόρηση και να φιμώσει οποιον εχει αντιθετη γνωμη απο ολους αυτους που θέλουν να ζήσουμε.

Απο την πλευρά του το Facebook έχει κάνει θετικές δημόσιες δηλώσεις σχετικά με το πώς συνεργάστηκε με την κυβέρνηση και έλαβε επιθετική δράση προς στα πόστ και οτι περιορισε  την παραπληροφόρησης των eμβ0λίων, ο Λευκός Οίκος πιστεύει ότι η εταιρεία Big Tech και το μπολι της έχει πέσει λογο της αρνησης του κοσμου να πάει να γινει πειραματόζωο των πειραματικων μπολιων πίσω λοιπον απο την κάθε φίμωση στα πόστ σας και τα βιντεο σας υπάρχουν οι κυβερνησεις και οι φαρμακοβιομηχανιες που θέλουν να πουλήσουν το προιον τους και όχι το ενδιαφερον αν ζήσεις ή πεθανεις.



Κράτησαν πληροφορίες σχετικά με το ποιοι θα είναι οι κανόνες, και  τι θα θέσουν σε εφαρμογή για να αποτρέψουν τη διάδοση επικίνδυνων πόστ παραπληροφόρησης των αρνητών όπως "δήλωσε αξιωματούχος της διοίκησης του Μπάιντεν τον φεβρουάριο.

Οι εντάσεις έφτασαν σε σημείο βρασμού εν μέσω της εξάπλωσης της εξαιρετικά μεταδοτικής μετάλλαξης  του Δέλτα, με στους νέους και τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι η πλειονότητα είναι μη  eμβ0λιασμένων ανθρώπων. Αυτο δεν αρέσει στις βιομηχανιες μιας και οι εταιριες εχουν πτώσεις. Του χαλάνε την δουλειά.

Τα ποσοστά eμβ0λιασμένων έχουν επιβραδυνθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, και ο Λευκός Οίκος ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα μια προσπάθεια να καταργήσει την παραπληροφόρηση, ξεκινώντας με μια δημόσια  προειδοποίηση στοχοποιώντας τον αμερικανό χειρουργό Vivek Murthy την Πέμπτη  λέγοντας ότι διασπήροι ψευδείς πληροφορίες για την πανδημία  και οτι είναι "επείγουσα απειλή" για τη δημόσια υγεία.

Το γραφείο του Γενικού Χειρουργού εξέδωσε μια νέα έκθεση με τίτλο, "Αντιμετώπιση παραπληροφόρησης για την υγεία", η οποία κάνει συστάσεις στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης για "επιβολή σαφών συνεπειών για λογαριασμούς και οτι η φίμωση παραβιάζει   επανειλημμένα τις πολιτικές πλατφόρμας". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου